kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardim edin
Arkadaşlar zaman hızla geçiyor 34.haftadayım dr 10 gün önce gittim nts sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi tabii doğumla ilgili konuşmak için henüz erken dedi.Normal düşünmüyorum pek sezeryan istiyorum ama bunu belirtemedim bakalım ne diycek bir dahaki gidişimde.Artık kesinleşsin istiyorum çok mu acele ediyorum? Ben öğretmenim tatildeyim şuan okul açılınca 1 hafta gitmeyi düşünüyorum yasa çıksa gerek kalmıycak aslında.Bebeğin eşyalarını yıkamadım henüz,evim temizlenicek,halılar yıkamaya verilcek falan annemde doğum kesinleşsin öncesinde gelip halledicez ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorumHepimiz için hayırlısı olsun inş hazırlıksız yakalanmıyalım..Bu arada odamızın halısını aldık perdemiz gelicek oda bitince paylaşırım.bir arkadaş halı sormuştu resmini ekliyorum.Confetti marka nette de var.kaymayan taban antibakteriyelmiş.Kızlar bir de gelen misafirlere şerbet ikramı için plastik kadeh aldım çok ekonomik altına da beyaz yada mavi kese alıp büzdüğünde çok şık duruyor mavi kese bulamadım beyaz üzerine yaldızlı keseler vardı ondan alıcam herhalde yapmak isteyen olursa ambalajcılarda bulabilirsiniz kadehleri kese de çeyizcilerde var.Eki Görüntüle 623616 Eki Görüntüle 623616
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
ben senin için girip nete seni tebrik edeceğim söz ama
doğum bu belli mi olur
bir bakarsın senin minik sürpriz yapıp erken gelir
aaaaaaaaaa ne güzel nostalji yapacaksınız demek
içine sinen bir model beğenirsin inşallah
günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar... Artvindeki evimde son hafta sonum. Ben gittikten sonra eşiminde 2 ay içinde tayininin çıkmasını bekliyoruz. Tabi İstanbul mu başka bir şehir mi şimdi bilemiyoruz. Benimde iki ayağım bir papuca sıkıştı. Şimdi eşyaları nasıl toplasam şaşırdım kaldım. :))
Canım merak etme seni yalnız bırakmam
Hiççç belli olmaz tatlımmmm zaten ya önce ya da sonra geliyorlar ya... Bakarsın seninki önce bizimki sonra glr
ay kızlar dr uma sinir oldum düşündükçe.. güya özel dr a gidiyorum. bizim hastane sadece kadın doğum ve çocuk üzerine 5 tane kadın doğum dr u vardı 3 ü işten çıkmış. neden çıktığı muamma söylemiyo kimse.. kalan hastalar kalan 2 dr a yığılmış tabi.. randevulu bile olsak baya sıra bekliyoruz zor bela giriyoruz içeri.. neyse onu da geçtim içeri giriyoruz apar topar usg yle bakıyor bize göstermiyor zaten ben giyinip toparlanana kadar başka hasta alıyorlar içeri. hiç bişey konuşamıyoruz hiçbişey soramıyorum güya doğuma 2 hafta kaldı daha ne günüm belli ne nasıl yapılacağı belli. gripken ameliyat yapılmıyormuş ben 2 haftadır hastayım gittiğimde görüyor bunu bi de riskli sonuçta gebeliğim suyu az vs.. bi ilaç vermedi ben de daha yeni öğrendim gripken ameliyat yapılmadığını.. zaten riskli olmasam bile son zamanlardayım artık hadi suyum geldi hadi sancım başladı. normal doğurma ihtimali yok sonuçta versene bana ilaç iyileşeyim biran evvel.. sinir oldum.. bu saatten sonra başka dr a gitsem de ciddiye almaz gibime geliyo. panik de oldum hadi iyileşmeden bebiş gelmeye kalkarsa diye.. 2 doz aldım antibiyotik dün akşam ve bugün sabah ama pek bi işe yaradığı söylenemez baya ilerlemiş heralde..
neee nasıl yani yaaaKızlar bu arada şubat anneleri topiğini okurken gördüm bi anne bebeğini kaybetmiş doğumda kendisi de yoğun bakımdaymış çok üzüldümAllah kimseyi evladıyla sınamasın Dua edelim kızlar anne ve bebek için Allah bi an önce söksün alsın içinden bu acıyı
Kızlar bu arada şubat anneleri topiğini okurken gördüm bi anne bebeğini kaybetmiş doğumda kendisi de yoğun bakımdaymış çok üzüldümAllah kimseyi evladıyla sınamasın Dua edelim kızlar anne ve bebek için Allah bi an önce söksün alsın içinden bu acıyı
çok çok Kötü bi durum ya Rabbim kimseye yaşatmasin. Onu en iyi biz anlarız düşünsenize ilk hareketlerindeki heyecanımiz hazırlıklar sırasında ki heyecan, baştan beri sorunlymus onun ama yine umut beslemiş kızcağiz doktorlar hep alalım demişler ama bi umut beklemiş ve sonuç hayal kırıklığı. En yakın zamanda toparlanır inşallah.. 3 kişilik bi aile olmak için yola çıkıyorsun hastaneye yine elin boş 2kişi dönüyorsun yazık odasını görünceki durumu filan düşünüyorum da allah esirgesin yaa.. Elimzdn sadece dua etmek geliyor. Rabbim derman olsun inşallah biran önce..
bende bakayım dedim de kızım rahat bırakmıyor ki unutmuşum. senin linki görünce aklıma geldi çok güzel bencekızlar plastik kadeh deyince bakındım bıraz Şarap Bardağı Lüks Pembe Ayaklı. - KullanAtMarket lohusa serbeti için cok begendım sızce nasıl?
Kızlar bu arada şubat anneleri topiğini okurken gördüm bi anne bebeğini kaybetmiş doğumda kendisi de yoğun bakımdaymış çok üzüldümAllah kimseyi evladıyla sınamasın Dua edelim kızlar anne ve bebek için Allah bi an önce söksün alsın içinden bu acıyı
Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam
kızlar şubat annelerinde bebeğini kayeden anneyi bulup okuyamadım
okuyanlardan biri linki paylaşabilir mi?