- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
Canım herkes cvp vermiş ama bende parol ve minoset diye biliyorum parol verdi bana drHerkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan
Eveet ne kadar hafif yersem yiyeyim çarpıntı oluyo tabi sonrasındada halsizlik..Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??
Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin
Ondan önce gir yatağa :)) gerçi ha bire wc ye kalkıyosundur kapar yine.. Benim nerde yatacağıma kızım karar veriyo :) yatağı bizimkinin yanında bazen benim yanında yatmamı istiyo bazen babasının. Ama ben genelde gecenin ilerleyen saatlerinde kocayı atıyorum yataktan :)) e ama adı üstünde 2 kişilik yatak ben ve karnımdaki küçük yaramaz 2 kişi ediyoruz işte