2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hepimize hayırlı olsun şifacım... eline sağlık....

evet şimdi baktım da ne kadar varmış...resimsiz olan benim...
herşeyi hazırladım bi türlü uyku tutmuyo birazda korkuyorum en son bu ağrı ile gittigimde dr hemen yatış demişti
inş öyle bişey olmazda hayırlısı ile hemen dönerim...evet sanırım en yakınım oldun....

kızlar babamıza; oğlum benim KÜÇÜK ERKEĞİM diyorum donuk donuk suratıma bakıyo.. ya kıskanıyo yada saçmaladığımı düşünüyo

eşlerin doğumdan sonra bebeklerini kıskandıklarını, daha doğrusu bebeklerini değil de onlara gösterilen ilgiyi kıskandıklarını duymuştum
çok komikler değil mi?

eşlerin doğumdan sonra bebeklerini kıskandıklarını, daha doğrusu bebeklerini değil de onlara gösterilen ilgiyi kıskandıklarını duymuştum
çok komikler değil mi?

evet canim bende duymustum.ama benimki hic kiskanmadi.biz bebisimizin yolunu 3 sene bekledik belkide ondandir.
bu arada herkese iyi geceler/

çok komikler değil mi?

:-D:-D:-D evde iki tane yakisikli delikanli olacak asil ben ne yapicammm :-D yasayip gorcez bakalim babamizin halini :-D

kızlar doktorum moralimi cok bozdu ne sorsam dalga geçiyor,normal diyor,küçümser gibi,bu gece cok üzgünüm.........zaten heyecanla gittiğimden hep 9 ua da 11 olan tansiyoum 14 cıktı.kiloma da takmıs durumda ayda 1 kilo alacakmısım ben 3 alıyorum fazla diyor,52 ile hamile kaldım 65 im.çok mu......benim doktordan yana sansım yok,bu normal mi diyorum,ne kadar olumsuzsun neden hep kötü düşünüyorsun diyor.anlamıyor beni...

alem bu kaynanalar ya herşeyi çok biliyolar ya.. illa gelinlere zarar verecek bişey olsun gelinler acı çeksin töbe töbeee

ayy süperr 3000 gr maşallah=)
bende burun spreyi istiyrm korkyrm burnum 3 haftadr kapalı grip düzelmedi gitti burnumu silmekten bir hal oldum burnumdn nefes alamıyrm boğazım kuruyr artık yaa!!!

saol canım. benim de çok kötüydü artık ağzımdan nefes almaktan bugün sesim neredeyse hiç çıkmamaya başlamıştı dr istediğini kullanabilirsin sorun yok dedi tabi ben abartmıcam yine :)

tatlım neyin vardı kaçırmışım ben :26: daha iyisindir umarım vuu maşallah yaaa kilosu şahane maşallah yeğenimizinde güzel haberlerini aldık sıradaki kontrolün ne zaman

saol tatlım. grip olmuştum ama baya ağır geçiriyorum hatta geçiremiyorum yapıştı üstüme

bgn giremedim hiç kayınvalideler evde malum.. bi de bilgisayarı açtığımda ada hemen başıma ekşiyo oyun aç barbie aç diye mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum bilgisayardan..
yahu ha bire face ten bahsediyosunuz kıskanıyorum ama ben neden yokum
bebişlerin kilosuna takılmayın nolur. sağlıklı olması önemli olan. hem zaten ultrason çok net vermiyor kiloyu +-500 var şuan doğsa 2500 gr da olabilir bebeğim. ve genetik çok önemli eşim ve ailesi çok iri ben de minyon değilim biraz iri oluyor tabi bebekler. ama önemli olan sağlığı. kiloyu zaten alıyorlar doğumdan sonra..
ya ben hastane çantasını kapatamıyorum bi türlü. hep eksik bişiler geliyor aklıma kafayı yicem çantaya sığmıcak artık koca tekerlekli bavul falan götürcem heralde

kızlar babamıza; oğlum benim KÜÇÜK ERKEĞİM diyorum donuk donuk suratıma bakıyo.. ya kıskanıyo yada saçmaladığımı düşünüyo

teşekkür ederim canım yorumların için. sanırım daha sonra alacağız ben zaten 6 aylık olana kadar çalışmayacağım.
mustela konak şampuanını kesinlikle hepinize birer tane alın derim. ilk şampuanı o olsun sonra diğerlerini kullanırsınız.

