2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ohhh kaçaklar gelmiş:KK1: Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz:KK3:

herkese selamlarr giremedim bi kaç gündür şehir dışından abimin nişanlısı geldi onu ağırladık, hafta sonu kuzenim nişanlandi onunla uğraştık herşey çok güzel derken pazar akşamı eşimle tartıştım, hemde çok basit bişey yüzünden 3 4 ay önce faceden erkek ismiyle bi arama yapmışım kim olduğunu hatırlamıyorum, böyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum bile onu inandırmaya çalışırken sinirim bozuldu ağladım çok o içerdeyken ben odamda kriz geçirdim nefesim kesildi elim ayağım yüzüm uyuşmaya başladı, kendimi lavoboya zor attım sesimi duyunca geldi hemen ama 10dakika falan böyle geçirdim ölüyorum sandım kendimi geçtim bebeğe bişey olacak diye çok korktum hemen hastaneye gittik tabi rezillik diz boyu acilde doktor Yok! Ben hala çok zor nefes alıyorum başka bi hastaneye gittik sakinleştirici igne yaptılar Kendime geldim. Bebeğimde iyi şükür ama hala çok kırgınm eşime , ben seni ailenden bile kıskanıyorm diyor ama bana inanmasini beklerdim.. Içimi döktüm size kusura bakmayın :) dün evim temizlendi bugün dinleniyorum yarında kalanlar yapılacak halilar falan gelecek sonra artık bebegmi bekliyorum :) hepinizi öptük çok.

Ah canım ya sizin başınızdan musibet eksik olmadı gitti:KK50: Daha çok tazeciksiniz böyle gereksiz ve önemsiz şeylerle niye bu boyuta taşıyorsunuz olayları. Hem senin, hem bebeğin için üzüldüm. Aslında eşinede üzüldüm. Seni o hale getirdiği için o da çok üzgün ve pişmandır şimdi:18: Daha sağlık açısından zir süre sıkıntıyla yeni uğraşmışken böyle kıskançlıklar yaparak seni üzmesine bir taraftan sinirlensemde. Sonuca bakıyorum sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür. Ama lütfen birdaha böyle zeminler hazırlamayın kendinize. Direk bebeğin psikolojisi etkileniyor....

olur cnm çok sevinirim...hopa ya yolun düşerse beklerim...

İnşallah arkadaşım. Özelden sana çalıştığım yeri msj atıyorum. Sende at bilgimiz olsun yolumuz düşerse uğrarız:KK34:

Son düzenleme:
Kızlar bu arada devlette epidural verilmiyo diyenler olmuş öyle bişey yok Ankarada yaşıyorum yenimahalle devlete gidiyorum ben orda doğurcam inş. ve orda doğum yapan tanıdıklarım oldu ve hepsine de epidural verildi 4 cmden snra veriyolar sanırım o konuda tam emin değilim ama veriyolar yani korkmayın :KK54:

canım çok geçmiş olsun ah şu eşler ya, hele evliliğin başında iyice yıldırıyolar.zamanla düzelecekte şunlar keşke yaşanmasaydı, şimdi iyisin dimi ?

ay inş ya tayinleriniz çıkarda, ben Ardanuş luyum, orayı görseniz bence borçkaya hopayada şükredersiniz :) o kadar vahim..

bencede canım inş sezeryanda ısrarcı olmaz.

canım baby2go yu arkadaşım kullanıyodu ve çok memnundu.önermişti yani.o olmazsa kuzenimde kanz dan memnun.

ne kadar var tayininize canım ?

yaa iyiymiş, bende düzenli kabızımdır deneyim bari.

hoşgeldin canım aman dikkat et kendine

temmuz yada ağustos inş cnm ....

