2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlaarrr

iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler. hava açtı şimdi biraz yoksa temelli bunalım gezicem. ya tatil tatil diyodum 2 günde sıkıldım:)))))

evi temizledim dün. kocam benim karım bu işte diye sevinerek gezdi odalarımı:))))bayan aldım denedim tutmadı....beğenmiyorum resmen:))))

kızlar benim doktor 15 günde bir çağırıyor sizde de öyle mi. bi de ben en son gittiğimde sezaryen istediğimi söyledim bana güldü normalin nesi var diye. normal doğum yapabilirim diye kendime telkin veriyorum. kötü hikayeler anlatan kaynanamı dinlemeyeceğim:))))kendi annem yaparsın diyo kaynanam çok zor kızım dayanamazsın sen diyo:))))

ayyy çok hastayım kızlar bademciklerim şişti burnum genzim tıkandı tamamen nefes aldırmıyo :2: :2: :2:
kocişim işten gelirken taze meyvesuyu sıktırmış saolsun onu içtim şimdi iyi gelse bari..
of iyileşemedim bş tğrlğ 1 hafta oldu heralde hastayım gittikçe de daha beter oluyorum

Gecmis olsun cnm. Bu havalarda ben de hasta olmaya basladim galiba. Yatak islaniyor terden. Sonradan usuyor insan. Dinlen meyve ye.

biz de dün yine alışverişteydik. Anakucağı ve bebek arabası kalmıştı. artık eşimle alışverişe gitmek eziyet olmaya başladı ben kararsız bir insanım bu da onu sinir ediyor. Gıcık olmaya başladım kendisine, bazen hamile olduğumu unutuyor herhalde. bazen sinirimden ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimi. bebeğimize bişeyler almak keyif mi eziyet mi belli değil yani. Uyuz adam:KK4:

Gelelim muayenemize :) Dün sabah ordaydık.yine yüzünü göremedik kafasını karaciğerinize yaslamış elleri ayakları serbest aşağı çok vuruşlar yapar dedi. gerçekten de sürekli alttan vuruşları var altıma kaçırıcak gibi oluyorum sık sık :) kilosu 2000miş. kafa çapını sordum tam rakam söylemedi 1 hafta ileride çok önemli değil dedi. önceden 2 hafta diyordu... severken hiç zorluk çekmeyeceksiniz yanakları maşallah dedi hakikatten bir yanak var görmeniz lazım :KK9: canım yaa. bir de karnımı sağdan-soldan ve aşağı-yukarıdan elleri arasına alıp tartıyo gibi bir hareket yaptı şaşırdım o ne içindi acaba :44: sonra aşağılara doğru bakıp suyun iyi dedi biraz sancın var dedi buna da şaşırdım sancıyı görebiliyor mu bu şekilde. ellerimin şiştiğini daha önce söylemiştim ayaklarım da şişti dedim tansiyonum da yükseliyor dedim idrarda koyuluk var dedim. internette okumuştum ödem-tansiyon ve idrarda protein olması gebelik zehirlenmesiymiş. doktor da idrar testi,kan testi, tekrar tokluk şekeri istedi. gebelik zehirlenmesi olursa ne olacak dedim. doğurman gerekecek dedi. bu daha kötü durumlara kadar gider dedi. çok korktum ama şükür idrarda protein çıkmadı. kanımda lökosit ve nötrofil biraz fazla, lenfosit de biraz düşük. şeker 92. bugun telefonla soracağım önemli mi diye.

durum böyle kızlar. bu arada aşırı kararsız kaldığım chicco i-feel ana kucağı için fikrinizi merak ediyorum.

Eki Görüntüle 619147 Eki Görüntüle 619146 Eki Görüntüle 619144 Eki Görüntüle 619145
dün o kadar gerildim ki. 4 rengi var. 4ünü de beğenmedim:KK53: seçim yapmam gerekiyor satıcı kız bekliyorum eşim bekliyor ben öyle bakıyorum delirdim. daha önce kırmızıyı beğenmiştim ama orda kırmızıyı bir gördüm kırmızı değil vişne çürüğü. internette kırmızı gözüküyor. mavi zaten olmaz kızım için. yeşili de çok çartlak. moru da güzel ama bilmem hiç mor düşünmemiştim. kırmızıya çok baktım düşündüm orda çok çartlak duruyor o da :18: ayy kararsızlık ne kötü bişeyyy. o an bişey söylemek zorunda kaldım ve mor olsun o zaman o daha sakin bir renk parlamıyo en azından diye ama eve gelince de doğru mu yaptım dedim. ya insan başka bi renk yapmaz mı yaa renklere bak :KK31:

sonra araba krizi...

