2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar şubat annelerinde bebeğini kayeden anneyi bulup okuyamadım
okuyanlardan biri linki paylaşabilir mi?

canım kendisi yazmamış topikten bi arkadaşı yazmış acısı bu kadar tazeyken buraya girip yazabilceğini sanmıyorum

Ben de zaten etkilenmemiz için değil dualarımız vasıtasıyla Allah güç versin kızcağıza diye paylaştım sizle çünkü onun dualara sabra çok çok ihtiyacı var...

Son düzenleme:

evet canım Bende tabiki aynı amaçla yazdım Kötü düşünerek değil tabi. Bazı arkadaşlar çok etkileniyoruz böyle şeylerden deyince hak verdim onlara.

evet canım Bende tabiki aynı amaçla yazdım Kötü düşünerek değil tabi. Bazı arkadaşlar çok etkileniyoruz böyle şeylerden deyince hak verdim onlara.

Onlar da haklı tabi etkilenen arkadaşlardan özür dilerim kötü amaçlı yazmadık ama yine de dualarını eksik etmeyin...

kızlar mucizem 2012 den mi bahsediyosunuz? şimdi okudum da sizin dediğiniz gibi okumadım ben. bebek sağlıklıymış anne yoğun bakımdaymış ama durumu iyiymiş? farklı mı benim okuduğum acaba

Gününüz aydın,mutlulugunuz daim,huzurunuz bol,paranız bereketlı,saglıgınız sonsuz olsun arkadaşlar....
uzun zamandır gıremıyordum acep doguran arkadaşlar varmı?Benimde nasıpse az kaldı bugun dr kontrolum var
ALLAHım sen bana ve butun annelerımıze yardım eyle hakkımızda en hayırlısını ver YARABBİ...
ŞİFAAAAAAAAAAAAA seni çok özledim canımcım

güle güle kullanın tatlım =)derin ismi de çok güzel.. perdeyi nasıl aldınız benimde bugün odası gelecek ama perde ve halımızhala yok =)Rabbim hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin..
teşekkür ederim canım. ben perde için ikea dan kalpli kumaş satın aldım. annem dikti. odamızda da önceden beyaz ip perde vardı o ikisini takım yaptım. oda takımı beyaz. halıyı da kirli beyaz uzun tüylü halılardan aldım yine ikeadan. 109 TLye.

sonsyy, kızının adı çok güzel olmuş, sonunda buldun :) adıyla yaşasın kızmız..
teşekkür ederim canım ama isim konusunda yine canım sıkıldı birazdan yazıcam.

evet ama bebeğimi rahat rahat göremiyordum. o yüzden bıraktım kendisini. şimdi gittiğim doktor da onun üst devresi çıktı. ben söylemiştim de tanıyormuş.

Kızlar günaydın.
haftasonundan sonra tekrar aranızdayım. cuma günü de giremedim ütü işi vardı ev çok kalabalıktı. çocuklar da vardı çok gerildim. herşeye özenince insan böyle oluyor. neyse ki atlattık.
yazdıklarınızın yarısını okuyabildim.

açlık krizleri bende de var. bazen de gereksiz yiyecekleri canım çekiyor sonra da yediğim için pişman oluyorum.

kızıma karar verdiğim isim sonradan canımı sıktı. pek duyulmamış diye sevinirken haftasonu bir magazin programı normalde izlemem eşim salonda uyuyakalmış ona bakmaya geldim tvye baktım alt yazı Derin Mermerci ...... yazıyor. sosyeteden bir kadın. sevgilisi ile kavga etmiş, tokat atmış bilmem ne... çıka çıka gereksiz boş bir insandan çıktı isim. internetten baktım. annesinin de sevgilileri var. böyle bir aile işte. pahalı kıyafetleri ile gündeme gelen bir insan. eşime söyledim. ne önemi var ben ilk defa duyuyorum bu kişiyi filan dedi ama içim rahat etmedi. anneme söyledim benim adımdan da pavyonda çalışan kadınlar var ne yani şimdi benim adım kötü mü dedi

ama ne bileyim kızlar ya ben böyleyim işte. tam içim ısındı herkes beğendi of nerden gördüysem o kadını. çok da bilindik biri değil sanırım da işte şu kadına şiddet sebebi ile gündeme gelmiş işte.

