- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardim edin
bende bilmiyorum hiç ilk defa duydum. inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Arkadaşlar zaman hızla geçiyor 34.haftadayım dr 10 gün önce gittim nts sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi tabii doğumla ilgili konuşmak için henüz erken dedi.Normal düşünmüyorum pek sezeryan istiyorum ama bunu belirtemedim bakalım ne diycek bir dahaki gidişimde.Artık kesinleşsin istiyorum çok mu acele ediyorum? Ben öğretmenim tatildeyim şuan okul açılınca 1 hafta gitmeyi düşünüyorum yasa çıksa gerek kalmıycak aslında.Bebeğin eşyalarını yıkamadım henüz,evim temizlenicek,halılar yıkamaya verilcek falan annemde doğum kesinleşsin öncesinde gelip halledicez ama ben erken doğum yapmaktan korkuyorum Hepimiz için hayırlısı olsun inş hazırlıksız yakalanmıyalım..Bu arada odamızın halısını aldık perdemiz gelicek oda bitince paylaşırım.bir arkadaş halı sormuştu resmini ekliyorum.Confetti marka nette de var.kaymayan taban antibakteriyelmiş.Kızlar bir de gelen misafirlere şerbet ikramı için plastik kadeh aldım çok ekonomik altına da beyaz yada mavi kese alıp büzdüğünde çok şık duruyor mavi kese bulamadım beyaz üzerine yaldızlı keseler vardı ondan alıcam herhalde yapmak isteyen olursa ambalajcılarda bulabilirsiniz kadehleri kese de çeyizcilerde var.Eki Görüntüle 623616 Eki Görüntüle 623616
canım çok beğendim halını güle güle kullanın plastik kadeh nasıl ki bakayım ona da bi