2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar günaydın,yıllardır gittiğim kadın doğum uzmanına gebelik döneminde de devam ettim ama artık herşeyı paraya döktüğünü ve beni gereksiz strese soktuğunu düşünüyoruz, şöyleki ilk şeker yüklemem de çok az sınırı geçti, 100gr lık şeker yüklemesi yapıldı, onda da 1 değer çok az sınırı geçti, ordan hemen endokronoloji uzmanı ve diyetisyene yönlendirildim, bir sürü tahlil tabi bir şey çıkmadı, diyet verdiler, diyete çok sıkı uydum hem aç karnına hemde yemeklerden 1 saat sonra şekeri ölçtüm 80-100 arası çıkıyor hep 145 üstü risk çünkü hatta geçen hafta dayanamadım bir dilim pasta yedim şekerim çıkıcak diye öyle korktum ki ama hiçbirşey çıkmadı :-), cumartesi günü kontrole gittim bebeğim ilk baştan berri 3 gün önde gidiyordu şimdi 4 gün daha eklenmiş yani 1 hafta önde gidiyor, doktor hemen kontrol etmemiz lazım şekerin çıkıyor galiba falan dedi, tabiki hayır dedim şeker değerlerimi söyledim, ozaman arada çıkıyor dedi, iyide arada yediğim şey yoğurt :-),böyle olursa doğum zorlaşıyor normal doğumda bebek ölümleri oluyor vs. diye anlatmaya başladı, çok kiloda almadım 51,5 kilo ile hamile kaldım şimdi 59,5 kiloyum, doktora güvenim sarsıldı, başka bir doktorada gidip durumu anlatıp fikrini almak istiyorum belki değiştirebilirim bile çünkü doktorumuz beni strese sokuyor yani çıkmayan şekerimi zorla çıkarıcak :-), Memorial Şişli'de Figen Hanıma giden var mı ? lütfen içimi rahatlatmam lazım :-), iştahım kapandı ya

bence kesinlikle abartmis bende memoriale gitmeyi dusunmustum ama int arastirdim hep bu tarz yazilar okudugum icin vazgectim bicok arkadasimnda dogum yaptigi or-ahayim ozel balat hastanesine dr meltem hanima gidiyorum ve cok memnunum oneririm gereksiz yere para falan almazlar hatta onlar hatirlatiyor bana sizin gebelik ilerideydi siz eski fiyattan aliyoruz diyorlar muayne ve dogum ucretine yilbasinda yapilan zam bizi etkilemiyor yani hastane cok temiz ve herkes guleryuzlu deniz kenarinda hastane biz hastaneye degilde gezmeye gidiyoruz gibi bide dr cok kaliteli int bakabilirsin meltem hn ne cok fazla guler yuzune nede insani tersler her soruya cevap verir aciklar korkutmaz benim gebelik sekerim ilk basta yuksekti beni sadece dahiliyeye yonlendirdi dahileyeye surekli gittigim icin hatta her seferinde muayne ucreti odemedim sadece test yaptiricagim icin sadece devlete odenen 12 liyayi odedim girdim 50 lik yuksekti 100 luk yapildi oda sinirdaydi dahiliyeci diyet yapmami istedi kd dr sorarak diyet yaptim 1 hafta sonra dustu bana sen boyle devam et cihaz falanda alma dedi ama meltem hn beni her gordugunde seker ne durumda haftada bir olctur dedi aclik toktuk istedi sinirlar icinde cikti kilo bile verdigimi gorunce cok ustelemedi 30+0 da gittigimde bebegim 2 hafta onde gelisimi 1800 gr dedi suyun normal fazla degil sekerin sinirlar icinde sekerden diyemem dedi 32+0 da gittigimde bebegim 35-36 haftalik olculdu 2600 gr di bebegim masallah bakti yine 1 kilo almisim onuda bebek almis zaten ama ben dyeti hic birakmadim hic seker karbonhidrat yemiyorum kepek ekmegi meyvede bile kisiyorum eksi elma yiyorum eskiden hergun yedigim muzu simdi cok nadir yiyorum erken dogumu tetikleyebilir dedi bende suan ileride olmasndan ve normal dogum yapamaabilirim diye korkuyorum bu arada genetik olabilir dedi bende 4300 gr dogmusum da :)

Selam kızlar biz hala kızımla beraber çalışıyoruz. Uyku fena bastırsada yapacak birşey yok. Bakalım 15 Şubata kadar dayanmamız lazım.

