Hadi hayırlısı olsun canım. borç yiğidin kamçısıymış. Gelin kredi verelim
h
canım ya :) siz ev kredisi ödüysounuz dimi ? bu gidile sana çalışma yolu görünür :) inş kızında çok akıllı uslu olurda aklın kalmaz
cnm aslında araba evden daha önemli hele birde bebek varsa arabaya gerçekten ihtiyacınız olacak...markası ne olursa olsun fiyatı ne olursa olsun olsunda...böyle dediğime bakma araba kullanmaya başladığımdan beri evimizde yok ama =( her gördüğüm cipte gözüm kalıyor =) kuzenim orta okul mezunu kocası hediye nissan qashqai almış =)) bizde 15 bin liraya arabayı zor aldık ikimizde çalışıyrz he he =) ama en azından her yere rahatlıkla gidiyrz .. istanbulda bir yerden bir yere gitmek için kaç tane otobüse binmemiz gerekyr !!
eğer evinzin borcu bitmek üzereyse girebilrsinz bence arab işine tatlım.. cnm borç işi çok zor bende cesaret edemem.. inşalalh bebeğimiz kısmetiyle gelir =)
cemreeeeeeeeeee nerdesin?
çık ortaya lütfennnnnnnnnn göremiyorum seni
yoksa doğum mu yaptınnnn?
merhabalar arkadaslar herkese kolay gelsin son haftalarda işler heyecan hersey bı arada... bişey sormak istiyorum bu son haftalarda kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz? zor oluyor artık
Sağol canım inşallah. İşte iki şehir arasında kalınca insan endişeleniyor. Nerde ne vardı hatırlamıyorBenim sezeryan olacak canım. Aman yürüyüş yapıpta normal doğum falan olmasın :18::18:
cnm aslında araba evden daha önemli hele birde bebek varsa arabaya gerçekten ihtiyacınız olacak...markası ne olursa olsun fiyatı ne olursa olsun olsunda...böyle dediğime bakma araba kullanmaya başladığımdan beri evimizde yok ama =( her gördüğüm cipte gözüm kalıyor =) kuzenim orta okul mezunu kocası hediye nissan qashqai almış =)) bizde 15 bin liraya arabayı zor aldık ikimizde çalışıyrz he he =) ama en azından her yere rahatlıkla gidiyrz .. istanbulda bir yerden bir yere gitmek için kaç tane otobüse binmemiz gerekyr !!
eğer evinzin borcu bitmek üzereyse girebilrsinz bence arab işine tatlım.. cnm borç işi çok zor bende cesaret edemem.. inşalalh bebeğimiz kısmetiyle gelir =)
Catlamaya ve buyumeye devam. Bugun doktorumuzun hedefimiz dedigi 34h'i da doldurduk. Cuma gunu doktor kontrolumuz var, artik NST'ye de girecegiz kontrollerde. Oglumun bir bobregi buyuktu, onun durumunu da gorecegiz. İnsallah duzelmistir. 2gece once hareketleri az gibi geldi, biraz cikolata yedikten sonra oglan parti vermeye basladi hic durmadi :)
Bu Cuma doktordan bobreklerde duzelmeve oglanin resmi ile donmeyi umut ediyoruz. Daha henuz hicbir kontrolde yuzunu donmedigi icin bir resmi yok. Oglan kime benziyor acaba merak ediyoruz.
:))
canım sancın mı var ? biz her türlü zorluğun üstesinden geliriz allahın izniyle :)
merhabalar arkadaslar herkese kolay gelsin son haftalarda işler heyecan hersey bı arada... bişey sormak istiyorum bu son haftalarda kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz? zor oluyor artık
cemreeeeeeeeeee nerdesin?
çık ortaya lütfennnnnnnnnn göremiyorum seni
yoksa doğum mu yaptınnnn?
bgn giremedim hiç kayınvalideler evde malum.. bi de bilgisayarı açtığımda ada hemen başıma ekşiyo oyun aç barbie aç diyemümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum bilgisayardan..
yahu ha bire face ten bahsediyosunuz kıskanıyorum ama ben neden yokum
bebişlerin kilosuna takılmayın nolur. sağlıklı olması önemli olan. hem zaten ultrason çok net vermiyor kiloyu +-500 var şuan doğsa 2500 gr da olabilir bebeğim. ve genetik çok önemli eşim ve ailesi çok iri ben de minyon değilim biraz iri oluyor tabi bebekler. ama önemli olan sağlığı. kiloyu zaten alıyorlar doğumdan sonra..