artık doğum hikayeleri başlıklı konumuz var

artık doğurmaya mı başlıyoruzz ben çok heyecanlıyım. kendim 7 aylık doğmuşum belki diyorum her an doğurabilirim ama haberimi geç alırsınız kızlar çünkü eşim 10 gün izinde olacak. ailesi 10 gün burada olacak. o sırada internete girsem tuhaf karşılarlar. ben 10 gün sonra sizlerle doğum hikayemi paylaşabilirim.

canım sen devlete mi gidiyorsun. genelde bu tavırlar devlet hastanesinde oluyor. özelse soruların karşısındaki tavrına "endişeleniyorum soruyorum" diyerek sana daha düzgün tavır almasını sağlayabilirsin. ayrıca kilonun neresi çokmuş ya ben 73ile başladım 89um bugun de 33.haftaya girdim. bana bile herkes normal diyor. boşver yaa ama tepkini de göster. kadın doğum doktoru olmak tavırlarda ayrı bir özen gerektiriyor. hayret bişey başka branş seçseymiş o zaman çok kızıyorum

Hay Allah yine olmadı bu seferde resimsiz 4 tane Cennet Kokulum buldum En iyisi bilgilerimi özelden atayım sen beni ekle Şuanda Trabzona varmış olmalısınız. İnşallah iyi haberlerini alırız arkadaşım.

KIZLAR GÜNAYDIN...hadi toplanın bana gelin. akşama sarma yapacağım kocam dün isyan bayrağını çekti:)))siz sarmamı yapın ben de yarın ve sonraki gün yatılı misafire hazırlık yapayım:)))))ya of bu üşengeçlik nedir bendeki:)))

günaydın kızlarımmm

her gün ayrı bir kararsızlıkla işe gelirken ( acaba doğumdan sonra çalışsam mı çalışmasam mı diye)

bugün yine çalışmayıp çocuğuma bakma kararı almıştım kiii eşim aradı doğumdan sonra bi arabaya

girsek çocuk olunca lazım olcak vs. para biriktirelim demez mii ben ev borcunu düşünürken

şimdi bide onu soktu aklıma ben zaten çok istediğim için hemen tekrar çalışayım kararı aldım

şu kararsızlıkta sonsy 1 bende 2 yani

sude beni de alın aranıza. kararsız ve bezgin diyebilirsin 3 numara:)))

günaydın cnm graco hem kolay katlanılabilir hemde katlanınca küçücük oluo arabamızın bagajı küçük olduğu için bunu tercih ettım, çanta icinde aslında sampuanını kremını almıstım ama fazlası göz çıkarmaz bi bakıyım chiccoyada :)

Selamlar tatli anneler ve anne adaylari biz de dun baya bi gezdik esimle, bebisin bi tek banyo ihtiyaclari ve yatak malzemeleri kaldi, ama bu sefer de kendime alisverise baslayamadim, dun kucuk gorumcem aradi tamam mi alisveris isleri diye, ben eh iste diyince seni artik alisveris merkezinden hastaneye yetistirirler diye dalga gecti ama yok ben hepsini sectim, hangisi nerden biliyorum, eger oolusum bu gece gelmezse yarina tamamim insallah hastane cantami da cikardim, bugun guzelce yikiycam, yarin aksam yerlestirmeye baslarim insallah,
bu arada endiseli annelikten bahsedilmis, ben de oyleyim, endiseli, vesveseli, kuruntulu, hepsi uyar bana ama bakin ucuncu bebisi bekliyorum, korkmayin ne kadar stres yapsak da insallah hepimiz harika birer anne olucaz, kocaman sevgiler

herkese günaydın kocamannnnn öpücükler gönderiyorummmm size yakalayınnnn

Gunaydin anneler ve canlari

Deryacım bayadır görmüyorum seni Herşey yolundamı tatlım?

