2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bu gün kızımın ve benim çantamı yıkadım kurudu ve yarını beklemeden şöyle biraz yerleştirdim çantaya koymadan önce neler koyacağımıtam olarak kestirmiştim ama çantayı koyarken ne koyacam ne koydum kaafam karıştı :)
kızımın çantasına
-4 tane dış zıbın şapkalı eldivenli falan
-1 tane tulum
-3 tane iç zıbın
-2 tane çorap
-biri ince 2 si kalın 3 tane battaniye
-2 tane alt açma can bebenin
-20 tane bez koydum
bu arada ilk giyeceği takımı ayrı bir poşete koydum içine bir tane bez ile ilk bebeğimde biberon lazım olmamaıştı ama ben genede koyayım diyorum onu koymadım daha kaynatmadım birde ıslak mendil koyacağım
kendi çantama
- 2 tane gecelik
-3 çift çamaşır
-1 tane şal yürürken falan kullanmaya
-2 tane yazma bir tane pembe bir tane kırmızı
-2 tane çorap
-4 tane hasta bezi
-1 kutu peçete
şimdilik bunları koydm daha sonra pet, terlik, fotoğraf makinası ,şarj aleti gibi şeyleri koyacağım ben biraz fazla koymuş olabilirm ama dediğim gibi evin hastaneye uzak ayrıca inş olmaz ama sarılık gibi durumlarda bazen hastaneden erken bırakmayabiliyorlar birde evim uzakta olduğu için hazırlıklı olmak istedim benim aklıma gelenler bunlar kızlar dedimya ne koyup koymayacağımdan emindim ama koyarken şaşırdım :):)

kızlar ıyı aksamlarrr :KK70::KK70: nasılsınız ....bızzz toktorrr amcaya gıttık bugun 2550 olmus oglusum nts ye gırdık bı turlu kalp atısını bulamdı yanı tam atan yerı bulamdı tekrar kalktık yuruduk meyva suyu felan ıctık geldıkk baska hemsıre buldu nts cekıldı toktor amcaya gosterdıkk:KK70: ıyı 10 gun sonra gorusuruz dedı nasıl gorunuo hersey nortmal dedı ıste ole bızden haberler...

lolo canım gecmıs olsun ıyı olmus bak ınsallh artık kaynar kemıklerr .....yenı yasın harıka seylert getırsın sana ve aılene ınsallhhh:KK70:

ebru91..... canım benım tek sorunum esım aılesıyle bır sorunum yok yanı esımın davranınslarının farkında oldukları ıcın cok destek oluyorlar sagolsunlar kaynanamda yaslı kayın babam cok huysuz bırıdrr :KK70: bırde babanneye bakıo kaynanam yanıı hepımız bırbırımızden cumbusluguzzz:KK70: eşimi de büyütcem artık bebeşimle napalımmmm :KK70:

cnm benim rahimde erkenden acilma olmustu.bunu engellemek icinde peser diye alet takilmisti.ignede bu acilmayi geciktirici bi igne..

slm kızlar bugün çarşıydı, şuydu buydu kendimi çok yordum galiba. biraz da ağır kaldırdım sanırım. eve geldiğimde siyaha yakın kanamam oldu. dr mu aradım hastahaneye yönlendirdi. hastahanede sancı falan çıkmadı bebeğin de kalp atışları var. bol bol dinlen dediler. devam ederse gel dediler.inşallah bişey lmaz, çok korkuyorum. sizlerde böyle bişey yaşayan var mı, neler yaşadınız, dinlenmek dışında ne yapılabilir? hepinize kolaylıklar.:18:

cnm cok sagol...sen 31 yasindamisin... sasirdim :-D cunku ben seni hep 25 diye hayal ediyordum.. masallah cnm 31inde 2cocuguda aradan cikariyosun ne mutlu :-)

evet canım
kartlaştım ben tam tohuma kaçıyordum evlendim, evlendikten sonra eşim askere gitti
sonra bebeğimiz olmadı, tüp bebek falan derken zaman akıp gitti, ben de bu yaşa geldim işte:KK1::KK1::KK1:

Canım bende 33 de ilk bebeğimi alacağım kucağıma.
inşallah canım, ikinci bebeğinden kendiliğinden hemencecik gelsin inşallah
amin

merhaba kizlaar, okumak icin sayfadayim bisaattir ama 5 dakika oturtmadi benim kizlar, simdilik odalarina gittiler bakalim kac dakika sürer:KK1: kizlar belki okumussunuzdur ama ben yeni okudum, gebelik diye bisite varya orda dr kagan kocatepenin bebeginin dogum öyküsünü okudumda tabi 11 yil omus, cok hostu, bir babanin agzindan dogum öyküsü, kari koca ikiside dogum uzmani ama her anne baba gibi heyecanlari, telaslari, bide erken dogmus, daha cantalari bile Hazir degilmis:KK1:....
ben de hemen okumak istiyorumm

slm kızlar bugün çarşıydı, şuydu buydu kendimi çok yordum galiba. biraz da ağır kaldırdım sanırım. eve geldiğimde siyaha yakın kanamam oldu. dr mu aradım hastahaneye yönlendirdi. hastahanede sancı falan çıkmadı bebeğin de kalp atışları var. bol bol dinlen dediler. devam ederse gel dediler.inşallah bişey lmaz, çok korkuyorum. sizlerde böyle bişey yaşayan var mı, neler yaşadınız, dinlenmek dışında ne yapılabilir? hepinize kolaylıklar.:18:

ileri haftalarda değil ama gebeliğin ilk haftalarında sürekli kanamalarım oluyordu
tek yapabileceğimiz dua edip, bol su içerek güzel güzel dinlenmek
çok geçmiş olsun canım

kızlar ıyı aksamlarrr :KK70::KK70: nasılsınız ....bızzz toktorrr amcaya gıttık bugun 2550 olmus oglusum nts ye gırdık bı turlu kalp atısını bulamdı yanı tam atan yerı bulamdı tekrar kalktık yuruduk meyva suyu felan ıctık geldıkk baska hemsıre buldu nts cekıldı toktor amcaya gosterdıkk:KK70: ıyı 10 gun sonra gorusuruz dedı nasıl gorunuo hersey nortmal dedı ıste ole bızden haberler...

ebru91..... canım benım tek sorunum esım aılesıyle bır sorunum yok yanı esımın davranınslarının farkında oldukları ıcın cok destek oluyorlar sagolsunlar kaynanamda yaslı kayın babam cok huysuz bırıdrr :KK70: bırde babanneye bakıo kaynanam yanıı hepımız bırbırımızden cumbusluguzzz:KK70: eşimi de büyütcem artık bebeşimle napalımmmm :KK70:

herseyin yolunda gitmesine sevindim canim bebegin icin.anladim o zaman ona azcik zaman tani canim.ne mutlu ki esinin ailesi sana destekler.insallah duzelir.birden sorumluluklar agir gelmis olabilir.ya merak ettim kac yasindaki esin?

ileri haftalarda değil ama gebeliğin ilk haftalarında sürekli kanamalarım oluyordu
tek yapabileceğimiz dua edip, bol su içerek güzel güzel dinlenmek
çok geçmiş olsun canım

canım benim de ilk aylarda lekelerim oldu ama sonra geçti, her şey normaldi. ama bugün çok korktuk :18::18::18::18:

canım benim de ilk aylarda lekelerim oldu ama sonra geçti, her şey normaldi. ama bugün çok korktuk :18::18::18::18:

korkma canım, bebek gelmek istese bile bir şey olmaz bu haftadan sonra , sağlıcakla doğacağına eminim

lolo canım gecmıs olsun ıyı olmus bak ınsallh artık kaynar kemıklerr .....yenı yasın harıka seylert getırsın sana ve aılene ınsallhhh:KK70:

gözün aydın canım. güzel haberler almışsın bebişinden. hastaneden randevuu nasıl alıyorsun canım internetten mi telefonla mı yoksa hastaneye gidip sıra mı alıyorsun?doğumunu nasıl düşünüyorsun?buca kadın doğumda epidural normal doğum isteyebiliyor musun? bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler cnm. eşinin davranışlarınıda takma kafana boşver.

