Dendi ki;
Sana bu canı veriyoruz, emanet ediyoruz. İstiyor musun diye de sormuyoruz. Onu taşıyacak, dünyaya getirecek, sarıp sarmalayacaksın.Bir anda buram buram bebek kokusuyla dolduracağız evini
Sana sonsuz bir heyecan vereceğiz
Tecrübesizliğin ve çaresizliğinle büyüteceksin onu. İlk kez çıkacağın bu zorlu yolda, bebeğini kucaklayıp, hangi adımı atacağını bilmeden zaman zaman tökezleyecek, düşeceksin. Dizlerin kanayacak. Ama onu koruyacaksın. Yorularak öğreneceksin. Sonsuz bir güç vereceğiz
Geceleri uykusuz kalacaksın, gündüzleri dinlenmek nedir bilmeyeceksin. Bunalacak, dertleneceksin. Bazen isyan edip ağladığın olacak. Ama yılmayacaksın. O senin canın. Sevip kollayacaksın. Büyüteceksin. Tükendiğin her an yeniden yaratacağız seni. Sonsuz bir sabır vereceğiz
Adil olacaksın. 2 eşit parçaya bölüneceksin. Ama eşit. Kendine hiç kalmayacaksın. Yalnız onun olup, ona hayat vereceksin. Onda kendini gördükçe kendine döneceksin. Onunla yeniden çoğalacaksın. Sonsuz bir hayat kaynağı vereceğiz
Dinlenmek, uyumak, boşa vakit harcamak nedir uzun bir süreliğine unutacaksın. Tam zamanlı bir annesin sen.Bencillik sana artık hiiiiç uğrayamayacak. Seni sonsuz bir anaçlıkla kuşatacağız
Sonsuz gözyaşı vereceğiz. Onu sık sık kullanacaksın. Daraldığında, sıkıldığında, sevindiğinde, içlendiğinde
Ağlamaktan korkma. En büyük güç kaynağın gözyaşın olacak. Onunla besleyeceğiz seni
Sonsuz bir hüzün vereceğiz. Anneliğin şanındandır hüzün. Annelerin yüzüne en çok yakışandır. Onunla derin derin düşünüp, evladın için en iyiyi, en doğruyu hissedecek, bileceksin
Umutsuzluğa kapılma sakın. En çaresiz anlarda çocuğunun gözlerine bak. Oradaki gelecek ışığını yalnız sen görebilirsin. Bu ışık hatırına dimdik kalmalısın. Hep güzel bir yarına inanıp, inandıracaksın. Sana sonsuz bir inanç vereceğiz
Suratını asma sakın, hep acı şeyler yok payına. Sana bu sıkıntılar bedeline; sonsuz bir haz vereceğiz. Sonsuz bir evlat sevgisi ile saracağız kalbini. Öyle ki, onlara kızıp bağırdığın için pişmanlıktan oturup ağlayacak kadar
Her güzelliği yaşamayı vaadediyoruz sana. 2 öpülesi yanak, 2vgülen göz. Seni kucaklayan 2 kol sunuyoruz. Seni seviyorum diyen, annem diyen 1 dil, senin şefkatin için yanıp tutuşan 1 kalp veriyoruz
Aynı anda, aynı yola çıkışınızdan itibaren; size sonsuz sevinç, mutluluk, eğlence, keyif, hayat vereceğiz
Size sonsuz bir AŞK vereceğiz
İşte senin bütün korku ve endişelerini karşılamaya yetecek ilaç bu. O hiç bitmeyecek. Onunla korkusuzca bu yola çık ve emanetlerimize iyi bak
Kabul dedim. Hepsine sonsuz kere kabul. Emanetim canımdır
Emanetimle yeni bir hayata başladım. Aslında ben hayata yeni başladım.