çift yönlü olsun istedim. bazılarının tekerleri kalın (çok büyük olanlardan değil) ama ağır ve hantal, bazısının da ince ama araba çok hafif ve rahat, tekerleri de içe katlanıyor fakat biraz çıtkırıldım gibi. bahsettiğim marka model "baby2go proton". sonra almadan geldim. kuzenime,teyzeme sordum onlar da bizimkiler kalın hiç rahat kullanamadık bagaja sığmıyordu bence hafif al dediler. bakalım hala düşünüyorum ama sanırım hafif alacağım çünkü zaten kışın çıkmam baharda yazda da teker ince olması önemli değil. annemin evine yürüyerek gideceğim yazın. orda asansör yok bu yüzden hafiflik de önemli.
bu sitede yorum da okudum bu modeli alıp memnun kalanlar var. 2.aydan itibaren kullandık diyorlar.
Eki Görüntüle 619149

ana kucağı mor sipariş verdim ama hala yanlış mı yaptım diyorum İmdaaaaaaaaaat:KK52::KK52::KK52: Neden bu kadar kararsız bir insan oldum ben ya da neden benim beğendiğim şeyleri bulmak bu kadar zor :KK1: Başka marka anakucaklarını da beğmiyorum bu markanın kullanımı çok güzel ama bunun da renkleri.... benim yerimde olsanız ne yapardınız kızlar.

eşim önce kızıyor sonra gülüyor artık sen şaka yapıyorsun di mi diyor. :KK14:

Ben de mor rengi begendim cnm. Guzelmis valla. Ben boyle bir sey almadim, ozendim simdi.

Selam kızlar dün sağlık ocağı kontrolüm vardı tansiyonum normaldi :KK31: kilom ( 62 ile başladım ) 75 olmuşum :KK53: veee gebe olarak son kontrolümmüş artık Rabbim inşallah sıkıntısızca kucağıma almayı nasip etsin bebeğim 4-5 günlükken gidecekmişiz :KK55::emir_bebek::nazar: vee ayrıca hemşire bana verdiğini zannetmiş sordu "Devit-3 Damla" vermiş miydim dedi :KK42: hayır dedim hemen verdi bana günde 8 damla iç dedi :KK28: bitene kadar devam dedi :KK42: ve doğum yaptığın hastanede aynı bu damladan reçetene yine yazacaktır dr. dedi alma boşuna parayla çünkü devlet ücretsiz veriyor zaten bebekle geldiğinde ben yine veririm dedi :KK42: sizlere bu damla verilmiş miydi dün kullanmayı da unutmuşum :KK17: ohh neyse hem sağlık ocağı hem dr. kontrolü baymıştı :KK37: neyseki sadece dr. kontrolümüz var hemde her hafta :KK52: darısı sizlere canlar :KK76: öpüldünüz kocaman :KK54::KK55::KK55::KK55::KK55:

O damla ne icin ki ben bilmiyorum.

Günaydın anneler....

Dün doktor kontrolüm vardı bnm de.Oğlum ksümüş gibi kolunu yüzüne dayamıştı , hiç bişey göremedik..Sadece tek gözünü gördük..

Ama herşey yolunda çok şükür.

2150 kg 45 cm boy dedi. normal dedi ama ben 2500 bekliyordum.3500 bulur dedi ama 1 ay da 1 .5 kg alır mı ki?

Alir alir 1.5 kilo alir. Benim doktor da 3500 olur dedi. KIlosu seninki gibiydi.

ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?

