2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2013 sende doktora gitmissin.sanada elif ilkimede masallah.guzel haberlerin devami insallah hepimizden gelir.

ben de göremeyince seni tahmin ettim, ya ist. yada trabzonda olduğunu. maşallah elif ilkim e. ne kadar da büyümüş. e artık vedalaş artvinle. eşinle zor olucak elbet ama kızın için herşey.

şifacım herşey yolunda, rahat bi nefez alırsın artık. bir de kusmaları atlataydın iyiydi. neyse az kaldı artık.
demek yalanıyodu, ne kadar güzel bişi yaa.
sen de gün alırsın haftaya artık hayırlısıyla.

Çok heycanlanıyorum ya gün alanlar falan. şaka gibi neredeyse 2 hafta sonra doğumlar başlıyo. Allhım inşallah herkes sağlıkla alır inşallah bebişlerini.
ben gün alamam muhtemelen. dr. normal için direniyo, ben de öyle. bakalaım son anda süpriz yapar mı bilmem. hayırlısı olsun da.

SIFACIM doktora gitmissin.masallah kizina.artik riskli asamayi gectigine cooooooookkkk sevindim.darisi basima.siz dogururuken ben daha yeni geciyor olacam o asamayi.saglik olsun bekliyelim kuzularimizi.
evet canım benim şükürler olsun hedefe ulaştımmm darısı senin ve tüm hedefi bekleyen mart anneleri arkadaşlara inşallah hepimizin bebeklerinin en sağlıklı-keyifli haberlerini almamız ümidiyle

evet canım benim şükürler olsun hedefe ulaştımmm darısı senin ve tüm hedefi bekleyen mart anneleri arkadaşlara inşallah hepimizin bebeklerinin en sağlıklı-keyifli haberlerini almamız ümidiyle

amin canim.bide dogum hikayesi topigimize bakdim.biri gene dogummu yapmis anlamadim ben:26::26::26:

Ayyy canım iyi dayandın teeeeeee ne zamandır hasta idin sen
Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah

çok geçmiş olsun Cemremmmmm.

cnm sanada çok geçmiş olsun.son ayımız artık.herşey dahada zor.aman dikkat

Sağolun canlar
Çok şükür çabuk atlattım
Elhamdülillh

Ayyyy maşallah
Bu salı ben de gidiyorum bakalım neler diyecekk doktor teyzemiz :162:

Evet canım bu halde hastalık çoooookkk zorrr

Ay tarihler alınmaya başmamış
Ne güzellll

Eksikler tamam sayılır bi tek sabahlık bulamadım kendimeeee
Bakalım kontrole gidince ona da bakacağım

Ayyy sonuçlar güzel çıkıyor hep ne güzelllll:162:

Sana da bebeişine de maşallah
Kıpır kıpır sempatik bi kızın olacak gibi geliyo banaaaa

Lap top un veeee net in hayırlı olsun canımmm

Cemremmmmm çok teşekkür ederim. bugün o kadar kötü oldum ki neden daha önce gitmediysem ilaç kullanmıcam güya.. perişan oldum yahu :2:

Cemremmmmm çok teşekkür ederim. bugün o kadar kötü oldum ki neden daha önce gitmediysem ilaç kullanmıcam güya.. perişan oldum yahu :2:

canim gecmis olsun.usutmussun.insallah insallah etki eder cabucak toparlarsin.ben hic gecmis filan okumadim.alintilardan goruyorum gecmisi.

amin canim.bide dogum hikayesi topigimize bakdim.biri gene dogummu yapmis anlamadim ben:26::26::26:
evet canım toplamda 3 doğum yapan arkadaşlar var ve bunların hepsi face grubundan gerçi bir arkadaş geldi sağolsun hikayesini paylaştı diğer 2 arkadaş da gelseydi

Ayyy sonuçlar güzel çıkıyor hep ne güzelllll:162:
evet maşallah hepimizin bebesine hep güzellikler paylaşalım inşallah

Selam uykusuzlar klubuu
a.s. hoş geldin çileğim karındaşım nasılsın

kizlar size sorum var.biz bu ay tasinacakdik olmadi.martin 5 sonra tasinacaz.ne dersiniz ben subat sonu kizimin esyalarini yikayip utuleyib temiz posete yerlestireyimmi.yoksa tasindikdan sonrami yikayim.ne dersiniz.annem ayin 20 den sonra yap diyor.:44::44::44:

hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inşallah canım

kizlar cok kotuyum.kusa kusa bir hal oldum

ayyyyyy kıyamam ya
sen neler çektin bu kusmalardan
tek tesellimiz kuzucuk besleniyor her şeye rağmen annesi

kızımıza maşallah şulecim
aldıkların hayırlı olsun,
babanızdan ayrılacaksınız ama güzel bir neden için
inan istanbulda yaşayacağın hengameden bu üzüntünü çabuk atlatırsın
çünkü senin epey bi işin var
gözünü korkutmak gibi olmasında canım

Selam uykusuzlar klubuu

aleyküm selam gece vardiyacıları

Tatilden mıdır nedir buralar bayaaaa bi kaynıyor
Bu saatte bu kalabalık.
Eskiden bi papatya olurdu

hamilelik ilerledikçe uykusuzluk kendini iyice belli ediyorrrrrrr
veeeeee
papatya yine burada

bence her ihtimale karşı sen işini hallet
ütünü falan hallet, iyice sar sarmala, bir şeycikler olmaz eşyalara
doğum bu belli olmaz canım ne zaman nasıl geleceği

bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? ben her gidişimde doktora sormayı unutuyorum. doğumdan ne kadar sure once kullanılması gerekiyorki?

benim doktorum 37.haftadan önce kullanma demişti...

maşallah onlara...

ben ikisini de baby jam marka aldım canım ikisi de 15 tl civarıydı, resimlerini ekliyorum...
Eki Görüntüle 623211

hayırlı olsun canım güle güle kullanın, koku işi fena bizde hala var koku hala hergün cam açık...

bence sen yıka ütüle eşyalarını hazırla çantanı da taşınırken öylece götürürsün...

İyi geceler mart görünümlü şubat anneleri heralde herkes doğurcak en sona ben kalcam herkes bebişiyle ilgilenmekten beni tebrik edemicek aklıma geldi de öyle kendimi kötü hissettim keşke oğluşum 2 hafta önce olsaymış mart ortası olurdu bari neyse kader kısmet hepiniz doğurun ben fasulyeden olurum

canım bence her ihtimali göz onunde bulundur sen bebişn esyalarını hazırlaa tasınırkende öylece götürürsünnn. allah kolaylk versın sımdıden

canim gecmis olsun.usutmussun.insallah insallah etki eder cabucak toparlarsin.ben hic gecmis filan okumadim.alintilardan goruyorum gecmisi.
Saol tatlım. Süre girmeyince geçmiş çok birikiyo okunmuyo okusanda aklında kalmıyo okadar şey :) maaşallah sayfalarımız çok çabuk ilerliyor.

Canım bence yıka poşetle belli olmaz doğum sonuçta.. Yıkanmamış şeyleri giymek zorunda kalmasın kuzucuk

:)) bende aynı zamanda 2009 mart annesiyim kızım martın 24 ünde doğdu bekle bekle geçmemişti son zamanlar herkes şubatta başlamıştı çok iyi anlıyorum seni :)

Fasulyeden kelebex oldum cidden bu arada bugün göğsümden su gibi bişey aktı damlacık damlacık fazla değil 3-4 damla sütaş tankerlerim mi aktifleşti acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…