kızlar akşam haberlerini izlediniz mi bırakın dağum izninin 6 ay olmasını 2 yıl olması için çabalayacaklarmış bu bebekte umudum yok ama 3.ye yetişir inş:):):) bu ardaa aramızda öğretmen olan arkadaşlar bakanımız değişti haberiniz var demi bakalım bu sene ne gib süprizler bekliyor bizi
hayırlısı inşallah ama ömer dinçeri aratmaz inşallah doğum izni olur olmazsa da bu seneyi biz rahat kapatırız 1-2 hafta açıkta kalır ona da rapor alırım diyorum hayılısı
bu arada arkadaşlar diş ağrım için gittim bugün şükür iyi bir doktora denk geldim çok rahatlattı beni konuşarak dolgu yaptı aman burda doğurma bak diyor ayrılırlen de adını mete koy erkek olursa diyor şükür ki kalmdaı ağrı sızı...:)
kızlar ben şuan 33. haftadym.34-35 haftalar 15 tatil 36. haftayı çalışacağım.yani okul açıldığında 1 hafta çalışacağım ..37. haftayı çalışmadan bırakacağım ozaman ben kaç hafta atmiş olacağım doğum sonrasına ? 15 tatili saymazlarsa ?
kızlar ben şuan 33. haftadym.34-35 haftalar 15 tatil 36. haftayı çalışacağım.yani okul açıldığında 1 hafta çalışacağım ..37. haftayı çalışmadan bırakacağım ozaman ben kaç hafta atmiş olacağım doğum sonrasına ? 15 tatili saymazlarsa ?
kızlar akşam haberlerini izlediniz mi bırakın dağum izninin 6 ay olmasını 2 yıl olması için çabalayacaklarmış bu bebekte umudum yok ama 3.ye yetişir inş:):):) bu ardaa aramızda öğretmen olan arkadaşlar bakanımız değişti haberiniz var demi bakalım bu sene ne gib süprizler bekliyor bizi
hayırlısı inşallah ama ömer dinçeri aratmaz inşallah doğum izni olur olmazsa da bu seneyi biz rahat kapatırız 1-2 hafta açıkta kalır ona da rapor alırım diyorum hayılısı
bu arada arkadaşlar diş ağrım için gittim bugün şükür iyi bir doktora denk geldim çok rahatlattı beni konuşarak dolgu yaptı aman burda doğurma bak diyor ayrılırlen de adını mete koy erkek olursa diyor şükür ki kalmdaı ağrı sızı...:)
Günaydın arkadaşlar...
Dinçerin gitmesi doğum hediyesi gibi oldu bana... Bakalım yeni bakan nasıl olacak?
Bugün uzun bir tatile giriyoruz.. Doğuma kadar iyi tatiller.. Ne de olsa bebişler doğunca keşke okula gitsem dicez bence... Ben de Milli Eğitimi arayayım da sorayım 15 tatil olayını....
Herkese hayırlı cumalar...
Selam kızlar,ben 2012 mayıs annelerindenim,hepinize hayırlı doğumlar dilerim,,arkadaş listemdekilerin güncellemelerini profilimde gördüm cvp vermek istedim.Ben yakın zamanda, sskdan 5500TL doğum parası ve 120TL sutparası aldım(calisan anneyim) bunun icin;once dr.um bana bi kagıt verdi(mutlaka sorun),,isyerimin muhasebe departmanı durumumu sgk'ya bildirdi(hamileligimin yaklaşık 35. haftasında,internetten giriş yaptı),dogumdan sonra da hastane otomatik olarak belgeleri sgk'ya gonderiyor,dogumdan sonraki yaklaşık 2-3 ay içinde de siz yada eşiniz gidip bilgi veriyorsunuz,form dolduruyorsunuz ve ziraat bankasına paranız yatıyor!(doğum için işi bıraksanız bile hamilelikte çalıştığınızdan bu parayı ödüyorlar)
Çalışmayan anneler için: Eşleri sgk odemelerine gore yardım alıyor,,sişkette baba olan arkadasım 110TL aldı.