Devlet hastanesi sezeryan da yapmaz gibi geliyor bana. Doktorun orda mi konustun mu dogumu?

kızlar mor iyi mor iyi :KK34:

:KK1: hem mor uçuk bi mor dinlendirir kırmızısı zaten resimdeki gibi değil vişne çürüğü o yorar :)

Bence de mor iyi. Gule gule kullan.

sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırladm işe gönderdim =) şimdide fatih portakal fox izlyrm .... kızlar benim göbüşüm sanki biraz daha aşağıya indi gibi sizce bebişim dönmüş müdür? yaa bebişimi çok merak edyrm =)

Benim karnim yukarda ama bebisin kafasi asagida. Kontorun ne zaman. O zaman gorursun bebisini. :21:

sabah sabah pek kimse görünmüyo, neyse ben de şu yeni öğrendiğim alıntıları bi yapayım bakalım :))

bende enfeksiyondan şüpheleniyorum,bu yüzden sorucam doktora, sadece akıntı olduğunda kaşınıyo zaten, gidip çamaşırı değiştirip bir de orayı yıkadığımda geçiyo. bu kaşıntı her zaman olmuyo yani.

çok çok geçimş olsun cnm ya. ılık şeyler iç, sürekli dinlen, benimki fena bi hastalıktı ya,yerimden kalkamıyodum. amannn dikkat daha kötü olma.

ya sorma pınar bu aralar herkes aynı şeyden muzdarip, 2 aydır yüzünü görmüyorum kızımın. sığamadıkları için ya eli ya bacağı yüzünü kapatıyo. tabi heryin yolunda olması önemli olan. kilo alımı son ayda artıyomuş, benimki de 32. haftada 1850 dedi, doğumda 3.300 olur dedi.

sonsy seni okurken dedim aynı bennn. acayip kararsızım bende. eşim bundan çok şikayetçi, bir de alışverişi hiç sevmez.
ana kucağı konusunda dediğin gibi mor güzelmiş aslında, kırmızı biraz canlı olsaydı o daha iyi görünüyo. aldın galiba morunu. eğer biraz daha büyük bişey düşünürsen ben alacağım modeli paylaşayım. kargosu var düşünürsen. elektrikli, gece lambalı ve müzikli.

Eki Görüntüle 619176

araba konusunda kesinlikle hafif bi model tercih etmelisin. baby2go nun modellierinie baktım, ondan daha hafif, şık, çift taraflı pierre carden in arabasını pusetiyle aldım ben, inanılmaz hafif. fiyatı 450-480 civarında.

Ayy seninki de cok guzelmis ya. Kizlar boyle bir sey almadim ben ya. Mama sandalyesi aldim sallanan. Ayni zamanda da yatiyor bu sandalye.

slm kızlarrrrr hepinize günaydın cumadan beri yazamadım size okuyup okuyup kaçtım:KK17: ama evde bir temizlik vardı sormayın dip köşe halı cam kapı ütü derken 3 gün geçti ama rahatladım valla toz götürmüş ya bizim evi:KK37::KK9::KK17: cumada doğum yöntemleri için hastanedeydim ebelerle felan tanıştım o kadar rahatladı ki içim anlatamam hepsi çok iyi kaRŞILADILAR HER SORUMUZA CWP VERDİLER DOĞUM HANEYİ ODALARI FELAN Gezdirdiler devlette epidural yokmuş ama tavsiye edilmiyo zaten en ufak bi hatana bakar felan dediler iyiki gitmişim anlıcanız bu arada bebişini gören arkadaşları tebrik ederim maşallahları var bebiklerin inşallah benim yavrumda kilo almıştır şubatım 5inde kontrol var dananın kuyruğu o zaman kopcak anlıcanız ama bi arkadaş yazmış ya doktor bebeğe 1800 gr demiş doğunca 2450 çıkmış inşallah bizim doktorumuzda yanılmıştır ayyyyy çok uzattım:KK30:

Epiduralden ben de korkuyordum acikcasi. Bir de spinal diye bir sey varmis galiba. O nasil ki. Ben genel anestezi istiyorum.

