2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar günaydın.
haftasonundan sonra tekrar aranızdayım. cuma günü de giremedim ütü işi vardı ev çok kalabalıktı. çocuklar da vardı çok gerildim. herşeye özenince insan böyle oluyor. neyse ki atlattık.
yazdıklarınızın yarısını okuyabildim.

açlık krizleri bende de var. bazen de gereksiz yiyecekleri canım çekiyor sonra da yediğim için pişman oluyorum.

kızıma karar verdiğim isim sonradan canımı sıktı. pek duyulmamış diye sevinirken haftasonu bir magazin programı normalde izlemem eşim salonda uyuyakalmış ona bakmaya geldim tvye baktım alt yazı Derin Mermerci ...... yazıyor. sosyeteden bir kadın. sevgilisi ile kavga etmiş, tokat atmış bilmem ne... çıka çıka gereksiz boş bir insandan çıktı isim. :KK19: internetten baktım. annesinin de sevgilileri var. böyle bir aile işte. pahalı kıyafetleri ile gündeme gelen bir insan. eşime söyledim. ne önemi var ben ilk defa duyuyorum bu kişiyi filan dedi ama içim rahat etmedi. anneme söyledim benim adımdan da pavyonda çalışan kadınlar var ne yani şimdi benim adım kötü mü dedi:KK1:

ama ne bileyim kızlar ya ben böyleyim işte. tam içim ısındı herkes beğendi of nerden gördüysem o kadını. çok da bilindik biri değil sanırım da işte şu kadına şiddet sebebi ile gündeme gelmiş işte.

sonra tekrar araştırdım itü rektör yardımcısı var derin ural :KK9: ama şu derin mermerci canımı çok sıktı. aynı chicco i feel ana kucağı gibi :KK53: sanırım artık delirdim:KK52:

ama sonsycim her isimden her türlü insan var yapıcak bişey yok ki, bence de 'Derin' çok güzel bi isim ve sırf bu yüzden vazgeçme bence, hem çok da kötü biri değilmiş ki canım hem de çok da gözönünde biri değil, yani 'Derin' denilince hemen o kadın ve o olay akla gelsin...

kızlar selam,

yeni geldim sayılır işe sabah doktora gittim.

dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.

ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,

hareket etmedi sonra hareket etti yavrum nasıl korkmuştur :KK25:

gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür:nazar: 2200 olmuş kilosuda.

elleri yüzündeydi küstümü acep :26: nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.

oda normal çıktı. rahat bi nefes aldım..

haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu :KK1:

hemen bi geçmişi okuyayım öle br haber yok dimi :KK53:

maşallah canım bebeğine, çocuk yumruğu için de geçmiş olsun korkmuşsundur, ben de ilk haftalarda 1-2 kere yaşamıştım böyle bişey insan çok korkuyo, Allah korusun bebeklerimizi...

kızlar 35 haftada muayeneye gidenler var aranızda. nts den bahsetmişsiniz. ama çatı muayenesi olan yok sanıırm. doktorunuz ne zaman yapacağı ile ilgili bişey dedi mi?
ben de 35te gideceğim muayeneye. sadece ntsye mi gireceğim?

bir de ben bu aralar neredeyse her gün bir bardak cola içmeye başladım :KK17: bişey olur mu acaba:44: canım .çok istiyo tutamıyorum kendimi

ben de 35. haftadayım yarın kontrolüm ve nstye de giricem yarın, bundan sonra da her hafta nst için randevu verdi doktorum, çatı muayenesini de 37. haftada yapıcanı söylemişti canım... nstye giriceksen söylerdi ama doktorun, çünkü bana randevu saatinden 1 saat önce geliceksin ve tok karnına olucaksın dedi nst için...
kola için de zararı olur mu bilmiyorum ama canın istedikçe tadına bakıcak kadar yudumla bardağı bitirene kadar içme bence, ben de canım istedikçe eşimin bardağından bikaç yudum içiyorum asitli içecekleri...

