2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benimde salı günü kontrolüm var allah hepimize kolaylık versin benim bebek asağıya indi rahimime akşamları baskı yapıyor erkenmi doğururum acaba :44:

alışverişten geldim. yoruldum yine..
02.02 bebeğimin il bezini aldık, prima premium care. inşallah memnun kalırım. pamuk, ıslak mendil falan. ama bebe deterjanını bulamadım istediğimden. yarın da beşik, göğüs pomp, buhar mak. falan hallederiz inş.

merak etmiştim bende papatya sordukça nerde bu kız diye. Allaha şükür iyisin. bizler de aynen hazırlıklarla uğraşıyoruz işte. sen naptın eksiklerin falan tamam mı?

iyi yapmışsın. inşallah kısa sürede kavuşursun sağlığına. antibiyotiğin bebeğe etkisi olmicak mı?

maşallah maşallah bebişine. . şu nts ye bi ben girmedim galiba. bizler iyiyz tatlım.

kızlar sağ bacağımı uzatmadığım zaman, bir uyuşma oluyo, sizde de var mı? ödemden olabilir mi?

bebişin iyi olmasına sevindim canım ssende gün aldın ayyy çok heyecanlı valla bakalım p.tesi bende gidicem gün falan vercekmi dr

yok canım hamilelikte de kullanılabilen antibiyotikler var ilk gebeliğimde neredeyse 5 ay sürekli kullanmak zorunda kaldım çok şükür bi etkisi olmadı

Bitseydi keske su kusmalar ya.:26:
Iyi geceler sana da.
ahh keşke bitse amaa şunun şurasında doğuma ne kaldı ki sanırım ben doğuma kadar kusucammm sanırım

hoş geldin tatlım geceler bizimdir kimler uyanıksa buyursun gelsin

o bende de oluyor tatlım geriliyor bebek ama normalmiş

şifacımmm avatarlar için çok teşekkürler... inan değiştirmeyi çok istiyodum ayağıma geldi yani
rica ederim tatlım yeni avatarın çok güzel güle güle kullan

iyi geceler canım. arabayla mı gidiyosunuz. mesafeniz uzakmış araba varsa alın yanınıza çantayı ne olur ne olmaz. iyi haberlerle gel inşallah
yok malesef aracımız otobüslere talibiz hep almadım yanıma çanta manta evden çıkmadan konuştum eşimle olaki gittiğimizde doğum başlatırlarsa çantaları almaya gidip-gelicekmisin yoksa yanımıza alalım mı dedim öyle bir durumda gider alır gelirim çantaları deyince içim rahatladı

canım kasık ağrılarını bende bugün bahsettim doktoruma normal olduğunu belirtti inşallah senin ağrılarda normaldir

ahh tatlım yaaa seni çok iyi anlıyorum bizimde oda küçük adım atacak yer yok sayılır ben kaptım canımmm yerimi darısı sana

ahh tatlım iyi yapmışsın şifa olsun kurtulursun inşallah sanki benim öksürük azaldı gibi geçmezse bende ilgileneceğim

Nerdesin sonsy?:26:
hafta sonları eşi evde olduğundan gelmeyecekti

ŞİFA nerdesin sen kontrolun vardı galiba bugun gelmedin mi hala
canım ilçeden ile git-gel akşamı buluyor eve dönmem ancak yazabildim birazdan yazıcam kontrol sonucumu

teşekkürler kıvırcık.
şifa dün doğum çantasını götürsemmi diye düşünüyodu aklına gelen başına geldi de doğuma mı girdi ne
evet kafaya koymuştum ama götürmedim bebiş göbişte doğurmadım

canım duyduğum kadarıyla kafa ölçüsü büyükse bebeğin gelişimi haftasından ilerde demekmiş bu yüzden tarih bile vermiş dr un hadi maşallah bebeğin sağlığı herşeyi iyiymiş

benimde salı günü kontrolüm var allah hepimize kolaylık versin benim bebek asağıya indi rahimime akşamları baskı yapıyor erkenmi doğururum acaba :44:
ben dr uma bahsettim normalmiş inşallah korkma seninkide normaldir

kizlar cok kotuyum.kusa kusa bir hal oldum

kızlar gelelim kontrol sonucuma

36 haftalığım bugün ve bebeğimde tam haftasına göre ilerlemekte
suyum iyiymiş
plesantamda yaşlanma yokmuş
kilomuz : 2 510 gr. ( dr.um hedefim 36 hafatyı doldurmandı ve hedef kilo 2.500 kiloydu dedi her ikisinide aştın artık rahat olalım dedi )
nst ilk önce beğenmedi :18: tekrarlamamı istedi ( işte o an kötü senaryolar kurdum :18: kaldım burda bugün doğurcam dedim ) neyseki tekrarlanan nst içine daha sindi dr.umun sancımda yoktu
haaa bu arada ilk kez usg de göbek kordonundan bebeğe giden kan akışını izletti dr.um yani dinletti ( aynı kalp atışı gibiydi ) oda gayet iyiydi
veeee bebeğim usg de yalanıyordu kızlar yaa dr. amcası bize dedi bakın şu an bebeğiniz yalanıyor dedi ayy izlemesi çok zevkliydi babasıyla tüm gün taklitini yaptık haftaya sadece nst için gidicemmm be hemen atladım dedimki dr . a ( haftaya 37 olacağım için ) haftaya doğum tarihi netleştiririz de dedim dr. daha erken 36 sın şu an dedi bende ama haftaya 37 olacağım dedim haftaya bakarız dedi :2:

içimden dedim ki 40 haftayı mı tamamlayacağım ki dedim dr. çok yoğundu artık kafası karışmış olabilir de dedim haftaya ola hayrola diyeyim ben

veee bana müsadee çokk yorgunumm ayaklarımın şişliğinden ağrılarından da daha önceden bahsetmiştim :2: şu an ayaklarımı yükseğe uzatıp dinlenmem lazım öpüldünüz hepimizin kontrolleri güzel geçsin inşallah

kizlar cok kotuyum.kusa kusa bir hal oldum
ahh tatlım aynı bennn nasıl da fazlalaştı son günlerde eski günlerime döndüm ki bi ara rahattım günde 1 kez di ama şimdi sayısızzzz nerdeyse yaaaa bu neee bee geçmiş olsun tatlımmm

iyi akşamlar anneler.Başı ağrıyanlara,hasta olanlara çok çok geçmiş olsun.Benimde 2 haftadır sırtım çok ağrıyor,ağrıdan bazen uyuyamıyorum.Kürek kemiklerimin üzerinde demir külçe taşıyormuşum gibi.Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda. 32+6 da bebeğim 2015g olmuş,çok şaşırdım gebelik diyabetim olmasına ve son biraydır diyeti doymamam nedeniyle bırakmama rağmen bebeğim etkilenmemiş yani kilosu normal çıktı.Son adet tarihime göre 25 martta görünüyordu doğumum doktorumda martın sonunda doğumun dedi.Benim paşazademin rahatı iyi sanırım hiççç acelesi yok.Yine yüzünü göremedik.Sağlıklı olsunda önemli olan o.Şimdilik bizden haberler bu kadar.

ahh tatlım aynı bennn nasıl da fazlalaştı son günlerde eski günlerime döndüm ki bi ara rahattım günde 1 kez di ama şimdi sayısızzzz nerdeyse yaaaa bu neee bee geçmiş olsun tatlımmm

ah canim sormaya.ertik mideme sancilar giriyor.:2::2:hepimize gecmis olsun canim.az kaldi.birazdaha sabir etmemiz lazim

Tesekkurler cnm. Sorarken de kesin unuttum dedim ama sormus bulundum. Erken bunamam ins.
Dogumdan sonra once goz doktoru olmak uzere unutkanlikla ilgili bir doktora, cildiyeye gidecegim.
ah cnm unutkanlik bendede max seviyede maleseff...
ayy cnm ya masallahh...artikkk gun verilmeye baslandi..yavas yavas mutlu sona yaklasiliyorrr....

masallah cnm.. az vaktin kalmis ayy ben gunu yaklasanlar icin cok heyecanlaniyorumm... haftaya sende tarih alirsin.

ha bu arada hedefe ulasmissiniz darisi benim basima aminnnnnnnnnn......

masallahh cnm kuzuna... birak annesi keyfi yerindeyse dursun duracagi kadar....

Kızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum. Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz

Bu arada Cemrem ve Sude lop topumu ve tt net den internetimi aldım kızlar. Size yeni bilgisayarımdan yazıyorum:126:

Evet şimdi nerdeyse 25 sayfa okumam gerekiyor geçmişe dalmaya gidiyorum

Maaşallah canım valla doğurdun sandım aklım sendeydi :)) bakalım ne zaman alıcaz sezeryan tarihlerini. Belki sonuna kadar bekleticektir senin dr. Yat dinlen bende uzandım zaten bilgisayara uzanmak bile zor geliyo telefondan giriyorum

hadi cnm gozun aydin..hersey yolunda ne mutlu.. azicik sabredeceksiniz ayriliga..ist da olmak icini rahatlatir artik en ufak sikintida druna ulasabileceksin..hakkinda hayirlisi..

hayırlısı olsun canım.bebeğinin kilosuda güzel..
çok az kalmış.son hamilelik günlerinin tadını çıkar :))

çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şifacım.seninde az kaldı.heyecan dorukta hepimizde :)

maşallah bebeğine şulecim az kalmış seninde iş hayatına uzun süre paydos demene :)

maaşallah canım bebişine.

ah canim sormaya.ertik mideme sancilar giriyor.:2::2:hepimize gecmis olsun canim.az kaldi.birazdaha sabir etmemiz lazim
aynen midemiz fenaaa oluyor ki bebekler büyüdükçe inanki kusma işkence evet canım sabır

masallah cnm.. az vaktin kalmis ayy ben gunu yaklasanlar icin cok heyecanlaniyorumm... haftaya sende tarih alirsin.

ha bu arada hedefe ulasmissiniz darisi benim basima aminnnnnnnnnn......
çok sağol canım benim evet yaaa zaman azalıyor inşallah sende hedefe ulaşacaksın

canım benim maşallah bebeğinin güzel haberlerini aldık ama ben bunu kaçırmışım sanırım neden eşinle ayrılacaksın doğum döneminde sanırım :26: imkanlar işte bazen kısıtlanıyor üzülme canım benim hem şu İstanbul işini de açarmısın

demi yaaa geç de geldim yaa habersiz bırakınca akla herşey gelir :18: evet belki dahada uzatır sezeryan tarihimi yat canım iyice iyileşmemiz lazım bebişler güçlü anne görsünler doğar doğmaz

çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şifacım.seninde az kaldı.heyecan dorukta hepimizde :)
çok sağol puppacığım az kaldı evettt darısı hepimizin başına inşallah

SIFACIM doktora gitmissin.masallah kizina.artik riskli asamayi gectigine cooooooookkkk sevindim.darisi basima.siz dogururuken ben daha yeni geciyor olacam o asamayi.saglik olsun bekliyelim kuzularimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…