günaydın kızlaarrr

iki gündür ellerim şiş canım sıkılıyordu şimdi daha iyiler. hava açtı şimdi biraz yoksa temelli bunalım gezicem. ya tatil tatil diyodum 2 günde sıkıldım:)))))

evi temizledim dün. kocam benim karım bu işte diye sevinerek gezdi odalarımı:))))bayan aldım denedim tutmadı....beğenmiyorum resmen:))))

kızlar benim doktor 15 günde bir çağırıyor sizde de öyle mi. bi de ben en son gittiğimde sezaryen istediğimi söyledim bana güldü normalin nesi var diye. normal doğum yapabilirim diye kendime telkin veriyorum. kötü hikayeler anlatan kaynanamı dinlemeyeceğim:))))kendi annem yaparsın diyo kaynanam çok zor kızım dayanamazsın sen diyo:))))
benide 15 günde bi çağrıyodu gülüm bakalım bida ki kontrolümde 36 haftalık olcam belki ondan sonra haftada bi çağırır hem dinleme bakim sen öyle kötü şeyleri:KK20: herkes doğuruyo sen niye doğuramayasın rabbim verir onun kolaylığını zemzem suyuna 141 adet ayetel kürsi oku yada okut tatlım birine doğumdan önce onu iç hurmaya yasini şerif okut onu ye allahın izniğle pıııırrrrtttttt:KK52: diye doğuruverirsin ben hyrmayıda zemzemide kocişe okuttum:KK16:

Gecmis olsun cnm. Bu havalarda ben de hasta olmaya basladim galiba. Yatak islaniyor terden. Sonradan usuyor insan. Dinlen meyve ye.

Ben de mor rengi begendim cnm. Guzelmis valla. Ben boyle bir sey almadim, ozendim simdi.

Alir alir 1.5 kilo alir. Benim doktor da 3500 olur dedi. KIlosu seninki gibiydi.

Devlet hastanesi sezeryan da yapmaz gibi geliyor bana. Doktorun orda mi konustun mu dogumu?

Benim karnim yukarda ama bebisin kafasi asagida. Kontorun ne zaman. O zaman gorursun bebisini. :21:

Ayy seninki de cok guzelmis ya. Kizlar boyle bir sey almadim ben ya. Mama sandalyesi aldim sallanan. Ayni zamanda da yatiyor bu sandalye.

Epiduralden ben de korkuyordum acikcasi. Bir de spinal diye bir sey varmis galiba. O nasil ki. Ben genel anestezi istiyorum.
hiç bilmiyorum gülüm benim sancılarım oluyo zaten rahmime iğne batırılıyo sanki ama ama karnımda değil alt tarafta açılcak yerde hissediyom sancıları:KK17::18: bi sorun olmassa normal olsun istiyorum ben:KK34:

Evet kiloyu hiç takmadım kafama zaten yediklerimide abartmadan canım ne isterse yedim.Yeter ki bebişler sağlıklı olsun tek önceliğimiz onlar evet kuvvetle muhtemel doktor bi çözüm üretecektir ama bu değerler canımı sıkmaya yetti ben normal doğum istiyorum inşallah mani değildir bu ayrıca astım hastasıyım da. Zorluk çıkarmasın diye çok dua ediyorum şimdilik engel bi durum yok demişti dr. cuma günü.Bende bulantı kusma nerdeyse hiç olmadı diyebilirim, sadece ilk üç ay yaşadım o da haftada bir falan :KK70: Maşallah.
sıkma canını tatlım inşallah isteğin doğum şeklini de yaşayacaksın :KK49::emir_bebek::nazar::KK19:

sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırladm işe gönderdim =) şimdide fatih portakal fox izlyrm .... kızlar benim göbüşüm sanki biraz daha aşağıya indi gibi sizce bebişim dönmüş müdür? yaa bebişimi çok merak edyrm =)
benim bebiş 32 haftalıkken dönmüştü :KK3: kontrol ne zaman :KK52:

slm kızlarrrrr hepinize günaydın cumadan beri yazamadım size okuyup okuyup kaçtım:KK17: ama evde bir temizlik vardı sormayın dip köşe halı cam kapı ütü derken 3 gün geçti ama rahatladım valla toz götürmüş ya bizim evi:KK37::KK9::KK17: cumada doğum yöntemleri için hastanedeydim ebelerle felan tanıştım o kadar rahatladı ki içim anlatamam hepsi çok iyi kaRŞILADILAR HER SORUMUZA CWP VERDİLER DOĞUM HANEYİ ODALARI FELAN Gezdirdiler devlette epidural yokmuş ama tavsiye edilmiyo zaten en ufak bi hatana bakar felan dediler iyiki gitmişim anlıcanız bu arada bebişini gören arkadaşları tebrik ederim maşallahları var bebiklerin inşallah benim yavrumda kilo almıştır şubatım 5inde kontrol var dananın kuyruğu o zaman kopcak anlıcanız ama bi arkadaş yazmış ya doktor bebeğe 1800 gr demiş doğunca 2450 çıkmış inşallah bizim doktorumuzda yanılmıştır ayyyyy çok uzattım:KK30:
canım çok sevindim hastane keşif yapmışsın ki memnun kalmışsın sonuçtan :KK31::KK16: inşallah hepimizin bebeği gayet kilosu sağlığı yerinde olarak doğacaklar :KK49::emir_bebek::nazar:

