Canım herkes cvp vermiş ama bende parol ve minoset diye biliyorum parol verdi bana drHerkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan
Eveet ne kadar hafif yersem yiyeyim çarpıntı oluyo tabi sonrasındada halsizlik..Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??
Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin
çok geçmiş olsun
kız ben seni doğurdu sandım valla
ama bizi bir daha böyle habersiz bırakma tamam mı?
birbirimize alışmışız şaka maka
3. bebek de doğdu ama o da face grubundan sanırım
benim doğum da naip olursa ayın 20sinde olacak
yani doktorumun öngörüsü öyle
ama şu an için sancı yok, rahim ağzı iyi
suları da iyi ama
kuzular çok sıkıştığı için kilo alımları yavaşlayacakmış
biraz ona üzüldüm ben de
yeni topigimiz acildi..2013mart anneleri dogum hikayesifaceden bi annemiz ilk hikayesini yazdi bi goz at istersen cnm
Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
Herkese selam canlarrrrr
Bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
Çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk
Buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı
Herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa
Geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar
Herkesin sağlığı sıhhati nasıl????
Dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
dayanamadım gittim acile. Artık öksürmekten ciğerlerim ağrımay başladı sabah da öksürürken kustum falan gidelim artık dedim. Antibiyotik öksürük şurubu ve ağrıkesici verdi toparlarım artık inşallah
herkese selam canlarrrrr
bir haftadır yokum biz oğlumla biraz gezelim falan derken hasta olduk
çok ilerlememiş ama son haftalar ya ağırlaştık artıkkk
buralarda nasıl durumlar doğuran falan var mııı
herkesler hazırlıkları tamamladı artık galibaaaaaa
geçmiş çooooookkk uzun olduğu için okuyamadım 60 70 sayfa kadar
herkesin sağlığı sıhhati nasıl????
sanada kuzucuğunada maşallah.sen kaç haftalıksınki cnm.2 hafta sonra doğum şekli belli olacak demişsindemerhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.
Nerdesin sonsy?:26:
iyi yapmışsın cnm gec bıle kalmıstın..hadi biran önce atlat inş..
cnm çok uzun sürmüştü zaten senin rahatsızlığın iyi yapmışsın..
inşallah atlatırsın artık en kısa zamanda...
cnm geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş
çok geçmiş olsun, bence ilaçlara başlaman çok iyi olmuş.. zaten nasıl bi salgın varsa herkes yatak döşek yatıyo, bi de normal grip gibi bi haftada da geçmiyo, en az 10 gün yatırdı benim etrafımdaki herkesi.. Allah'tan ben kendimi korumayı başardım çok şükür... doğuma da zararlı biliyosunuz, dün rapor almaya doktora gittiğimde bi bayan vardı telefonla konuşuyodu, meğer o gün sezeryan olucakmış ama doktor grip diye yapmamış, antibiyotik vermiş, 5 gün ileri atmış sezaryen tarihini... aman çok dikkat edin kendinize nolur...
Merhabalar annisler.doktor amcamız gayet ıyı gordu bızi.2800kg olmusuz.nst de hersey ıyı cıktı.hersey yolunda.normal olacak insallah.tabı kesın sonuc 2 hafta snra dogum sekli netlesecek.bakalım hayırlısı.umarım hepınz ıyısınızdır.
Herkese gunaydın kızlaarr:))
Bugun Adana da supeer bır hava var ama benım hıc halım yok dısarı cıkacak.Sızde de kahvaltı veya yemek sonrası bıtkınlık ve carpıntı oluyor mu??
Ufffffffffffff yaaaaaaaaa nefesim daralıyo midem bulanıyo canım sıkılıyo ellerim uyuşuyo eşime diyorum nefesim daralıyo bana kafanı camdan dışarı çıkar diyo ya bidebdalga geçiyo benle bu arada dun yatağın sol tarafında atmak için okadar çaba harcadımki yine yatamadım yav .şimdi bizim oda kuçuk yatağın benim yattığım arafı duvara dayalı guvenn tarafı boş yani rahat raat yatağa girilebiliyo ama ben bayağı uğraşıyom göbeğimizle resmen takla ata ata yastığa adar ulaşıyom gecede surekli kalktığımı duşunursek sabaha kadar yaklaşık yarım saatimiz yatağa girip çıkmakla uraşıyom naapsam kandıramadım adamı ya k oğlunun atrı için diyom yok kıtmıdr anlamıyo beni kzlar naapsam acaba yatağın sol tarafını elde etsem bi akıl verin
cnm sonsy dun cumartesi pazar eşiyle oldugundan giremeyecegini yazmisti.. ;-)