2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hayırlı Cumalar diyeyim ve öncelikle öğretmen arkadaşlarım tatiliniz hayırlı olsun Bende istiyom tatil ya

Papatyam kuzummm 41 kere maşallah kuzularıma. Ay nasıl karşık kuruşuk içerde onlar değilmi
Cemrem bende onu daha çok beğenmiştim zaten sepette güzelmiş
Sulecim canım bebeğin sağlıklı canım. Sen neyi taktın kafaya. Kiloyumu?

Kızlar hastane odasında yatağın başındaki duvara veya ikramlık köşesine duvara böyle birşey hazırlayacağım. Az evvel karton aldım. Size fikir olsun

Günaydın güzel anneler, bugun ttaile giren arkadaşlar gözünüz aydın bol bol dinlenin, işlerinizi halledin artık.

güüüüüünayyyyyyyyyydınnnn İzmirde çok güzel bir hava var yanii güneşi gördük nasılsınız bakalımmmmmm...... öğretmenlerim tatiliniz kutlu olsunnnn

ayy İzmir'im güzel İzmir'im. Çoook özledim. Pasaporta gidip bi çay iç orda

canım geçmiş olsun. dun sana diyecemdiye diğer Şule yi grip ettim. doktor neden normal değil anlamadım, 3300 doğsa ne guzel işte daha ne istiyor. illa 4 kilomu doğurmak lazım

amiiiinnnnnnnnnnnnnnn.bence de şubat annesi olacak olan çok içimizde ben de hep şubat sonu mart başı diyodum, hoş benimki ocak annesi bile yaparım seni diye zorluyor ama akılllı kızım kalacak 3 hafta daha, inançlıyımmmm

canım sürekli aynı tarafa yatınca kasılıyoruz. ben resmen bazen sol bacağımı hissetmiyorum.
Allah korusun canım ya, çok iyi araştır. Her hastanede bu tarz seyler olabiliyor, enfeksiyon kapmasının seebi illa hastane koşukkarı da olmayabilir ama haklısın insan duyunca boyle bi şeyi tırsar. iyi araştır canım içine sinmezse değiştir, zorluk yaşarsın sonra içine sinmeden gidersen

benim 34. haftAda 85mm di gülüm yani saı günündxeki kontrolümde

bana 26.haftamda kafası iki hafta ileride demişti. 30.haftada hala büyük mü dedim evet demişti ama hiç ölçüyü söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi. ultrason çıktımda da yazmıyor. pazartesi soracağım kaç mm diye.. bu sitede okudum 10cm geçerse normal doğum olmuyormuş

canım ben senin su hastane odanı çok merak etmeye başladım. bol bol foto çekil göster bize sonra. çok emek verdin maşallh sabırlısın da, ayy ben hiç ugrasamıyorum biri hazır yapsa hoşuma gider de ben ıhhhhhh hayatta, başlar yarım yarım bırakırım

kuzum bunları hangi siteden buluyorsun link atsana çok güzel fikirler allah doya doya yaşatsın inşallah size

Ayy sorma hakketen çok emek verdim. Korkuyorum bazen bu kadar hazırlık yaptım. Aniden doğum sancım tutarsa hazırladıklarımı evde unutup gidersem kahrolurum herhalde

Canım burdayken bu işleri bitirmek istiyorum. 15 Şubatda İstanbula gidicem o vakitden sonra kendimi sadece temizlik, yıkama ve ütüleme işlerine ayıracağım. Hastane fotoğrafçısı ile anlaştım. Bol bol resim çekilecek inşallah

çooooookkkk güzell ben daha bunları okurken hüngür hüngür ağladım bide bu duygurarı tam olarak yaşasam binlerce şükürler olsun rabbime bizide anne olma şerefine erdiriyo

kuzum bunları hangi siteden buluyorsun link atsana çok güzel fikirler allah doya doya yaşatsın inşallah size

