- 16 Aralık 2012
- 64
- 0
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle tüm bebek bekleyen anne adaylarına RABBİM hayılısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum vee :) 24 haftada şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı 2. yaptırdım oda yüksek çıktı dr um endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi böyle bişey yaşayan oldumu varsa cevap lütfen teşekkürler
günaydın arkadaşlarımmmmmmmmm
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhh
inanılmaz halsizim, kolumu kaldıracak dermanım yok inanın
çok da güzel besleniyoruma ama kan değerlerim tepetaklak oldu sanırım
bu arada sizle kendimi öyle özdeşleştirmişim ki buradaki nick name lerinizle sizleri rüyama kabul ediyorum
rüyamda belgin42 doğum yapmış ben de ona hayırlı olsuna gitmişim
sonra belginin yanındayken suyum geliyor, ama paçalarımdan aşağı böyle şakı şakır iniyor
sonra başlıyorum ağlamaya
allahım nolur doğmasınlar daha çok küçükler
nolur doğmasınlar daha 2 kiloyu geçmediler diye
uyanır uyanmaz yatağa baktım veeee
ohhhhh çok şükür diyebildimmmm
Nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
bu arada sizle kendimi öyle özdeşleştirmişim ki buradaki nick name lerinizle sizleri rüyama kabul ediyorum
sonra belginin yanındayken suyum geliyor, ama paçalarımdan aşağı böyle şakı şakır iniyor
buralardayım kuzum.. yazmıyorum pek ama sıkı takipteyim.. anneannemiz alışverişe gitti tüm eksikleri almak için..oğlumla anneannemizi bekliyoruz.. yarın yıkanır dıger gün ütülenir.. sonraki günde canta hazır
kayınvaldem gelıcek memleketten evimi temizlemeye hazırlık yapmaya..işler bitiyo sanırım artık oğluşu beklicez
canim yazik korkmussun gece gece, hayir olsun diyelim, hamile ruyalari iste, ben de doguruyorum doguramiyorum, aman bi bakiyorum cocuk cikmis ben farkinda degilmisim:))) daha da neler neler
ilk bebekse erken donuyo erken dusuyolar, ama bu dogumun yakin oldugu anlamina gelmiyo merak etme, cocugun durumu degil de senin durumun belirliycek dogumu, eger acilma baslamissa, suyun gelmisse vs. Benim ilk kizim da hic asagi inmemisti tam tersi, dogum sirasinda bile gogus kafesime baski yapiyodu, sonra ebe keseyi patlatti da hanimefendi oyle indi asagiya:))
Allah yardimcimiz olsun, hayirli miyadinda saglikli dogumlar nasib etsin, amin.
Anaammm
Senin de bitiyo yani hazırlıklar ben kaldımmmmm :26:
Gerçi birtek banyo malzemelerimizle emzik eksiğimiz var
Ay bi de bebek beziiiiii bi deeeeeeeeeee......
Ay bayağı bir eksik varmış yaaaaaaa neyse sustum ben
Annem gelince söylersin neyi nerden almış kaç tl ye almış. Malum yakın mekanlardayız değerlendiririz biz de
tmm cnm yazarım.. babamız bezını aldı ıkı tane.. bıtane 1 beden bıtanede 2 beden.. pirimanın piremıum care olanı.. fazla stoklamadık olur olmaz pişik yapar dıye..
ikitane nuk emzık aldık sılıkon ve kaucuk hangısını kabul ederse oğluşum.. banyo derken kuvet,banyo kova maşrapa,lif ve sampuanlar alındı.. ama kuvet için file almadım arkadasım ben aldım hıc kullanamadım dedı.. ihtıyac olursa sonra alacagım..
annemın ılk duragı hanı sıncanda gimsa varya onun karsısında PEMBE PRENSES var.. oraya gıdecektı..
evett daha kaynana dedikodularıı, bebeklerimizin gazlarııı neler neler.
benim eve acil internet ayarlamam lazım. şu türksata bakıcam bide o nasılmış :26:
bende 35. haftamda bırakıcam inşallah 2 haftam kaldı. ne kadarda iyi olsak vucut kaldırmıyo artık.
bi kere ciddi uykum geliyo sürekli. doyamıyorum uykuya.
bide allah korusun erken doğum falan olur evlerimize çekilelim eksiklerimiz bitsin.
