günaydın arkadaşlarımmmmmmmm
sağlıklı huzurlu bir pazar diliyoruz sizlereeee
Canım evdeki bilgisayar masa üstüydü koltukta oturmak hafta sonralı sevmediğim bir durumdu. Şimdi loptopumu aldım yattığım yerden iyi oldu :))
Canım hem sevinç hem üzüntü bir arada Kocama sabah yatakta öyle bir sarılmışımki adamı boğacaktım :)) Ayrılık hüznü çöktü galiba... Tabi kızım için herşeye değer ama işte. Biz evlat sahibi olmak için çok uğraşanlar eşler arasında farklı bir bağ oluyor. Diğer kızlar kızmayın ama işte sanki bizler birbirimize daha bağımlı oluyoruz.
İyi geceler mart görünümlü şubat anneleriheralde herkes doğurcak en sona ben kalcam herkes bebişiyle ilgilenmekten beni tebrik edemicek aklıma geldi de öyle kendimi kötü hissettim keşke oğluşum 2 hafta önce olsaymış mart ortası olurdu bari neyse kader kısmet hepiniz doğurun ben fasulyeden olurum
Canım evdeki bilgisayar masa üstüydü koltukta oturmak hafta sonralı sevmediğim bir durumdu. Şimdi loptopumu aldım yattığım yerden iyi oldu :))
Canım hem sevinç hem üzüntü bir arada Kocama sabah yatakta öyle bir sarılmışımki adamı boğacaktım :)) Ayrılık hüznü çöktü galiba... Tabi kızım için herşeye değer ama işte. Biz evlat sahibi olmak için çok uğraşanlar eşler arasında farklı bir bağ oluyor. Diğer kızlar kızmayın ama işte sanki bizler birbirimize daha bağımlı oluyoruz.
hımm şimdi anladım canım inşallah tayininiz İstanbul olur hakkınızda hayırlısı olsun tatlım bebklerimize kavuşmak için yine ne gerekirse yaparız inşallah sıkıntısızca atlatacağız bu kıymetli bebişleri sağlıklıca ve vaktinde kucaklarımıza alalımmgünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar... Artvindeki evimde son hafta sonum. Ben gittikten sonra eşiminde 2 ay içinde tayininin çıkmasını bekliyoruz. Tabi İstanbul mu başka bir şehir mi şimdi bilemiyoruz. Benimde iki ayağım bir papuca sıkıştı. Şimdi eşyaları nasıl toplasam şaşırdım kaldım. :))
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Buradaki hazırlıkları bitirelim sonra istanbulda temizlikçi gelicek, anneler yardım eder. ben kızımın cicişleri yıkarım. beşiğimiz gelir falan papatyanın dediği gibi çok işim var çok
Şifacım bulunduğum ilçede kadın doğun doktoru yok. Trabzonda 3 saat ötede doktorum erken doğum yaparsan ne yapacaksın bir an önce git dedi. Ha bu arada benim hem istanbulda hem artvinde evim var biri mecburi bekar evi işte. Şimdi eşimi bırakıp istanbula gigiyorum ama en azından doktor imkanı var. Zaten evlatlarınıza zor kavuştuk tehlikeye atmayalım dedik
Canım merak etme seni yalnız bırakmam
canımm benim çok sağol aynen tatlım yaaa doktorun ağzına bakıyoruz adetaaşifacım akşam ara ara girdim okudum falan yazdım ama sana yazmadan geçmişim kontrolunun sorunsuz geçmesine sevindim canım ya aslında sorunsuz geçsin diye dua ediyoz ama doktorunda ağzına bakıyoruz demi hemen doğum var desin diye senin yazılarınında da bunu hissettim :)
Fasulyeden kelebex oldum ciddenbu arada bugün göğsümden su gibi bişey aktı damlacık damlacık fazla değil 3-4 damla sütaş tankerlerim mi aktifleşti acaba :44:
Canım iyiyim gün say hazırlıklarla ugras gecıyor zaman
Size gecen bahsettiğim arkadasım çarş nişanı geldi sürekli kanama agrı ama acılması yoktu
Çok çekti kız bu sabah doğurmuş.38.haftası miray bebek hoşgeldidarısı başımıza
bebişin iyi olmasına sevindim canım ssende gün aldın ayyy çok heyecanlı valla bakalım p.tesi bende gidicem gün falan vercekmi dr
evet canım ya doktor beklemeyebilir dededi kafası çok büyük çıktı kafası 37 haftalık çıktı gövdesi 35+6 çıktı uyluk kemiği normal haftasında çıktı bende anlamadım ama bakalım doktor sordu şimdi 22 simi olsun 25 şubat mı dedi ben madem erken alınacak 22 si olsun diye atladım hemen :) sanada tekrar tekrar geçmiş olsun canım ya artık bu saatten sonra ilaç kullanmak en iyisi yapacak bi şey yok artık toparlanırsın hemen inş.