Herkeslere günaydın
günaydın tatlım :KK54:

günaydın kızlaarrr

mümkün olduğunca kendi işini kendin yapacaksın bende hiç sıcak bakamıyorum temizlik için kadın tutmaya :KK25: tatmin olamam ben kolay koolay :KK23: neyse güle güle kirletin tatlım :KK16: hem kaynanana bakma evet tabiki zor doğum yaşayanlar olmuş olabilir diye herkes yaşayacak değil ya :KK4: inşallah sıkıntısız normal doğum yapacaksın :KK49::emir_bebek::nazar:

canım aslında bu damla bebek içinmiş ama bakanlık gebelikte anneninde kullanmasını desteklemiş bebek anne karnındayken vitamin alsın diye :KK28: bebek doğduğunda o içecek damlayı ama şimdilik annelermiş :KK34: bende dün öğrendim işte :KK16:

Günaydın canlar
Ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:

:76: Gülmeyin beaaa öğrendim işte :KK19: Cemrem benimle dalga geçmişti. excel tutuyorum ona göre size mesaj yazıyorum dediğimde. Niye öğretmediniz bana:84: :84: hem işde çalışıyom. Hemde önümde bir sürü kağıt olmaya başlamıştı. Yok Candaş, yok paptya, yok nazlıma .... biri bunları masamda görse bu ne diyecek derken öğrendim çok şükür:KK9::KK9:

Canım bende 33 de ilk bebeğimi alacağım kucağıma.
valla ayıbımıza bide gülüyoruz :) öğrettik mide konuşuyoruz :)) ama süpersin valla :))
kızlarrr selammm,

ay ben size yazana kadar, akşam olduuu :KK53::KK53:çok yoğundum bugün bitmedi işim :26:

bu hafta son çalışma haftamdı ama sanırım, 1 hafta daha uzatacağım iyi olursam :KK31:

ben doktoruma dikiş atılmasından kesikten çok korktuğumu söyledim oda zannettiki iz olur ondan istemiyorum,

dedi estetik lazerli dikiş atarız belli olmaz... güldüm bende dedim yok ondan değil acır diye :KK1::KK1:

o vesileyle estetik dikiş varmış onu da öğrenmiş oldum....

kızlar o zaman bu akşam herkes duaya otursun:KK52: 1 yasin okusak allah rızası için hem doğum yasasına hem kolay doğurmaya dua ederik :KK76:
zaten artık doğumlar estetik dikiş değil mi ? hiç aklıma gelmedi ama sanırım bizim dr öyle yapıyodur.
merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürer:KK1: kizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis:KK1:....
bende birkaç sene önce okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.bi daha bakayım :)
canımsın yaa :)) valla kız bende bundan yaptırcaktım ayağıma gelen fırsatı alayım dimi ? papatya teyzesininde jesti oldu :))
Günaydın anneler....

Dün doktor kontrolüm vardı bnm de.Oğlum ksümüş gibi kolunu yüzüne dayamıştı , hiç bişey göremedik..Sadece tek gözünü gördük..

Ama herşey yolunda çok şükür.

