- 1 Eylül 2012
- 797
- 0
Ohhh kaçaklar gelmiş Yeni kullanıcı, puppa, baharım hoşgelmişizniz
Ah canım ya sizin başınızdan musibet eksik olmadı gitti Daha çok tazeciksiniz böyle gereksiz ve önemsiz şeylerle niye bu boyuta taşıyorsunuz olayları. Hem senin, hem bebeğin için üzüldüm. Aslında eşinede üzüldüm. Seni o hale getirdiği için o da çok üzgün ve pişmandır şimdi:18: Daha sağlık açısından zir süre sıkıntıyla yeni uğraşmışken böyle kıskançlıklar yaparak seni üzmesine bir taraftan sinirlensemde. Sonuca bakıyorum sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür. Ama lütfen birdaha böyle zeminler hazırlamayın kendinize. Direk bebeğin psikolojisi etkileniyor....
İnşallah arkadaşım. Özelden sana çalıştığım yeri msj atıyorum. Sende at bilgimiz olsun yolumuz düşerse uğrarız
herkese selamlarr giremedim bi kaç gündür şehir dışından abimin nişanlısı geldi onu ağırladık, hafta sonu kuzenim nişanlandi onunla uğraştık herşey çok güzel derken pazar akşamı eşimle tartıştım, hemde çok basit bişey yüzünden 3 4 ay önce faceden erkek ismiyle bi arama yapmışım kim olduğunu hatırlamıyorum, böyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum bile onu inandırmaya çalışırken sinirim bozuldu ağladım çok o içerdeyken ben odamda kriz geçirdim nefesim kesildi elim ayağım yüzüm uyuşmaya başladı, kendimi lavoboya zor attım sesimi duyunca geldi hemen ama 10dakika falan böyle geçirdim ölüyorum sandım kendimi geçtim bebeğe bişey olacak diye çok korktum hemen hastaneye gittik tabi rezillik diz boyu acilde doktor Yok! Ben hala çok zor nefes alıyorum başka bi hastaneye gittik sakinleştirici igne yaptılar Kendime geldim. Bebeğimde iyi şükür ama hala çok kırgınm eşime , ben seni ailenden bile kıskanıyorm diyor ama bana inanmasini beklerdim.. Içimi döktüm size kusura bakmayın :) dün evim temizlendi bugün dinleniyorum yarında kalanlar yapılacak halilar falan gelecek sonra artık bebegmi bekliyorum :) hepinizi öptük çok.
Ah canım ya sizin başınızdan musibet eksik olmadı gitti Daha çok tazeciksiniz böyle gereksiz ve önemsiz şeylerle niye bu boyuta taşıyorsunuz olayları. Hem senin, hem bebeğin için üzüldüm. Aslında eşinede üzüldüm. Seni o hale getirdiği için o da çok üzgün ve pişmandır şimdi:18: Daha sağlık açısından zir süre sıkıntıyla yeni uğraşmışken böyle kıskançlıklar yaparak seni üzmesine bir taraftan sinirlensemde. Sonuca bakıyorum sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür. Ama lütfen birdaha böyle zeminler hazırlamayın kendinize. Direk bebeğin psikolojisi etkileniyor....
olur cnm çok sevinirim...hopa ya yolun düşerse beklerim...
İnşallah arkadaşım. Özelden sana çalıştığım yeri msj atıyorum. Sende at bilgimiz olsun yolumuz düşerse uğrarız
Son düzenleme: