2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhabalar herkese...ben de bugün daha yeni okuyorum.kızım hastalandı boğazları şişmiş.ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.
yavrunada sanada geçmiş olsun cnm.en kısa süre iyileşmeniz dileğiyle

ayy inş çıkarda bi oh çekeriz ama ben ümidimi bir yitiriyorum bi yok be yaparlar diyorum.inş çıkarda süprizimiz olur.ama 1 hazirana dek çıksın ya o zman iznim bitiyo benim.haklısın ya alışkınız ya sıkılırsın.inş çabuk gelirler izne ayrılınca ama :) o vakitleri kuzularla geçiririz, zor ama güzel olur.

Netden biraz baktımda senin hemşerin çalışma bakanının yeni söylemleri var. Bakalım umut dünyası işte:KK9:

günaydın herkezeeee

öğlen oldu ama anca girebildim

bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın

bu sabah oğlumun ayağı ağrıdığı için kemik hastanesine götürdük eşimle
ayağındaki kırık olduğu gibi duruyo hiç kaynamamış canım sıkıldı
burdaki hastanede alçısınıda düzgün yapmamışlar 2 haftamız boşa gitti
şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
ben röntgen odalarına giremediğim için eşim ilgilenmek zorunda kalıyo
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak
onuda zamanı gelince düşünürüz

ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi :KK36:

ay kaçırmışım ben mutlu yıllar saanaaa mutlu yıllar saaanaaaa :KK16: :KK71: :119:
neden kaynamadı ki oğluşunun ayağı? normalde çocukların daha çabuk kaynar ya kemikleri

Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.

canım çok çok geçmiş olsun benim kız da hasta hala inatla antibiyotik kullanmıyorum ama çocuk da iyileşemedi bi türlü

Kızlar şimdi Trabzondaki doktoru aradım. Cumartesi çalışabilir raporu almaya gideceğim. Doktor dediki kaç hafta daha çalışacaksın. Benim bildiğim çalışabilir raporu 37. ye kadar çalışmasında sorun yoktur gibi bir şey yazılıyor. Ama bu doktor bana sorunca 2 hafta daha çalışıcam dedim. Oda tamam raporu öyle hazırlarız dedi. Bunda sorun olmaz değilmi?

canım çalışpabilir raporu haftalık bile verilebiliyor diye biliyorum. benimki de 32 de 2 hafta çalışabilir vermişti. 34 te çalışamaz raporu verdi.

canım çalışpabilir raporu haftalık bile verilebiliyor diye biliyorum. benimki de 32 de 2 hafta çalışabilir vermişti. 34 te çalışamaz raporu verdi.

benim doktorum da sordu kaç haftalık istiorsun diye, 4 hafta dedim, 4 hafta yazdı. herhalde sorun olmaz.

Şimdi İ.K.' danhaber geldi. 32 den 34 e kadar rapor almamda sorun yokmuş. Birde tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok dediler.

Netden biraz baktımda senin hemşerin çalışma bakanının yeni söylemleri var. Bakalım umut dünyası işte:KK9:
anaa hemşerimmiş :) kız bilmiydum sayende öğrendim, tipinden anlamıştım zati :))) bari bi işe yarasada yapsalar şu işi yaa
Şimdi İ.K.' danhaber geldi. 32 den 34 e kadar rapor almamda sorun yokmuş. Birde tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok dediler.

hadi gözün aydın canım :)

Hani bana hani bana:KK33:

sen yoktun ki altta kim varsa onlari kopyaladim. Sana ve online olan tum arkadaslara slm diyorum. :KK3:

Bebeğin bir tarafa toplanması yalancı sancı oluyormuş. Günde kaç kez yaşıyorsunuz bunu? Benin toplam 10 civarı falan oluyor? Bir anormallik varmı merak ettim

Benim bebisin toplanmadigi zaman yok ki. Ya sagimda ya solumda illa toplaniyor. Kotu bir sey oldugunu zannetmiyorum. Yeri az napsin bebis. :21:

Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.:nazar::nazar: Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.

LOLO ben gormedim senin iletini doğum günün kutlu olsun..

KARDELEN 23 Allah sana da yavruna da acil şifa versin.

OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.

2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar:KK9::KK9:

Kızlar şimdi doktordan geldim, sancım çok az çıktı ama problem olabilecek boyutta değilmiş, ilaca devam... 10 dk falan mesafe yurumende sakınca yok dedi. :)
kızım tam köfte dudaklı yok boyle bi guzellik. 2 hafta öne geçmişiz ve 2700 kg olmusuz.:nazar::nazar: Boyle giderse nasıl doğurcam bilmem, doğum pozisyonunu aldı ama dr. sen biraz zayıfsın, bakalım çatı kontrolu yaparız sonra dedi:18::18:benden haberle boyle şimdilik.

OZOKUN canım mide ağrısına da bizim sıpalar da sebep olabiliyor, mideye baskı yapıyorlar.

