2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle tüm bebek bekleyen anne adaylarına RABBİM hayılısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum vee :) 24 haftada şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı 2. yaptırdım oda yüksek çıktı dr um endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi böyle bişey yaşayan oldumu varsa cevap lütfen teşekkürler

hoşgeldin cnm.Benimde muhtemel doğum tarihim 24 mart aynı haftalardayız sayılır.benimde 50 lik ve 100 lük yüksek çıktı 23.haftada.Doktor diyetisyene yönlendirdi ve 2 hafta öncesine kadar diyete uymaya çalıştım ancak artık sabahları doymuyorum biraz diyeti delmeye başladım.doktorum bebeğin gelişimi adet tarihinle uyumlu suyunda normal arada bir yüksek olması pekfazla etkilemez dedi.bende ona güvenerek diyete kendimce ilaveler yaptım.:KK70:

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmm
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhh

inanılmaz halsizim, kolumu kaldıracak dermanım yok inanın
çok da güzel besleniyoruma ama kan değerlerim tepetaklak oldu sanırım

bu arada sizle kendimi öyle özdeşleştirmişim ki buradaki nick name lerinizle sizleri rüyama kabul ediyorum
rüyamda belgin42 doğum yapmış ben de ona hayırlı olsuna gitmişim
sonra belginin yanındayken suyum geliyor, ama paçalarımdan aşağı böyle şakı şakır iniyor
sonra başlıyorum ağlamaya
allahım nolur doğmasınlar daha çok küçükler
nolur doğmasınlar daha 2 kiloyu geçmediler diye
uyanır uyanmaz yatağa baktım veeee
ohhhhh çok şükür diyebildimmmm

Rüyalarrrrrr bi ben görmüyorum galiba
Bende de çok uyku başladı tatlım ani yorgunluk
34. Haftama dermanım kalmadı yaniiiiiiiiii

Canım 51 tl sınırsız ve hızlı internet. Vın da bi film izlesen kota doluyor. İlk zamanlar vındı bizim. Valla 180 civarı fatura geldiği oluyordu

Nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn :KK52:

buralardayım kuzum.. yazmıyorum pek ama sıkı takipteyim.. anneannemiz alışverişe gitti tüm eksikleri almak için..oğlumla anneannemizi bekliyoruz.. yarın yıkanır dıger gün ütülenir.. sonraki günde canta hazır:KK34:

kayınvaldem gelıcek memleketten evimi temizlemeye hazırlık yapmaya..işler bitiyo sanırım artık oğluşu beklicez:emir_bebek:

bu arada sizle kendimi öyle özdeşleştirmişim ki buradaki nick name lerinizle sizleri rüyama kabul ediyorum
sonra belginin yanındayken suyum geliyor, ama paçalarımdan aşağı böyle şakı şakır iniyor

ah arkadasım benim :) dün hastaneye gittim döndükten sonra tekrar girip yazamadm şükür hala karnımda bebisim:) hafif sancılar yine çıktı 1saat nst bağlı kaldım doktorum ilaçlara devam dedi cumaya tekrar nst için kontrole çağırdı bol su içip yatmaya devam dedi.

buralardayım kuzum.. yazmıyorum pek ama sıkı takipteyim.. anneannemiz alışverişe gitti tüm eksikleri almak için..oğlumla anneannemizi bekliyoruz.. yarın yıkanır dıger gün ütülenir.. sonraki günde canta hazır:KK34:

kayınvaldem gelıcek memleketten evimi temizlemeye hazırlık yapmaya..işler bitiyo sanırım artık oğluşu beklicez:emir_bebek:

Anaammm
Senin de bitiyo yani hazırlıklar ben kaldımmmmm :26:
Gerçi birtek banyo malzemelerimizle emzik eksiğimiz var
Ay bi de bebek beziiiiii bi deeeeeeeeeee......
Ay bayağı bir eksik varmış yaaaaaaa neyse sustum ben :KK9:
Annem gelince söylersin neyi nerden almış kaç tl ye almış. Malum yakın mekanlardayız değerlendiririz biz de:KK16:

enerji dolu bir gün herkeze tatlı anneler...

zira ben kendimde o enerjiyi bulamıyorum artık.sol bacağım bi kasıldı öyle kaldı.geçmiyor bir türlü :KK43:
doktorum magnezyumu günde 3 kez iç dedi.birde deli gibi süt ürünleri tüketiyorum ama nafile.
35.haftaya geldimm.inanamıyorum bazen...geçiyor günler işte..gerçekten sona yaklaştık..
sadece doğumu ve oğluşumun yüzünü gördüğüm anı düşündükçe işte bu ağrılara değer katlanıcaz diyorumm :))

canim yazik korkmussun gece gece, hayir olsun diyelim, hamile ruyalari iste, ben de doguruyorum doguramiyorum, aman bi bakiyorum cocuk cikmis ben farkinda degilmisim:))) daha da neler neler

ilk bebekse erken donuyo erken dusuyolar, ama bu dogumun yakin oldugu anlamina gelmiyo merak etme, cocugun durumu degil de senin durumun belirliycek dogumu, eger acilma baslamissa, suyun gelmisse vs. Benim ilk kizim da hic asagi inmemisti tam tersi, dogum sirasinda bile gogus kafesime baski yapiyodu, sonra ebe keseyi patlatti da hanimefendi oyle indi asagiya:))
Allah yardimcimiz olsun, hayirli miyadinda saglikli dogumlar nasib etsin, amin.