ben de 35. haftadayım yarın kontrolüm ve nstye de giricem yarın, bundan sonra da her hafta nst için randevu verdi doktorum, çatı muayenesini de 37. haftada yapıcanı söylemişti canım... nstye giriceksen söylerdi ama doktorun, çünkü bana randevu saatinden 1 saat önce geliceksin ve tok karnına olucaksın dedi nst için...
kola için de zararı olur mu bilmiyorum ama canın istedikçe tadına bakıcak kadar yudumla bardağı bitirene kadar içme bence, ben de canım istedikçe eşimin bardağından bikaç yudum içiyorum asitli içecekleri...

hmm söylemedi canım ya 35te izne ayrılıcam rapor yazacak o zaman muayene de olursun demişti ama aç tok demedi. colaya gelince yudum yetmiyo canım büyük bardak dolusu içiyorum çok hoşuma gidiyo içtikten sonra da :KK53:

offffffffffff çok sinirlendim bak şimdi biraz önce tlfn geldi kızlar biz hastaneden arıyoruz kusura bakmayın sistemde bi yanlışlık oldu doktorumuz yıllık izine ayrıldılar lütfen gelmeyin diye ee kendi doktorum geldimi dedim hayır doktorunuz 14ünde gewlicek dediler böyle saçmalık mı olur ya acil bişey olsa napcaz finikeye bari gidseyim dedim tel açtım oda sabah gelmeniz lazımdı sıra kalmadı dediler bütünnnnn pozitif enerjim yerle bir oldu netten şimdi yarın için finikeden randevu alcam :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK36::KK36::KK36::KK36::KK25:

çok sinir bozucu bir durum bende cumartesiden beri ulaşamıyorum dr uma bi yakını vefat etmiş bugün de randevum vardı sabah hastaneden aradılar iptal ettiler daha gelmemiş dr.

nasıl geçti hafta sonunuz?
şubat annelerindeki haberi duyunca çok üzüldüm ya, okumaya cesaret edemedim, Allahım sabır versin..çok zor.

biz bu hafta sonu bebeğimin mobilya beşiğini aldık sonunda, hafta içi gelince yerleştirip paylaşıcam sizlerle. aynı zamanda buhanr mekinesi (weweel) ve göğüs pompası (philips avent), emzirme yastığı, bakım çantamız falan kalan herşeyi halletttim.

sadece küçük beşiği almadım. sizinle paylaştığım o beşikten vazzgeçtim.çünkü harika bişi gördüm. fiyatı pahalı olduğu için bi kaç hafta erteledim. inanılmaz kullanışlı bişey. elektirkli, müzikli, alçalıp yükselebilen çok fonksiyonlu bi beşik. kraft ın. 1.5 yaşına kadar odadan odaya, yatağımın dibinde beşik olarak kullanıcam, sonrasında mama sandalyesine dönüşüyo, bebişim yürümeye başlayınca da sandalye oluyo. fiyatı 450 dediler ama tanıdık olduğu için ödemede kolaylık sağlicaklar. belki biraz pahalıya patlicak hem mobilya hem bu beşik ama 1 kere alıcaz sonuçta. iyi bişey almak lazım.

cnm sinir bozucu gerçekten ama bence değiştirme bu saatten sonra doktorunu. Bulacağın doktor şu ana kadar geçirdiğin aşamaları bilemicek, sen alışamicaksın falan. sen doktoruna her gittiğinde bi önceki muayenede neler söylediğini her seferinde hatırlat. yoğunluıktan benim doktorum da unutyo. çünkü benim hastanede de 2 kadın doğumcu dr.var.

amaaaaan sonsy takıldığın şeye bak. benim kızıma koyacağım isim ceylin. herkes tanıdıklarına bakarak yaramaz oluyo diyolar ama takmıyorum bile. sen ne istiyosan o ismi koy. derin ismi harika bence.

