2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mrh msj aldım ama msj sayım 100 olmadığı için özel yazamıyomuşum...

bende işler değişti karnımda yine ağrılarım artı cuma yerine yarına gidcem trabzona sabah 6 da yola çıkıcaz
ne olur ne olmaz diye çantalarıda hazırlıyom yanıma alcam inş gerek kalmaz da stres oldum resmen

bu arada face ten ekleye bilirsin Cennet Kokulum adım....

ayy!ne seker olurlar onlar da yaa!ama nedense ikiz bebegin dogumu beni cok korkutuyoo.ard arda oluyo ya.bir kere ciktimi devami gelir ama...ne guzel sen once kavusacaksin bebislerine.ama gelisimlerini tamamlamis oluyolarmiki ozaman?

ben face de bulamadim canim,nasil bulabilirim yardimci olurmusun?

oto koltuğu konusunda; 9-18 almak daha mantıklı gibi gözükse de bunlar arabadan 0-13 ler gibi kolaylıkla takılıp çıkarılamıyor.hani arabaya bağlar yolculuk bitince bebeği sarsmadan oto koltuğuyla alırım dersen 0-13,koltuk arabada kalsın sabit olarak;ben bebeği taşırım uyansa da sıkıntı olmaz diyorsan 9-18 daha iyi.bir de bebişler çok küçük kalıyormuş içlerinde 9-18 kg ların .böyle de bir durum var...
bebek bakımı konusunda görümcem sudo pişik kremi çok methetti,mustelanın da şampuanı konaklar için çok iyiymiş ama ben bunu bilmiyordum chicco aldık.

Belgincim zaten zor zamanlar geçirdin, üzme kendini. Eminim eşin de pişman olmuştur. Medicanaya gitmiyor muydun sen bu arada? Orada mı doktor yokmuş?

evet canım konya medıcanaya gidiyorum. Düşünsene Hastanede bitane doktor Yok, bizimle ilgilenecek hemşire bile Yoktu gece ne zaman gelir dedik yarım saat bekleyin gelir dediler ben ölüyorum oysaki nefes yok.. Eşimde çok kızdı hadi Doğuma gelmiş olsaydık ne olacaktı diye bekleyin gelir diyorlar..

canım inş güzel haberlerle gelirsin ya çok geçmiş olsun üzüldüm bende....

geçmiş olsun dikkat etmek lazım gerçekten...

şifaacm canım editörüm bu iletim sana :) bizde doğum topiğimizı açsak mi artıkkk şubat geldi bizim bebeklerde yavaş yavaş gelmek üzeredirler? :):)

şifaacm canım editörüm bu iletim sana :) bizde doğum topiğimizı açsak mi artıkkk şubat geldi bizim bebeklerde yavaş yavaş gelmek üzeredirler? :):)

ayy heycanlandım okuyunca gelır mı kı bızım bebısler bakalım ılk kım doguracakk hayırlarla saglıkla gelsınler ınsallhhhh

faceden hangi gruptan giriyosunuz.ben daha önce giriyodum fakat gözükmüyor artık gizli bi grup değil mi?nasıl bulup tekrar girebilirim acaba?

2013 mart anneleri canım grubun adı ama gizli kabul edilmeden göremezsın face ye yaz istek gönder

Ohhh kaçaklar gelmiş Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz

hoşbulduk canım, buralardayım artık :)

ayy heycanlandım okuyunca gelır mı kı bızım bebısler bakalım ılk kım doguracakk hayırlarla saglıkla gelsınler ınsallhhhh

tamam kızlar hemmen açıyorum ne zamandır aklımdaydı ama aramızda açmak isteyen olursa diye pişti olmayalım demiştim ayy hadi bismillah link ilk sayfaya listenin altına eklerim kızlar

alıntıları yapamamışım, ama öğrenicem zamanla
canım alıntı ile cevaplanın yanında ki butona tıkla sayfa atlayarak kimlerin mesajını cevaplayacaksan aynen o butona bas sonra cevaplamaya geç bu kadar

Hay Allah endişelendim şimdi... Face dende bulamadım seni Aslında buldumda baya bir Cennet Kokulum çıktı karşıma. Bugün tanıştık ama en yakının benim burda sanırım Cuma günü bende trabzonda olacağım gelişmelerden beni bir şekilde haberdar et. Umarım herşey yolunda gider

canım alıntı ile cevaplanın yanında ki butona tıkla sayfa atlayarak kimlerin mesajını cevaplayacaksan aynen o butona bas sonra cevaplamaya geç bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…