Ohhh kaçaklar gelmiş :KK1: Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz :KK3:

hoşbulduk 2013 :KK3:
insan birkaç gün girmeyince merak ediyor..acaba doğum yapan oldu mu diye :))
ki zaten şubat ayınada giriyoruz..şubatta bir çok arkadaş beklemede olucak artık..

bende bugün aile hekimliğine gittim.hemşire son gelişin artık bizim kontrollerimiz bitti dedi..
artık doğum yapınca bebeğinle bekliyorum seni dedi :KK17:
inşallah dedim o günleride görelimmm :))

canım çok geçmiş olsun ah şu eşler ya, hele evliliğin başında iyice yıldırıyolar.zamanla düzelecekte şunlar keşke yaşanmasaydı, şimdi iyisin dimi ?

ay inş ya tayinleriniz çıkarda, ben Ardanuş luyum, orayı görseniz bence borçkaya hopayada şükredersiniz :) o kadar vahim..

bencede canım inş sezeryanda ısrarcı olmaz.

canım baby2go yu arkadaşım kullanıyodu ve çok memnundu.önermişti yani.o olmazsa kuzenimde kanz dan memnun.

ne kadar var tayininize canım ?

yaa iyiymiş, bende düzenli kabızımdır deneyim bari.

hoşgeldin canım aman dikkat et kendine

Ohhh kaçaklar gelmiş:KK1: Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz:KK3:

Ah canım ya sizin başınızdan musibet eksik olmadı gitti:KK50: Daha çok tazeciksiniz böyle gereksiz ve önemsiz şeylerle niye bu boyuta taşıyorsunuz olayları. Hem senin, hem bebeğin için üzüldüm. Aslında eşinede üzüldüm. Seni o hale getirdiği için o da çok üzgün ve pişmandır şimdi:18: Daha sağlık açısından zir süre sıkıntıyla yeni uğraşmışken böyle kıskançlıklar yaparak seni üzmesine bir taraftan sinirlensemde. Sonuca bakıyorum sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür. Ama lütfen birdaha böyle zeminler hazırlamayın kendinize. Direk bebeğin psikolojisi etkileniyor....

İnşallah arkadaşım. Özelden sana çalıştığım yeri msj atıyorum. Sende at bilgimiz olsun yolumuz düşerse uğrarız:KK34:

olur cnm her zaman beklerim...buralarda yanlızlık çok zor...

güzel haberlerle dönersin inş.bekliyoruz

benim kız da dün geceden beri çok hareketli, aşırı,sabah da baktım karnım biraz aşağıda gibiydi. tedirgin oldum.doğası mı var acaba diye. güzel haberlerle gelirsin inşallah doktordan, bir sıkıntı yoktur umarım.

Haberler iyi. Ben yine evham yapmısım. 2600 olmus sıpa. Tansiyon vs hersey normal...

Selam arkideşleeerrrrrr,

bebişlerin kilolarına takılmayın nolur. İri bebek iyi demek değil benim bebiş biraz iri mesela etrafımdakiler bakarsan süper ama benim için oyle değil çok iri doğan bebeklerde sonradan problemler olabiliyor bence 3-3.5 arası doğması ideal ki son haftalarda kilo alımları artıyor, her bebek farklı kiloda olabilir oyle olmasa hepsinin standrat doğum kilosu olurdu ama bidiğiniz üzer 2.7 ve 5 arası değişen bir skala var. Sağlıkla gelsinler, doğduktan sonra sütümüz gelsin besleyebilelim, olmasa bile sağlıkla besleyelim işte.

canım ne de güzel dedin ben de hep aynı şeyi soyluyorum, daha sonra nasıl düşünürüm bilmem ama bana gore de değil hamilelik. Ağrılar v.s değil derdim, endişeeeeee. Bu arada sen nasıl mahvettin bebişin kıyafetlerini :KK43: Yrana tuz basmak gibi olmasında merak ettim, renk mi aldılar

Benim doktorda 2,5-3,5 arası doğarsa iyi, daha büyük bebeği de daha küçüğünü de sevmeyiz dedi.
Valla kıvırcıkcım insallah annelikte bu kadar evhamlı olmam. Agrım sızım vs yok ama içeride ne yaptiğini bilmemek beni deli ediyor.