cnm maşallah kuzucuğuna, inşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin. senin doğum benden 3 gün önce görünüyo maşallah öndesin,ama benimkinin kilosu daha 1850.

göğüs ucu kremi için dr doğumdan sonra başla demişti, erken doğumu tetikleyebilir. muhakkak acı cekicez ama öyle düşünmemek gerek. :)

maşllah cnm, sende ne aleti var ki? iğneden de benim dr nhiç bahsetmedi, iğne vermeleri gerekiyo?

nice mutlu yıllaarrr... oğlun için üzüldüm ya 2 hafta da az değil,neden kaynamamış ki. ama sen sıkma canını,herşeyin hayırlısı, toparlar inşallah kendini kıksa sürede.

şuleee bende itiraf ediyorum ki şimdi öğrendim. böyle daha iyiymiş aslında. senin gibi arada not alıyodum. :) utandım şimdi :)

şu doğum seminerlerine bende katılmak istiyorum yaw, ant da hiç olmaz mı acaba, bi araştırayım.

kızlar geçenlerde bi arkadaş, ismini hatırlamıyorum. doğum sonrası doğum parasından bahsetmişti çalışmayanlar için. bende bugün gidip sgk ya sordum. eşinizin düzenli ssk sı yatıyorsa bir kereye mahsus 89 TL veriyorlarmış. doğum raporunuzla alıyorsunuz haberiniz olsun.

benim şu gece uykuları artık çok huzursuz geçiyo ya, soluma yatmaktan sol tarafım ve belim ağrı içinde uyanıyorum. sağa yattığımda eşim uyandırıp uyarıyo yavrum.

bir de benim göbek deliğimin için kahverengi olmuuuşşş.

ya bendeki akıntılar önceden kaşıntısızdı, şimdi acayip kaşınıyo şeyim.dr a sorsam iyi olucak. sizde varmı böyle nişey??

şu şubat doğum hikayelerini okudum fena oldum yaa.. Allhımm bize de nasip etsin innnşallahhh.
hatta biri bebeğin ağzında pamukçuk oluşmaması için emzirmeden önce ve sonra sütle göğsünüzü silmemizi ve bebeğin ağzını emzirdikten sonra silmemizi söylemiş. çok mantıklıı. ve daha da çok öneride bulunmuşlar.

canim bende cok rahatsiz hissediyodum kendimi kucuk tuvaletimi yaparken.anlayamadim tam olarak ne oldunu.sonra rahatsizlik artti ve sonunda kucuk tuvaletimi yaparken kahverengi akinti ve acayip bir kasinti olmustu ertesi gunu hemen doktora gittim.enfeksiyon oldunu soyledi.ihmal etme bence kasinti varsa bir ihtimal enfeksiyon olabilir.

selam:KK3::KK3::KK3:nasilsiniz kizlar.dokyora gidib bebisin iyi oldugunu ogrenenler e masallah.RABBIM sag salim kucagimiza alacagimiz gunleri gostersin:KK16:kanamasi olan arkadasa gecmis olsun.insallah bir sey yoktur.hem zaten masallah bebis buyumus.:KK16::KK16::KK16::KK16:papatyacim sen kuzulari gormeye gittinmi.:26::26::26:merak ediyorum:26::26::26:
elisacim evet ben okumusdum onu 3 sene once cok guzel gercekden:KK16::KK16::KK16:

herseyin yolunda gitmesine sevindim canim bebegin icin.anladim o zaman ona azcik zaman tani canim.ne mutlu ki esinin ailesi sana destekler.insallah duzelir.birden sorumluluklar agir gelmis olabilir.ya merak ettim kac yasindaki esin?