sonra tekrar araştırdım itü rektör yardımcısı var derin ural ama şu derin mermerci canımı çok sıktı. aynı chicco i feel ana kucağı gibi sanırım artık delirdim

günaydın fıstık annelerrr Musmutlu bi gün olsun herkese inşallah. Kontrolümz war bugün iyi haberlerle döneceğim inşallah..

dünyanın en güzel hamişleri göbekliln en sevmlileri hepinize günaydın çok pozitif olucam bugün çünkü doktor kontrolümüz var benden başka baya bi arkadaşında bugün kontrolleri varmış inşallah hepimiz musmutlu ayrılırız hastanelerden geerçi benim doktorum 13 şubaTA KADAR İZİNLİYMİŞ BAŞKA DOKTORA GİDİYORUM AMA olsun bakalım oğluşum büyümüşmü ayyyyyy çok mutlu oldum mujhammedimi görcemmmmmmmmmmmmmmm

offffffffffff çok sinirlendim bak şimdi biraz önce tlfn geldi kızlar biz hastaneden arıyoruz kusura bakmayın sistemde bi yanlışlık oldu doktorumuz yıllık izine ayrıldılar lütfen gelmeyin diye ee kendi doktorum geldimi dedim hayır doktorunuz 14ünde gewlicek dediler böyle saçmalık mı olur ya acil bişey olsa napcaz finikeye bari gidseyim dedim tel açtım oda sabah gelmeniz lazımdı sıra kalmadı dediler bütünnnnn pozitif enerjim yerle bir oldu netten şimdi yarın için finikeden randevu alcam

nasıl geçti hafta sonunuz?
şubat annelerindeki haberi duyunca çok üzüldüm ya, okumaya cesaret edemedim, Allahım sabır versin..çok zor.

biz bu hafta sonu bebeğimin mobilya beşiğini aldık sonunda, hafta içi gelince yerleştirip paylaşıcam sizlerle. aynı zamanda buhanr mekinesi (weweel) ve göğüs pompası (philips avent), emzirme yastığı, bakım çantamız falan kalan herşeyi halletttim.

sadece küçük beşiği almadım. sizinle paylaştığım o beşikten vazzgeçtim.çünkü harika bişi gördüm. fiyatı pahalı olduğu için bi kaç hafta erteledim. inanılmaz kullanışlı bişey. elektirkli, müzikli, alçalıp yükselebilen çok fonksiyonlu bi beşik. kraft ın. 1.5 yaşına kadar odadan odaya, yatağımın dibinde beşik olarak kullanıcam, sonrasında mama sandalyesine dönüşüyo, bebişim yürümeye başlayınca da sandalye oluyo. fiyatı 450 dediler ama tanıdık olduğu için ödemede kolaylık sağlicaklar. belki biraz pahalıya patlicak hem mobilya hem bu beşik ama 1 kere alıcaz sonuçta. iyi bişey almak lazım.

cnm sinir bozucu gerçekten ama bence değiştirme bu saatten sonra doktorunu. Bulacağın doktor şu ana kadar geçirdiğin aşamaları bilemicek, sen alışamicaksın falan. sen doktoruna her gittiğinde bi önceki muayenede neler söylediğini her seferinde hatırlat. yoğunluıktan benim doktorum da unutyo. çünkü benim hastanede de 2 kadın doğumcu dr.var.

amaaaaan sonsy takıldığın şeye bak. benim kızıma koyacağım isim ceylin. herkes tanıdıklarına bakarak yaramaz oluyo diyolar ama takmıyorum bile. sen ne istiyosan o ismi koy. derin ismi harika bence.

ayyy hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım. paylaş bizimle dönünce :)

kızlar bakın bakalım kızıma kayınvalinin ördüğü cicişleri beğenicekmisiniz?

