2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan

günaydınnnnn
canım bana doktorum zorda kalırsam parol içebileceğimi söyledi
geçmiş olsun

Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??

Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan

bende baş ağrıları için minoseti biliyorum.hatta doktorum sormuştu yazayım mı bulunsun elinin altında demişti istememiştim.geçmiş olsun cnm :)

Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??

hiç çarpıntı ve bitkinlik yaşamıyorum ben.hafif şeyler yiyorum her öğünde zaten :)

herkese güzel bir haftasonu dilerim.. alışverişe ve hazırlıklara devam edenlerede kolay gelsin diyorumm :)
benim yapılcak bi işim kalmamış düşünüyorumda bulamadım şimdi..yatış modundayım artık
hava güzel eşimle yürüyüşe çıkarız artık birazdan

Ay allahım sanki benimle birlikte hamile olanların hepsi douröuş ben yıllardır hamieymişim gibi hissediorum sanki herkes doğurmuş ben bi uç yıl daha boyle kalcakmışım gibi geliyor yeter artık doğurayım ya

sona yaklaştıkça daha çok gün sayıyoruz ondan geçmiyor heralde günler..iyice sabırsızlanıyoruz haklı olarak

herkese selamlar. Musmutlu geçsin günümüz inşallah. Ağda konuşuldu ya burada ne çok etkisinde kalmışm rüyamda asansörde ağda yapıyordum :) çok güldüm uyanınca Kendime :) iyidir inşallah herkes çok öptük sizi kızımla..

slm kızlar ben de bu sabah kasık ağrısıyla uyandım, artık bebeğim iyice ağağılarda, mide şikayetleri falan hiç kalmadı. ama böyle de hiç hareket edemiyorum. salı kontrolümüz var.bakakalım ne olucak. daha annemler gelemedi, onlar gelince doğum olsa bari, sabretmesi bebişimizin. bu arada hala açık kahve lekem az da olsa devam ediyor, sancı yk. dinlen dedi doktor-yatıştayız.

şifaacım avatarlar için teşekkürler.

Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin

hamile olan sensin.sana kolaylık sağlaması lazım.

nasılsınız görüşmeyeli. 1 gün girmedim. nerdeyse 20 sayfa atlamış maşallah. oku oku 2.5 saat geçmişş.
ben göbişimdeki kasılmalar, ayağımdaki uyuşmalarla, birde bol bol tıkınmakla geçiriyorum saatlerimi.
bir de haftaya finalleri atlatırsam içim rahatlayacak.

iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?

geçmiş olsun cnm. kasık ağrısı arada bir bende yaşıyorum. sıklaşırsa dr a soracağım. dinlenmene bak cnm.

oğlun için geçmiş olsun, salgın var dikkat edin valla.
ağrılar beni çok korkutuyor, şiddetlenirse ararım herhalde doktoru.

korkulacak bişey yok bence canım son hafta da dönebilir hiç bwlli olmaz. konuşmaları biraz seni endişendirmiş. p.tesi güzel haberler alırsın inşallah. suya diikat, en az 2 lt günde.

bi sorun olmamasına sevindim cnm, hep böyle güzel haberlerle dönersin inşallah. hakikatten ne utangaçmış yavrucuğun, ben çatlardım heralde şimdiye öğrenemeseydim. aldıklarının rengini de seçerken zorlanıyosundur heralde.

evet bennn.çok sık olmasa da hem rahme hem idrar kesisne baskı yapıyo, rahatsız edici tabi, tuvaletim yokken bile wc ye gitmek zorunda kalıyorum..erken doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum, sadece sığamıyorlar artık o kadar.

umarım güzel haberler alırsın cnm.

çok çok çooook sevindim bu haberlere. demek 20 sinde alıcaklar. Allahımmm çok heycanlı. çok az kalmışş. birbirinden hiç ayırma annesi onları. birlikte uyusunlar.canlarımm benim.

Yine uyuyamadim.
Bebegim sol tarafima tam belime kurulmus.:26:
Karnim cok gergin ve karnim ac. Bir yandan da midem bulaniyor.
Esim uyuyor. Tam uzanamiyorum. Nefes almakta zorlaniyorum.
Mutsuz hissediyorum kendimi.

benimkide sağ tarafa çok yumuluyo. kaburgalarıma baskı yapıyo sıklıkla. az kaldı biraz daha sabretmeliyiz cnm.

ah canım ya içmiyomusun bişiler. bitki çayı nane ihlamur limon, pekmez iç . artık iyileşşş. üzülüyorum sen böyle yazdıkça.

şifacım senin bulantı ve kusmaların ne zaman geçicek ya. çok zor bi durum. 2.ayımda yurt dışına geziye çıkmıştım, rezillik içinde her sabah kusmaktan bıkmıştım artık. Allah sabır versin cnm.

[
hayırlı olsunn. güle güle sağlıcakla kullanın inşallah. :))

eveeet bu hafta sonu artık tüm eksiklerimizi tamamlicaz hayırlısyla. artık çantamı hazırlayıp, kıyafetleri yıkayıp, ütüleyip bebeğimi beklemek istiyorum. korkularımı yenmem için kendime zaman tanımam lazım. herkese kolay gelsinnn.

Herkese selam canlarrrrr
Bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
Çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk

Buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı

Herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa

Geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar

Herkesin sağlığı sıhhati nasıl????

seni çok merak ettim, iyi misin?
her şey yolundadır inşallah

Çok şükür iyiyim canım
Faranjit olmuşum
Antibiyotik verdi doktor ilaçsız atlatabilersem içmeyeyim dedim o da üç gün içme dedi.
Son zamanlar ya hastalık daha da zormuş.
İlk gece uyuyamadım hiç... Ağlaya ağlaya uflaya puflaya zor sabah ettik. Sonra da doktora gittik. Arkadaşlarımla göksu ya gidip hasta oldum. Kocacık beni götürmemekte haklı imiş...

Sen ne yaptın
Buralarda olduğuna göre daha doğum falan yok

çok geçmiş olsun
kız ben seni doğurdu sandım valla
ama bizi bir daha böyle habersiz bırakma tamam mı?
birbirimize alışmışız şaka maka
3. bebek de doğdu ama o da face grubundan sanırım
benim doğum da naip olursa ayın 20sinde olacak
yani doktorumun öngörüsü öyle
ama şu an için sancı yok, rahim ağzı iyi
suları da iyi ama
kuzular çok sıkıştığı için kilo alımları yavaşlayacakmış
biraz ona üzüldüm ben de

yeni topigimiz acildi..2013mart anneleri dogum hikayesi faceden bi annemiz ilk hikayesini yazdi bi goz at istersen cnm

cnm benim sikma canini zaten biliyosun ikizler kilolu dogmuyor beklenilen bisey sadece durabildikleri kadar dursunlar o bize yeter degil mi... ayin 20 sine kadar 2kg mi rahat gecerler cnm

cnm benim sikma canini zaten biliyosun ikizler kilolu dogmuyor beklenilen bisey sadece durabildikleri kadar dursunlar o bize yeter degil mi... ayin 20 sine kadar 2kg mi rahat gecerler cnm

evet canım dediğin doğru, ne kadar dururlarsa
ciğer gelişimleri açısından o kadar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…