gözün aydın canım. güzel haberler almışsın bebişinden. hastaneden randevuu nasıl alıyorsun canım internetten mi telefonla mı yoksa hastaneye gidip sıra mı alıyorsun?doğumunu nasıl düşünüyorsun?buca kadın doğumda epidural normal doğum isteyebiliyor musun? bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler cnm. eşinin davranışlarınıda takma kafana boşver

yasasın bende alıntı yapmayı öğrendım :KK70:

ebrucumm eşim 24 ben 23 yasındayımm :KK70: ögrencıydıkk hooopp evlendık :d sorumluluk degıl aslında işlerımız bozuldu maddı anlamda sıkıntı yasıyoruzzz bu ara işte gececek ınsallah eşimin ailesıylr surtusmeler olmuyor degıl ama suanda uzuldugumun fazlasıyla farkındalar sanırım ondan ustume gelmıolarrr :KK70: yokksa konusulacak cokk sey var ama suan bebeğim ve eşimle çok meşgulum :KK70: oozelden alat sen bana ben dınlerım senıı :KK70::KK70: deddıkodu yaparız rahatlarızzz :KK70::KK70:

burcuS canım cok tesekkur ederımmm inşallah hepımız guzel haberler alırız sevınırız :KK70: ben ineternetten alıyorum canım ama bayagı 1 hafta once felan alıyorum kı secme sansım olsun saatını yanııı ben sabahları gıtmeyı daha uygun buluyorum doktorun kafası cok dolu olmuyor :KK70: ben dogumu Allah ızın verrde yardımcım olursa ınsallh normal ıstıyorum epıduralı bılmıyorum canım benımde kafamda var bu sorular 10 gun sonra tekrar gıdecem ınsallh bu sorularıozamn soracammm yanı su an bı bılım yok canım ....sen nasıl dusunuyorsun ama sanırım devlet hastanelerınde epıdural yok yaaa ..... eşime gelince bu bır evre dıye umuyor atlatacagımız gunlerı ıple cekıyorum tesukkur ederımmm ....

ve kızlar yazmayı unutmusum hastenden paket verdıler bana ıcınde tanıtım amaclı ped bebek bakım cd sı sampuan felan varrr :KK70::KK70: benım cantamda ıkıtane sampuan cıktıı cokkkkk sevındım ınsallh oglum cok kısmetlı gelecekkk D::KK70: bı sorun bakalım belkı gıttıgınıuz hastanelerde vardırrr evet kucukcuk ama seyler ama benım cok hosuma gıttı bebegımle ılgılı oldugu ıcınmı moralım bozuk oldugu ıcınmı bılemıcem artıkınnn :KK70::KK70:

gözün aydın canım. güzel haberler almışsın bebişinden. hastaneden randevuu nasıl alıyorsun canım internetten mi telefonla mı yoksa hastaneye gidip sıra mı alıyorsun?doğumunu nasıl düşünüyorsun?buca kadın doğumda epidural normal doğum isteyebiliyor musun? bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler cnm. eşinin davranışlarınıda takma kafana boşver

yasasın bende alıntı yapmayı öğrendım :KK70:

ebrucumm eşim 24 ben 23 yasındayımm :KK70: ögrencıydıkk hooopp evlendık :d sorumluluk degıl aslında işlerımız bozuldu maddı anlamda sıkıntı yasıyoruzzz bu ara işte gececek ınsallah eşimin ailesıylr surtusmeler olmuyor degıl ama suanda uzuldugumun fazlasıyla farkındalar sanırım ondan ustume gelmıolarrr :KK70: yokksa konusulacak cokk sey var ama suan bebeğim ve eşimle çok meşgulum :KK70: oozelden alat sen bana ben dınlerım senıı :KK70::KK70: deddıkodu yaparız rahatlarızzz :KK70::KK70:

burcuS canım cok tesekkur ederımmm inşallah hepımız guzel haberler alırız sevınırız :KK70: ben ineternetten alıyorum canım ama bayagı 1 hafta once felan alıyorum kı secme sansım olsun saatını yanııı ben sabahları gıtmeyı daha uygun buluyorum doktorun kafası cok dolu olmuyor :KK70: ben dogumu Allah ızın verrde yardımcım olursa ınsallh normal ıstıyorum epıduralı bılmıyorum canım benımde kafamda var bu sorular 10 gun sonra tekrar gıdecem ınsallh bu sorularıozamn soracammm yanı su an bı bılım yok canım ....sen nasıl dusunuyorsun ama sanırım devlet hastanelerınde epıdural yok yaaa ..... eşime gelince bu bır evre dıye umuyor atlatacagımız gunlerı ıple cekıyorum tesukkur ederımmm ....