Merhaba begüm bende senin gibi çalışan bi hamileyim ama işim çok yorucu değil masamın altına bi sahpa koydurdum ayaklarımı uzatıp oturuyorum gün içinde arada bir de kısa yürüyüşler yapıyorum koridorda beni tek yoran iş konusunda 50 dakika süren yol.O da zaten hemen ardından dinlenebilme şansım olduğundan çok büyük problem değil.Ben son üç haftama kadar direnmeyi düşünüyorum.Allah sana ve tüm hamile çalışanlara ve hatta tüm anne adaylarına sağlık,sabır ve kolay doğumlar nasip etsin.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle tüm bebek bekleyen anne adaylarına RABBİM hayılısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum vee :) 24 haftada şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı 2. yaptırdım oda yüksek çıktı dr um endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi böyle bişey yaşayan oldumu varsa cevap lütfen teşekkürler
Ben 32. hafta raporumu pazartesi alaağım 37 ye kadar çalışırım diyordum ama bu gün çok zor geçiyor.Her an pes edebilirim.
kızlar daha öncede bahsetmiştim gögüsümün tam ortasında bir şey çıktı ucu falan yok ama çok acıyor 1haftadır yatamıyrm o ağrıdan bebeğimi unuttum !!! gece sasğa dönyrm olmuyyr sola dönuyrm olmuyr geçen senede aynı yerde çıkmıştı sert genel cerraha gittim testler temiz çıktı yağ bezesi demişti istersen hemen ucunu hafif kesip sıkıp çıkaraym demişti. yok demişti zararsızsa kalsın demiştim 2 hafta sonra geçmişti..şimdi tekrar çıktı korkuyrm çok üzülyrm doktorada gidemyrm bayan genel cerrah olan hastane bulamadım of ya...ağlasam yeriidir..
Edlin merhaba tatlım. Ya şu imza alanındaki eş durumunu nasıl yaptın??? Bende istiyom
Edlin merhaba tatlım. Ya şu imza alanındaki eş durumunu nasıl yaptın??? Bende istiyom
yaptım galiba
ya bende dr a anlattım ama magnezyum filan vermedi ama şükür çokta kramplarım yok.az kaldı sıkcaz dişimizi, gerçi sonrada bebişlerimiz gece uyanık kalarak fermanımızı kescek ama olsun değer :)enerji dolu bir gün herkeze tatlı anneler...
zira ben kendimde o enerjiyi bulamıyorum artık.sol bacağım bi kasıldı öyle kaldı.geçmiyor bir türlü
doktorum magnezyumu günde 3 kez iç dedi.birde deli gibi süt ürünleri tüketiyorum ama nafile.
35.haftaya geldimm.inanamıyorum bazen...geçiyor günler işte..gerçekten sona yaklaştık..
sadece doğumu ve oğluşumun yüzünü gördüğüm anı düşündükçe işte bu ağrılara değer katlanıcaz diyorumm :))
tmm cnm yazarım.. babamız bezını aldı ıkı tane.. bıtane 1 beden bıtanede 2 beden.. pirimanın piremıum care olanı.. fazla stoklamadık olur olmaz pişik yapar dıye..
ikitane nuk emzık aldık sılıkon ve kaucuk hangısını kabul ederse oğluşum.. banyo derken kuvet,banyo kova maşrapa,lif ve sampuanlar alındı.. ama kuvet için file almadım arkadasım ben aldım hıc kullanamadım dedı.. ihtıyac olursa sonra alacagım..
annemın ılk duragı hanı sıncanda gimsa varya onun karsısında PEMBE PRENSES var.. oraya gıdecektı..