Evde olanlar sizi kıskanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Kıskanmak ne kelime çatlıyom:KK53: Şimdi bir geçmişe gidelim bakalım neler neler olmuş.....

evet canım ya bizim birde böyle derdimiz var demi akşam bende şubat annelerine bakarken resim koyan arkadaşa oğluyla ayrılırken resminide koymuş o anda eşime ben oğlumula nasıl ayrılcam derken bile ağlıyorum hep gözümün önüne o sahne geliyor ilk doğumumda çok soğukkanlıydım kimsenin yüzüne bakmadım ağlarım diye eşim falan ağlamış asansöre kadar elimi bırakmadı onun bile yüzne bakmamaıştım ama oğluşumla nasıl ayrılcam Allah ım
Bende ilk doğumda çok sakindim eşimin gözleri dolmuştu ben gülerek el sallamıştım ama bu sefer nedense hem korkuyorum hem kızmı nasıl bırakacağımı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça daha beter olmaya başladım :KK43:(
ah canim, ben de ilk kizimi birakirken cok aglamistim, seninki kac yasinda bilmiyorum, eger konusup hazirlayabilirsen iyi olur, benim kizim 22 aylikti, ne anlasin, cok aglamisti arkamdan ama Rabbim yardim etti 2 saat icinde dogurup toplamda 5 saat sonra evdeydim:KK16: geceyi yine kizimla koyun koyuna gecirmistim, simdi buyuduler, kucuk kizim nisanda 5 yasina basiyo ama hala evimizin bebegi, dun bebek icin yaptigimiz alisverisi gordu nasil bozuldu, halbuki onlara da esfotman takim aldik, tokalar filan aldik ama yine de minicik tulumlarda kaldi akli:KK50:
Benim kız da öyle. Kayınvalidem gelirken kızıma bi ton şey almış bebeğe de çarşaf takımı almış çatladı bizimki kendi hediyelerini bıraktı bebeğin çarşafına taktı :))

kızlar gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ? bende şubat annelerine girdim sıkıntılı geçmiş emzirme dönemi bir arkadaşın en çok korktuğum şey acırsa bırakırım emzirmem canım tatlı benim ayooll =))))
Erken doğumu tetiklediğini okudum bende kullanmıyorum ki zaten erken kullanıp fayda gören de pek yok illa çatlayacak yani :)))

anneler kontrolden geldik..oğlum doğum pozisyonu almış.dr normal doğum gibi görünüyor dedi..rahimdeki aleti 36 da çıkarıp normal doğumu beklicez dedi.bide espiri yaptı aylardır rahmi kapatmak için uğrasıyoruz bı de dogum zamanı açılmazsa sen işi seyret dedi:KK9:.prulotun depot iğnesini son 2 tane yazdı..iğnemizi kesecek artık..

kan sulandırıcı iğne kullanmama ragmen normal doğumda sıkıntı olmaz dedi..ıkı gun sonrada 32 raporumuzu alıcaz.. işte bizden bukadar:nazar::emir_bebek: kılomuzda 31+6 da 2060 gr olmuş sevindik :KK16::KK16:

Hayırlı psun canım maaşallah bebişine de

Selam kızlar biz hala kızımla beraber çalışıyoruz. Uyku fena bastırsada yapacak birşey yok. Bakalım 15 Şubata kadar dayanmamız lazım.

Evde olanlar sizi kıskanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Kıskanmak ne kelime çatlıyom:KK53: Şimdi bir geçmişe gidelim bakalım neler neler olmuş.....

