Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum. Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz
Bu arada Cemrem ve Sude lop topumu ve tt net den internetimi aldım kızlar. Size yeni bilgisayarımdan yazıyorum:126:
Evet şimdi nerdeyse 25 sayfa okumam gerekiyor geçmişe dalmaya gidiyorum
kızlar gelelim kontrol sonucuma
36 haftalığım bugün ve bebeğimde tam haftasına göre ilerlemekte
suyum iyiymiş
plesantamda yaşlanma yokmuş
kilomuz : 2 510 gr. ( dr.um hedefim 36 hafatyı doldurmandı ve hedef kilo 2.500 kiloydu dedi her ikisinide aştın artık rahat olalım dedi )
nst ilk önce beğenmedi :18: tekrarlamamı istedi ( işte o an kötü senaryolar kurdum :18: kaldım burda bugün doğurcam dedim ) neyseki tekrarlanan nst içine daha sindi dr.umun sancımda yoktu
haaa bu arada ilk kez usg de göbek kordonundan bebeğe giden kan akışını izletti dr.um yani dinletti ( aynı kalp atışı gibiydi ) oda gayet iyiydi
veeee bebeğim usg de yalanıyordu kızlar yaa dr. amcası bize dedi bakın şu an bebeğiniz yalanıyor dedi ayy izlemesi çok zevkliydi babasıyla tüm gün taklitini yaptık haftaya sadece nst için gidicemmm be hemen atladım dedimki dr . a ( haftaya 37 olacağım için ) haftaya doğum tarihi netleştiririz de dedim dr. daha erken 36 sın şu an dedi bende ama haftaya 37 olacağım dedim haftaya bakarız dedi :2:
içimden dedim ki 40 haftayı mı tamamlayacağım ki dedim dr. çok yoğundu artık kafası karışmış olabilir de dedim haftaya ola hayrola diyeyim ben
veee bana müsadee çokk yorgunumm ayaklarımın şişliğinden ağrılarından da daha önceden bahsetmiştim :2: şu an ayaklarımı yükseğe uzatıp dinlenmem lazım öpüldünüz hepimizin kontrolleri güzel geçsin inşallah
evet canım benim şükürler olsun hedefe ulaştımmm darısı senin ve tüm hedefi bekleyen mart anneleri arkadaşlara inşallah hepimizin bebeklerinin en sağlıklı-keyifli haberlerini almamız ümidiyleSIFACIM doktora gitmissin.masallah kizina.artik riskli asamayi gectigine cooooooookkkk sevindim.darisi basima.siz dogururuken ben daha yeni geciyor olacam o asamayi.saglik olsun bekliyelim kuzularimizi.
evet canım benim şükürler olsun hedefe ulaştımmm darısı senin ve tüm hedefi bekleyen mart anneleri arkadaşlara inşallah hepimizin bebeklerinin en sağlıklı-keyifli haberlerini almamız ümidiyle
Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
çok geçmiş olsun Cemremmmmm.
cnm sanada çok geçmiş olsun.son ayımız artık.herşey dahada zor.aman dikkat
Merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.
evet ben 17-18 hafatalıktım başladı hala devam ediyo. En büyük sebep kansızlık maalesef. benim son gunelrde kan değerlerim biraz düzeldi çarpıntıda azaldı ama geçmedi. Kahvaltıda kesinlikle tatlı bi şeyler yeme kan cabuk karıştıkalrı için inanılmaz tetikliyo tecrübe ile sabittir. Doktorda uyardı zaten bu konuda....
ee ama eşin kendi rahatına değil seninki ne bakmalı su an. hem bebiş doğduğunda ne olacak sen yien 10 defa kalkmak zorundadsın gece, işkence gibi olur sana. Ben gece habire wc ye kalkıyorum su an yatak duvara dayalı asla gecemezdim obur tarafa. şimdi bile zor yatıp kalkıyorum ben
OZOKUN ve CEMRE çok çok geçmiş olsun. bu halde bi de hastalık çekilmez yani. Ozokun hele sen yazık valla ne kadar zaman oldu hala iyileşemedin, umarım gecer artık.
ŞİFA nerdesin sen kontrolun vardı galiba bugun gelmedin mi hala
kızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın
alışverişten geldim. yoruldum yine..
02.02 bebeğimin il bezini aldık, prima premium care. inşallah memnun kalırım. pamuk, ıslak mendil falan. ama bebe deterjanını bulamadım istediğimden. yarın da beşik, göğüs pomp, buhar mak. falan hallederiz inş.
merak etmiştim bende papatya sordukça nerde bu kız diye. Allaha şükür iyisin. bizler de aynen hazırlıklarla uğraşıyoruz işte. sen naptın eksiklerin falan tamam mı?
iyi yapmışsın. inşallah kısa sürede kavuşursun sağlığına. antibiyotiğin bebeğe etkisi olmicak mı?
maşallah maşallah bebişine. . şu nts ye bi ben girmedim galiba. bizler iyiyz tatlım.
kızlar sağ bacağımı uzatmadığım zaman, bir uyuşma oluyo, sizde de var mı? ödemden olabilir mi?
kızlar gelelim kontrol sonucuma
36 haftalığım bugün ve bebeğimde tam haftasına göre ilerlemekte
suyum iyiymiş
plesantamda yaşlanma yokmuş
kilomuz : 2 510 gr. ( dr.um hedefim 36 hafatyı doldurmandı ve hedef kilo 2.500 kiloydu dedi her ikisinide aştın artık rahat olalım dedi )
nst ilk önce beğenmedi :18: tekrarlamamı istedi ( işte o an kötü senaryolar kurdum :18: kaldım burda bugün doğurcam dedim ) neyseki tekrarlanan nst içine daha sindi dr.umun sancımda yoktu
haaa bu arada ilk kez usg de göbek kordonundan bebeğe giden kan akışını izletti dr.um yani dinletti ( aynı kalp atışı gibiydi ) oda gayet iyiydi
veeee bebeğim usg de yalanıyordu kızlar yaa dr. amcası bize dedi bakın şu an bebeğiniz yalanıyor dedi ayy izlemesi çok zevkliydi babasıyla tüm gün taklitini yaptık haftaya sadece nst için gidicemmm be hemen atladım dedimki dr . a ( haftaya 37 olacağım için ) haftaya doğum tarihi netleştiririz de dedim dr. daha erken 36 sın şu an dedi bende ama haftaya 37 olacağım dedim haftaya bakarız dedi :2:
içimden dedim ki 40 haftayı mı tamamlayacağım ki dedim dr. çok yoğundu artık kafası karışmış olabilir de dedim haftaya ola hayrola diyeyim ben
veee bana müsadee çokk yorgunumm ayaklarımın şişliğinden ağrılarından da daha önceden bahsetmiştim :2: şu an ayaklarımı yükseğe uzatıp dinlenmem lazım öpüldünüz hepimizin kontrolleri güzel geçsin inşallah
Kızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum. Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz
Bu arada Cemrem ve Sude lop topumu ve tt net den internetimi aldım kızlar. Size yeni bilgisayarımdan yazıyorum:126:
Cemremmmmm çok teşekkür ederim. bugün o kadar kötü oldum ki neden daha önce gitmediysem ilaç kullanmıcam güya.. perişan oldum yahu :2:
evet canım toplamda 3 doğum yapan arkadaşlar var ve bunların hepsi face grubundan gerçi bir arkadaş geldi sağolsun hikayesini paylaştı diğer 2 arkadaş da gelseydiamin canim.bide dogum hikayesi topigimize bakdim.biri gene dogummu yapmis anlamadim ben:26::26::26:
evet maşallah hepimizin bebesine hep güzellikler paylaşalım inşallahAyyy sonuçlar güzel çıkıyor hep ne güzelllll:162:
a.s. hoş geldin çileğim karındaşım nasılsınSelam uykusuzlar klubuu
alışverişten geldim. yoruldum yine..
02.02 bebeğimin il bezini aldık, prima premium care. inşallah memnun kalırım. pamuk, ıslak mendil falan. ama bebe deterjanını bulamadım istediğimden. yarın da beşik, göğüs pomp, buhar mak. falan hallederiz inş. :
kizlar cok kotuyum.kusa kusa bir hal oldum
Selam uykusuzlar klubuu
Tatilden mıdır nedir buralar bayaaaa bi kaynıyor
Bu saatte bu kalabalık.
Eskiden bi papatya olurdu
kizlar size sorum var.biz bu ay tasinacakdik olmadi.martin 5 sonra tasinacaz.ne dersiniz ben subat sonu kizimin esyalarini yikayip utuleyib temiz posete yerlestireyimmi.yoksa tasindikdan sonrami yikayim.ne dersiniz.annem ayin 20 den sonra yap diyor.:44::44::44:
bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı? ben her gidişimde doktora sormayı unutuyorum. doğumdan ne kadar sure once kullanılması gerekiyorki?
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam
nasılsınız bakalım bende önce uyananlar olmuşş =) bende karnım çok acıktıııı hemen kalktım eşimi kaldırdım markette ne bulursan al gel koş dedim bizim kide tamam cnm dedi ekmek alır gelirim =((( öldürüyr gülmekten beni bu adam =)))
kızlar oda takımı geldi dün bebişimin acaip bir koku var pencere açık ama evide soğutyr doğal olarak bakalım =) bugün silerim ..... bebiğim gelsin artıkkk ben onuda istiyrmmm =)
kizlar size sorum var.biz bu ay tasinacakdik olmadi.martin 5 sonra tasinacaz.ne dersiniz ben subat sonu kizimin esyalarini yikayip utuleyib temiz posete yerlestireyimmi.yoksa tasindikdan sonrami yikayim.ne dersiniz.annem ayin 20 den sonra yap diyor.:44::44::44:
Saol tatlım. Süre girmeyince geçmiş çok birikiyo okunmuyo okusanda aklında kalmıyo okadar şey :) maaşallah sayfalarımız çok çabuk ilerliyor.canim gecmis olsun.usutmussun.insallah insallah etki eder cabucak toparlarsin.ben hic gecmis filan okumadim.alintilardan goruyorum gecmisi.
İyi geceler mart görünümlü şubat anneleri heralde herkes doğurcak en sona ben kalcam herkes bebişiyle ilgilenmekten beni tebrik edemicek aklıma geldi de öyle kendimi kötü hissettim keşke oğluşum 2 hafta önce olsaymış mart ortası olurdu bari neyse kader kısmet hepiniz doğurun ben fasulyeden olurum
Saol tatlım. Süre girmeyince geçmiş çok birikiyo okunmuyo okusanda aklında kalmıyo okadar şey :) maaşallah sayfalarımız çok çabuk ilerliyor.
Canım bence yıka poşetle belli olmaz doğum sonuçta.. Yıkanmamış şeyleri giymek zorunda kalmasın kuzucuk
:)) bende aynı zamanda 2009 mart annesiyim kızım martın 24 ünde doğdu bekle bekle geçmemişti son zamanlar herkes şubatta başlamıştı çok iyi anlıyorum seni :)
Tatlım sen de avatar neyim yapmışsın görüşmeyeli kuzuuuu