ayyy hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım. paylaş bizimle dönünce :)

başka dr dan randevu aldım canım bugün gidicem bakalım eğer ısınabilirsem değiştircem dr umu çünkü düşündükçe dün akşam iyice gerildim daha önce oturup düşünmediğim için farketmediğim şeyleri dün farkettim yoğun da olsa ilgilenmesi gerekiyo devlet hastanesinde bile daha çok ilgileniyorlar bi de özele gidiyoruz.. çok kızdım çok :KK19:

bu arada kraft dondy den bahsediyorsan alma derim biz büyük kızımda aldık çok kullanışsız bi kere çocuk ağırlaştıkça sallanmamaya başlıyo şimdi hatırlamıyorum kaç aya kadar kullandığımızı ama öyle fazla kullanamadık. sonra öne arkaaya sallanıyo sağa sola değil bu da çok hoşuna gitmiyo bebişin. bid e kılıfı yıkanabiliyo leke tutmuyo falan tamam ama kumaş olduğu için ve bebekler yeni yemeğe başladıkları zaman yeri göğü batırdıkları için he öğün değiştirmen gerek. e ebi bebeğin de 2 saatte bir beslendiğini düşünürsek yanına 10 tane yedek kılıf koymaları lazım pis yere oturtmamak için çocuğu. ilk başta iyi kötü kullandık da yemeğe geçince bana fenalıklar geldi sattık bi tanıdığa. 400 tl ye aldık 150 tl ye sattık içime oturmuştu valla çok az kullanıldı çünkü

kızlar bakın bakalım kızıma kayınvalinin ördüğü cicişleri beğenicekmisiniz?

canım hayılı olsun sağlıklı günlerde giysin bebişin

merhaba arkadaşlar artık az kaldı zaman geçiyor... nasılsınız bebeklerin durumu nasıl aşağıya inmeye başlayanlar varmı?zaman yaklaştıkça ya erken olursa dıye endışelenmeye başladım arada karın altında agrı olabılıyor bende sizlerde varmı?

evet ya ayakta fazla kalınca hemen ağrı başlıyo bendede. yavaştan aşağı inmeye başladı benim sıpa

kızlar ben park beşik aldım kırışıkları nasıl düzeliyor bilen varmı böyle kötü duruyor

bende dün akşam onu düşünüyodum yanda perde gibi bişeyi var çok kırışmış

SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?

her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.

Haftasonu randevuuz vardı dr umuzla, en iyi randevumuzda buydu sanırım.bebeğimizin boyu kilosu tam haftasoyla uyumlu gidiyor, 2000 gr ve 43 cm.dr benim göründe çok iyi gördüm seni, çantayıda önüne alınca hiç hamile olduğun belli değil yüzünde şişmemiş haöile gibi değildin dedi, kilon çok iyi filan.ama alıyorum çok dedim.ben sana çok aldın dedim önceki seferlerde çünkü eğer normalsin iyisin deseydim yemeyi abartır bu kilonun üzerine çok çok fazlasını katardın şuan gayet iyisin verdiğim aralıkla doğuma gireceğini düşünüyroum boyunda uzun kurtarıyosun filan dedi, tartıldım geçen ayla bu ay arası 700 gr vardı :)) bu kez tam doğru ölçtü geçen ay evden çıkış halimin 1,5 kilo fazlasını ölçmüştü.oğlumuz babasının küçük versiyonu olmuş :) yanakları tombik tombik :)) nst ye bağlandım ilkkez ve sancı çıkmadı çok iyi dedi, 3 hafta sonra randevumuz var.sonra 10 gün sonra yine gitcem ve doğum tarihimiz belli olcak eşime 5 marttan itibaren buralarda ol demiş.şükür güzel haberlerle geldik.

papatya, 20 şubatta kuzularına kavuşuyomuşsun :)) doğum tarihlerimiz aynıydı ikizler olunca abi abla olcaklar benim oğluma :)) şükürler olsun geldik sonuna, ocak mı şubatmı deken bak anneleri beklediler yavruların akıllı onlar yaa :)) peki sen ne durumdasın heyecan var mı ?

cemrem, uzun zmandır göremeyince tedirgin olduk.geçmiş olsun hastalanmıştın şimdi nasılsın ?

2013, canım bu hafta son çalışma haftanmıydı ?

belgin, sen ne durumdasın ?

kızlar sizler nasılsınız ? hepinizi ayrı ayrı merak ediyroum.

