2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Saolun arkadaşlar çok şükür kızım hareket ettikçe içim rahat o da hissetti heralde acilde geçirdiğimiz bikaç günden sonra hep kıpır kıpır :)

Canım çok şükür sıkıntı atlattın
Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Canım yaaa
Orada sizlere iki katı zor bu işler Rabbim yardımcınız olsunnn...

Kıvırcık tatlım sana da çok geçmiş olsunnn...
Hem eşine hem sana Allah kolaylık versin kuzum

maşallah kuzucuklara cnm.büyümüşler annesi.şubat sonuna kadar dahada büyüycekler inş.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Biz Onkim'i ciddi ciddi dusunuyoruz, doktorumuz da tavsiye edince galiba yaptiracagiz. Yillik taksit bi sekilde odenir bir yerlerden kisarak ama pesinat cok. Heleki dogum zamani masraflar tavanken, bizim bey kara kara dusunuyor.

Taksitle olacaksa iyi. Ne kadarmis orda fiyat?

çok sağıl canım ya bunlaarı duymak rahatlatıyo insanı...

canım öyle güzel şeyler istiyosun ki, hepimize hayırlısıyla zamanında ve sağlıkla nasip olsun inşallah...

çok sevindim canım herşeyin yolunda oluşuna, maşallah bebişlerine de, iyice büyüyüp herbişeylerini tamamlayıp zamanında gelsinler inşallah...

sağol canım moral oluyo bana, olmaz inşallah hiçbişeycik bebeklerimize...

Canım bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Peki bişi sormak istiyorum aldığın 5500 tl senin 4 aylık maaşın dimi hiç bir şekilde kesinti oluyo mu maaaşta mesela 2 bin lira maaşın var 8 bin lira doğum parası yani 4 aylık toplam maaşını alıyosun değil mi? Ya da kesinti yapılıyor mu maaaşta?

Canım evini yerleştirmiştim hayırlı olsunnnn
Maşallah böyle fıldır fıldır dolaşan annelere özeniyorum
Benim yarım saatte pilim bitiyo rengim falan uçuyoooo
İnşallah kolaycacık doğurursun sen deeeeeee

İyi çok şükür canım elhamdülillah Rabbim korumuş seni iğnenin ne hayırlı bir faydasını görmüşsün

Maşallah o doktoraaaaa

Benim göğüs ve kalçam acayip çatladı deryademirin ifadesi ile uydudan görünecek çatlaklar. 4. Aydan beri hergüne kullanıyorum krem yağ ama genetik olunca önüne geçilmiyor.. Ama annemin sadece karnı çatlamış. Benim kanmda yok şimdilik inşallah da olmazzzz:18:

Ay ben de aynı durumdayımmmm

Ayyyyy ne kadannnnnn zormuşşşşşşş

Ayyyy onu ben de çok yapıyordummmmmmmm
Acaba tele hatırlama mı kursak unutmayalım diyeeee

kızlar göğüs okşamayaaaaaaaa

Maşallahhhhh sanaaaa ve bebeklerineeeeee
Demek çok karışık içeri tek yumurta mı çift yumurta mı senin ikizler kuzu ????

Doğum parası konuşulmuş ben okuduklarımdan şöyle bir şey anladım.
Paylaşımı yapan Mayıs annesi özel sektörde imiş ve doğum izninde maaşını alacağına dair anlaşması varmış. O yüzden hem işlerinden maaşını almış hem de SGK dan alacağı parayı.
Ama öyle değilse eğer SGK bunun 10 bini aşkın para verecek demektir eğer öyle ise yaşadıkkkk. Borçsuz dersiz araba alırım.
Zaten market çekilişinden de bi şi çıkmadıııııııı

Ben de bugün göğsümdeki çatlak için doktora gittim geçmediği içinnnnnn
Veee doktor lansinoh kremin adını bile bilmiyor ve dedi ki iyileşmemesinin sebebi kullandığım krem olabilir dedi

Göğsümdeki kitle için de salıya ultrason dan sonra bakarız. Süt bezesi de olabilir olabilir dedi... Annem de gitme dedi doktora süt bezesidir dedi ama biz gidelim dedik öyle değilse emzirme öncesi halledelim diyeee

Kızlar yanlış anlamayın dalga geçmek amaçlı demiyorum ama eşim şu doğum parası ile ilgili diyo ki" anca 11. Çocukta verirler onu "

çok geçmiş olsun canım
önce sağlıcakla kuzunu kucağına al, sonra da sen sağlığına kavuş en kısa zamanda inşallah

canım epey korkmuşsun ama sonu güzel bitmiş, hadi gözün aydın canım

çok sevindim canım herşeyin yolunda oluşuna, maşallah bebişlerine de, iyice büyüyüp herbişeylerini tamamlayıp zamanında gelsinler inşallah...

teşekkürler canım, hepimiz zamanın da alalım kuzuları kucağımıza inşallah

Ayyyyy ne kadannnnnn zormuşşşşşşş

Maşallahhhhh sanaaaa ve bebeklerineeeeee
Demek çok karışık içeri tek yumurta mı çift yumurta mı senin ikizler kuzu ????