Keşke bende çalışabilseydim. Doğum sonrası biz işe başlıcaz sen bebişinle evde olcaksın o zamanda biz seni kıskancaz:))

Midem çok fena hem yanıyo hem ağrıyo. Yumruk yemiş gibiyim. Yarın dr kontrolüm var bakalım suyu nasıl çok merak ediyorum her gidişimde korkuyorum dr hadi doğuma dicek diye ..

kızlar gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ? bende şubat annelerine girdim sıkıntılı geçmiş emzirme dönemi bir arkadaşın en çok korktuğum şey acırsa bırakırım emzirmem canım tatlı benim ayooll =))))

canim ben hic gogus kremi kullanmadim, ne kadar dogal da olsa sonucta cocuga gidiyo emerken, cok zorlanirsam zeytinyagi kullanirim, ikinci de ucuncu de olsa ilk emzirmeye baslayinca baya bi aciyo, catlayip kanamaya filan da baslayabiliyo, cok normal bu hic korkmayin, aciya dayanicaz artik biraz, en fazla bir kac hafta suruyo sonra tamamen iyilesiyo, acilar geciyo, iste annelerde en cok bu ilk bikac haftada birakiyolar emzirmeyi yara oldu diye, her emzirmeden once ve sonra sutunuzu biraz sikip surun gogus ucuna, en guzel ilac o, hepimize kolay gelsin insallah :KK16:

anneler kontrolden geldik..oğlum doğum pozisyonu almış.dr normal doğum gibi görünüyor dedi..rahimdeki aleti 36 da çıkarıp normal doğumu beklicez dedi.bide espiri yaptı aylardır rahmi kapatmak için uğrasıyoruz bı de dogum zamanı açılmazsa sen işi seyret dedi:KK9:.prulotun depot iğnesini son 2 tane yazdı..iğnemizi kesecek artık..

kan sulandırıcı iğne kullanmama ragmen normal doğumda sıkıntı olmaz dedi..ıkı gun sonrada 32 raporumuzu alıcaz.. işte bizden bukadar:nazar::emir_bebek: kılomuzda 31+6 da 2060 gr olmuş sevindik :KK16::KK16:

cok hosmus doktorun :KK9: aman acildi yok kapandi :KK9::KK9::KK9: insallah sorunsuz kolay bir dogum olur canim, hepimiz icin insallah

günaydın herkezeeee

öğlen oldu ama anca girebildim

bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın

bu sabah oğlumun ayağı ağrıdığı için kemik hastanesine götürdük eşimle
ayağındaki kırık olduğu gibi duruyo hiç kaynamamış canım sıkıldı
burdaki hastanede alçısınıda düzgün yapmamışlar 2 haftamız boşa gitti
şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
ben röntgen odalarına giremediğim için eşim ilgilenmek zorunda kalıyo
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak
onuda zamanı gelince düşünürüz

ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi :KK36:

mutlu yillar canim, ogluna da cok gecmis olsun, bir aya duzelir sanki oglun, yani cocuklar cabuk iyilesiyolar buyukler gibi degil, ben de kirmistim ayak bilegimi lisede, annem bol bol paca corbasi yapmisti, icindeki ilik galiba kirigin kaynamasini sagliyomus, artik ne kadar bilimseldir bilinmez:44:

ah canim, hakikaten isiniz zor, Allah yardimciniz olsun

günaydılaaaarrr!..

nasılsınız kızlar? ben de griple boğuşuyorum hala. ama o ağrılı ateşli günleri atlattım çok şükür. ay ne zormuş hamilelikte hasta olmak. aman dikkat edin kendinize..

tam hastalığım bitti, dinlenme zamanı derken dün eşim yengesini çağırdı, o onu, o da onu çağırınca ev misafirle doltu taştı, o kadar insana yemek çay vb. servis derken ben yine harab oldum. şikayetçi değilim, misafir severim ama hastalığım üstüne gelince kötü oldu.

geçmişi bi okuyayım bakalım kimler neler kaynatmışş..

