2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ohhh kaçaklar gelmiş Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz

Ah canım ya sizin başınızdan musibet eksik olmadı gitti Daha çok tazeciksiniz böyle gereksiz ve önemsiz şeylerle niye bu boyuta taşıyorsunuz olayları. Hem senin, hem bebeğin için üzüldüm. Aslında eşinede üzüldüm. Seni o hale getirdiği için o da çok üzgün ve pişmandır şimdi:18: Daha sağlık açısından zir süre sıkıntıyla yeni uğraşmışken böyle kıskançlıklar yaparak seni üzmesine bir taraftan sinirlensemde. Sonuca bakıyorum sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür. Ama lütfen birdaha böyle zeminler hazırlamayın kendinize. Direk bebeğin psikolojisi etkileniyor....

olur cnm çok sevinirim...hopa ya yolun düşerse beklerim...

İnşallah arkadaşım. Özelden sana çalıştığım yeri msj atıyorum. Sende at bilgimiz olsun yolumuz düşerse uğrarız

Son düzenleme:
Kızlar bu arada devlette epidural verilmiyo diyenler olmuş öyle bişey yok Ankarada yaşıyorum yenimahalle devlete gidiyorum ben orda doğurcam inş. ve orda doğum yapan tanıdıklarım oldu ve hepsine de epidural verildi 4 cmden snra veriyolar sanırım o konuda tam emin değilim ama veriyolar yani korkmayın

temmuz yada ağustos inş cnm ....

Ohhh kaçaklar gelmiş Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz

hoşbulduk 2013
insan birkaç gün girmeyince merak ediyor..acaba doğum yapan oldu mu diye :))
ki zaten şubat ayınada giriyoruz..şubatta bir çok arkadaş beklemede olucak artık..

bende bugün aile hekimliğine gittim.hemşire son gelişin artık bizim kontrollerimiz bitti dedi..
artık doğum yapınca bebeğinle bekliyorum seni dedi
inşallah dedim o günleride görelimmm :))

olur cnm her zaman beklerim...buralarda yanlızlık çok zor...

güzel haberlerle dönersin inş.bekliyoruz

Haberler iyi. Ben yine evham yapmısım. 2600 olmus sıpa. Tansiyon vs hersey normal...

Benim doktorda 2,5-3,5 arası doğarsa iyi, daha büyük bebeği de daha küçüğünü de sevmeyiz dedi.
Valla kıvırcıkcım insallah annelikte bu kadar evhamlı olmam. Agrım sızım vs yok ama içeride ne yaptiğini bilmemek beni deli ediyor.

Dün ilk posta camasırı yıkarken kayınvalidenin yaptığı ağız bezlerini de atmıştım. Bir tanesinin kenarı mordu, o renk vermiş. 10 parça falan lekelenmiş. Sonra 2 defa daha yıkadım çoğu çıktı neyse ki...

Ben mustela aldım. Pisik için de desitin.

valla ultrason cok yanıltıcı bir şey. bizim bir arkadaş da bebeği 3700 falan gibi doğuma girdi ama 4,5 kiloyu normal doğumla doğurdu. Hiç canını sıkma. Hele ki ikinci bebekmiş.

ben de morunu almayı düşünüyorum canım. güle güle kullanın.

bizimki travel setin içinde vardı. Sanırım 0-13 kilo

Belgincim zaten zor zamanlar geçirdin, üzme kendini. Eminim eşin de pişman olmuştur. Medicanaya gitmiyor muydun sen bu arada? Orada mı doktor yokmuş?

ay kızlar ya bu kocaları toplayalım bi yere kilitleyelim kalsınlar orada:)))))benimki de paketimdeki dakikalarım ilk kez bitince detaylı fatura istemiş kimlerle kaç dakika konuştum diye...denetlemiş beni deli şey:)))) ay ben onu kıskanıyorum deli gibi o da beni kıskanırmış meğer benden fazla:))))detayı gördü ne oldu kocamı annemle aldatmışım:))))

Ay Allahım yaa...:) Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım yaa..:)))

Hoşbulduk 2013 face ye giriyorum ya burayı o kadar aramıyorum artık aslında arıyorum da telefondan buraya girmek zor oluyor zaten face ye gire gire eşimin faturasını 57 tl ye çıkartmisim bir görse soracak bana ne yaptın diye :-x artık kendi telimden giricem

Bende 3 hafta sonra izne çıkıcam vınn arayışındayım. İşyerinde face kapalı olduğu için ara ara cepten bakıp kaçıyom. Ama evdede dediğin gibi sanki oraya daha mı çok giriyom ne

merhaba kızlar,

yine size yazamadan akşam oldu çok yoğun geçiyor iş yerim.

dün akşamdan beri şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. üşüttüm sanırım.

birde gece yatmadan akıntı için fitilim vardı onu koydum yattım sabaha karşı bi uyandım pijamam ıslak,

ve iç çamaşırım beyaz akıntı. tabi fitili de unuttuğumdan elim ayağım titredi aha suyum geldi dedim. meğer fitil

akarmış beyaz akıntıyı anladım da pijamamdaki ıslaklığı çözemedim hayırrrr hayırr işemedim kiii

şaka bi yana sanırım oda benden su gibi düzenli gelen akıntıydıı

bana da göbeğin aşağı inmiş diyolar yaaa susun diyorum daha var doğurmıcam

anammm oda mı doğumu tetikliyooo, bence son ayda herşey tetiklerrr

zaten her halukarda doğuruyosun zaten tetiklemeselerdee

ay ben bu çantana bayıldımmm aynısından bulurum inşallahhh.. aminnn

ay alemsin güldüm yaaaaaa

faceden hangi gruptan giriyosunuz.ben daha önce giriyodum fakat gözükmüyor artık gizli bi grup değil mi?nasıl bulup tekrar girebilirim acaba?

çok geçmiş olsun canım

korku, endişe ve acaba duygusu bizi delirtiyor sanırım

şule kendine ödül olarak emzirme koltuğu mu alacaksın?
yani yine bebeğin için bir şey alacaksın
ahhhhh ahhhhhhhhh annelik işte

öirros mumkunse benımkını en başta kıtleee hoss D: dıcem ama özlerim kı ben onu

Bende araba konusunda kararsız kalanlardanim, graco almaya ikna etmişti eşim takı kraftin penta 6 travelsistem arabasıni görene kadar hem çift yönlü geniş tam yatabiliyorkılıflar yikanabiliyor ayak örtüsü ve yağmurlugu var hello baby de 539 lira ama hala kararsızım graco mu kraft mi diye

komşummmmm nerelerdesinnnnnn:44: 3 ihtimal var:

1)misafirlerle ugraşıyosun ıpad çocukların elinde
2)hazırlıklara ağırlık verdin
3) dr unun sözünden sonra takla atmaya çıktınn bi de hiç biri olmazmışşş

Graconun hangi modelini aldın canım .ben spor bir çanta aldım. Yan takılanlardan

kızlar babamıza; oğlum benim KÜÇÜK ERKEĞİM diyorum donuk donuk suratıma bakıyo.. ya kıskanıyo yada saçmaladığımı düşünüyo

Herkese selam kızlar;

okudum herkes ıyı sukuerler olsun sanırım 3. bebegımız henuz yok :) bugun bızde buyuk yatagımızın uyku setını yıkadık utuledık serdım bakım begenıcekmısınız ?:)

bebegımın cantasıda hazır bnm gecelıklerıde utuledık hazırladık hafta sonuna kadarda kendı cantamı hazırlarım ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…