evet canım ya inş bakalım son 19 gün inş:)
iyi yapmışsın canım da ultrasonda tam net ölçülmüyor bildiğim kadarıyla 35+6 demek zaten 36 demek gibi bişey. 1 haftalık oynama var kafasıyla uyluk kemiği arasında. 1 haftalık oynama normal değilmi? ne biileyim vardır heralde dr unun bi bildiği :)) inşallah canım bıktım artık iyileşmek istiyorum ya :2:
Gunaydınlar guzel anneler..guneslı bir sabah..umarım biz bebıslerımıze kavusma telasındayken kar yagmaz.kahvaltı yaptık,evı supurup sildik,baska da bıse yapasım yok bugun sankı.bıraz dınlenıp eskılerdekı gıbı kendımle ılgılenmek ısthyorum36+0 olduk bugun.mınnos tepısıyo karnımda.bu arada doktorum tv de haber ızlememı yasakladı.sen en hassas donemındsn.saglıklı ınsan bıle etkılenrken sen kendne dıkkat et los ortamda aksam uzan ve dınlen dedı umarım uyabılırm bu nasıhata.her hafta nst var artık.iste de bu hafta son.umarm hepımz ıcın hayırlı olur canlar..
ben hamileliğim başından beri izlemiyorum canım haberlerisağdan soldan duyduğumla face ten takip ettiğimle yetiniyorum. zaten bu hamileliğimde çok hassasım ağlıcak yer arıyorum
Ayyy kızlar ya sabaha kadar ne ruyalar ne kabusar göruyorum en son ruyamda hastanede idim bi kadın vardı elinde balta yuzu gözu mor ödum koptu tabi uyan korka korka bizimkinin içine gire gire uyudum bide ne görım ruyamda benim oğlanı oxfordtan çağırmışlar diyomk daha doğmadı nile asıl olcak allahım bi doğursammmmmmm da kurtulsam şu ruyalardan
Onuda geçtım bir mide yanmam var öluyorum artık ağlıyorum acısından gaviscon bie kar etmiyo ne yiyom ne içiyom ölcem
ay kızlar dr uma sinir oldum düşündükçe.. güya özel dr a gidiyorum. bizim hastane sadece kadın doğum ve çocuk üzerine 5 tane kadın doğum dr u vardı 3 ü işten çıkmış. neden çıktığı muamma söylemiyo kimse.. kalan hastalar kalan 2 dr a yığılmış tabi.. randevulu bile olsak baya sıra bekliyoruz zor bela giriyoruz içeri.. neyse onu da geçtim içeri giriyoruz apar topar usg yle bakıyor bize göstermiyor zaten ben giyinip toparlanana kadar başka hasta alıyorlar içeri. hiç bişey konuşamıyoruz hiçbişey soramıyorum güya doğuma 2 hafta kaldı daha ne günüm belli ne nasıl yapılacağı belli. gripken ameliyat yapılmıyormuş ben 2 haftadır hastayım gittiğimde görüyor bunu bi de riskli sonuçta gebeliğim suyu az vs.. bi ilaç vermedi ben de daha yeni öğrendim gripken ameliyat yapılmadığını.. zaten riskli olmasam bile son zamanlardayım artık hadi suyum geldi hadi sancım başladı. normal doğurma ihtimali yok sonuçta versene bana ilaç iyileşeyim biran evvel.. sinir oldum.. bu saatten sonra başka dr a gitsem de ciddiye almaz gibime geliyo. panik de oldum hadi iyileşmeden bebiş gelmeye kalkarsa diye.. 2 doz aldım antibiyotik dün akşam ve bugün sabah ama pek bi işe yaradığı söylenemez baya ilerlemiş heralde..