Ah canım sen daha iyileşemedinmi:KK50: Misafir olayına kızıyorum ama :KK4:

:nazar: Maşallah oğlumuza. Normal açılmıyormuş mecburi sezeryan olmak zorunda klaıyormuşsun:KK9: Ay tabi gönlünden geçen ne bilmiyom tabide doktor japonlamı yapıştırdı ne :KK9:

günaydın herkezeeee

bu aralar çok ağrım olduğu için buraya pek gelemiyorum yazılarınızı tam takip edemiyorum kızlar kusura bakmayın

şimdi yeni alçı yaptılar ayağına bu alçı daha ağır daha sabit ayağımı kıpırdatamıyorum diyo oğlum
sanırım olması gerekende buydu doktor alçıyı kendisi yaptı artık bu hastaneye götürücem oğlumu
bu ayak ben doğurana kadar iyileşmez gibi görünüyo ama hayırlısı artık iyileşsinde napalım okul vakti çok zor olucak

ayrıca bu gün benim doğum günüm artık 32 oldum yaş gidiyo bu yaşta tekrar anne olacağım aklıma bile gelmezdi :KK36:

Mutlu yıllar:119: :119: mutlu yıllar iyiki doğdum lolocum:KK54:

Herkese günaydın ya da tunaydın canlar,

bugun benim de kontrolum var, birazdan gidicez. inşallahh sancım falan çıkmaz da rahat bir nefes alırım..

Kıvırcığım güzel haberler bekliyoruz canım senden. :KK54: Umarım biraz kalkıp gezmene izin verir doktor amcamız

gunaydin kizlar. :KK24:

Hani bana hani bana:KK33:

kizlar subat annelerinde meltemizmir nickli annenin dogum hikayesini ve resimlerini gordunuz muu... anne karnindan cikarken bile yavrusunun fotosunu koymus...rabbim bagislasin masallahh...

Canım kaçıncı sayfaya bulamadım :KK50:

Selam kızlar... Nasılınız,?

Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam
Allah sabır versin canım ya ...
ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.

bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine

birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,

ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama :KK43::KK43:

en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene

sıkışmayız.
anladım canım, bebek doğunca ihtiyaca göre karar vermek en doğrusuben kesin başlamak zorundayım, devlette olduğum için.en fazla tüm izinklerimi alsam 1,5 yaşına gelir, gerçi annem bakcak ama tabiki insan bırakmakta istemez.çalışmamızda onlar için diye tesellim var artık.
Cemrem öğretmen olaydık daha iyiydi beya. Bak bugün tatile girildi. Biz çalışıyoz.

Benimde bu hazırlıkları bitirdiğimde birine devretmem lazım. Biz uğraşamayız. Birinin bunları yapması lazım. Keşkem benimde bir ablam olaydı :KK50:

Ya keçe çok mantıklı ama burda keçe nerde bulcan..
:)) bencede öğretmen olaydık iyiydi ya :))

Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur
güle güle kullan canım güzelmiş. bende anne çantası yerine spor çanta aldım, birde sırt çantası.daha kullanışlı geldi doğum sonrasıda kullanırım diye düşündüm ekleyebilirsem ekleyim.

