Herkese selam canlarrrrr
Bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
Çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk
Buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı
Herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa
Geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar
Herkesin sağlığı sıhhati nasıl????
Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
Merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.
kızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın
alışverişten geldim. yoruldum yine..
02.02 bebeğimin il bezini aldık, prima premium care. inşallah memnun kalırım. pamuk, ıslak mendil falan. ama bebe deterjanını bulamadım istediğimden. yarın da beşik, göğüs pomp, buhar mak. falan hallederiz inş.
merak etmiştim bende papatya sordukça nerde bu kız diye. Allaha şükür iyisin. bizler de aynen hazırlıklarla uğraşıyoruz işte. sen naptın eksiklerin falan tamam mı?
iyi yapmışsın. inşallah kısa sürede kavuşursun sağlığına. antibiyotiğin bebeğe etkisi olmicak mı?
maşallah maşallah bebişine. . şu nts ye bi ben girmedim galiba. bizler iyiyz tatlım.
kızlar sağ bacağımı uzatmadığım zaman, bir uyuşma oluyo, sizde de var mı? ödemden olabilir mi?
ahh keşke bitse amaa şunun şurasında doğuma ne kaldı kiBitseydi keske su kusmalar ya.:26:
Iyi geceler sana da.
hoş geldin tatlım geceler bizimdir kimler uyanıksa buyursun gelsiniyi geceler gececi grup beni de aranıza alınçok değişiğim 2 gündür karnımda değişik kasılmalar tepecikler falan çıkıyo anlayamadım bi de belimden kasığıma doğru değişik kasılmalar yaşıyorum kürek kemiğimi de artık kasılmadan hissetmiyorum fakat acı yok bu arada papatyacım çok sevindim senin adına sen bu gidişle 37+ doğurursun görümcem de ikizlerini öyle doğurmuş muhabbeti gecince aklıma sen geldin
o bende de oluyor tatlım geriliyor bebek ama normalmişHosgeldin.
Anlattigin kasilmalar bende de oluyor. Nasil anlatsam sanki bebegim ayagini sol tarafima dayamis da geriniyormus gibi bi kac yerde gerginlik ve sislik oluyor.
Neyse kizlar esime sarilarak onu uyandirmaya karar verdim arin tatil ne de olsa.
rica ederim tatlım yeni avatarın çok güzel güle güle kullanşifacımmm avatarlar için çok teşekkürler... inan değiştirmeyi çok istiyodum ayağıma geldi yani
yok malesef aracımıziyi geceler canım. arabayla mı gidiyosunuz. mesafeniz uzakmış araba varsa alın yanınıza çantayı ne olur ne olmaz. iyi haberlerle gel inşallah
canım kasık ağrılarını bende bugün bahsettim doktoruma normal olduğunu belirtti inşallah senin ağrılarda normaldirslm kızlar ben de bu sabah kasık ağrısıyla uyandım, artık bebeğim iyice ağağılarda, mide şikayetleri falan hiç kalmadı. ama böyle de hiç hareket edemiyorum. salı kontrolümüz var.bakakalım ne olucak. daha annemler gelemedi, onlar gelince doğum olsa bari, sabretmesi bebişimizin. bu arada hala açık kahve lekem az da olsa devam ediyor, sancı yk. dinlen dedi doktor-yatıştayız.
şifaacım avatarlar için teşekkürler.
ahh tatlım yaaa seni çok iyi anlıyorum bizimde oda küçük adım atacak yer yok sayılır ben kaptım canımmm yerimiUfffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin
ahh tatlım iyi yapmışsın şifa olsun kurtulursun inşallah sanki benim öksürük azaldı gibi geçmezse bende ilgileneceğimDayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
hafta sonları eşi evde olduğundan gelmeyecektiNerdesin sonsy?:26:
canım ilçeden ile git-gel akşamı buluyor eve dönmem ancak yazabildimŞİFA nerdesin sen kontrolun vardı galiba bugun gelmedin mi hala
evet kafaya koymuştum ama götürmedim bebiş göbişte doğurmadımteşekkürler kıvırcık.