2150 kg 45 cm boy dedi. normal dedi ama ben 2500 bekliyordum.3500 bulur dedi ama 1 ay da 1 .5 kg alır mı ki?
maşallah canım yavruna.
ben devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğim. sezeryan olunca ücret alıyolarmı acaba?
canım alınyor sanırım ama 150-200 gibi bişeydi 3 sene evvel, bi ark ım öyle vermişti,de sormak lazım.
hah şöyle ya zaten kız bebeklerine pembe ve kırmızı renkler ön plana çıkıyor demi neden arada bir değişiklik göstermeyelim mor şahane tatlımmmmm :KK12::KK16:
benim oğlanında hep kırmızı oldu :)) her renk giydirirm ben ona şimdilik tek yasağım pembe ve tonları, o da cinsiyeti ayrılamadığı için, yürümeye başlasın çingene pembesi bile giydircem :) nasılsın şeker bu arada ?
canım benimde aşağıda duruyo ya, anneler onun için doğum yaklaşmış diyo, riskim yok ama aklıma geliyo, haftasonu dr a gidince sorcam.

Günaydın canlar
Ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:

bende almadım ya bi eksiğimiz bu, ne alcaz bilen yardımcı olsun kızlar yaa, fiyatlarıda paylaşırsanız çok ii olur

günaydın kızlaarrr

beni 15 güne bi çağırmaya başladı. hatta burda bazıları haftada bir gidiyo. papatya sanırım.
sen kayınvalideni dinleme şekerim hep olumsuz konuşur onlar. yaparsın normal doğum, güven kendine, en sağlıklısı.

Canım aynı şeyleri yapmışız ben yazdım sandım bi an :) eşimle kahvaltı yapmak için erken kalkıyorum kahvaltı haberleri derken eşim gidiyor ben kalıyorum tek başıma evde olmaya alışamadım gündüz de tv de hiçbir şey yok doğru dürüst :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

evet canim bende cok severim kontrol gunlerini:KK9::KK9:ama bizde 2 haftada 1:KK55::KK55::KK55:cuma gidecem bende/insallah ikimizde guzel haberle doneriz.:KK16::KK16:nazli cok yaramazlik yapiyor.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum bu gun.babamizda sabah erkenden ise gidicek.bas bassayiz ana kiz.:KK9::KK9::KK9::KK9:bide 2 yas sendremuna girmis kucuk hanim bizi parmaginda oynatiyor.babanesi ogretmis.kizinca maymun sensin diyor:KK30::KK30::KK30::KK30:

canım allah bağışlasın kızının adı nazlıymış bişey sorcam gerçekten nazlı mı :)

beni 15 güne bi çağırmaya başladı. hatta burda bazıları haftada bir gidiyo. papatya sanırım.
sen kayınvalideni dinleme şekerim hep olumsuz konuşur onlar. yaparsın normal doğum, güven kendine, en sağlıklısı.

ben hala ayda 1 gidiyorum. en son 5 hafta evvel gitmiştim, bakalım bu haftadan sonra sıklaştıracakmı randevuları ?

herkes temizliği bitirmiş maşallah. ya bende kendim temizlemek istiyorum evi ama kendimi çok yoruyorum sonra. bişi olur diye korkuyorum. daha önce çağırdığım 2 kadın vardı. gelcek aya çağırayım diyorum.
bende tanıştım hemşirelerle içi rahatlıyo insanın, çok şakacı tatlı insanlardı.

amaniiin!seninkisi ikiz de mi yaa! zor mu ikiz olunca? belki azcik once dogurabilirsin ikiz ya?ayy cok seker olurlar yaa.tek tumurta ikizi mi?yoksa keseleri ayrimi?

evet canım benimkiler çift yumurta ikizi
canım kendince zorlukları illaki var
ikisinin toplamı şuana ortalama 4 kilo
doktoru tekil gebeliklerin son haftada yaşadıklarını sen şimdi yaşıyorsun dedi
sanırım sizden erken doğuracağım
doktorum 35. hafta gibi alırız dedi, zaten almasam bile sen bana al diye yalvarırsın dedi

ayyy çok hastayım kızlar bademciklerim şişti burnum genzim tıkandı tamamen nefes aldırmıyo :2: :2: :2:
kocişim işten gelirken taze meyvesuyu sıktırmış saolsun onu içtim şimdi iyi gelse bari..
of iyileşemedim bş tğrlğ 1 hafta oldu heralde hastayım gittikçe de daha beter oluyorum

tüm gün yatıp dinlenme ihtimalin yok mu canım
dinlenmeden atlatılmıyor bu meret
çok geçmiş olsun