merhaba arkadaslar, hergün girip okumaya calissamda yazmaya pek firsatim olmadi, haftasonu bebisimin giysilerini yikayip ütüledim cantami hazirladim, derken öyle gecti, dünde doktordaydik, 1 900 olmus bana göre az, ama doktora göre iyi, artik takmiyorum:KK14: saglikli olsunda... ev islerine basliycam boya kagit yaptik camlari silicem mutfak dolaplarimi firin filan derken bir aya ancak bitiririm yavas yavas artik, biray sonra annem gelicek nasibse, yarinda gidip yatagini pusetini emzirme yastigimizi alicaz isler cook anliycaginiz:KK37:, eminim hepimizin ayni biryandanda telas ve heyecan karisimi duygular, biryanda sikayetler artiyor derken günlerimiz geciyo, umarim herkes iyidir hepinize saglikli, bol tekmeli, mutlu huzurlu aksamlar:emir_bebek:.... buarada zemzem suyuna 141 ayetelkürsi okuyup doguma giderken sancilar basladiginda icince kolay dogum oluyomus, burada bir komsu denedi ve hemencik kolayca cikariverdi:KK34: tabi hersey Allahtan dua etmek bizden:KK34:
zemzem suyu için teşekkürler canım yapalım, gerçi ben sezeryan olcam ama.
kızlarr an itibariyle hem bebisimin hem benim hastane çantamız hazır bulunmakta sizinle de paylaşaym istedim eksiklerim varsa ekleme yapın lütfen :]

bebisime;
* 2tane 10'lu hastane çıkışı battaniyeler dahil
* bi takım iç dış zıbın diyorlar ya tam adını bilemiyorum :)
* bi kaç tane çorap, eldiven, önlük, ağız silme mendilleri
*15 tane bebek bezi / 1paket ıslak pamuk mendil( unibaby marka))
*her ihtimale karşı ufak bi biberon, emzik
* polar battaniye( çıkışta kullanmak için)

Kendime;
*2 takım pijama
*3takım çamaşır(atlet-külot) 1tane emzirme sutyeni, 2 çift çorap , terlik( pelus ev ayakkabıları varya onlardan aldım)
*göğüs pedi, göğüs ucu kremi, ultra kanatlı uzun ped, küçük paket ıslak mendil, ufak tefek tokalar ve taç.
yeterli galiba, ohhh çantalarda hazırlanmış bi bebişlerin gelişi kaldı :)) sağlıkla inş..
iyi geceler arkadaşlar,
gece gece uyandım,kulaklarımdan dahi ateş fışkırıyor. reflü oldum :-( normalde hiç bir problemim yok,ama yatınca berat oluyorum.midemin dolu olmasıyla da alakalı değil. hele gece uyanıp susadıysam,dayanamaz su içersem yine yanıyorum. çok berbat bir şey. biraz süt yudumluyorum şimdi,ilaçlık oldum herhalde. doktoruma yazdırayım.
bende ya bende reflü oldum çok gıcık bişey.bide yediklerim ağzıma geliyo remsen 1-2 haftadır.yanmasıda cabası.

herkese günaydın

sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım
canım raporunu alıp personel daireye verceksin yada muhasebecinize sanırım.ama tüm belgelerin fotokobisini al...

ben 15 gün sonra filan başlıcam dr um 28 de başla demişti.lansinohu önerdi, bebek emebiliyomuş kremliyken o tarz bişe al madem canım, bebeğede yazık az bi emsin.hiç değilse 3-5 ay.bende çok emzirme taraftarı değilim ama en sağlıklısıda bizim sütlerimz olcak onlar için.
kızlar doğum hastanelerinde sezeryan ücretlimi bilginiz varmı
şehirlere göre değişiyo canım, ank da ortalama bi hastanede 3 binden başlıyor, daha ucuzlarıda var bin liraya filan ama yenidoğan üniteleri yok.bende 3 binliraya yapcam.

selam :)) bende hem imreniyorum hemde sıkılacağımı bildiğim için sık dişini kızım sen son 2 haftada bile evde sıkılırsın allah verede dr erken alsa bebeği diyorum sıkılmasam filan :))

Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.