ve kızlar yazmayı unutmusum hastenden paket verdıler bana ıcınde tanıtım amaclı ped bebek bakım cd sı sampuan felan varrr :KK70::KK70: benım cantamda ıkıtane sampuan cıktıı cokkkkk sevındım ınsallh oglum cok kısmetlı gelecekkk D::KK70: bı sorun bakalım belkı gıttıgınıuz hastanelerde vardırrr evet kucukcuk ama seyler ama benım cok hosuma gıttı bebegımle ılgılı oldugu ıcınmı moralım bozuk oldugu ıcınmı bılemıcem artıkınnn :KK70::KK70:

anladim canim.bende acaba kucuk deyince 18 falan mi die dusunuyodum :-))) tamam atarim sana ozelden ;-)))

papatyacim sen kuzulari gormeye gittinmi.:26::26::26:merak ediyorum:26::26::26:

sağol canım bizi düşünmüşsün, biz kısmetse cuma görmeye gidecez minikleri
artık kontroller haftada bir, bu durum çok hoşuma gidiyor
siz nasılsınız?ipeğin, nazlın?

inşallah canım gzl hbrler alalıım hep bebişlerimizde:nazar:ben çok korkuyorum normal doğumdan sezeryanda içime sinmiyor ,bilmiyorum yani kafam karışık:18: az önce annemle konuştukta bir tanıdık bucada doğum yapmış,, galiba epidural normal yapmış dedi annem, o da tam anlayamamış.sen biliyorsundur diye sordum.öğrenirsen hbr veririsin canım,belki bende kontrole giderim önümüzdeki hafta.

sağol canım bizi düşünmüşsün, biz kısmetse cuma görmeye gidecez minikleri
artık kontroller haftada bir, bu durum çok hoşuma gidiyor
siz nasılsınız?ipeğin, nazlın?

evet canim bende cok severim kontrol gunlerini:KK9::KK9:ama bizde 2 haftada 1:KK55::KK55::KK55:cuma gidecem bende/insallah ikimizde guzel haberle doneriz.:KK16::KK16:nazli cok yaramazlik yapiyor.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum bu gun.babamizda sabah erkenden ise gidicek.bas bassayiz ana kiz.:KK9::KK9::KK9::KK9:bide 2 yas sendremuna girmis kucuk hanim bizi parmaginda oynatiyor.babanesi ogretmis.kizinca maymun sensin diyor:KK30::KK30::KK30::KK30:

evet canim bende cok severim kontrol gunlerini:KK9::KK9:ama bizde 2 haftada 1:KK55::KK55::KK55:cuma gidecem bende/insallah ikimizde guzel haberle doneriz.:KK16::KK16:nazli cok yaramazlik yapiyor.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum bu gun.babamizda sabah erkenden ise gidicek.bas bassayiz ana kiz.:KK9::KK9::KK9::KK9:bide 2 yas sendremuna girmis kucuk hanim bizi parmaginda oynatiyor.babanesi ogretmis.kizinca maymun sensin diyor:KK30::KK30::KK30::KK30:

inşallah canım
ayyyyy bıcır bıcır konuşan kız çocuklarına bayılırım ben

arkadaşlar vakit çok çabuk geçiyor ocak bitti şubat kaldı martta da kavuşma zamanı Allah hepimize zamanında doğum nasip etsin 45 güncük kalmış benim hesaplarıma göre sezeryan olacağı için hayırlısı inşallah bebişi görmeye 1 haftacık kaldı :) hepinize iyi geceler

X