çok sevindim canım hayırlı olsun maaşallah kuzuya da :nazar:

kızlar 35 haftada muayeneye gidenler var aranızda. nts den bahsetmişsiniz. ama çatı muayenesi olan yok sanıırm. doktorunuz ne zaman yapacağı ile ilgili bişey dedi mi?

bir de ben bu aralar neredeyse her gün bir bardak cola içmeye başladım :KK17: bişey olur mu acaba:44: canım .çok istiyo tutamıyorum kendimi

ben ilk baştan beri ara ara içiyorrum canım bişey olacağını sanmam millet hamileyken neler neler iyiyor içiyor :) diğer kızımdada içmiştim kola bişey olmadı çok şükür. çatı muayenesini 37 de yapmıştı dr ilk gebeliğimde. o civarda yapılıyor bildiğim kadarıyla. 35 te gittiğinde hem usg yle bakar herzamanki gibi hem nst ister 15-20 dk bişey zaten nst

Kızlar size bişey danışacam.
benim kızım bazen biyerini karnıma yaslıyo yani orası sertleşiyo ve ard arda sanki hızlı hızlı nefes alıp veriyormuş gibi karnım inip inip çıkıyor.Hıçkırık değil ama onu ayırd ediyorum.Bu resmen içerde sanki nefes alıyorda ben onu hissediyorum gibi oluyor.Sizdede oluyormu canım sıkılıyor açıkcası yapmaya başladığında oturuşumu filan değiştiriyorum olmasın diye.nefes alıyormuş yada hızlı hızlı kalbi atıyormuş gibi dışardanda açık açık görülüyor.Umarım anlatabilmişimdir.Aynı hareketi yaşayan varmı aranızda.

ben gidiyom kızlar bi duş aliim saat 2 de randevum var yeni bi dr a gitcez dua edin adam bu saate kadar nerdeydin muamelesi yapmasın bana onda devam edeyim. eski dr uma dönmek istemiyorum.. öptüm hepinizi

Kızlar size bişey danışacam.
benim kızım bazen biyerini karnıma yaslıyo yani orası sertleşiyo ve ard arda sanki hızlı hızlı nefes alıp veriyormuş gibi karnım inip inip çıkıyor.Hıçkırık değil ama onu ayırd ediyorum.Bu resmen içerde sanki nefes alıyorda ben onu hissediyorum gibi oluyor.Sizdede oluyormu canım sıkılıyor açıkcası yapmaya başladığında oturuşumu filan değiştiriyorum olmasın diye.nefes alıyormuş yada hızlı hızlı kalbi atıyormuş gibi dışardanda açık açık görülüyor.Umarım anlatabilmişimdir.Aynı hareketi yaşayan varmı aranızda.

canım sırtını yaslıyodur karnına. bebekler şuan solunum egzersizi yapıyorlar karnımızda ve hareket ettikleri zaman ciddi şekilde kalp atışları yükseliyo. solunum hareketleri de yükseliyodur muhtemelen. nst ye girdinmi hiç? girdiğinde dikkat et hareket ettiğinde kalp atışlarına. korkulacak bişey yoktur kanımca

nasıl geçti hafta sonunuz?
şubat annelerindeki haberi duyunca çok üzüldüm ya, okumaya cesaret edemedim, Allahım sabır versin..çok zor.

biz bu hafta sonu bebeğimin mobilya beşiğini aldık sonunda, hafta içi gelince yerleştirip paylaşıcam sizlerle. aynı zamanda buhanr mekinesi (weweel) ve göğüs pompası (philips avent), emzirme yastığı, bakım çantamız falan kalan herşeyi halletttim.

sadece küçük beşiği almadım. sizinle paylaştığım o beşikten vazzgeçtim.çünkü harika bişi gördüm. fiyatı pahalı olduğu için bi kaç hafta erteledim. inanılmaz kullanışlı bişey. elektirkli, müzikli, alçalıp yükselebilen çok fonksiyonlu bi beşik. kraft ın. 1.5 yaşına kadar odadan odaya, yatağımın dibinde beşik olarak kullanıcam, sonrasında mama sandalyesine dönüşüyo, bebişim yürümeye başlayınca da sandalye oluyo. fiyatı 450 dediler ama tanıdık olduğu için ödemede kolaylık sağlicaklar. belki biraz pahalıya patlicak hem mobilya hem bu beşik ama 1 kere alıcaz sonuçta. iyi bişey almak lazım.

