Kızlar günaydın.
haftasonundan sonra tekrar aranızdayım. cuma günü de giremedim ütü işi vardı ev çok kalabalıktı. çocuklar da vardı çok gerildim. herşeye özenince insan böyle oluyor. neyse ki atlattık.
yazdıklarınızın yarısını okuyabildim.
açlık krizleri bende de var. bazen de gereksiz yiyecekleri canım çekiyor sonra da yediğim için pişman oluyorum.
kızıma karar verdiğim isim sonradan canımı sıktı. pek duyulmamış diye sevinirken haftasonu bir magazin programı normalde izlemem eşim salonda uyuyakalmış ona bakmaya geldim tvye baktım alt yazı Derin Mermerci ...... yazıyor. sosyeteden bir kadın. sevgilisi ile kavga etmiş, tokat atmış bilmem ne... çıka çıka gereksiz boş bir insandan çıktı isim.
internetten baktım. annesinin de sevgilileri var. böyle bir aile işte. pahalı kıyafetleri ile gündeme gelen bir insan. eşime söyledim. ne önemi var ben ilk defa duyuyorum bu kişiyi filan dedi ama içim rahat etmedi. anneme söyledim benim adımdan da pavyonda çalışan kadınlar var ne yani şimdi benim adım kötü mü dedi
ama ne bileyim kızlar ya ben böyleyim işte. tam içim ısındı herkes beğendi of nerden gördüysem o kadını. çok da bilindik biri değil sanırım da işte şu kadına şiddet sebebi ile gündeme gelmiş işte.
sonra tekrar araştırdım itü rektör yardımcısı var derin ural
ama şu derin mermerci canımı çok sıktı. aynı chicco i feel ana kucağı gibi
sanırım artık delirdim