2013 az kaldım kuzum, sabret kavusucan sen de evine. gerci sen dinlenmezsin süs yapıcam diye koşturusun akşama kadar:KK9::KK9:

:nazar: masallah bebisine. 2 Hafta onden gidiyor ya. Dogumunu erken olabilir miymis?

:KK70: tesekkuer ederım evet aılemın yanındayken olmuo ama aılemı zaten yılda bır kere gorebılıom malesefff:KK43:( yaa herseyı onlarla yapmak zorunda kalıom cunku esım cok gec saate cıkıo ısten yazık kaynanamda gel yemek ye kızım felan yanı kotu bır tarfaları yokk ama ınsan kocasını ıstıo yanında :KK70:

yaa valla ayni beeen! cekiniyo insan.evin ayri sanirim.ben ayni evde yasiyorum onlarla.emin ol senden daha fazla vakit geciriyorum onlarla.inan bana sonradan ogreniyosun alisiyosun bazi seylere.bide esimin de isleri oluncaaa.ama sagolsun hep yanimda.yeni oldun icin bu tur seyler dusunmen normal.cekinebilirsin.kizabilirsin.zaman gectikce biraz daha rahatlarsin eminim.tabiki dusmanligin ilan etmedin surece;-))) saka tabikide.
birde biliyorum bu azcik zor ama yapmak istemedin sey konusunda hayir demen cok onemli.kibar bir sekilde soyleyebilirsin bunu.biliyorum senin durumunda cok zor ama denemeni tavsiye ederim.ben yapiyomuyum cogu zaman hayiir.ben kimseye hayir da diyemedim hic.benim sorunumda bu ama napim amaaaan.diyesim geliyo.en onemlisi ESIN dir.sanki akil veriyomusum gibi geliyo ama ayni seyleri yasadim icin ufacik tavsiyelerde bulunmak istedim.:-)))

önceden çocuğum yok ama çok etkilendim.hem çok güzel hem hüzün

Evet canım ya Allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza

anaa hemşerimmiş :) kız bilmiydum sayende öğrendim, tipinden anlamıştım zati :))) bari bi işe yarasada yapsalar şu işi yaa

hadi gözün aydın canım :)

Heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini :KK9:

sen yoktun ki altta kim varsa onlari kopyaladim. Sana ve online olan tum arkadaslara slm diyorum. :KK3:

Benim bebisin toplanmadigi zaman yok ki. Ya sagimda ya solumda illa toplaniyor. Kotu bir sey oldugunu zannetmiyorum. Yeri az napsin bebis. :21:

Olmaz berki ben gizlice izliyodum sizi:KK17: :KK9: Ben de selam isterim. Ne bileyim ya. İşte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...

Canım :nazar::nazar: kızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın:KK9::KK9:

He ya biri bana dur desin:KK45: yine neler neler yaptım:KK9::KK9:

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum:KK17: Anaammm bunun kolayı varmışya la :KK9::KK9:

Son düzenleme:
ah canim, ben de ilk kizimi birakirken cok aglamistim, seninki kac yasinda bilmiyorum, eger konusup hazirlayabilirsen iyi olur, benim kizim 22 aylikti, ne anlasin, cok aglamisti arkamdan ama Rabbim yardim etti 2 saat icinde dogurup toplamda 5 saat sonra evdeydim:KK16: geceyi yine kizimla koyun koyuna gecirmistim, simdi buyuduler, kucuk kizim nisanda 5 yasina basiyo ama hala evimizin bebegi, dun bebek icin yaptigimiz alisverisi gordu nasil bozuldu, halbuki onlara da esfotman takim aldik, tokalar filan aldik ama yine de minicik tulumlarda kaldi akli:KK50:

canım ya çok da büyük değil 31 aylık daha 3yaşına basmadık bile ama inan sezeryanı yaşamış eve geldiğimdeki lohusalık psikolojisini falan yaşamış bir insan olarak hiç bir şey gözümde yok tek kafaya taktığım şey oğluşumdan nasıl ayrılmak olacakşimdiden bile durmadan öpüyorum ne bileyim rabbim evlatlarımızın yüzüne baksın

evet canım Turkıye dısındayım, bende de hiç olmamıstı yeni başladı hamile kaldım işi bıraktım falan hepsi bir dengemi bozdu, annemler doğuma gelemeicek diye oldu bir de bende. Arkadaş edinmeye çalış mutlaka

insanlar belli bir tempoya alisikken birden kopmasi hamile olmamisken bile etkilerken bide ustune hamilelikte olunca zor ama gecici bir durum.bu arada arkadas edinmek falan azcik zor gibi ama edinmeye calisiyorum.benimde ailem gelmiyo zaten ama netten gorecekler bebegimi ;-) yanimda olsalardi daha iyiydi ama....neyse artik.