cnm sinir bozucu gerçekten ama bence değiştirme bu saatten sonra doktorunu. Bulacağın doktor şu ana kadar geçirdiğin aşamaları bilemicek, sen alışamicaksın falan. sen doktoruna her gittiğinde bi önceki muayenede neler söylediğini her seferinde hatırlat. yoğunluıktan benim doktorum da unutyo. çünkü benim hastanede de 2 kadın doğumcu dr.var.

amaaaaan sonsy takıldığın şeye bak. benim kızıma koyacağım isim ceylin. herkes tanıdıklarına bakarak yaramaz oluyo diyolar ama takmıyorum bile. sen ne istiyosan o ismi koy. derin ismi harika bence.

ayyy hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım. paylaş bizimle dönünce :)

Ayyy ben de okumadım üzücü olayı yaaa
Tabi herşey başımıza gelebilir ama durduk yere de üzmeyelim kendimizi

Ben de anakucağını salıncaklı bakıyorum tatlım. Ama sein dediğin o şeye de baktım biraz kaba bi şi gibi duruyor

kızlar selam,

dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.

ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,

gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür:nazar: 2200 olmuş kilosuda.

elleri yüzündeydi küstümü acep :26: nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.

haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu :KK1:

Ayyyy daha doğmadan sopayı yemiş bebeğin :KK9:
Geçmiş olsun bir şeyin olmamış
Bebekler bile anne karnında hemen yüzlerini korumayı öğreniyorlar demek kiiiiii

Bu arada rüyan da pek hoşmuşşşşşş

her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.

Haftasonu randevuuz vardı dr umuzla, en iyi randevumuzda buydu sanırım.bebeğimizin boyu kilosu tam haftasoyla uyumlu gidiyor, 2000 gr ve 43 cm.dr benim göründe çok iyi gördüm seni, çantayıda önüne alınca hiç hamile olduğun belli değil yüzünde şişmemiş haöile gibi değildin dedi, kilon çok iyi filan.ama alıyorum çok dedim.ben sana çok aldın dedim önceki seferlerde çünkü eğer normalsin iyisin deseydim yemeyi abartır bu kilonun üzerine çok çok fazlasını katardın şuan gayet iyisin verdiğim aralıkla doğuma gireceğini düşünüyroum boyunda uzun kurtarıyosun filan dedi, tartıldım geçen ayla bu ay arası 700 gr vardı :)) bu kez tam doğru ölçtü geçen ay evden çıkış halimin 1,5 kilo fazlasını ölçmüştü.oğlumuz babasının küçük versiyonu olmuş :) yanakları tombik tombik :)) nst ye bağlandım ilkkez ve sancı çıkmadı çok iyi dedi, 3 hafta sonra randevumuz var.sonra 10 gün sonra yine gitcem ve doğum tarihimiz belli olcak eşime 5 marttan itibaren buralarda ol demiş.şükür güzel haberlerle geldik.

papatya, 20 şubatta kuzularına kavuşuyomuşsun :)) doğum tarihlerimiz aynıydı ikizler olunca abi abla olcaklar benim oğluma :)) şükürler olsun geldik sonuna, ocak mı şubatmı deken bak anneleri beklediler yavruların akıllı onlar yaa :)) peki sen ne durumdasın heyecan var mı ?

cemrem, uzun zmandır göremeyince tedirgin olduk.geçmiş olsun hastalanmıştın şimdi nasılsın ?

kızlar sizler nasılsınız ? hepinizi ayrı ayrı merak ediyroum.

İyiyim tatlım çabuk atlattım hastalığı çok şükür
Anlamadım nasıl bi şi oldu ama bir gece öncesi inim inim inlerine ertesi gün normale döndüm
Elhamdülillah iyiyimmm

Senin de güzel haberlerine sevindik
Maşallah Meriç beye ve annesineeeee :nazar:

Sonsy canım ne kola imiş cânim. Hem içiyon hem de vicdanın rahat etmiyiiiiiiii :KK9:
Soda falan kesmiyor mu bari ondan içsen.
Senin miden küçülmedi mi hem yakmıyor mu seni
Ben de çooook nadir bi iki yudum Niğde gazozu içiyorum o kadar
Fazlasını midem almıyor...

kızlar selam,

cnm masallah yavruna:nazar:güzel haberlerle gelmişsın ..darısı diğer arkadaşların başına..

ayy hiç sorma..bundan 2 hafta önce deli gibi cips ve cola tükettim..yedım vıcdan azabı duydum ama yemeye devam ettim engel olamadım cunku paket paket cipse sardım:KK52: baktım olacak gibi değil yeter be sevda dedim bebeğine yazık..şimdi çok şükür yemıyorum.. o neydi öyle ya töbe yarabbii.. bişey olacagından degılde işte insan huzursuzlaşıyo...

