2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım iyiyim gün say hazırlıklarla ugras gecıyor zaman
Size gecen bahsettiğim arkadasım çarş nişanı geldi sürekli kanama agrı ama acılması yoktu
Çok çekti kız bu sabah doğurmuş.38.haftası miray bebek hoşgeldidarısı başımıza

günaydııınnnn iyi pazarlaaarrrr
ben de gece erkenden uyuyup sabahın köründe uyananlardan oldum ya, ne güzel izne çıktım oh öğlene kadar uyurum diyodum, dün ve bugün saat 7 buçukta gözlerim dink diye açıldı
ben de bu pazarın ilk günaydın'ı benden olsun dedim..

bu arada doktor da bana bi aksilik olmazsa bebeği 1 martta alırız demişti son kontrolde, şubatı atlatan mart annesi olucam galiba ben ya hep yok ocak anneleri yok aralık anneleri okuyup duruyodum, resmen bizim sıramız geldi kızlar yaaa, her ayın doğumları bi ay önceden başlıyo hakkaten, çok yakında patır patır başlıcak bizde de, zaman ne çabuk geçti

kolay gelsin tatlım ayy maşallah arkadaşına Miray bebek hoş gelmiş

merhaba bayanlar =) yeni uyandım bende ...sizler dün çok yazmışsınızzz vallahi =)) bende dün bebişime birşeyler aldım deterjanınıda yarın yıkayacağım... bebişimin dolabı için kapitone aldım ablama diktireceğim he he =))) hala kokusu var !!! kocişkom kahvaltıyı hazırlıyr bu demek oluyor ki 12 gibi ancak yaparız kahvaltıyı =)))

günaydınnnnnn gebişlerrr genel olarak kötü haberr yok cok sedvındımmmm baksanıza 2 haftaya kadar bızım doğumlar baslar gun alcaz dıosunuzz ayyy cok heyecanladındımmm bende ıstıuyorum artıııkkkk

HELEN

Sana ozel mesaj attim umArim gorursun

Gunaydınlar guzel anneler..guneslı bir sabah..umarım biz bebıslerımıze kavusma telasındayken kar yagmaz.kahvaltı yaptık,evı supurup sildik,baska da bıse yapasım yok bugun sankı.bıraz dınlenıp eskılerdekı gıbı kendımle ılgılenmek ısthyorum 36+0 olduk bugun.mınnos tepısıyo karnımda.bu arada doktorum tv de haber ızlememı yasakladı.sen en hassas donemındsn.saglıklı ınsan bıle etkılenrken sen kendne dıkkat et los ortamda aksam uzan ve dınlen dedı umarım uyabılırm bu nasıhata.her hafta nst var artık.iste de bu hafta son.umarm hepımz ıcın hayırlı olur canlar..

Merhaba arkadaslar, 37.haftamın içerisindeyim... Önce sadece ayak bileklerimde olan ödem artık tüm bacaklarımda ve özellikle dizden yukarısı çok acı veriyor. Çok şişti ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Tahliller normal çıktı tansiyonum normal. Dr um bebek aşağıya baskı yaptıgı için bacaklara binen yükün arttığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. Tüm yaşam kalitemi bozdu çok zorlanıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı??? Teşekkürler

Güneşli bi ankara sabahındann herkese günaydınn :103: bugün kocişimle davetiyelerimizi nikah şekerlerimizi aldığımız yerden bebek şekeri seçmeye gitcez çok mutluyummm:81:
ama benim kocişim hala uyanmadı :96: Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırayım bari yoksa akşama kadar uyur tosun öptüm sizi çoookk şeker annelerim

Akşam üzeri küçük kızının odasından mırıltılar geldiğini duyan anne, kulağını iyice kapıya dayar.
Henüz sadece bazı harfleri bilen 5 yaşındaki kızının ağzından anlamsız ancak içten, tuhaf fakat ısrarla söylenen sesler duyar. İçeri girip baktığında, kızının bildiği harfleri ardı ardına ve düzensiz biçimde saygıyla tekrar ettiğini fark eder.

Aynı sırada ellerini açıp gözlerini kapatmış olan kızı, annesinin sessiz adımlarını fark etmez. Anlaşılan o ki kızı uykuya dalmadan önce dua ediyordur..

Çocuğunun saçlarını nazikçe okşayarak sorar annesi:

"Kızım sen bu duayı nereden öğrendin ?"