evet ilk bebegim.rahatladim tesekkur ederim arkadasim.:-) yarin kontrolum var.bakacaz acilma varmi yokmu? bide kesenin patlatildini cok duymaya basladim.gerekli oldugu zamanlarda kullaniliyo sanirim.acaba bebis daha mi cabuk cikar kiii :-) eltime doktor demis ki" bazi ilk dogumlarda 6 saate yakin dogum da kalan insanlar oldu"diye.azcik tirsma oldu ama.bence o anda gecen zamani anlayamayacagimizi dusunuyorum.

Anaammm
Senin de bitiyo yani hazırlıklar ben kaldımmmmm :26:
Gerçi birtek banyo malzemelerimizle emzik eksiğimiz var
Ay bi de bebek beziiiiii bi deeeeeeeeeee......
Ay bayağı bir eksik varmış yaaaaaaa neyse sustum ben :KK9:
Annem gelince söylersin neyi nerden almış kaç tl ye almış. Malum yakın mekanlardayız değerlendiririz biz de:KK16:

tmm cnm yazarım.. babamız bezını aldı ıkı tane.. bıtane 1 beden bıtanede 2 beden.. pirimanın piremıum care olanı.. fazla stoklamadık olur olmaz pişik yapar dıye..

ikitane nuk emzık aldık sılıkon ve kaucuk hangısını kabul ederse oğluşum.. banyo derken kuvet,banyo kova maşrapa,lif ve sampuanlar alındı.. ama kuvet için file almadım arkadasım ben aldım hıc kullanamadım dedı.. ihtıyac olursa sonra alacagım..

annemın ılk duragı hanı sıncanda gimsa varya onun karsısında PEMBE PRENSES var.. oraya gıdecektı..

Annamm dur şimdi Belgin bekle daha kız seninde vaktin var:KK52: Papatyam ah bu rüyalar... Bende bir dünya görüyorum. Zaten gece hacıyatmaz gibi :KK9: yat kalkla geçiyor. Uyuduğum zamanlarda rüyalar yetiyor:KK53:

Cemremmm tatlım sağol bilgiler için. 51 TL olan internet hangisi olaki? Evde telefon yok ona gerek kalmayacak birşey değil mi?

Aaaa adaşım şulem demi net arayışında:KK54:

Nifadocum Ebah işten ayrılmıştır şimdi. Taşınma durumları vardı.

Sude adresi özele mi atayım canım? Kart bilgimi de istemediğine göre hedayi geliyor bana :KK9::KK9::KK9::KK9:

tmm cnm yazarım.. babamız bezını aldı ıkı tane.. bıtane 1 beden bıtanede 2 beden.. pirimanın piremıum care olanı.. fazla stoklamadık olur olmaz pişik yapar dıye..

ikitane nuk emzık aldık sılıkon ve kaucuk hangısını kabul ederse oğluşum.. banyo derken kuvet,banyo kova maşrapa,lif ve sampuanlar alındı.. ama kuvet için file almadım arkadasım ben aldım hıc kullanamadım dedı.. ihtıyac olursa sonra alacagım..

annemın ılk duragı hanı sıncanda gimsa varya onun karsısında PEMBE PRENSES var.. oraya gıdecektı..

Edlin merhaba tatlım. Ya şu imza alanındaki eş durumunu nasıl yaptın??? Bende istiyom

:KK16::KK16::KK16: evett daha kaynana dedikodularıı, bebeklerimizin gazlarııı neler neler.

benim eve acil internet ayarlamam lazım. şu türksata bakıcam bide o nasılmış :26:

bende 35. haftamda bırakıcam inşallah 2 haftam kaldı. ne kadarda iyi olsak vucut kaldırmıyo artık.

bi kere ciddi uykum geliyo sürekli. doyamıyorum uykuya.

bide allah korusun erken doğum falan olur evlerimize çekilelim eksiklerimiz bitsin.