CANDAŞ cım seinde haberlerin güzel.. maşallah yavruna.:nazar:. inş hep böyle güzel haberler alırız..

CEMRECİM yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum..habersiz bırakma:KK54:

kızlar sizler nasılsınız ? hepinizi ayrı ayrı merak ediyroum:

candaşcım güzel haberlerle dönmüşsün maşallah sana ve kuzuna
duymak istediğin her şeyi duymuşsun ne güzel
canım doğum tarihi net 20 şubat değil ama 20 şubat gibi dedi
suları ve rahim ağzı iyi dedi
sancı da çıkmadı elle muayenesinde
ama boy ve kiloyu net öğrenemeyecekmişiz artık
çünkü içerisi acayip karışmış artık
yaaaaa içeride ne kadra kalsalar o kadar iyi
32 yi bir görsem diyordum, şimdi de 35 i bitirsem diyorum
insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor

kızlar selam,

ayyyyyyyyy canım geçmiş olsun ama sonu güzel olmuş
kilosuna da maşallah kuzunun
ben de buradaki arkadaşlarla ilgili rüyalar görüyorum
artık ne kadar etkisinde kalıyorsak buranın

ben gidiyom kızlar bi duş aliim saat 2 de randevum var yeni bi dr a gitcez dua edin adam bu saate kadar nerdeydin muamelesi yapmasın bana onda devam edeyim. eski dr uma dönmek istemiyorum.. öptüm hepinizi

hadi canım inşallah içine sinen bir doktordur da
kafanı rahatlatırsın bu konuda

merhaba arkadaşlar..nasılsınız.uzun zamandır giremedim..doğum yapan varmı?günlerimiz az kaldı benim 3 haftam var.sezeryan için:))haftaya nts ye bağlanacağım..daha önce hiç bağlanmadı nasıl bişey??:))bu arada bebeğimiz hareketleri bazen çok yavaş bazende çok sert.Gün içerisinde özellikle akşama kadar yavaş yavaş hareket ediyor.Akşam belli bir saattte ise tekmeler itmeler...normal mi acaba..yavaş hareket eettiğinde korkuyorum..3 gün önce kontrole gittiğimizde herşeyimiz normal görünüyordu..boyu 46 cm kilosu 2650 çıktı..Rabbim önce sizlerin sonra benim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Ben bu aralar kötü rüyalar görüyorum ve gün geçtikçe endişelerim artırıyor..Bebeğimin kalbinde 22 haftada parlaklık görülmüştü o günden beri hep aklımda sağlıklımı diye..sürekli dua ediyorum..Ama son günlerde zaman yaklaştıkça endişelerimde artırıyor..Dualarınız da benide unutmayın lütfen.Ha bu arada çatlaklarınız oldumu ben sürekli krem kullanmama rağmen çok çatlak oluştu..:))gerçi çok takmıyorum..Bebebğim saağlıklı olsunda gertisi boş...

ben gidiyom kızlar bi duş aliim saat 2 de randevum var yeni bi dr a gitcez dua edin adam bu saate kadar nerdeydin muamelesi yapmasın bana onda devam edeyim. Eski dr uma dönmek istemiyorum.. öptüm hepinizi
güzel haberlerle dön inş.umarım yeni dr yide seversinde onla devam edersin.
selam kızlar nasılsınız ?

Her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.

Papatya, 20 şubatta kuzularına kavuşuyomuşsun :)) doğum tarihlerimiz aynıydı ikizler olunca abi abla olcaklar benim oğluma :)) şükürler olsun geldik sonuna, ocak mı şubatmı deken bak anneleri beklediler yavruların akıllı onlar yaa :)) peki sen ne durumdasın heyecan var mı ?

Cemrem, uzun zmandır göremeyince tedirgin olduk.geçmiş olsun hastalanmıştın şimdi nasılsın ?

