2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim kızımın hala ismi yok

can'lı ve naz'lı birşey koymasanız iyi olur, hiç orjinal olmaz :) düşünsenize "oğlum olursa can'lı birşey koyayım" diyen arkadaşınıza gıcık olup şöyle bir teklifte bulunabilirsiniz: Solu Can koysana şekerim :))))

Berra, Hayati Bahar, Elif, Işık benim önerilerim. forumda herkes bu kadar isim söylese, bir de anket yapsanız karar vermeniz kolaylaşır. sağ salim gelir umarım :)

Selam kızlar ben çok girip konuşamıyorum ama arada yazıyorum böyle benimde yarın 35 bitiyor artık 36 ya giriyorum yatmak özellikle çok büyük eziyet olmaya başladı ağrılarımda arttı ve idrar sorunum var çok sıkıştırıyor ama ittiğimde azıcık yapıp çıkıyorum bu beni çok rahatsız ediyor herkezde aynı sorunlar vardır herhalde hepinize güzel bir gün diliyoırum :)

günaydın arkidişim, o maaş meselesini bende düşündüm aslında. bizim burda vermiyolarmış. döndüğümde ödicektim aslında.

bel ağrım çok iş yaptığım zamanlarda oluyordu, bide uzun süre ayakta kalınca... şu aralar daha iyi belim. sende dikkat et yat uzan genelde.

geçen haftaya kadar bende öyleydim. gündüz bişeyim yok. ama akşam yatıca bir karın ağrısı sabahları uyandığımda sanki

adet olacakmışım gibi kasılmalar. doktora söyledim magnezyum verdi.

her gün magnezyum içiyorum, o kadar rahatladım ki. diyorum daha önce niye içmemişim.

her gece o sıkınytıyı çekmişim. eğer ki içmiyorsan kesinlikle doktorunla konuş başla.

hayat kurtarıyo.

aynı şikayetler bende de var yattığım zaman kalkmak işkence yatakta dönmek te aynen . dediğin gibi belimi sanki sakatlamışım gibi agrı var.birde bende pelvik bölgemde kemiklerim acıyo yürürken bacaklarımı acarak yürüyorum . drum bebek kafası asağıda demişti kendi kendime acaba çatım mı açılıyor diyorum. sonra başlıyor normal doğum korkuları

3300 gayet iyi canım
İki hafta yatarrrr şöyle güzellll bir dinlenirsin işte ne güzelll
Yattığın sürece bebek de kendine gelir biraz

dün iki isim gelmişti aklıma birisi berra diğeri serra
farklı olsun diye düşünmekten şimdiye kaldım işte sevmiyorum hep aynı isimler... okulda da bir yoklama alıyorum kızlar hep aynı erkekler hep aynı.. kızlar da hep su , erkeklerde de hep can.... bunu en iyi bilen ve yaşayanlardanım. iki isme de karşıyım. bulucaz elbet bakalım, önerileri için teşekkürler...

geçen senelerde bir sınıfımda Canberk vardı yine aynı sınıfta Janberk vardı

Son düzenleme:
Herkese günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar

Canlar bunlar son olarak karar verdiğim bebek şekeri ve de sepeti sizce nasıl??

Eklentiler

• $image.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 40
merhaba bayanlarrrrrrrrrr=) biz öğretmenlerin tatili başlıyorrrr =) hadi hayırlı olsun...kızlar nasılsınız nasıl gidiyr bebişler nasıl doktora giden gelen var mı?

bepantol reklamındaki kız bebeğe bayılıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmm

günaydın herkese tatile giren arkadaşlar iyice dinlenin... şubat annelerinde doğumlar patlama yapmış buda demek oluyorki bizlerdende çoğu kişi >ben mesela> şubat annesiyiz aslında. 3 kiloyu geçtikten sonra hemenn gelsin istiyorum 40 haftayı beklerse annesi yarım dünya olcak çünkü . pazartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş oğluşum paşam aslanım ayyyy bi doğsun sağ sağlim çok heycanlıyım ikinci çocuk daha başka oluyor kızlar daha değişik bir heyecan. allahım hepimize hayırlı, kolay, bir avazda doğumlar nasip etsin...

günaydın herkeze
gece uyurken sağ tarafıma yatmışım
dönmeye çalışırken sağ kasığıma bi ağrı girdi
sanki ben kıpırdadıkça damarım çekiliyo
kalkamadımda zorla soluma döndüm bi süre sonra hafifledi arada gece yine yokladı kısa sürdü geçti
2 gündür magnezyumu içmiyorum belkide ondandır
neyse bu gün içim bari

şimdi oğlumun okuluna gidip karnesini alıcam aslında hiç gidicek halim yok ama mecbur

kızlar ben hastanem konusunda kararsızım başka uygun bi hastanede bulamadım bilmiyorum kafam çok karışık
geçen demiştimya safra kesesi taşım için doktora gittik diye
doktor tanıdık çok iyi bi kadın nerde doğum yapıcan dedi bende söyledim

geçen gün o hastanede doğum yapan bi hasta geldi bana dedi
kadın enfeksiyon kapmış çok ateşi varmış durumuda çok ağırmış
ilk müdahalesini yaptıktan sonra araştırma hastanesine yoğun bakıma gönderdim hastayı
ama durumu o kadar ağırdıki öldümü sağmı bilemiyorum dedi
ve ben endişelenmeye başladım
gerçi her keze aynı şey olucak diye bişey yok ama kafam baya bi karıştı anlıcanız

güüüüüünayyyyyyyyyydınnnn İzmirde çok güzel bir hava var yanii güneşi gördük nasılsınız bakalımmmmmm...... öğretmenlerim tatiliniz kutlu olsunnnn
herkese günaydınn.hayırlı cumalar
evet akşamki havadan sonra bgn çok güzel bir hava var izmirde
neresindesin canım izmirin? hangi dr gidiyorsun?