Küçük kız, kendinden emin bir eda ile cevap verir:

“Bu duayı ben buldum!"

"Nasıl yani?" diye sorar annesi tekrar.. Kız:

"Bu gece tam olarak ne isteyeceğimi bilemiyorum.. Şimdi ben sadece harfleri söylüyorum,Allahü Teala onları benim için sıraya dizecek... Çünkü benim ne isteyeceğimi o zaten biliyor...

ben senin için girip nete seni tebrik edeceğim söz ama
doğum bu belli mi olur
bir bakarsın senin minik sürpriz yapıp erken gelir

aaaaaaaaaa ne güzel nostalji yapacaksınız demek
içine sinen bir model beğenirsin inşallah

gunaydin herkese.insallah her kes iyidir,keyifler yerindedir.kizlar o zaman ben bu ay sonu baslarim artik yapmaya.yeni evde yapiyim demisdim ama yetisemeye bilirim:26::26::26:insallah rahatca tasiniriz.:18::18::18:

günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar... Artvindeki evimde son hafta sonum. Ben gittikten sonra eşiminde 2 ay içinde tayininin çıkmasını bekliyoruz. Tabi İstanbul mu başka bir şehir mi şimdi bilemiyoruz. Benimde iki ayağım bir papuca sıkıştı. Şimdi eşyaları nasıl toplasam şaşırdım kaldım. :))

hadi cnm gozun aydin..hersey yolunda ne mutlu.. azicik sabredeceksiniz ayriliga..ist da olmak icini rahatlatir artik en ufak sikintida druna ulasabileceksin..hakkinda hayirlisi..

maşallah bebeğine şulecim az kalmış seninde iş hayatına uzun süre paydos demene :)

maaşallah canım bebişine.

2013 sende doktora gitmissin.sanada elif ilkimede masallah.guzel haberlerin devami insallah hepimizden gelir.

ben de göremeyince seni tahmin ettim, ya ist. yada trabzonda olduğunu. maşallah elif ilkim e. ne kadar da büyümüş. e artık vedalaş artvinle. eşinle zor olucak elbet ama kızın için herşey.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Buradaki hazırlıkları bitirelim sonra istanbulda temizlikçi gelicek, anneler yardım eder. ben kızımın cicişleri yıkarım. beşiğimiz gelir falan papatyanın dediği gibi çok işim var çok

Şifacım bulunduğum ilçede kadın doğun doktoru yok. Trabzonda 3 saat ötede doktorum erken doğum yaparsan ne yapacaksın bir an önce git dedi. Ha bu arada benim hem istanbulda hem artvinde evim var biri mecburi bekar evi işte. Şimdi eşimi bırakıp istanbula gigiyorum ama en azından doktor imkanı var. Zaten evlatlarınıza zor kavuştuk tehlikeye atmayalım dedik

Canım merak etme seni yalnız bırakmam

şulecim sen pazar pazar buralara uğramazdın pek
iki hafta değil bir hafta çalışabilir raporu almışsın,
eşinden ayrılacağın için üzülüyorsun ama
ama bunun için üzülme
vardır bir hayır de
içini rahatlat, git istanbula güzel güzel
hazırlıklarını tamamla canım

Canım evdeki bilgisayar masa üstüydü koltukta oturmak hafta sonralı sevmediğim bir durumdu. Şimdi loptopumu aldım yattığım yerden iyi oldu :))
Canım hem sevinç hem üzüntü bir arada Kocama sabah yatakta öyle bir sarılmışımki adamı boğacaktım :)) Ayrılık hüznü çöktü galiba... Tabi kızım için herşeye değer ama işte. Biz evlat sahibi olmak için çok uğraşanlar eşler arasında farklı bir bağ oluyor. Diğer kızlar kızmayın ama işte sanki bizler birbirimize daha bağımlı oluyoruz.

kesinlikle katılıyorum sana şule
o tüp bebek aşaması insanı acayip bağlıyor
biririne kenetleniyorsun
neyseki geçici bir süre
allahım başka ayrılıklar vermesin
amin

dün gece rüyamda oğlumu gördüm. birde sabah kalkar kalkmaz bebek sesi duyduğumu zannettim, eşimi uyandırdım, "o benim karnımın gurultusu" dedi, yıkıldım
bakalım oğlum rüyamdaki haline benzeyecek mi cok merak ediyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…