kızlar bu gün kızımın ve benim çantamı yıkadım kurudu ve yarını beklemeden şöyle biraz yerleştirdim çantaya koymadan önce neler koyacağımıtam olarak kestirmiştim ama çantayı koyarken ne koyacam ne koydum kaafam karıştı :)
kızımın çantasına
-4 tane dış zıbın şapkalı eldivenli falan
-1 tane tulum
-3 tane iç zıbın
-2 tane çorap
-biri ince 2 si kalın 3 tane battaniye
-2 tane alt açma can bebenin
-20 tane bez koydum
bu arada ilk giyeceği takımı ayrı bir poşete koydum içine bir tane bez ile ilk bebeğimde biberon lazım olmamaıştı ama ben genede koyayım diyorum onu koymadım daha kaynatmadım birde ıslak mendil koyacağım
kendi çantama
- 2 tane gecelik
-3 çift çamaşır
-1 tane şal yürürken falan kullanmaya
-2 tane yazma bir tane pembe bir tane kırmızı
-2 tane çorap
-4 tane hasta bezi
-1 kutu peçete
şimdilik bunları koydm daha sonra pet, terlik, fotoğraf makinası ,şarj aleti gibi şeyleri koyacağım ben biraz fazla koymuş olabilirm ama dediğim gibi evin hastaneye uzak ayrıca inş olmaz ama sarılık gibi durumlarda bazen hastaneden erken bırakmayabiliyorlar birde evim uzakta olduğu için hazırlıklı olmak istedim benim aklıma gelenler bunlar kızlar dedimya ne koyup koymayacağımdan emindim ama koyarken şaşırdım :):)
kızımın çantasına
-4 tane dış zıbın şapkalı eldivenli falan
-1 tane tulum
-3 tane iç zıbın
-2 tane çorap
-biri ince 2 si kalın 3 tane battaniye
-2 tane alt açma can bebenin
-20 tane bez koydum
bu arada ilk giyeceği takımı ayrı bir poşete koydum içine bir tane bez ile ilk bebeğimde biberon lazım olmamaıştı ama ben genede koyayım diyorum onu koymadım daha kaynatmadım birde ıslak mendil koyacağım
kendi çantama
- 2 tane gecelik
-3 çift çamaşır
-1 tane şal yürürken falan kullanmaya
-2 tane yazma bir tane pembe bir tane kırmızı
-2 tane çorap
-4 tane hasta bezi
-1 kutu peçete
şimdilik bunları koydm daha sonra pet, terlik, fotoğraf makinası ,şarj aleti gibi şeyleri koyacağım ben biraz fazla koymuş olabilirm ama dediğim gibi evin hastaneye uzak ayrıca inş olmaz ama sarılık gibi durumlarda bazen hastaneden erken bırakmayabiliyorlar birde evim uzakta olduğu için hazırlıklı olmak istedim benim aklıma gelenler bunlar kızlar dedimya ne koyup koymayacağımdan emindim ama koyarken şaşırdım :):)