Eklentiler

• $03022013134.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 50
amaaaaan sonsy takıldığın şeye bak. benim kızıma koyacağım isim ceylin. herkes tanıdıklarına bakarak yaramaz oluyo diyolar ama takmıyorum bile. sen ne istiyosan o ismi koy. derin ismi harika bence.

haklısın. ne bileyim işte kızımın adını söylediğimde insanların aklına hemen birinin gelmesini istemiyorum özellikle de ünlü,gereksiz insanların... ama sanırım bu o kadar ünlü biri değil. :) bu işin sonu yok gerçi. sonradan da biri çıkabilir bu isimde. ayrıca her gün tvde de olabilir. sürekli kötü olarak da anılabilir. o zaman ne yapıcam :)

aaaaaaaa oldu mu şimdi yaa. 14 ü çok geç. sen buraya gel cnm merkeze. seni istediğin doktora götüreyim. :) sıkma canını, byle daha hayırlı demek ki... boşver..

ya derin mermerci kim kızım, ben duymadım hiç bu kadını. herkesin de bildiğini hiiiiiç sanmıyorum. ayrıca sonradan çıksa ve kötü anılsa bile kimsenin aklına senin kızın ismi geleceğini, aaa aynı isme sahipmiş, kızın da böyle olur falan diye eleştireceklerini hiç mi hiç sanmıyorum. sonuçta sen o ismi güzel anlamı olduğu için koydun. için rahat olsun şekerim. kime sorsan benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.

Cok sinir bir durum, anliyorum seni. O ikisi disinda baska doktorun olmamasi da cok sacma. Bu durumda ikisinin de izne cikmasi daha buyuk bir sacmalik.

aaaaaaaa oldu mu şimdi yaa. 14 ü çok geç. sen buraya gel cnm merkeze. seni istediğin doktora götüreyim. :) sıkma canını, byle daha hayırlı demek ki... boşver..
gelirim vallaaaa tlfon sapığı gibi oldum kız finikeden en erken ayın 9una randevu alqabiliyomuşuz tlfn açtım çok erken gelmeniz lazım 1 vtane doktorumuz var çok yoğun oluyo dediler tamam dedim kapattım bu sefer kendi hastanemi,zi aradım konuştum kızla yarın geçici doktorumuz gelcek büyük ihtimalle siz bizi 7:30 arayın o zaman kesinleşlmiş olur dedi hadi, hayırlısı artık inşallah gelir ama gelmesi lazım canım doktorsuz hastanemi olur bi doğuran bişi olsa aaaaaa

Cok sinir bir durum, anliyorum seni. O ikisi disinda baska doktorun olmamasi da cok sacma. Bu durumda ikisinin de izne cikmasi daha buyuk bir sacmalik.
evet gülüm ya biri gelsin dieri öyle gitsin canım neyse ben gidemedim gidenler güzel haberlerle gelirde keyfimiz yerine gelir inşallah

Herkese Günaydın yorucu ama çok keyifli bir hafta sonu oldu bizim için, bebeğimin son eksikleri için eminönü havuzlu hana gittik inanılmaz güzel şeyler aldım eksiklerimizi tamamladık, tek eksiğimiz Oğlumuz , tabi cumartesi günü bittik çünkü sabah 11 de gidip akşam 17'de eve geldik , çok yoruldum ama deydi, havuzlu han gerçekten çok ucuz hemde pazarlığa çok açıklar, ebebek mağazasından çok beğendiğim bebek bataniyesi vardı 34 tl falandı havuzlu handan 20 tl'ye aldım aynısı markası bile aynı :), bebek şekeri için eksik malzemelerimizide aldık kapı süsü ve diğer eksiklerimiz, havuzlu hanın içi hamile doluydu çok güzeldi görüntüler, herkes bebeğine birşeyler alma cabasında tabi bide o kalabalıkta birbirine çarpmama , hepimize mutlu sağlıklı bir hafta olsun, Allah sağlık şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ( AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…