evet canım toplamda 3 doğum yapan arkadaşlar var ve bunların hepsi face grubundan gerçi bir arkadaş geldi sağolsun hikayesini paylaştı diğer 2 arkadaş da gelseydi
evet maşallah hepimizin bebesine hep güzellikler paylaşalım inşallah
a.s. hoş geldin çileğim karındaşım nasılsın
kolay gelsin tatlımCanım iyiyim gün say hazırlıklarla ugras gecıyor zaman
Size gecen bahsettiğim arkadasım çarş nişanı geldi sürekli kanama agrı ama acılması yoktu
Çok çekti kız bu sabah doğurmuş.38.haftası miray bebek hoşgeldidarısı başımıza
bebişin iyi olmasına sevindim canım ssende gün aldın ayyy çok heyecanlı valla bakalım p.tesi bende gidicem gün falan vercekmi dr
evet canım ya doktor beklemeyebilir dededi kafası çok büyük çıktı kafası 37 haftalık çıktı gövdesi 35+6 çıktı uyluk kemiği normal haftasında çıktı bende anlamadım ama bakalım doktor sordu şimdi 22 simi olsun 25 şubat mı dedi ben madem erken alınacak 22 si olsun diye atladım hemen :) sanada tekrar tekrar geçmiş olsun canım ya artık bu saatten sonra ilaç kullanmak en iyisi yapacak bi şey yok artık toparlanırsın hemen inş.
ah cnm unutkanlik bendede max seviyede maleseff...
ayy cnm ya masallahh...artikkk gun verilmeye baslandi..yavas yavas mutlu sona yaklasiliyorrr....
evet canım ya inş bakalım son 19 gün inş:)
İyi geceler mart görünümlü şubat anneleriheralde herkes doğurcak en sona ben kalcam herkes bebişiyle ilgilenmekten beni tebrik edemicek aklıma geldi de öyle kendimi kötü hissettim keşke oğluşum 2 hafta önce olsaymış mart ortası olurdu bari neyse kader kısmet hepiniz doğurun ben fasulyeden olurum
Güneşli bi ankara sabahındann herkese günaydınn :103: bugün kocişimle davetiyelerimizi nikah şekerlerimizi aldığımız yerden bebek şekeri seçmeye gitcez çok mutluyummm:81:
ama benim kocişim hala uyanmadı :96: Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırayım bari yoksa akşama kadar uyur tosunöptüm sizi çoookk şeker annelerim
hadi cnm gozun aydin..hersey yolunda ne mutlu.. azicik sabredeceksiniz ayriliga..ist da olmak icini rahatlatir artik en ufak sikintida druna ulasabileceksin..hakkinda hayirlisi..
maşallah bebeğine şulecimaz kalmış seninde iş hayatına uzun süre paydos demene :)
maaşallah canım bebişine.
canım benim maşallah bebeğinin güzel haberlerini aldıkama ben bunu kaçırmışım sanırım neden eşinle ayrılacaksın doğum döneminde sanırım :26: imkanlar işte bazen kısıtlanıyor üzülme canım benim hem şu İstanbul işini de açarmısın
2013 sende doktora gitmissin.sanada elif ilkimede masallah.guzel haberlerin devami insallah hepimizden gelir.
ben de göremeyince seni tahmin ettim, ya ist. yada trabzonda olduğunu. maşallah elif ilkim e. ne kadar da büyümüş. e artık vedalaş artvinle. eşinle zor olucak elbet ama kızın için herşey.
kızımıza maşallah şulecim
aldıkların hayırlı olsun,
babanızdan ayrılacaksınız ama güzel bir neden için
inan istanbulda yaşayacağın hengameden bu üzüntünü çabuk atlatırsın
çünkü senin epey bi işin var
gözünü korkutmak gibi olmasında canım
İyi geceler mart görünümlü şubat anneleriheralde herkes doğurcak en sona ben kalcam herkes bebişiyle ilgilenmekten beni tebrik edemicek aklıma geldi de öyle kendimi kötü hissettim keşke oğluşum 2 hafta önce olsaymış mart ortası olurdu bari neyse kader kısmet hepiniz doğurun ben fasulyeden olurum
şulecim sen pazar pazar buralara uğramazdın pek
iki hafta değil bir hafta çalışabilir raporu almışsın,
eşinden ayrılacağın için üzülüyorsun ama
ama bunun için üzülme
vardır bir hayır de
içini rahatlat, git istanbula güzel güzel
hazırlıklarını tamamla canım
Canım evdeki bilgisayar masa üstüydü koltukta oturmak hafta sonralı sevmediğim bir durumdu. Şimdi loptopumu aldım yattığım yerden iyi oldu :))
Canım hem sevinç hem üzüntü bir arada Kocama sabah yatakta öyle bir sarılmışımki adamı boğacaktım :)) Ayrılık hüznü çöktü galiba... Tabi kızım için herşeye değer ama işte. Biz evlat sahibi olmak için çok uğraşanlar eşler arasında farklı bir bağ oluyor. Diğer kızlar kızmayın ama işte sanki bizler birbirimize daha bağımlı oluyoruz.