Belgin, sen ne durumdasın ?

Kızlar sizler nasılsınız ? Hepinizi ayrı ayrı merak ediyroum.

kızlar selam,

Dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.

Ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,

Gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür:nazar: 2200 olmuş kilosuda.

Elleri yüzündeydi küstümü acep :26: Nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.

Oda normal çıktı. Rahat bi nefes aldım..

Haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu :KK1:

Hemen bi geçmişi okuyayım öle br haber yok dimi :KK53:
sanada bebişinede maşallah.ne güzel dr de kilondan memnun.benim kilo almış başını gidiyor.sonumuz hayır olsun
merhaba arkadaşlar..nasılsınız.uzun zamandır giremedim..doğum yapan varmı?günlerimiz az kaldı benim 3 haftam var.sezeryan için:))haftaya nts ye bağlanacağım..daha önce hiç bağlanmadı nasıl bişey??:))bu arada bebeğimiz hareketleri bazen çok yavaş bazende çok sert.gün içerisinde özellikle akşama kadar yavaş yavaş hareket ediyor.akşam belli bir saattte ise tekmeler itmeler...normal mi acaba..yavaş hareket eettiğinde korkuyorum..3 gün önce kontrole gittiğimizde herşeyimiz normal görünüyordu..boyu 46 cm kilosu 2650 çıktı..rabbim önce sizlerin sonra benim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..ben bu aralar kötü rüyalar görüyorum ve gün geçtikçe endişelerim artırıyor..bebeğimin kalbinde 22 haftada parlaklık görülmüştü o günden beri hep aklımda sağlıklımı diye..sürekli dua ediyorum..ama son günlerde zaman yaklaştıkça endişelerimde artırıyor..dualarınız da benide unutmayın lütfen.ha bu arada çatlaklarınız oldumu ben sürekli krem kullanmama rağmen çok çatlak oluştu..:))gerçi çok takmıyorum..bebebğim saağlıklı olsunda gertisi boş...

cnm nst 15-20 dk sürüyor.karnına kemer gibi bişey takıyorlar.sola dönüyorsun.bebişin kalp atışlarını duyabiliyorsun ama ben duyamadım hemen kapattılar sesi.çatlaklara gelince kalçalarımda çatlamamış yer yok yani.ve bende varisler oluştu.ayrıca başaklarımın her tarafı kılcal damarlarla doldu.bebişler artık yerleri daraldığı için eskisi gibi çok hareket edemiyorlar.

merhaba arkadaşlar..nasılsınız.uzun zamandır giremedim..doğum yapan varmı?günlerimiz az kaldı benim 3 haftam var.sezeryan için:))haftaya nts ye bağlanacağım..daha önce hiç bağlanmadı nasıl bişey??:))bu arada bebeğimiz hareketleri bazen çok yavaş bazende çok sert.Gün içerisinde özellikle akşama kadar yavaş yavaş hareket ediyor.Akşam belli bir saattte ise tekmeler itmeler...normal mi acaba..yavaş hareket eettiğinde korkuyorum..3 gün önce kontrole gittiğimizde herşeyimiz normal görünüyordu..boyu 46 cm kilosu 2650 çıktı..Rabbim önce sizlerin sonra benim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Ben bu aralar kötü rüyalar görüyorum ve gün geçtikçe endişelerim artırıyor..Bebeğimin kalbinde 22 haftada parlaklık görülmüştü o günden beri hep aklımda sağlıklımı diye..sürekli dua ediyorum..Ama son günlerde zaman yaklaştıkça endişelerimde artırıyor..Dualarınız da benide unutmayın lütfen.Ha bu arada çatlaklarınız oldumu ben sürekli krem kullanmama rağmen çok çatlak oluştu..:))gerçi çok takmıyorum..Bebebğim saağlıklı olsunda gertisi boş...

bende hiç baglanmadım nts ye nasıl bılmıyorum bu haftalarda baglanan cok var ama bana doktor hıc söylemedı daha neden acaba?o sert hareketler bende de var canım acıyor bazen hatta korkuyorum acaba kasılmamı oluyor erken mı dogacak bu ıtmeler sıkıstırmalar ne dıye:KK43: kasık tarafımda da oluyor bazen agrı bakalım beklıyoruz artık.... bebek asagıya ınmısmı senın

artık bu haftalarda doktor mutlaka nts ye baglıyormu yoksa bebegın durusuna yeıne göremı yapıyor bunu bana hıç yapmadı daha... bırde rahım agzı acıklıgını ölçuyormu bazı yerlerde her kontrolde ölcuyor dıye yazmıslar..

