2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ay canım ya Allah kavuştursun çok zor olsa gerek ben eşimle 24 saat beraber olsam bile pazarlık yaparım bir yere giderken hemen gel diye hele böyle bir durumda ama iyi yönden bak demkeki arada bu kadar büyük bir sevgi demekki doğru insanla evlisin :):)kendini üzme ki senin hamileliğinde çok önemli kızına odaklan inş kısmeti ile gelirde tayinden bahsetmişin hepsi yoluna girer

şifacım akşam ara ara girdim okudum falan yazdım ama sana yazmadan geçmişim kontrolunun sorunsuz geçmesine sevindim canım ya aslında sorunsuz geçsin diye dua ediyoz ama doktorunda ağzına bakıyoruz demi hemen doğum var desin diye senin yazılarınında da bunu hissettim :)

ay kızlar canım hiç bir şey yapmak istemiyor kendime gelmem lazım yoksa böyle bütün günü bitireceğim ve oturdukça oturasım geliyor uyuşuyorum resmen neyse hemen kalkıp kendime gelmem lazım

Hiççç belli olmaz tatlımmmm zaten ya önce ya da sonra geliyorlar ya... Bakarsın seninki önce bizimki sonra glr

Ayyyyyyy:97::106::116:
Canım yaaaaa..... Rabbim böyle tatlı ve güzel sebeplerden ayrılık nasip etsin de tek ona da katlanılırrr kuzucummm
Rabbim daim etsin huzurunuzu:116:

Kocayı da sarılcam diye cok sıkma daa lazımmmm o sana

hımm şimdi anladım canım inşallah tayininiz İstanbul olur hakkınızda hayırlısı olsun tatlım bebklerimize kavuşmak için yine ne gerekirse yaparız inşallah sıkıntısızca atlatacağız bu kıymetli bebişleri sağlıklıca ve vaktinde kucaklarımıza alalımm

canımm benim çok sağol aynen tatlım yaaa doktorun ağzına bakıyoruz adetaa yaa ben 38 e şartlanmıştım bayağı bayağı ama baktım dr. uzatacak mı ne :44: eşimde seviniyor bir bakıma daha çok kalsın gelişimini tam tamamlayıp doğsun istiyor hakkımızda hayırlısı olsun her daim bebişler annelerini hiç üzmeden gelsin inşallah

Ayyy kızlar ya sabaha kadar ne ruyalar ne kabusar göruyorum en son ruyamda hastanede idim bi kadın vardı elinde balta yuzu gözu mor ödum koptu tabi uyan korka korka bizimkinin içine gire gire uyudum bide ne görım ruyamda benim oğlanı oxfordtan çağırmışlar diyomk daha doğmadı nile asıl olcak allahım bi doğursammmmmmm da kurtulsam şu ruyalardan

Onuda geçtım bir mide yanmam var öluyorum artık ağlıyorum acısından gaviscon bie kar etmiyo ne yiyom ne içiyom ölcem

Fasulyeden kelebex oldum cidden bu arada bugün göğsümden su gibi bişey aktı damlacık damlacık fazla değil 3-4 damla sütaş tankerlerim mi aktifleşti acaba :44:

:) en geç senin tarih ama bak üretime en başta sen geçtin

hayırlı olsun miray bebek sağlıklı mutlu uzun bir ömür sürsün

bu kabuslar hepimizin başına bela oldu ya bende gece babamı gördüm ama babam vefat etti 2 ay önce.mezarını falan gördüm korku filmi gibiydi ve nefes alamayarak uyandım
benimde midem çok fena bi de antibiyotik içiyorum ki iyice beter yaptı nane limon iyi geliyo bana grip için içmeye başlamıştım baktım mideme iyi geliyo günde 2-3 fincan içiyorum rahatlatıyo dene istersen

ay kızlar dr uma sinir oldum düşündükçe.. güya özel dr a gidiyorum. bizim hastane sadece kadın doğum ve çocuk üzerine 5 tane kadın doğum dr u vardı 3 ü işten çıkmış. neden çıktığı muamma söylemiyo kimse.. kalan hastalar kalan 2 dr a yığılmış tabi.. randevulu bile olsak baya sıra bekliyoruz zor bela giriyoruz içeri.. neyse onu da geçtim içeri giriyoruz apar topar usg yle bakıyor bize göstermiyor zaten ben giyinip toparlanana kadar başka hasta alıyorlar içeri. hiç bişey konuşamıyoruz hiçbişey soramıyorum güya doğuma 2 hafta kaldı daha ne günüm belli ne nasıl yapılacağı belli. gripken ameliyat yapılmıyormuş ben 2 haftadır hastayım gittiğimde görüyor bunu bi de riskli sonuçta gebeliğim suyu az vs.. bi ilaç vermedi ben de daha yeni öğrendim gripken ameliyat yapılmadığını.. zaten riskli olmasam bile son zamanlardayım artık hadi suyum geldi hadi sancım başladı. normal doğurma ihtimali yok sonuçta versene bana ilaç iyileşeyim biran evvel.. sinir oldum.. bu saatten sonra başka dr a gitsem de ciddiye almaz gibime geliyo. panik de oldum hadi iyileşmeden bebiş gelmeye kalkarsa diye.. 2 doz aldım antibiyotik dün akşam ve bugün sabah ama pek bi işe yaradığı söylenemez baya ilerlemiş heralde..

geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum ama memnun değilsen doktorunu değiştir derim neden ciddiye almasınki anlattığına göre buda pek ciddiye almıyor zaten. hastalık konusuna gelince eltim ocağın 25 inde sezeryanla doğum yaptı hastaydı ilaç falan kullanmıştı ama ona rağmen ameliyat sonrası çok zorlandı sürekli balgam kustu dikişleri çok ağrıdı kusma esnasında. biran önce iyileşmeye çalış

Woowwwww
Nasıl Rüyalar onlar öyleeeee

Gerçi ben de sanki birilerini kesiyordum ama cok hatırlamıyorum

Bende de başladı mide yanması

Ayyyy değiştir yaaaa
Ne stres bi şi o öyleeeeee

canım sezeryanı nasıl oldu genel anestezi mi yoksa spinal yada epidural mi? ben geçen sefer spinal oldum ama bu sefer genel istiyordum. ama iyileşmezsem heralde spinal yaparlar yine.. bi de dediğin gibi sonrası var çok öksürüyorum dikişler olcak..

dr umu değiştirmeme sebebim bi yandan da burda başka adam gibi dr yok (((((

genel anestezi ile oldu çok zorlandı hayırlısı olsun hakkında...

canım dikkat et nane söktürücü özelliğe sahip, fazla iç me, limon da aynı şekilde. geçmişolsun.

kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardim edin

Son düzenleme:

cnm cok geçmiş olsun..herhangi bir bılgım yok ama inş rabbim yavrunu kucagına almayı nasip eder.. güzel düşün güzeli çağır..dua ile..

Arkadaşlar zaman hızla geçiyor 34.haftadayım dr 10 gün önce gittim nts sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi tabii doğumla ilgili konuşmak için henüz erken dedi.Normal düşünmüyorum pek sezeryan istiyorum ama bunu belirtemedim bakalım ne diycek bir dahaki gidişimde.Artık kesinleşsin istiyorum çok mu acele ediyorum? Ben öğretmenim tatildeyim şuan okul açılınca 1 hafta gitmeyi düşünüyorum yasa çıksa gerek kalmıycak aslında.Bebeğin eşyalarını yıkamadım henüz,evim temizlenicek,halılar yıkamaya verilcek falan annemde doğum kesinleşsin öncesinde gelip halledicez ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorum Hepimiz için hayırlısı olsun inş hazırlıksız yakalanmıyalım..Bu arada odamızın halısını aldık perdemiz gelicek oda bitince paylaşırım.bir arkadaş halı sormuştu resmini ekliyorum.Confetti marka nette de var.kaymayan taban antibakteriyelmiş.Kızlar bir de gelen misafirlere şerbet ikramı için plastik kadeh aldım çok ekonomik altına da beyaz yada mavi kese alıp büzdüğünde çok şık duruyor mavi kese bulamadım beyaz üzerine yaldızlı keseler vardı ondan alıcam herhalde yapmak isteyen olursa ambalajcılarda bulabilirsiniz kadehleri kese de çeyizcilerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…