2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan
Canım herkes cvp vermiş ama bende parol ve minoset diye biliyorum parol verdi bana dr
Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??
Eveet ne kadar hafif yersem yiyeyim çarpıntı oluyo tabi sonrasındada halsizlik..
Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin

Ondan önce gir yatağa :)) gerçi ha bire wc ye kalkıyosundur kapar yine.. Benim nerde yatacağıma kızım karar veriyo :) yatağı bizimkinin yanında bazen benim yanında yatmamı istiyo bazen babasının. Ama ben genelde gecenin ilerleyen saatlerinde kocayı atıyorum yataktan :)) e ama adı üstünde 2 kişilik yatak ben ve karnımdaki küçük yaramaz 2 kişi ediyoruz işte :KK70:

çok geçmiş olsun
kız ben seni doğurdu sandım valla
ama bizi bir daha böyle habersiz bırakma tamam mı?
birbirimize alışmışız şaka maka
3. bebek de doğdu ama o da face grubundan sanırım
benim doğum da naip olursa ayın 20sinde olacak
yani doktorumun öngörüsü öyle
ama şu an için sancı yok, rahim ağzı iyi
suları da iyi ama
kuzular çok sıkıştığı için kilo alımları yavaşlayacakmış
biraz ona üzüldüm ben de

Dahaaaaa sağlam ayaktayız teyzesi
Aşağı bile inmedi oğlum daha hala yukarı da
Sağdan soldan fenaaaaaa vuruyo artıkkkk

Canım ayın 20 si yine iyi tatlım bayaaa Bi durdu senin kuzular:)

Sağlıcakla dünyaya gelirler inşallah annesiiiii

Ben de bi ara girdim hafta içi selam verip çıktıydımmm

Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah

Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah

iyi yapmışsın cnm gec bıle kalmıstın..hadi biran önce atlat inş..

Herkese selam canlarrrrr
Bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
Çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk

Buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı

Herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa

Geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar

Herkesin sağlığı sıhhati nasıl????

çok geçmiş olsun Cemremmmmm.

cnm çok uzun sürmüştü zaten senin rahatsızlığın iyi yapmışsın..
inşallah atlatırsın artık en kısa zamanda...

dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah

cnm geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş

herkese selam canlarrrrr
bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk

buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı

herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa

geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar

herkesin sağlığı sıhhati nasıl????

cnm sanada çok geçmiş olsun.son ayımız artık.herşey dahada zor.aman dikkat

çok geçmiş olsun, bence ilaçlara başlaman çok iyi olmuş.. zaten nasıl bi salgın varsa herkes yatak döşek yatıyo, bi de normal grip gibi bi haftada da geçmiyo, en az 10 gün yatırdı benim etrafımdaki herkesi.. Allah'tan ben kendimi korumayı başardım çok şükür... doğuma da zararlı biliyosunuz, dün rapor almaya doktora gittiğimde bi bayan vardı telefonla konuşuyodu, meğer o gün sezeryan olucakmış ama doktor grip diye yapmamış, antibiyotik vermiş, 5 gün ileri atmış sezaryen tarihini... aman çok dikkat edin kendinize nolur...:KK5:

Merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.

merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.
sanada kuzucuğunada maşallah.sen kaç haftalıksınki cnm.2 hafta sonra doğum şekli belli olacak demişsinde

iyi yapmışsın cnm gec bıle kalmıstın..hadi biran önce atlat inş..

cnm çok uzun sürmüştü zaten senin rahatsızlığın iyi yapmışsın..
inşallah atlatırsın artık en kısa zamanda...

cnm geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş

Saolun canlar evet kendi kendine geçer dedim ama hergün daha beter oldum en iyisi ilaç kullanmak.
çok geçmiş olsun, bence ilaçlara başlaman çok iyi olmuş.. zaten nasıl bi salgın varsa herkes yatak döşek yatıyo, bi de normal grip gibi bi haftada da geçmiyo, en az 10 gün yatırdı benim etrafımdaki herkesi.. Allah'tan ben kendimi korumayı başardım çok şükür... doğuma da zararlı biliyosunuz, dün rapor almaya doktora gittiğimde bi bayan vardı telefonla konuşuyodu, meğer o gün sezeryan olucakmış ama doktor grip diye yapmamış, antibiyotik vermiş, 5 gün ileri atmış sezaryen tarihini... aman çok dikkat edin kendinize nolur...:KK5:

Hadi ya bilmiyodum. Gerçi öksürüp hapşurup dikişleri patlatabilir dn basiti. Belki başka sakıncaları da vardır. Hemen iyileşmem lazım.

Merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.

maaşallah canım kuzucuğuna:nazar:

Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??

evet ben 17-18 hafatalıktım başladı hala devam ediyo. En büyük sebep kansızlık maalesef. benim son gunelrde kan değerlerim biraz düzeldi çarpıntıda azaldı ama geçmedi. Kahvaltıda kesinlikle tatlı bi şeyler yeme kan cabuk karıştıkalrı için inanılmaz tetikliyo tecrübe ile sabittir. Doktorda uyardı zaten bu konuda....

Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin

ee ama eşin kendi rahatına değil seninki ne bakmalı su an. hem bebiş doğduğunda ne olacak sen yien 10 defa kalkmak zorundadsın gece, işkence gibi olur sana. Ben gece habire wc ye kalkıyorum su an yatak duvara dayalı asla gecemezdim obur tarafa. şimdi bile zor yatıp kalkıyorum ben

OZOKUN ve CEMRE çok çok geçmiş olsun. bu halde bi de hastalık çekilmez yani. Ozokun hele sen yazık valla ne kadar zaman oldu hala iyileşemedin, umarım gecer artık.

ŞİFA nerdesin sen kontrolun vardı galiba bugun gelmedin mi hala

teşekkürler kıvırcık.
şifa dün doğum çantasını götürsemmi diye düşünüyodu aklına gelen başına geldi de doğuma mı girdi ne :KK52:

cnm sonsy dun cumartesi pazar eşiyle oldugundan giremeyecegini yazmisti.. ;-)

Tesekkurler cnm. Sorarken de kesin unuttum dedim ama sormus bulundum. Erken bunamam ins.
Dogumdan sonra once goz doktoru olmak uzere unutkanlikla ilgili bir doktora, cildiyeye gidecegim.

kızlar slm eve yeni gelebildik e1 saat git 1 saat gel ancak arabada doğuracam sandım zaten :) doktorumuz gün verdi 22 şubat dedi kilomuz 2750 çıktı kafa ölçüsü büyük çıktı doktor onu görünce tabiki 22 şubatı bekleyebilirse dedi yani tam 20 günümüz var inş her şey yolunda suyumuz iyi dedi ama özellikle uyardı şimdiye kadar hiç söylememişti yatarken düz yatma ya sağ ya da sol tarafa yat dedi 2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım ben kaçıyorum geçmişi hiç okuyamadım artık yarın çünkü her yerim ağrıyo diyorum eşim sen yat dedi ben çaktırmadan bilgisayarın başına geldim adam numara yapıyorum sanacak ben kaçar kendizi iyi bakın

X