canım sanırım benimkiler ikiz olduğu için her hafta gidiyorum

herkes temizliği bitirmiş maşallah. ya bende kendim temizlemek istiyorum evi ama kendimi çok yoruyorum sonra. bişi olur diye korkuyorum. daha önce çağırdığım 2 kadın vardı. gelcek aya çağırayım diyorum.
yok gülüm kendin temizleme daha küçük bebişlerimiz dur sen beni doktor ev süpürme konusunda bile uyardı mesela elektirikli süpürge yapmak doğumu başlatabiliyomuş önceden doğuramayan kadınlara halı sildirirlermiş biliyomusun:KK45: rahimi kasma etkisi varmış bu hareketlerin onun için sen kadın tut tatlım hmmm bide ebeler inşallah doğum sırasında da öyle tatlı sevecen olurlar inşallah:KK34:

Kocişim işten gelirken taze meyvesuyu sıktırmış saolsun onu içtim şimdi iyi gelse bari..
Of iyileşemedim bş tğrlğ 1 hafta oldu heralde hastayım gittikçe de daha beter oluyorum
cnm çok geçmiş olsun.aman dikkat edelim son zamanlarımız.herşey daha zor ve hassas.bol bol dinlen cnm.inş en kısa sürede iyileşirsin
selam kızlar dün sağlık ocağı kontrolüm vardı tansiyonum normaldi :KK31: Kilom ( 62 ile başladım ) 75 olmuşum :KK53: Veee gebe olarak son kontrolümmüş artık rabbim inşallah sıkıntısızca kucağıma almayı nasip etsin bebeğim 4-5 günlükken gidecekmişiz :KK55::emir_bebek::nazar: Vee ayrıca hemşire bana verdiğini zannetmiş sordu "devit-3 damla" vermiş miydim dedi :KK42: Hayır dedim hemen verdi bana günde 8 damla iç dedi :KK28: Bitene kadar devam dedi :KK42: Ve doğum yaptığın hastanede aynı bu damladan reçetene yine yazacaktır dr. Dedi alma boşuna parayla çünkü devlet ücretsiz veriyor zaten bebekle geldiğinde ben yine veririm dedi :KK42: Sizlere bu damla verilmiş miydi dün kullanmayı da unutmuşum :KK17: Ohh neyse hem sağlık ocağı hem dr. Kontrolü baymıştı :KK37: Neyseki sadece dr. Kontrolümüz var hemde her hafta :KK52: Darısı sizlere canlar :KK76: öpüldünüz kocaman :KK54::KK55::KK55::KK55::KK55:
cnm o damla ne işe yarıyorki acaba.ben en son tetnoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim.bidahada gitmedim onlarda aranmadılar.
günaydın canlar
ya karyola içine yatak alıcam yataş işbir idaşta var bebek yatağı siz ne aldınız?:44:
ben yatağı yaptırdım cnm.pamuklu.200 tl ye mal oldu

günaydın kızlaarrr

benim ilk doğum sezeryan oldu normal doğum çook istedim ama çatım çok dardı olmadı. sonra kaynana geldi sen zaten yapamazdın dayanamazdım o acıya dedi. neye uğradıımı şaşırdım valla ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir 16 sene taekwondo yaptım ondan heralde dr bile şaşırmıştı canın hiç yanmıyor mu senin falan diye. kaynanalar kendileri normal yapmışlar ya doğumu bize üstünlük taslıcaklar ya napaacaklarını ne kulp bulacaklarını şaşırıyorlar. sen bakma ona. allah bizi bunu yapabilecek şekilde bu acıya dayanacak şekilde yaratmış bi sağlık sorunun olmazsa herkes yapıyor sen de yaparsın takma kafana :KK16:

canım yorma kendini artık çok ağırlaştık. ben geçen perşembe temizlik yaptım ki kocamla birlikte yaptım ağır işleri ona yaptırdım akşam kasılmalarım oldu doğurcam sandım valla çok fenaoldum

geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok sağolun seviyorum sizi :KK16: :KK54:

veee dr dan geldik kuzucuum çok kilo almış tosun olmuş 3000 gr dedi dr :)) suyu da daha normal dedi izin alıp dinlenmem işe yaramış ya çok sevindim. burun spreyi kullanabilirsin dedi hemen aldım sıktım ooh bi nefes aldım ya :KK70:

Son düzenleme:
X