Boş zaman buldukça netde gezinip resimlere bakıyorum. Resimler fikirler veriyor. Hülyam hem hoş duruyor hem bir karton bir kurdela masrafı ne olacak. Uygun fiyata yapabileceğim herşeyi yapıyom. Hevesim kalmasın. Diyom ya görmemişin oğlu olmuş modundayım ne görsem yapıyom

benim de 2. gebeliğim ama ben heyecanlı değilim.. kızım daha 27 aylık.. çok küçük geliyor bana. üstüne kuma geliyor.. ben çok endişeliyim, bebek gelince kızım ne yapacak diye...
şükürler olsun tatil başladı... artık evimde kızımla bol bol zaman geçirecem.. hatta şimdi onunla kule yapmaca oynamaya gidiyorum.. herkese öpücükler...

Son düzenleme:
beninkininde kafa ölçüsü bi hafta önde ama kilo vücut bi hafta geride merak etme hülüm bebiş kio adıkça eşitenir o

sen önce bulursan sen de paylaş canım :)

canım dinle doktorunu dikkat et kendine ve bebeğine, alışverişi de boşver zaten önceden bakmışsındır ne alıcanı biliyosundur söyle birilerine alsınlar yorma sen kendini...

bizimle de paylaş canım sonra öğrendiklerinizi ...

Herkese günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar

Canlar bunlar son olarak karar verdiğim bebek şekeri ve de sepeti sizce nasıl??

çok çok güzeller canım...

canım benim ne güzel yapabiliyorsun ben de hevesleniyorum aslında ama burda çevrenin tepkisinden geri çekiyorum kendimi ,basit bi kapı süsünü bile görmemişlik kokoşluk olarak görür bunlar benim ilk göz ağrım olacak ama onların hepsinde 2 3 tane çocuk hangisine kapı süsü yapmışlar ki anlasınlar başka bi şehirde başka bi evde ikinci bebğimde yaparım hepsini diye erteliyorum heveslerimi allahım nasip eder inşallah kendi evimde olmayı..

Canım niye öyle diyorsun. Bence hevesleniyorsan yap. Zaten becerikli birisin. En azından benden daha becerikli olduğun kesin. Millet ne derse desin. çokta tınnnnnnn

tatalin hayırlı olsun ama oyle deme ya, heyecanlı değilim falan. Her anne de oluyomus bu ilk çocuguna haksızlık yaptığı hissi ama doğunca değişiyo diyorlar. O da senin canından ikisini de adaletli olacaksın merak etme, tek çocuk olmak istemezdim ben o yuzden ikinci çocugu da yaparım ileride çok iyi olur. ben hep iyi ki kardeşlerim var derim. onların yeri bambaşka

SONSY benimkinşn de kafası 10 gun önde, kocva kafalı kızım benim kurban olurummm ama kac cm bilmiyorum

kızlar bebeklerinizin kafa çapı ne kadar ?

canım haftadan haftaya günden güne değişir ölçüler tam olarak kıyaslayamazsın bence doktoruna senin haftandaki normal değer aralığı neymiş sor,
ben en son 31+5de gitmişim 7.84 cm yazıyo umarım doğru yere bakıyorumdur... boyu ve kilosu için bana haftasıyla uyumlu demişti ama detay vermemişti...
bi de doğumdan önce böyle şeyleri düşünüp kafana takma ya, zaten bu verdikleri değerler tahmini değerler, doğduğunda bu ölçülerden çok daha farklı olabiliyomuş, hamileliğinin bundan sonrasını kafan rahat geçir artık arkadaşım...

kızlaar ben geldiimm şükür iyi haberler getirdim size, sancım çıkmadı bu sefer ama hala Cook aşağıda bebek istirahate devam dedi doktor teyzemız haftaya yine kontrole çağırdı, doğum ile ilgili bişey sordum daha çok erken konuşmak için ama tabiki herşey yolunda giderse normal doğurtucam seni korkuyorum filan deme sakin dedi :) :)

canımmm çok sevindim. dinlenmek ve ilaçlar işe yaramış demek ki rahatlamış rahmin.. inşallah benim de çıkmaz bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…