Dün ilk posta camasırı yıkarken kayınvalidenin yaptığı ağız bezlerini de atmıştım. Bir tanesinin kenarı mordu, o renk vermiş. 10 parça falan lekelenmiş. Sonra 2 defa daha yıkadım çoğu çıktı neyse ki...

kızlar bebeklerinize banyo için hangi markaları aldınız ? (şampuan losyon yağ vs)

ben sudocream almıştım pişik için, çok iyiymiş yatak yaralarına bile iyi geliyomuş.

şampuanda ilk muayenede hediye eildmişti johnson baby nin,

mustela alcaktım aşırı pahalaı geldi, sebamede döndüm.düşündüm gereksiz aslında

dalin nivea johnson gibi markalarda yıllardır kullanıluyor, pintilik değilde, pinpirikli bi anne ollmak istemiyorum.

az evvel johnson babyninkileri aldım, sizleri merak ettim naptınız ? sonuçta bunlarda çok ucuz markalar değil

bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.koyuyorum.Eki Görüntüle 619485

Ben mustela aldım. Pisik için de desitin.

slm doktora gittik bugün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... oğlum 2900 olmuş :KK53: beklemiyodum bukadar ben mutlu oldum büyümüş kilo almış diye ama sağolsun doktorum sinir etti. neymiş efendim böyle giderse 4 - 4,5 kiloyu bulurmuş ozamanda sezeryan olurmuşum normal doğuramazmışım bla bla bla... çevremde 4 kilo üstü normal doğuran epeyce kişi var ki bu benim ikinci bebeğim. sinir oldum eşimde sağolsun bundan sonra yemek yeme aç kal falan dedi ciddi ciddi. sevinemedim yani sizin anlayacağınız :KK50: :KK43:

valla ultrason cok yanıltıcı bir şey. bizim bir arkadaş da bebeği 3700 falan gibi doğuma girdi ama 4,5 kiloyu normal doğumla doğurdu. Hiç canını sıkma. Hele ki ikinci bebekmiş.

canım güle güle kullan çok güzelmiş ama ben yemek yaparken filan mutfağa masanın üzerine koyarım diye küçük bişey almak istedim. mora ısındım iyice :) kırmızı inan çok cansız ve vişne çürüğü bi renk. resim gibi durmuyo gerçeği. moru aldım canım.
ben de morunu almayı düşünüyorum canım. güle güle kullanın.

bu arada kızlar bu araba koltukları için ne düşünüyorsunuz. şimdi ben 5,5aylıkken okul açılacak ve her sabah bebeği araba ile anneme bırakmam gerekiyor.

E-bebek sitesine baktığımda 0-13kg 9-18kg 15-36kg 9-36kg diye gruplara ayırmışlar. bu bebek arabaları ile birlikte satılanlar sanırım 0-13kg olanlar. kız bebeklerin kilo tablosuna baktığımda 2 yaşında ortalama 13kg, 1 yaş 3 aylık ise üst sınır 13kg. yani en az 1,5yaşına kadar kullanabilir.

0-13kglık birşey mi almalıyım yoksa 9-18kg mu? ben arabaya yalnız bineceğimizi hiç düşünmemiştim. 18kg olan bebek 5 yaş diyor kızlar. çocukların arabada oto koltuksuz oturmaları yasak di mi. o zaman sürekli yenilememiz lazım büyüdükçe. 36kg da 8-9 yaş yani o zaman da artık otursun normal insan gibi :KK1:

benim durumumda olan var mı? sizler ne yaptınız bu konuda.
bizimki travel setin içinde vardı. Sanırım 0-13 kilo