bende hiç baglanmadım nts ye nasıl bılmıyorum bu haftalarda baglanan cok var ama bana doktor hıc söylemedı daha neden acaba?o sert hareketler bende de var canım acıyor bazen hatta korkuyorum acaba kasılmamı oluyor erken mı dogacak bu ıtmeler sıkıstırmalar ne dıye:KK43: kasık tarafımda da oluyor bazen agrı bakalım beklıyoruz artık.... bebek asagıya ınmısmı senın

inmemiş canım..bu hafta nts ye bağlayacaktı ultrasonla baktı gerek duymadı haftaya bağlarız dedi..

günaydın fıstık annelerrr Musmutlu bi gün olsun herkese inşallah. Kontrolümz war bugün iyi haberlerle döneceğim inşallah..
hadi bakaım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

offffffffffff çok sinirlendim bak şimdi biraz önce tlfn geldi kızlar biz hastaneden arıyoruz kusura bakmayın sistemde bi yanlışlık oldu doktorumuz yıllık izine ayrıldılar lütfen gelmeyin diye ee kendi doktorum geldimi dedim hayır doktorunuz 14ünde gewlicek dediler böyle saçmalık mı olur ya acil bişey olsa napcaz finikeye bari gidseyim dedim tel açtım oda sabah gelmeniz lazımdı sıra kalmadı dediler bütünnnnn pozitif enerjim yerle bir oldu netten şimdi yarın için finikeden randevu alcam :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK36::KK36::KK36::KK36::KK25:

ayy ne gıcık bir sey bu ya. Saçmalamışlar, doktorsuz olur mu bi hastane. sistemsizler demek ki. Neyse yarı git bak bakalım artık, güzel haberlerle de gel

kızlar bakın bakalım kızıma kayınvalinin ördüğü cicişleri beğenicekmisiniz?

çook begendim bne bunları, gule gule gıysın kuzucuğun

maşallah canım kuzucuğuna, hep boyle gzuel haberlerle gel inşallah

çatı muyanesi 37. haftda. nst kesin gireceksin diye bi şey yok, her hangi bi sorun yoksa ona da 37 de falan girersin...

artık bu haftalarda doktor mutlaka nts ye baglıyormu yoksa bebegın durusuna yeıne göremı yapıyor bunu bana hıç yapmadı daha... Bırde rahım agzı acıklıgını ölçuyormu bazı yerlerde her kontrolde ölcuyor dıye yazmıslar..

nst herkesten istenmiyor bazen.benim doktor nst demeden daha içeriye giriş sırası beklerken yanındaki asistan kaç haftalıksın dedi bende 35 diyince sen bide nst yaptır ister dedi.öyle yaptırdım yani dr kontrol falan yapmadan.çatı muaynesi içinde bu hafta yapacakmış.

uff ya insanın kendi işini kendinin yapamaması ne zormuş be. Allah kimseyi sürekli bu konumda bırakmasın. Alışveriş yapmam lazım ama çıkamıyorum, ona buna sipariş ediyorum o da içinme sinmiyor. Eskiden ev temizliinden nefret ederdim şimdi kalkıp iki bi şey yapasım geliyor, düzenim kaçtı.. Ne hazımsız insanım normalde kalk yap deseler bin tane hayıflanırım. Allahtan gecici bir durum...gelsin o kuzu poposunu ısrcam ben onun, gun gectikce heyecan basıyor zaten. Babasıyla çantamızı da hazırladık dun, eksiklerim var tabi ama işte eşim alıp gelecek bekliyoruz artık :)

Kızlar nst demişken bşey sorcam size.medicalparka gidiyorum ben 87 tl muayne ücreti veriyorum ayrıca nst içinde 30 tl aldılar.ve nstye nekadar girersen herseferinde alacaklarmı.hergünde girsen yani.sizin hast öylemi.ne kadar veriyorsunuz

X