Bebeğin bir tarafa toplanması yalancı sancı oluyormuş. Günde kaç kez yaşıyorsunuz bunu? Benin toplam 10 civarı falan oluyor? Bir anormallik varmı merak ettim

Selam kızlar... Nasılınız,?

selam :)) bende hem imreniyorum hemde sıkılacağımı bildiğim için sık dişini kızım sen son 2 haftada bile evde sıkılırsın allah verede dr erken alsa bebeği diyorum sıkılmasam filan :))

İyiyiz Candaşım. Doğum izni ile ilgili gözümüz kulağımız medyada bekliyoruz. Şurda 15 günün hesabını yaparken 2 ay fazladan izin ilaç gibi gelecek.
Aslında bende senin gibi çalışmayı seviyorum, hatta benim içimden geçenleri yazmışsın. 35 de istanbula gidicem 2 hafta haızrlıkları bitirsem sonra beklemeden kızım gelse diyom :KK9:

Merhabalar herkese...Ben de bugün daha yeni okuyorum.Kızım hastalandı boğazları şişmiş.Ben de kötüyüm aslında ama görünmedim doktora...14 aylık kızım ve ilk antibiyotiğini kullanacak.Çok üzülüyorum antibiyotik kullanınca bağışıklığını çökertiyor. Ama mecburen kullanacağız yavrum çok yıprandı.

Canım çok geçmiş olsun. Haklısın antibiyotik insanı korkutuyor ama yapacak çok fazla birşey yok. Sende doktora görünmelisin. İhmal etme kendini.

kıvırcık,ozokun,ozayus,2013..

kızlar güzel temennılerınız için tesekkur edıyorum :KK70: harbiden ya açılmaz açılmaz yani haydii hoooppp sezeryana :KK70:DD hayırlısı artıkın..

Kızlar şimdi Trabzondaki doktoru aradım. Cumartesi çalışabilir raporu almaya gideceğim. Doktor dediki kaç hafta daha çalışacaksın. Benim bildiğim çalışabilir raporu 37. ye kadar çalışmasında sorun yoktur gibi bir şey yazılıyor. Ama bu doktor bana sorunca 2 hafta daha çalışıcam dedim. Oda tamam raporu öyle hazırlarız dedi. Bunda sorun olmaz değilmi?

tatlım 2013 şubat anneleri doğum hıkayelerı sayfa 3.. fotolar görülmeye değer :KK66: masallah dıyeyım..

Kızlar şimdi Trabzondaki doktoru aradım. Cumartesi çalışabilir raporu almaya gideceğim. Doktor dediki kaç hafta daha çalışacaksın. Benim bildiğim çalışabilir raporu 37. ye kadar çalışmasında sorun yoktur gibi bir şey yazılıyor. Ama bu doktor bana sorunca 2 hafta daha çalışıcam dedim. Oda tamam raporu öyle hazırlarız dedi. Bunda sorun olmaz değilmi?

benim doktorum da sordu kaç haftalık istiorsun diye, 4 hafta dedim, 4 hafta yazdı. herhalde sorun olmaz.

tatlım 2013 şubat anneleri doğum hıkayelerı sayfa 3.. fotolar görülmeye değer :KK66: masallah dıyeyım..

Canım ya gördüm. meltemle birkaç kez sohbetim olmuştu. Sağol canım kaçırmıştım doğumunu söylemen iyi oldu:KK9: Resimler hakket çok güzel. Bende doğum fotoğrafçısı ayarladım. Bakalım bizde böyle resimler olacak mı?

İyiyiz Candaşım. Doğum izni ile ilgili gözümüz kulağımız medyada bekliyoruz. Şurda 15 günün hesabını yaparken 2 ay fazladan izin ilaç gibi gelecek.
Aslında bende senin gibi çalışmayı seviyorum, hatta benim içimden geçenleri yazmışsın. 35 de istanbula gidicem 2 hafta haızrlıkları bitirsem sonra beklemeden kızım gelse diyom :KK9:
ayy inş çıkarda bi oh çekeriz ama ben ümidimi bir yitiriyorum bi yok be yaparlar diyorum.inş çıkarda süprizimiz olur.ama 1 hazirana dek çıksın ya o zman iznim bitiyo benim.haklısın ya alışkınız ya sıkılırsın.inş çabuk gelirler izne ayrılınca ama :) o vakitleri kuzularla geçiririz, zor ama güzel olur.

günaydın herkezeeee

doğum gübnün kutlu olsun cnm.ailen ve sevdiklerinle nice yaşlara.

X