çift yumurta canım, yani ancak kardeş kadar benzeyecekler birbirlerine kuzular

Zaten market çekilişinden de bi şi çıkmadıııııııı

ayyyyy cemre sen çok yaşaaaaaa
beni güldürüyorsunn
keyfine maşallah

edlincim, kıvırcığım, yenikullanıcım ve skrn82im güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

ayyyyyyy sevgi bildiren eklerim çok komik oldu ama idare edin kızlarrr

canım kızımın suyu azalmıştı hareketlerini saymamı söyledi dr benim yaramazım da 2-3 gün kıpırdamadı hiç ondan gittik bi de kalp çarpıntım oldu bi ara nabzım 140 tan aşağı düşmedi 6 saat falan o yüzden gittik. şimdi iyiyiz çok şükür. şu gribi de atlatsak..

aynen öyle canım çatlayacağı varsa çatlıyo ilk gebeliğimde lierac mustella bebe yağı badem yağı ne bulduysam sürdüm durdum banyo yaptım bunlarla neredeyse ama göğüs altımdan bikini çizgisine kadar çatlak içindeyim maalesef

benim bir arkadaşım var canım sıfır çatlakla doğum yapmıştı sarkması falan da olmadı hatunun

37+0 da izne ayrılabiliyosun canım

bende yaptım geçen gün aynısını

gerçi sen öğrenmişsin sonra dr dan da ama bişi olmaz diye biliyorum bende. millet küflü kaşar yiyor hususi :)

kızlar akşam haberlerini izlediniz mi bırakın dağum izninin 6 ay olmasını 2 yıl olması için çabalayacaklarmış bu bebekte umudum yok ama 3.ye yetişir inş:):):) bu ardaa aramızda öğretmen olan arkadaşlar bakanımız değişti haberiniz var demi bakalım bu sene ne gib süprizler bekliyor bizi

bu arada içimizde 37. haftaya kadar çalışacak olan varmı bende raporumu öyle aldım ama biliyosunuz yarın tatil başlıyor inş tam denk geldi yani 34. haftada ayrılmış gibi oluyor ama içimizde 37. haftaya kadar çalışacakarı canı gönülden kutluyorum Allah güç kuvvet versin ama ben bu halimle zor geçirdim bu haftayı sizleri düşünemiyorum yazık bizlere ya resmen hamile insana eziyet bu günah vallahi

ya keşke bize yetişse.. 2 yılı geçtim ya 6 ay yapsınlar şimdilik o da yeter. bu sene tayinciyim bebeği burada bırakacak kimse yok tam mayısta izin bitiyo benim 1 ay falan lazım. izinler 6 aya çıksa hiç sorunum olmayacak..

önceki gebeliğimde çalışmıştım ama bu sefer çok fena oldum hem tansiyon hem bebeğin suyu az stres yaptım iyice kendime bende ayrıldım 34 te. 1 hafta da erken doğsa 3 hafta atmış oldum doğum sonrasına

herkese selam. bu sırt agrısı beni benden alıyor artık yaa. dayanamıyorum...

hayırlısı inşallah ama ömer dinçeri aratmaz inşallah doğum izni olur olmazsa da bu seneyi biz rahat kapatırız 1-2 hafta açıkta kalır ona da rapor alırım diyorum hayılısı

bu arada arkadaşlar diş ağrım için gittim bugün şükür iyi bir doktora denk geldim çok rahatlattı beni konuşarak dolgu yaptı aman burda doğurma bak diyor ayrılırlen de adını mete koy erkek olursa diyor şükür ki kalmdaı ağrı sızı...:)

kızlar ben şuan 33. haftadym.34-35 haftalar 15 tatil 36. haftayı çalışacağım.yani okul açıldığında 1 hafta çalışacağım ..37. haftayı çalışmadan bırakacağım ozaman ben kaç hafta atmiş olacağım doğum sonrasına ? 15 tatili saymazlarsa ?

yok canım sayarlar. iş vardı da sen mi çalışmadın dimi ama? 5 hafta atmış oluyosun eğer 40 haftada doğum yaparsan. 40 tan önce doğum yaparsan kalan haftaları da atıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…