şifa dün doğum çantasını götürsemmi diye düşünüyodu aklına gelen başına geldi de doğuma mı girdi ne
canım duyduğum kadarıyla kafa ölçüsü büyükse bebeğinkızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın
ben dr uma bahsettim normalmiş inşallah korkma seninkide normaldirbenimde salı günü kontrolüm var allah hepimize kolaylık versin benim bebek asağıya indi rahimime akşamları baskı yapıyor erkenmi doğururum acaba :44:
evet ben 17-18 hafatalıktım başladı hala devam ediyo. En büyük sebep kansızlık maalesef. benim son gunelrde kan değerlerim biraz düzeldi çarpıntıda azaldı ama geçmedi. Kahvaltıda kesinlikle tatlı bi şeyler yeme kan cabuk karıştıkalrı için inanılmaz tetikliyo tecrübe ile sabittir. Doktorda uyardı zaten bu konuda....
Tesekkurler kıvırcık dıkkat etmeye calısacagım.Aslında demır hapı ıcmıyorum.Doktorum kan degerlerın ıyı cıktı deyıp demır vermemıstı ama.Tatlı yememeye dıkkat edeyım bakayım belkı dedıgın gıbı faydası olur:))
ahh tatlım aynı bennnkizlar cok kotuyum.kusa kusa bir hal oldum
ahh tatlım aynı bennnnasıl da fazlalaştı son günlerde eski günlerime döndüm ki bi ara rahattım günde 1 kez di ama şimdi sayısızzzz nerdeyse yaaaa bu neee bee geçmiş olsun tatlımmm
ah cnm unutkanlik bendede max seviyede maleseff...Tesekkurler cnm. Sorarken de kesin unuttum dedim ama sormus bulundum. Erken bunamam ins.
Dogumdan sonra once goz doktoru olmak uzere unutkanlikla ilgili bir doktora, cildiyeye gidecegim.
ayy cnm ya masallahh...artikkk gun verilmeye baslandi..yavas yavas mutlu sona yaklasiliyorrr....kızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın
iyi akşamlar anneler.Başı ağrıyanlara,hasta olanlara çok çok geçmiş olsun.Benimde 2 haftadır sırtım çok ağrıyor,ağrıdan bazen uyuyamıyorum.Kürek kemiklerimin üzerinde demir külçe taşıyormuşum gibi.Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda. 32+6 da bebeğim 2015g olmuş,çok şaşırdım gebelik diyabetim olmasına ve son biraydır diyeti doymamam nedeniyle bırakmama rağmen bebeğim etkilenmemiş yani kilosu normal çıktı.Son adet tarihime göre 25 martta görünüyordu doğumum doktorumda martın sonunda doğumun dedi.Benim paşazademin rahatı iyi sanırım hiççç acelesi yok.Yine yüzünü göremedik.Sağlıklı olsunda önemli olan o.Şimdilik bizden haberler bu kadar.
kızlar gelelim kontrol sonucuma
36 haftalığım bugün ve bebeğimde tam haftasına göre ilerlemekte
suyum iyiymiş
plesantamda yaşlanma yokmuş
kilomuz : 2 510 gr. ( dr.um hedefim 36 hafatyı doldurmandı ve hedef kilo 2.500 kiloydu dedi her ikisinide aştın artık rahat olalım dedi )
nst ilk önce beğenmedi :18: tekrarlamamı istedi ( işte o an kötü senaryolar kurdum :18: kaldım burda bugün doğurcam dedim ) neyseki tekrarlanan nst içine daha sindi dr.umun sancımda yoktu
haaa bu arada ilk kez usg de göbek kordonundan bebeğe giden kan akışını izletti dr.um yani dinletti ( aynı kalp atışı gibiydi ) oda gayet iyiydi
veeee bebeğim usg de yalanıyordu kızlar yaadr. amcası bize dedi bakın şu an bebeğiniz yalanıyor dedi ayy izlemesi çok zevkliydi babasıyla tüm gün taklitini yaptık haftaya sadece nst için gidicemmm be hemen atladım dedimki dr . a ( haftaya 37 olacağım için ) haftaya doğum tarihi netleştiririz de dedim dr. daha erken 36 sın şu an dedi bende ama haftaya 37 olacağım dedim haftaya bakarız dedi :2:
içimden dedim ki 40 haftayı mı tamamlayacağım ki dedim dr. çok yoğundu artık kafası karışmış olabilir de dedim haftaya ola hayrola diyeyim ben
veee bana müsadee çokk yorgunummayaklarımın şişliğinden ağrılarından da daha önceden bahsetmiştim :2: şu an ayaklarımı yükseğe uzatıp dinlenmem lazım öpüldünüz hepimizin kontrolleri güzel geçsin inşallah
Kızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum.Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz
Bu arada Cemrem ve Sude lop topumu ve tt net den internetimi aldım kızlar. Size yeni bilgisayarımdan yazıyorum:126:
Evet şimdi nerdeyse 25 sayfa okumam gerekiyor geçmişe dalmaya gidiyorum
kızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın
kızlar gelelim kontrol sonucuma
36 haftalığım bugün ve bebeğimde tam haftasına göre ilerlemekte
suyum iyiymiş
plesantamda yaşlanma yokmuş
kilomuz : 2 510 gr. ( dr.um hedefim 36 hafatyı doldurmandı ve hedef kilo 2.500 kiloydu dedi her ikisinide aştın artık rahat olalım dedi )
nst ilk önce beğenmedi :18: tekrarlamamı istedi ( işte o an kötü senaryolar kurdum :18: kaldım burda bugün doğurcam dedim ) neyseki tekrarlanan nst içine daha sindi dr.umun sancımda yoktu
haaa bu arada ilk kez usg de göbek kordonundan bebeğe giden kan akışını izletti dr.um yani dinletti ( aynı kalp atışı gibiydi ) oda gayet iyiydi
veeee bebeğim usg de yalanıyordu kızlar yaadr. amcası bize dedi bakın şu an bebeğiniz yalanıyor dedi ayy izlemesi çok zevkliydi babasıyla tüm gün taklitini yaptık haftaya sadece nst için gidicemmm be hemen atladım dedimki dr . a ( haftaya 37 olacağım için ) haftaya doğum tarihi netleştiririz de dedim dr. daha erken 36 sın şu an dedi bende ama haftaya 37 olacağım dedim haftaya bakarız dedi :2:
içimden dedim ki 40 haftayı mı tamamlayacağım ki dedim dr. çok yoğundu artık kafası karışmış olabilir de dedim haftaya ola hayrola diyeyim ben
veee bana müsadee çokk yorgunummayaklarımın şişliğinden ağrılarından da daha önceden bahsetmiştim :2: şu an ayaklarımı yükseğe uzatıp dinlenmem lazım öpüldünüz hepimizin kontrolleri güzel geçsin inşallah
Kızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum.Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz
Bu arada Cemrem ve Sude lop topumu ve tt net den internetimi aldım kızlar. Size yeni bilgisayarımdan yazıyorum:126:
aynen midemiz fenaaa oluyor ki bebekler büyüdükçe inanki kusma işkenceah canim sormaya.ertik mideme sancilar giriyor.:2::2:hepimize gecmis olsun canim.az kaldi.birazdaha sabir etmemiz lazim
çok sağol canım benim evet yaaa zaman azalıyor inşallah sende hedefe ulaşacaksınmasallah cnm.. az vaktin kalmis ayy ben gunu yaklasanlar icin cok heyecanlaniyorumm... haftaya sende tarih alirsin.
ha bu arada hedefe ulasmissiniz darisi benim basima aminnnnnnnnnn......
canım benim maşallah bebeğinin güzel haberlerini aldıkKızlar merhaba cuma günü trabzona gittim. eşimin toplantısı vardı. Onu beklerken ağdamı yaptırdım fazlalıklarımdan kurtuldum.Sonra ufak bir alış veriş turu yaptım ama artık yürümek hakkaten zorluyor. Gece orda kaldık sabah doktora gittim kızım sata göre 31+6 ultrasona göre birkaç gün büyük. 1983 gram olmuşuz 42 cm. Bende aşmış taşmış 76 kg olmuşum. Suyumuz normal. NST' ye girdim sancımız çıkmadı. Çalışabilir raporu aldım. Aslında 2 haftalık alacaktım ama doktorumuz 1 hafta izin verdi. Yani 8 şubat Cuma Artvinle vedalaşıyorum Ama maalesef eşimle ayrılıyorum. İçim sızlasa da mecburen ayrılmak zorundayız. Bir taraftan da çok heyecanlıyım yanımda kızımın hiçbir eşyası yok. İstanbula gidince öpüp kokluyacağım hepsini. Bu cuma bankacılıkta son en azından 1 sene tatiliz
demi yaaa geç de geldim yaa habersiz bırakınca akla herşey gelir :18: evet belki dahada uzatır sezeryan tarihimiMaaşallah canım valla doğurdun sandım aklım sendeydi :)) bakalım ne zaman alıcaz sezeryan tarihlerini. Belki sonuna kadar bekleticektir senin dr. Yat dinlen bende uzandım zaten bilgisayara uzanmak bile zor geliyo telefondan giriyorum
çok sağol puppacığım az kaldı evetttçok sevindim bebeğinin iyi olmasına şifacım.seninde az kaldı.heyecan dorukta hepimizde :)