- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
Kızlar günaydın.
haftasonundan sonra tekrar aranızdayım. cuma günü de giremedim ütü işi vardı ev çok kalabalıktı. çocuklar da vardı çok gerildim. herşeye özenince insan böyle oluyor. neyse ki atlattık.
yazdıklarınızın yarısını okuyabildim.
açlık krizleri bende de var. bazen de gereksiz yiyecekleri canım çekiyor sonra da yediğim için pişman oluyorum.
kızıma karar verdiğim isim sonradan canımı sıktı. pek duyulmamış diye sevinirken haftasonu bir magazin programı normalde izlemem eşim salonda uyuyakalmış ona bakmaya geldim tvye baktım alt yazı Derin Mermerci ...... yazıyor. sosyeteden bir kadın. sevgilisi ile kavga etmiş, tokat atmış bilmem ne... çıka çıka gereksiz boş bir insandan çıktı isim. internetten baktım. annesinin de sevgilileri var. böyle bir aile işte. pahalı kıyafetleri ile gündeme gelen bir insan. eşime söyledim. ne önemi var ben ilk defa duyuyorum bu kişiyi filan dedi ama içim rahat etmedi. anneme söyledim benim adımdan da pavyonda çalışan kadınlar var ne yani şimdi benim adım kötü mü dedi
ama ne bileyim kızlar ya ben böyleyim işte. tam içim ısındı herkes beğendi of nerden gördüysem o kadını. çok da bilindik biri değil sanırım da işte şu kadına şiddet sebebi ile gündeme gelmiş işte.
sonra tekrar araştırdım itü rektör yardımcısı var derin ural ama şu derin mermerci canımı çok sıktı. aynı chicco i feel ana kucağı gibi sanırım artık delirdim
ama sonsycim her isimden her türlü insan var yapıcak bişey yok ki, bence de 'Derin' çok güzel bi isim ve sırf bu yüzden vazgeçme bence, hem çok da kötü biri değilmiş ki canım hem de çok da gözönünde biri değil, yani 'Derin' denilince hemen o kadın ve o olay akla gelsin...
kızlar selam,
yeni geldim sayılır işe sabah doktora gittim.
dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.
ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,
hareket etmedi sonra hareket etti yavrum nasıl korkmuştur
gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür 2200 olmuş kilosuda.
elleri yüzündeydi küstümü acep :26: nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.
oda normal çıktı. rahat bi nefes aldım..
haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu
hemen bi geçmişi okuyayım öle br haber yok dimi
maşallah canım bebeğine, çocuk yumruğu için de geçmiş olsun korkmuşsundur, ben de ilk haftalarda 1-2 kere yaşamıştım böyle bişey insan çok korkuyo, Allah korusun bebeklerimizi...