Ayyy kızlar ya sabaha kadar ne ruyalar ne kabusar göruyorum en son ruyamda hastanede idim bi kadın vardı elinde balta yuzu gözu mor ödum koptu tabi uyan korka korka bizimkinin içine gire gire uyudum bide ne görım ruyamda benim oğlanı oxfordtan çağırmışlar diyomk daha doğmadı nile asıl olcak allahım bi doğursammmmmmm da kurtulsam şu ruyalardan
Onuda geçtım bir mide yanmam var öluyorum artık ağlıyorum acısından gaviscon bie kar etmiyo ne yiyom ne içiyom ölcem
ay kızlar dr uma sinir oldum düşündükçe.. güya özel dr a gidiyorum. bizim hastane sadece kadın doğum ve çocuk üzerine 5 tane kadın doğum dr u vardı 3 ü işten çıkmış. neden çıktığı muamma söylemiyo kimse.. kalan hastalar kalan 2 dr a yığılmış tabi.. randevulu bile olsak baya sıra bekliyoruz zor bela giriyoruz içeri.. neyse onu da geçtim içeri giriyoruz apar topar usg yle bakıyor bize göstermiyor zaten ben giyinip toparlanana kadar başka hasta alıyorlar içeri. hiç bişey konuşamıyoruz hiçbişey soramıyorum güya doğuma 2 hafta kaldı daha ne günüm belli ne nasıl yapılacağı belli. gripken ameliyat yapılmıyormuş ben 2 haftadır hastayım gittiğimde görüyor bunu bi de riskli sonuçta gebeliğim suyu az vs.. bi ilaç vermedi ben de daha yeni öğrendim gripken ameliyat yapılmadığını.. zaten riskli olmasam bile son zamanlardayım artık hadi suyum geldi hadi sancım başladı. normal doğurma ihtimali yok sonuçta versene bana ilaç iyileşeyim biran evvel.. sinir oldum.. bu saatten sonra başka dr a gitsem de ciddiye almaz gibime geliyo. panik de oldum hadi iyileşmeden bebiş gelmeye kalkarsa diye.. 2 doz aldım antibiyotik dün akşam ve bugün sabah ama pek bi işe yaradığı söylenemez baya ilerlemiş heralde..
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum ama memnun değilsen doktorunu değiştir derim neden ciddiye almasınki anlattığına göre buda pek ciddiye almıyor zaten. hastalık konusuna gelince eltim ocağın 25 inde sezeryanla doğum yaptı hastaydı ilaç falan kullanmıştı ama ona rağmen ameliyat sonrası çok zorlandı sürekli balgam kustu dikişleri çok ağrıdı kusma esnasında. biran önce iyileşmeye çalış
canım sezeryanı nasıl oldu genel anestezi mi yoksa spinal yada epidural mi? ben geçen sefer spinal oldum ama bu sefer genel istiyordum. ama iyileşmezsem heralde spinal yaparlar yine.. bi de dediğin gibi sonrası var çok öksürüyorum dikişler olcak..
dr umu değiştirmeme sebebim bi yandan da burda başka adam gibi dr yok(((((
genel anestezi ile oldu çok zorlandı hayırlısı olsun hakkında...
bu kabuslar hepimizin başına bela oldu ya bende gece babamı gördüm ama babam vefat etti 2 ay önce.mezarını falan gördüm korku filmi gibiydi ve nefes alamayarak uyandım
benimde midem çok fena bi de antibiyotik içiyorum ki iyice beter yaptı nane limon iyi geliyo bana grip için içmeye başlamıştım baktım mideme iyi geliyo günde 2-3 fincan içiyorum rahatlatıyo dene istersen
canım dikkat et nane söktürücü özelliğe sahip, fazla iç me, limon da aynı şekilde. geçmişolsun.
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardim edin