Son düzenleme:

CANIM yaa benim bebek geçen hafta 1960 dı 5 haftada 3 kg olur mu sence çok merak ediyrm =(

cok gecmis olsun eylulsf,hamilelikte hastalik cok daha zor olur yaaa.Allah kolaylik versin ins.bendede bu idrar sorunu var bu nasil bisey valla anlamadim. bebisim kipirdadikca afedersin sanki oldum yere yapivericem!o derece yaniii!kafasi artik asagiya donmus melegimin.ondan cok baski yapiyo.

Dendi ki;

“Sana bu canı veriyoruz, emanet ediyoruz. İstiyor musun diye de sormuyoruz. Onu taşıyacak, dünyaya getirecek, sarıp sarmalayacaksın.Bir anda buram buram bebek kokusuyla dolduracağız evini… Sana sonsuz bir heyecan vereceğiz…

Tecrübesizliğin ve çaresizliğinle büyüteceksin onu. İlk kez çıkacağın bu zorlu yolda, bebeğini kucaklayıp, hangi adımı atacağını bilmeden zaman zaman tökezleyecek, düşeceksin. Dizlerin kanayacak. Ama onu koruyacaksın. Yorularak öğreneceksin. Sonsuz bir güç vereceğiz…

Geceleri uykusuz kalacaksın, gündüzleri dinlenmek nedir bilmeyeceksin. Bunalacak, dertleneceksin. Bazen isyan edip ağladığın olacak. Ama yılmayacaksın. O senin canın. Sevip kollayacaksın. Büyüteceksin. Tükendiğin her an yeniden yaratacağız seni. Sonsuz bir sabır vereceğiz…

Adil olacaksın. 2 eşit parçaya bölüneceksin. Ama ‘eşit’. Kendine hiç kalmayacaksın. Yalnız onun olup, ona hayat vereceksin. Onda kendini gördükçe kendine döneceksin. Onunla yeniden çoğalacaksın. Sonsuz bir hayat kaynağı vereceğiz…

Dinlenmek, uyumak, boşa vakit harcamak nedir uzun bir süreliğine unutacaksın. Tam zamanlı bir annesin sen.Bencillik sana artık hiiiiç uğrayamayacak. Seni sonsuz bir anaçlıkla kuşatacağız…

Sonsuz gözyaşı vereceğiz. Onu sık sık kullanacaksın. Daraldığında, sıkıldığında, sevindiğinde, içlendiğinde… Ağlamaktan korkma. En büyük güç kaynağın gözyaşın olacak. Onunla besleyeceğiz seni…

Sonsuz bir hüzün vereceğiz. Anneliğin şanındandır hüzün. Annelerin yüzüne en çok yakışandır. Onunla derin derin düşünüp, evladın için en iyiyi, en doğruyu hissedecek, bileceksin…

Umutsuzluğa kapılma sakın. En çaresiz anlarda çocuğunun gözlerine bak. Oradaki gelecek ışığını yalnız sen görebilirsin. Bu ışık hatırına dimdik kalmalısın. Hep güzel bir yarına inanıp, inandıracaksın. Sana sonsuz bir inanç vereceğiz…

Suratını asma sakın, hep acı şeyler yok payına. Sana bu sıkıntılar bedeline; sonsuz bir haz vereceğiz. Sonsuz bir evlat sevgisi ile saracağız kalbini. Öyle ki, onlara kızıp bağırdığın için pişmanlıktan oturup ağlayacak kadar…

Her güzelliği yaşamayı vaadediyoruz sana. 2 öpülesi yanak, 2vgülen göz. Seni kucaklayan 2 kol sunuyoruz. ‘Seni seviyorum’ diyen, ‘annem’ diyen 1 dil, senin şefkatin için yanıp tutuşan 1 kalp veriyoruz…

Aynı anda, aynı yola çıkışınızdan itibaren; size sonsuz sevinç, mutluluk, eğlence, keyif, hayat vereceğiz…

Size sonsuz bir AŞK vereceğiz… İşte senin bütün korku ve endişelerini karşılamaya yetecek ilaç bu. O hiç bitmeyecek. Onunla korkusuzca bu yola çık ve emanetlerimize iyi bak…“

“Kabul” dedim. “Hepsine sonsuz kere kabul. Emanetim canımdır…“

Emanetimle yeni bir hayata başladım. Aslında ben hayata yeni başladım.

bir de kızlar bu haftalarda cinsellik ne durumda. benim eşim geldiğinden beri biz doğru düzgün birşey yaşayamıyoruz uzun süre ara verdiğimiz için sanırım o istiyor ama ben yapamayınca ya da istek olmayınca insan kendini suçlu gibi hissediyor. biz 4 ay ayrı kaldık ya sanki benim kapalı gibi kızlar çok zorlanıyor, ay utandım kime sorayım en iyi siz bilirsiniz bu durumu.

:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…