MAŞALLAH KUZUNA CNM.HARBİDEN ŞİMDİDEN BÖYLE KİLOYLA NORMAL DOĞUM ZOR GİBİ SENİN.AYYYYYY TOMBOLAĞIM BENİM:nazar::nazar::nazar:

:nazar: masallah bebisine. 2 Hafta onden gidiyor ya. Dogumunu erken olabilir miymis?
canım benim erken doğum riskim var zaten ama daha bugun sordum hangisini baz alıcam doğum için diye her zaman SATa bakacaksın dedi.

Canım :nazar::nazar: kızımıza MAAŞALLAH Neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın:KK9::KK9:

He ya biri bana dur desin:KK45: yine neler neler yaptım:KK9::KK9:

Kızlar bir itirafta bulunacağım. Ben böyle toplu cevap yazmayı bilmiyodum. Tek tek mesajları okuyor. Not tutuyordum sonra toptan yanıt yazıyodum:KK17: Anaammm bunun kolayı varmışya la :KK9::KK9:

sağol canım benim, keşke yakınımda olsaydın benimkileri de yapardın.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
aynen boyle guldum sana canımcım harikasın, beni kopardın Ama azmine hayran kaldım, demek o kadar önem veriyoun ki üşenmeden not alıyosun. neyse geç meç öğrendin, öptüm seni kuşum:KK33::KK33:

Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.

anneler hele birde bebeklerin ilk hastalıklarında hemen kendilerini suçlarlar bu kaçınılmaz bir duygu ama napalım zamanla alışılıyor canım bazen antibiyotik olmadan da toparlanamıyorlar:KK43:

kızlar gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ? bende şubat annelerine girdim sıkıntılı geçmiş emzirme dönemi bir arkadaşın en çok korktuğum şey acırsa bırakırım emzirmem canım tatlı benim ayooll =))))

ay annesi öyle deme göğüüsn kan revan içindede kalsa emsin diye kendini hırpalarsın

günaydın herkezeeee

bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın

şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak

ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi :KK36:

canım nice mutlu yıllara inş en kısa zmaandada toparlanır oğlun

Bende ilk doğumda çok sakindim eşimin gözleri dolmuştu ben gülerek el sallamıştım ama bu sefer nedense hem korkuyorum hem kızmı nasıl bırakacağımı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça daha beter olmaya başladım :KK43:(

Benim kız da öyle. Kayınvalidem gelirken kızıma bi ton şey almış bebeğe de çarşaf takımı almış çatladı bizimki kendi hediyelerini bıraktı bebeğin çarşafına taktı :))

ay canım ya kıyamam senin ki büüyk oldğu için daha çok dile getiriyor galiba benim ki şu anda sadece bebeğin kıyafetlerini etrafa fırlatmakla ve kurduğum beşiğin içinde sallanmakla kalıyor :)

Son düzenleme:
evet canım ya allahım bizede nasip eder inşallah sağlıklı cennet kokuluları alırız kucağımıza

heya söyle şu hemşoya çıkarsın artık şu doğum iznini :KK9:

Olmaz berki ben gizlice izliyodum sizi:KK17: :KK9: Ben de selam isterim. Ne bileyim ya. Işte ben o toplanmaları normal sanıyordum yalancı sancıymış...

Canım :nazar::nazar: Kızımıza maaşallah neyse 10 dakika da olsa yürüme iznini kapmışsın:KK9::KK9:

He ya biri bana dur desin:KK45: Yine neler neler yaptım:KK9::KK9:

toplu cvp yazmayı bende bilmiyorum.nasıl oluyo bende öğreneyim:)

anneler kontrolden geldik..oğlum doğum pozisyonu almış.dr normal doğum gibi görünüyor dedi..rahimdeki aleti 36 da çıkarıp normal doğumu beklicez dedi.bide espiri yaptı aylardır rahmi kapatmak için uğrasıyoruz bı de dogum zamanı açılmazsa sen işi seyret dedi:KK9:.prulotun depot iğnesini son 2 tane yazdı..iğnemizi kesecek artık..

kan sulandırıcı iğne kullanmama ragmen normal doğumda sıkıntı olmaz dedi..ıkı gun sonrada 32 raporumuzu alıcaz.. işte bizden bukadar:nazar::emir_bebek: kılomuzda 31+6 da 2060 gr olmuş sevindik :KK16::KK16:

güzel haberlerinize çok sevindim
kilosuna da maşallah

günaydın herkezeeee

oğluna üzüldüm ama geç de olsa doktorunuza düşmüşsünüz
nice nice mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun canım
bu arada ben 31 yaşındayım ve ilk defa anne olacağım:KK53::KK53::KK53::KK53:

Midem çok fena hem yanıyo hem ağrıyo. Yumruk yemiş gibiyim. Yarın dr kontrolüm var bakalım suyu nasıl çok merak ediyorum her gidişimde korkuyorum dr hadi doğuma dicek diye ..

canım güzel haberlerle dön inşallah
daha zamanı var annesi, doğmaz daha ooooo

X