herkese selamlarr giremedim bi kaç gündür şehir dışından abimin nişanlısı geldi onu ağırladık, hafta sonu kuzenim nişanlandi onunla uğraştık herşey çok güzel derken pazar akşamı eşimle tartıştım, hemde çok basit bişey yüzünden 3 4 ay önce faceden erkek ismiyle bi arama yapmışım kim olduğunu hatırlamıyorum, böyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum bile onu inandırmaya çalışırken sinirim bozuldu ağladım çok o içerdeyken ben odamda kriz geçirdim nefesim kesildi elim ayağım yüzüm uyuşmaya başladı, kendimi lavoboya zor attım sesimi duyunca geldi hemen ama 10dakika falan böyle geçirdim ölüyorum sandım kendimi geçtim bebeğe bişey olacak diye çok korktum hemen hastaneye gittik tabi rezillik diz boyu acilde doktor Yok! Ben hala çok zor nefes alıyorum başka bi hastaneye gittik sakinleştirici igne yaptılar Kendime geldim. Bebeğimde iyi şükür ama hala çok kırgınm eşime , ben seni ailenden bile kıskanıyorm diyor ama bana inanmasini beklerdim.. Içimi döktüm size kusura bakmayın :) dün evim temizlendi bugün dinleniyorum yarında kalanlar yapılacak halilar falan gelecek sonra artık bebegmi bekliyorum :) hepinizi öptük çok.
Belgincim zaten zor zamanlar geçirdin, üzme kendini. Eminim eşin de pişman olmuştur. Medicanaya gitmiyor muydun sen bu arada? Orada mı doktor yokmuş?

ay kızlar ya bu kocaları toplayalım bi yere kilitleyelim kalsınlar orada:)))))benimki de paketimdeki dakikalarım ilk kez bitince detaylı fatura istemiş kimlerle kaç dakika konuştum diye...denetlemiş beni deli şey:)))) ay ben onu kıskanıyorum deli gibi o da beni kıskanırmış meğer benden fazla:))))detayı gördü ne oldu kocamı annemle aldatmışım:))))

ay kızlar ya bu kocaları toplayalım bi yere kilitleyelim kalsınlar orada:)))))benimki de paketimdeki dakikalarım ilk kez bitince detaylı fatura istemiş kimlerle kaç dakika konuştum diye...denetlemiş beni deli şey:)))) ay ben onu kıskanıyorum deli gibi o da beni kıskanırmış meğer benden fazla:))))detayı gördü ne oldu kocamı annemle aldatmışım:))))

Ay Allahım yaa...:) Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım yaa..:)))

Hoşbulduk 2013 face ye giriyorum ya burayı o kadar aramıyorum artık aslında arıyorum da telefondan buraya girmek zor oluyor :-) zaten face ye gire gire eşimin faturasını 57 tl ye çıkartmisim bir görse soracak bana ne yaptın diye :-x artık kendi telimden giricem

Hoşbulduk 2013 face ye giriyorum ya burayı o kadar aramıyorum artık aslında arıyorum da telefondan buraya girmek zor oluyor :-) zaten face ye gire gire eşimin faturasını 57 tl ye çıkartmisim bir görse soracak bana ne yaptın diye :-x artık kendi telimden giricem

Bende 3 hafta sonra izne çıkıcam vınn arayışındayım. İşyerinde face kapalı olduğu için ara ara cepten bakıp kaçıyom. Ama evdede dediğin gibi sanki oraya daha mı çok giriyom ne :KK17:

merhaba kızlar,

yine size yazamadan akşam oldu :KK25::KK25: çok yoğun geçiyor iş yerim.

dün akşamdan beri şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. üşüttüm sanırım.

birde gece yatmadan akıntı için fitilim vardı onu koydum yattım sabaha karşı bi uyandım pijamam ıslak,

ve iç çamaşırım beyaz akıntı. tabi fitili de unuttuğumdan elim ayağım titredi aha suyum geldi dedim. meğer fitil

akarmış beyaz akıntıyı anladım da pijamamdaki ıslaklığı çözemedim :KK17::KK17: hayırrrr hayırr işemedim kiii :KK36:

şaka bi yana sanırım oda benden su gibi düzenli gelen akıntıydıı :KK31:

sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırladm işe gönderdim =) şimdide fatih portakal fox izlyrm .... kızlar benim göbüşüm sanki biraz daha aşağıya indi gibi sizce bebişim dönmüş müdür? yaa bebişimi çok merak edyrm =)

bana da göbeğin aşağı inmiş diyolar yaaa susun diyorum daha var doğurmıcam :KK30:

yok gülüm kendin temizleme daha küçük bebişlerimiz dur sen beni doktor ev süpürme konusunda bile uyardı mesela elektirikli süpürge yapmak doğumu başlatabiliyomuş önceden doğuramayan kadınlara halı sildirirlermiş biliyomusun:KK45: rahimi kasma etkisi varmış bu hareketlerin onun için sen kadın tut tatlım hmmm bide ebeler inşallah doğum sırasında da öyle tatlı sevecen olurlar inşallah:KK34:

anammm oda mı doğumu tetikliyooo, bence son ayda herşey tetiklerrr :KK52::KK52:

zaten her halukarda doğuruyosun zaten tetiklemeselerdee :KK51:

kızlar bebeklerinize banyo için hangi markaları aldınız ? (şampuan losyon yağ vs)

ben sudocream almıştım pişik için, çok iyiymiş yatak yaralarına bile iyi geliyomuş.

şampuanda ilk muayenede hediye eildmişti johnson baby nin,

mustela alcaktım aşırı pahalaı geldi, sebamede döndüm.düşündüm gereksiz aslında

dalin nivea johnson gibi markalarda yıllardır kullanıluyor, pintilik değilde, pinpirikli bi anne ollmak istemiyorum.

az evvel johnson babyninkileri aldım, sizleri merak ettim naptınız ? sonuçta bunlarda çok ucuz markalar değil

bu arada anne çantası olarak kullanmak için spor çanta aldım.koyuyorum.Eki Görüntüle 619485

ay ben bu çantana bayıldımmm aynısından bulurum inşallahhh.. aminnn :KK33:

ay alemsin güldüm yaaaaaa

faceden hangi gruptan giriyosunuz.ben daha önce giriyodum fakat gözükmüyor artık gizli bi grup değil mi?nasıl bulup tekrar girebilirim acaba?

kızlar bu aylarda sakın kendinizi yormayın,zorlamayın, yükseğe doğru uzanmayın ve ağır kaldırmayın,ben dün bu saydıklarımı maalesef yaptım ve anında kanamam oldu, şimdi bel ağrım çok fazla akşam nts girdim sorun yok dendi, şimdi de doktora gideceğim. artık aışvrişlere çıkmak falan olmamalı bence, her hareket bebeğimizi tehlikeye sokabilir. aman dikkat, ben çekiyorum siz çekmeyin. kolaylıklar hepinize.

çok geçmiş olsun canım

merhaba
bugün nedense cok gerginim. Eda da sabah cok hareketliydi ama 3-4 saattir hareket etmiyor. Hareket beklemek de sinirimi bozdu. Randevum perşembe günüydü ama aradım 1 saat sonra gideceğim. Hastane cantam falan hazır değil ama nedense bu sefer panik oldum. Acil bir durum olsun diye aklıma gelenleri hemen bir yere toparladım. O kadar ki daha yeni yıkamıştım kızın kıyafetlerini daha kurumamıştı. Onları bile bir takım ıslak ıslak ayrı yere astım. Ayrı kurusun, gerektiğinde kolay bulunsun diye. Sanırım deliriyorum.
Şunu anladım, benim gibi endişeli gergin kişilere göre değil bu hamilelik süreci :KK43:

korku, endişe ve acaba duygusu bizi delirtiyor sanırım

aöf sınav sonuçlarım açıklandı kızlar. son 1 hafta kala çalışmıştım, gayet iyi gelmiş valla. sadece 2 dersim sınırda. onları da finalde kurtarırım inşallah. dua edin bana. geçersem kendimi ödüllendirip emzirme koltuğu alıcam :))