Çalışan yada eşi çalışan anneler,,bunu sakın pas geçmeyin bence
iyi paraymış valla biz de araştıralımBankacı değilim canım,,bildiğin doğum yardımı parası ödüyor sgk, şirketin değil.yani diyelim doğum için işi bıraktın ama o parayı sana ödüyorlar yinede!Maaş değil yaniİşe geri döneceksen doğum iznindeki maaşını şirketin ödeyip ödememesi onlarla olan anlaşmana bağlı,,bu paranın şirletle ilgili yok sgk ile ilgili,,çok araştırdım,parayı da aldım ordan biliyorum
benim kızımın da hala ismi yok :)
saol canım.
Geçmiş olsun eşine, aman dikkat edin kendinize baba sizede geçirmesin gribi :)
allah yardımcınız olsun ya cidden zor ödem işi, ama çoğu gitti azı kaldı .
tesellimiz bu napalım
inş şubatı görceksiniz sizz :) kuzular çok akıllı annesi, üzmüyolar hiç seni maşallah.
bende iyiym sorma ya otobüs maceralarım meşhur oldu, şef bile takılıyo :)
tayin için aminnnnn en kocamınından.
meriçte iyidir teyzesi büyüyo küçük sıpam.geçen bi tekme attı valla karnım en az 5 cm kaydı ayaağı çıkcak sandım
bu arada ben artık el ve ayaklarını hissediyroum ...son günlerin keyfini çıkarıyorum
karnımdaki halini özlememek için :)
bende birkaç kez hissettim canım, doğumlamı bağlantılı ?
aminnn evet ya şubatta şenlenir buralar.canım seninde çok az kalmış yaa :)) nasılsınız ? hala meleğin cinsiyetini gizliyomu ? kızın olacağı netleştimi yoksa ?
hoşgeldin canım , benim mecburi sezeryan.pıhtılaşmam var ana etken bu.birde tüp bebek annesiyim onunda etkisi var sanırm.ya sezeryanda olsa korkma artık herşey çok daha kolay.gönül dilediğin gibi olsun ister ama olmazsada canınız saolsun..
canım nerde oturuyosun ? göl deyince aklıma gölbaşı ve göksu geldide.biz eskiden gölbaşındaydık.çocukluğumda yani.
boşver sıkma canını ya, beklediğini duymalıydın ama düşünememiştir belki, hiç üzme kendini bunun için.neden 1 ay yatman gerek ? dr mu dedi ?
uyuyun canım ama sol tarafa tamammı ? bebiş orda daha çok büyüyecek..
yenikullanıcı, kabanınız çok tatlı.bazen iyiki oğlum oluyo diyorum, erkekken bu kadar açıldık kız olsa kimbilir daha ne kadar açılırdık diye ama kızı giydirmesi cidden çok eğlenceli, inş 2. leriöiz olur bizimde.
nasılsınız? tatile girecek olna öğretmen arkadaşlarım, gözünüz aydın. yeni bakanınız sizin ve tüm öğrenciler için hayırlı olur inşallah..
ben hala iyileşemedim kızlar, fena halde grip,baş ağrısı, bel ağrısı, heryerim dökülüyo anlayacağınız. hortlak gibi geziyorum evde..
dün kontrolümüz vardı, yine göztermedi yüzünü bebişim. olsun onun iyi olması bana yetti. 32+4 deyim, 1840 gr olmuş bebeğim. dr. çok normal değil dedi. biraz canım sıkıldı. ve bebeğim doğum kanalına girmiş, 2 hafta yatmam gerekiyomuş,yürüyüş bile yasak. erken doğuma sebep olabilirmiş. çok korktum ya, ben çok hareketli biriyim sanırım ondan. artık kalan alışverişi de ertelemem gerekiyo sanırım.
Allahım nolur erken gelmesin ya.. daha çok minik, dr. bu şekilde giderse 3.300 le doğum yaparsın dedi.