ya ben hastane çantasını kapatamıyorum bi türlü. hep eksik bişiler geliyor aklıma kafayı yicemçantaya sığmıcak artık koca tekerlekli bavul falan götürcem heralde
aynı sorun bendede var malesef.hastane çantam 2 hafta önce hazırlandı ama hala birşeyler ekliyorum..
birde benim evim hastaneye yürüyerek 10-15 dakika uzaklıkta.yani birşey eksik kalsa eşim anında getirir ama rahat edemiyorum bende işte
bebişlerin kilo konusuna gelince aynı fikikirdeyim.yanılma payı yüksek..sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda detaylar önemli değil
aman yok canim, zaten planli sezeryan tdt den iki hafta once oluyor bildigim kadariyla, sancilar baslamadan yani, ben normal dogum icin soyledim, korkma hic
sorma biz de esimle jeep hastasiyiz ama cok pahalilarhatta bir ara su Duster'lara baya bi niyetlenmistik ama esim markaya guvenemedi, vazgectik, biz de papatya gibi sedan tarzi bir araba sectik, ev de cok onemli tabi, Rabbim herkese once saglik, sonra da borcsuz harcsiz mal sahibi olabilmeyi nasib etsin, amin.
ben de cok merak ediyorum bu seferki kime benziycek diye, ilk kizim esimin kopyasi, ikincisi kimseye benzemiyor, gercekten ne bizden ne de esimin ailesinden kimseyle alakasi yok cocugunbakalim bu minnak kime benziycek bu arada insallah guzel haberlerle donersin canim
yok canim cok sukur sancim filan yok, destegin icin cok sagol, Allah kolayliklar versin hepimize insallah
ben hep sir agda yaptim, aletim var cok da pratik ama artik ne mumkun, gobekten bisey goremiyorum ki, egilmek bile mumkun degil o yuzden koltuk alti ve biyik harici jilet yapiyorum heryere
kaç kılo bebeklerınız şekerden dolayı iri olabılıyor dıyorlar korkutan bu oluyor sanırım...
Arkadaşlar merhaba bebek arabası ve araba koltuğu alanlar hangi markaları tercih ettiniz?
bende öyle yapmaya calısıyorum cok hassas cıldım zaten normalde yara oluyordu şimdi hiç dayanamıyorum... jilette uzun sürelı olmuyor bazı doktorlar kızıp söyleniyormuş eger tüylü görürlerse.. o yuzden cekınıyorum acıl bısey olursa napıcam dıye
ev ve araba mevzusu geçmiş, bende ve eşimde biraz deli cesareti var
evimizin kredisi bitmeden arabanın kredisini çektik
allahım ödeme kolaylığı veriyor, araba hiç aklımızda yoktu ama
ikizler gelince mecburen büyük bir arabaya ihtiyaç duyduk
ben arabamı bekarken almıştım micra
ikizleri öğrenince satıp sedan bir araba aldık
allah sağlık versin , öderiz hepsini inşallah
şulecim ben senden kredi değil ama yapılandırma istiyorum
enerji dolu bir gün diliyorum bütün annişlere
bu sabah milupa anne bebek kulübü bebeğime hediye paket göndermiş.
içinde nıveanın tester ürünleri var..emziren anneler için bir adet %100 doğal bitki çayı
birde "bebeğimi beklerken" diye bir kitapçık..yararlı bilgiler var..
hamileliğimin ilk haftalarında üye olmuştum siteye.doğum yaklaştı diye ürünleri yollamışlar,şaşırdım..
isterseniz üye olun diye söylemek istedim.. :))
birde dün gece kasık ağrılarıyla uykumdan uyandım..adet sancısı gibi bir sancı yokladı 3 kez.. :18:
sabahtan beri kendimi dinliyorum ama böyle bir ağrı yaşamadım bida..
sanırım yalancı doğum sancılarıydı..alıştırmalara başladık yani.1 hafta var doktorumuza kontrole gitmeye.
artık doğum hakkında daha uzun konuşmanın her ayrıntıyı düşünmenin vakti geldi :26:
Arkadaşlar merhaba bebek arabası ve araba koltuğu alanlar hangi markaları tercih ettiniz?
ne güzel bir hediye olmuş =) bende dün gece öyle bir sancı yaşadım tekme mi değil mi anlamadım ama çok şiddetliydi 10 dkk 1 olmak üzere 3 defa oldu off çok kötüydü ben o acıya dayanamazken normal doğuma nasıl dayanrm =)