sUDE CANIM çok geçmiş olsun ya, anne babalara kızıyorum ben insan tembihlemez mi ? şükür iyiymişsiniz şimdide sancın ağrın filan yok dimi ? izne 37. haftada mı ayrılıyosun canım ?
sule2013, canım senin kilonda çok iyi, dr da öyle demiş zaten.şükür çok artmadan geldik buralara ama dediğin gibi o kiloları görmek yinede off dedirtiyor.aışkın değiliz ya, demek eşine küsüyosun yemekleri yemezse :)
sonsy, ben dr a colayı sormuştum günde 1 bardaktan bişey olmaz dedi, nst de bebeğin kalp atışlarını ve sancıyı ölçüyor genelde 32 den sonra aldıklarını duyuyorum ama bazılarında ihtiyaç olmuyo demekki.Derin ismide karıştırmasın kafanı ya, herkes bir olmaz.Sabah bende bi kızın ismini çok beğendim ayyüce... koymazdım ama beğendim..
mimi, oğlunun rüyası bile güzel değil mi ?
ozokun, canım randevudan dönmedin hala ?
Cemrem, canım çok geçmiş olsun tekrar.şükür ilerlemeden toplamışsınız :)
Edlincim çok saol, inş hepimmizinn yavrularından hep güzel haberler almak dileğimle :)
paptyacım valla öyle oldu duymak istediğim herşeyi duydum :) çok şükür önce 32 yi atlattık bide bakmışsınki 35 i de atlatıp 37 yi görmüşsün ki 35 bile çok iyi ikizler için.inş oralarıda geçirecek kuzularımız :) maşallah suyunda rahim ağzında iyiymiş.allah nazarlardan saklasın.ağrın sızın arttı mı ? demek ölçüm bundan sonra olmayacak. sağlıkla doğsunlarda yeterki, bu arada topiğimizin tek ikiz annesi sen olcan galiba :))) woouuuwww :)) peki sona yaklaşıyoruz diye heyecan var mı bizede tahmini 5 mart vermiş eşime o zmanlarda buralarda ol demiş.
yakari, benim her kontrolümde rahim ağzımı ölçmedi 3. aydan 6 aya kadar ölçtü sanırım.nst yede ilkkez haftasonu girdim.
Kıvırcık, cidden hamilelikte çok zormuş iş yapmak ben annemlerdeyim allahtan .. ama zor cidden yere bile eğilemiyosunki işi nasıl yapcaz dimi ? inş bundan sonra özgür olcaz yavruları kucakladıkmı eski formumuza kavuşcaz her manada.
skrn82, canım ben ektra ücret ödemedim nst için zaten muayenehaneye gidiyorum.
belgincim, şükürler olsun gözümüz aydın kızın çok iyiymiş :) akıllıca büyümüş inş babasınıda bekleyecek.k.validenide ayrıca tebrik ediyorum.ne güzel ya.banada annem trabzon burması aldı bunu k.valideme söylediğimizde tabiki kulp taktı :)) kendinin yapması gerekirken bide laf vurdu aklınca ama ne diyelim oğlumuzun canı saolsun kimseden bişey bekleyerek yapmadık ya bu çocuğu, yinede saolsun künyesini aldı onla teselli olalım :) dayısıda ismini yazdırmış anahtarlık yapmış :) möinik ama anlamlı hediyeler daha cazip zaten benim için.
2013, canım maşallah sanada ya, allahtan dağılmadan kilo almışız çoğumuz.demek dr onay vermedi daha uzun kalmana bencede iyiki vermemiş, ne olur ne olmaz.eşinde ayrı kalmak zor olcak ama olsun herşey kızımız için.heyecanlı mısın ? neti almışsın çok sevindim onun için :)) ayrı kalmıycaz.