şule kendine ödül olarak emzirme koltuğu mu alacaksın?
yani yine bebeğin için bir şey alacaksın
ahhhhh ahhhhhhhhh annelik işte

canım hepsini sebamed aldım

Selam millet size klasik birşey söyleyeceğim. Uykum var ve çalışmak istemiyorummmmm:KK52::KK52::KK52:

Amin Papatyam ne yalan söyliyeyim Elif İlkim emmeye bıraksın başlıcam 2. çalışmasına :KK9::KK9:

aman da aman şulem herkese de cavap yazarmış tek tek
canım ben de kazara bebek olursa diye olmaması için bildiğim tüm yöntemleri kullanacağım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

slm doktora gittik bugün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... oğlum 2900 olmuş :KK53: beklemiyodum bukadar ben mutlu oldum büyümüş kilo almış diye ama sağolsun doktorum sinir etti. neymiş efendim böyle giderse 4 - 4,5 kiloyu bulurmuş ozamanda sezeryan olurmuşum normal doğuramazmışım bla bla bla... çevremde 4 kilo üstü normal doğuran epeyce kişi var ki bu benim ikinci bebeğim. sinir oldum eşimde sağolsun bundan sonra yemek yeme aç kal falan dedi ciddi ciddi. sevinemedim yani sizin anlayacağınız :KK50: :KK43:

sevincini doya doya yaşa sen
maşallah kuzuna:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

güzel arabaymış katlanınca ağırlığı nasıl? biraz pahalı gibi ama.
ben şu ince hafif olan baby2go proton modeli alıyım diyorum... oto koltuğu da 0-13değil de daha uzun süre kullanılan bişey olursa sanırım daha iyi olacak.

hatırladım o arabayı dün bize adam göstermişti üstü çıkıyor öyle katlanıyor. 600tlye verecekti ben istemedim. oto koltuksuz baktığım için gerek yok dedim ama eşimin aklı onda kalmıştı

çanta için canım eğer beğenirsen chiccoda var içinde ürünleri ile birlikte 50tl ben onu aldım.

kızlar baby2go proton alan ya da çevrenizde kullanan var mı? graco gibi asla kaliteli,sağlam durmuyor tabi :KK1:
Bende araba konusunda kararsız kalanlardanim, graco almaya ikna etmişti eşim takı kraftin penta 6 travelsistem arabasıni görene kadar hem çift yönlü geniş tam yatabiliyorkılıflar yikanabiliyor ayak örtüsü ve yağmurlugu var hello baby de 539 lira ama hala kararsızım graco mu kraft mi diye

komşummmmm nerelerdesinnnnnn:44: 3 ihtimal var:

1)misafirlerle ugraşıyosun ıpad çocukların elinde
2)hazırlıklara ağırlık verdin
3) dr unun sözünden sonra takla atmaya çıktınn:KK9: bi de hiç biri olmazmışşş:KK52:

kızlar bende graco aldım bebek arabası ve araba koltuğunu , şimdi eksiğim bebek çantası ve bebek şekerleri onlara karar veremedım çantayı spor cantamı alsam dıyorum bılemedım evdende çıkamıyorum gezip baksam , bu hafta basur oluştu bende çok rahatsız edici bsy merhem aldım faydasıda yok ben gıbı aynı acıyı ceken varmı :KK43:

Graconun hangi modelini aldın canım .ben spor bir çanta aldım. Yan takılanlardan

kızlar babamıza; oğlum benim KÜÇÜK ERKEĞİM diyorum donuk donuk suratıma bakıyo.. ya kıskanıyo yada saçmaladığımı düşünüyo:KK9::KK9:

Herkese selam kızlar;

okudum herkes ıyı sukuerler olsun sanırım 3. bebegımız henuz yok :) bugun bızde buyuk yatagımızın uyku setını yıkadık utuledık serdım bakım begenıcekmısınız ?:)

bebegımın cantasıda hazır bnm gecelıklerıde utuledık hazırladık hafta sonuna kadarda kendı cantamı hazırlarım ınsallah... $100_2051.jpg

X