Offff biri sarma mı dedi Ya olsada yesek

Hadi hayırlısı olsun canım. borç yiğidin kamçısıymış. Gelin kredi verelim

Ya kızlar şu hazırlıklar beni korkutmaya başladı 1,5 ay önce İstanbula gittiğimde baya bir şey aldım. Ama şimdi ne aldım ne kaldı hiç bir şey hatırlamıyorum 3 hafta sonra gittiğimde alırım desem o zamanda baya ağırlaşım off kafam karıştı be ya

herkese günaydın kızlar, nasılsınız ? yavru kuşlar nasıl ?

teşekkürler canım çanta için, bende sonradanda kullanırım diye aldım.genel olarak sebamed almış anneler demek.teşekkürşer.
temmuz yada ağustos inş cnm ....
inş canım tez vakitte olur tayininiz.
aman :)) bu kocalar ne kıskançmış böyle yahu ? biz 4 yıldır evliyiz, 1 yılda nişanlı kaldık ve sadece bu 5 sene içinde 6 ay birlikteydik aynı şehirde, hep bi eş var ama kendi yoktu.dairedekiler bekar sanıp birilerini getiriyolardu tanışmaya :) eşime de kız ayarlamaya çalışanlar varmış, kendimi kıskanç sanardım ama sizn eşleri görünce çok relaks olduğumuzu farkettim :) şimdi bide çocuk ohh adam hepten rahatladı.
ay ben bu çantana bayıldımmm aynısından bulurum inşallahhh.. aminnn
saol canım inş aynısından bulursun bende çok beğendim denk gelirsem satışa çıktığında haber veririm.ya bu arada bende de çok akıntı var ama fitil filan kullanmıyoum

aman da aman şulem herkese de cavap yazarmış tek tek
canım ben de kazara bebek olursa diye olmaması için bildiğim tüm yöntemleri kullanacağım

:)) ikiz annesi olmak ne güzel :)) bende ısrarlıyım 2. sini 2 sene sonra 2 embriyoyla yeniden denicem inş ikizlerimiz olur bizimde, 3 senede 3 çocuk :)) süper :))

canım kraftlar çok ağırdı bende bakmıştım ve satıcı onlar çabuk bozuluyor gracoyla kıyaslamayın demişti.ama fiyatı bayağı uygunmuş bizim sorduğumuzda aralarında100-200 fark vardı değmez dedik...
:)) bizimkide mest oluyo öyle deyince, oğluma emanetsin kimsede o varken bakamaz diyo :))
mustelanın konalara iyi geldiğini bende duymuştum olmadı 2. de ona geçerim.oto koltuğunuda 0-13 lük aldık biz,
artık doğum hikayeleri başlıklı konumuz var
bakalım ilk kim yazacak bizim sıralarımız kaçt a olcak ? hayırlı olsun hepimze

çok komikler değil mi?
bencede :)
evet canim bende duymustum.ama benimki hic kiskanmadi.biz bebisimizin yolunu 3 sene bekledik belkide ondandir.
bu arada herkese iyi geceler/
bizimkide kıskanmıyo kısknmazda asanırım dediğin gibi çok bekledik.
benim dr da aynı ya çıldırtıyo adamı, bende 11 kilo aldım ama çok kızıyo.sende çok almamışsın neden strese sokuyolar anlamıyorum ki ?

teşekkür ederim canım, senin 3. çocuğun dimi ? sebamed ve mustela çoğunlukta, aklımda bulunsun beğenmezsek dönerim onlardan birine.

canım ya :) siz ev kredisi ödüysounuz dimi ? bu gidile sana çalışma yolu görünür :) inş kızında çok akıllı uslu olurda aklın kalmaz

graconun hangi modeli canım ? bizimkide graco symbio ama çokta minik olmuyo katlanınca, tekerleri çıkarırsak iyi oluyo.bi modeli çok rahattı kapanma konuusnda ve az yer kaplıyodu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…