BU BENİM SON HAFTAM.cumartesi kontrolüm var sabahtan raporumu alır bırakırım artık hayırlısıyla

Merhaba begüm bende senin gibi çalışan bi hamileyim ama işim çok yorucu değil masamın altına bi sahpa koydurdum ayaklarımı uzatıp oturuyorum gün içinde arada bir de kısa yürüyüşler yapıyorum koridorda beni tek yoran iş konusunda 50 dakika süren yol.O da zaten hemen ardından dinlenebilme şansım olduğundan çok büyük problem değil.Ben son üç haftama kadar direnmeyi düşünüyorum.Allah sana ve tüm hamile çalışanlara ve hatta tüm anne adaylarına sağlık,sabır ve kolay doğumlar nasip etsin.

işyerinde işler çok yoğun benim bu aralar yıl sonuydu yyıl başıydı hesap kapamalardı derken ölüp bitiyorm.korkuyorumda bu kadar yorgunluk etkiler bebişimi sonra üzül dur allah korusun o yüzden doktorumunda tavsiyesiyle 35 te bırakıyorum ben

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 31 haftalık hamileyim öncelikle tüm bebek bekleyen anne adaylarına RABBİM hayılısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum vee :) 24 haftada şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı 2. yaptırdım oda yüksek çıktı dr um endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi böyle bişey yaşayan oldumu varsa cevap lütfen teşekkürler

bende normal çıkmıştı.böyle tecrübe yaşamadım ama geçmiş olsun arkadaşım.

Ben 32. hafta raporumu pazartesi alaağım 37 ye kadar çalışırım diyordum ama bu gün çok zor geçiyor.Her an pes edebilirim.

zorluyolar ya hele de geceleri ölüyorum valla nefesim yetmiyo resmen

kızlar daha öncede bahsetmiştim gögüsümün tam ortasında bir şey çıktı ucu falan yok ama çok acıyor 1haftadır yatamıyrm o ağrıdan bebeğimi unuttum !!! gece sasğa dönyrm olmuyyr sola dönuyrm olmuyr geçen senede aynı yerde çıkmıştı sert genel cerraha gittim testler temiz çıktı yağ bezesi demişti istersen hemen ucunu hafif kesip sıkıp çıkaraym demişti. yok demişti zararsızsa kalsın demiştim 2 hafta sonra geçmişti..şimdi tekrar çıktı korkuyrm çok üzülyrm doktorada gidemyrm bayan genel cerrah olan hastane bulamadım of ya...ağlasam yeriidir..

yine bi doktora görün derim ben

selamlar.nasiliz bebisler ne yapiyorlar.bu gun tam 30 hafta olduk.cok sukur yarindan 31 haftaya adimliyoruz.insallah,simdi biraz gecmis yapayim.:KK55::KK55::KK55:

2013, canım valla aslında izinleri hakediyoruz.bende 11 kilo aldım ama darlanıyorum bide tek göbek var.otobüs zorluyo beni, sabah yine sinir oldum hamilelere ayrılan koltuklarda hep uyuklayanlar var ilersinin zaten hiç umru değil, ayırlırsam sırf sebebim bu olur.işimde rahat çünkü.sen 34 mi izne ayrılcaksın yanş ? ist da yanında kalcak birileri var mı doğuma dek ? aman inş ist da olursun doğum zmanı ya.bende izne ayrılırımda eşimin tayin olayı belimizi büküyor olmazsa tayini davalık işlerimiz olabilir, bebeklede annemlere dönmek istemiyroum 1 ay bile çok önemli gelecek diye sıkıyorum dişimi.allah yardımcımızda olsun hepimizin.

sude, demek korkuttun eşini, her an doğumu bekle diye :) ama şaka amaka sona geldik ya sahi

cemrem, selamlar canım.benimde eşimde vın var onla idare etcez artık ama ciddi fatura gelmiş size ya o vakit.

paptyam, belgini doğurttun hee :)) zamanında gelsinler inş, geçende ben doğurmuşum bebeği görmüyorum dr diyor boyu çok iyi kaç diyorum 1,55 diyo, yuuh dedim yanlışlık var 55 cm dedi, ilkkez bu kadar uzun bi bebek olduğunu duydum tamam uzunumda bu kadar değilimi diyroum keni kendime :)) seninde çok şükür ddoğuma daha var valla beraber doğurcaz senle inş :)) ilk senden beklerken gol atanlar çıktı bak görüyomusun

Pijama takıntım başladıııııııııı biri beni durdursuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
4 adet pijama bir adet gecelik aldım hala daha da bakıyorummmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

Edlin merhaba tatlım. Ya şu imza alanındaki eş durumunu nasıl yaptın??? Bende istiyom

kuzum söylüyorum..

kullanıcı kontrol paneli
profili düzenle(altlara doğru gel)
özel gün tarihiniz
hitap şekliniz gibi doldurma kısımlar var onları yap ve kaydet..

çok güzel demi hadi yap görelim:KK16: hadi herkesler yapsın kızlar :KK9:

enerji dolu bir gün herkeze tatlı anneler...

zira ben kendimde o enerjiyi bulamıyorum artık.sol bacağım bi kasıldı öyle kaldı.geçmiyor bir türlü :KK43:
doktorum magnezyumu günde 3 kez iç dedi.birde deli gibi süt ürünleri tüketiyorum ama nafile.
35.haftaya geldimm.inanamıyorum bazen...geçiyor günler işte..gerçekten sona yaklaştık..
sadece doğumu ve oğluşumun yüzünü gördüğüm anı düşündükçe işte bu ağrılara değer katlanıcaz diyorumm :))
ya bende dr a anlattım ama magnezyum filan vermedi ama şükür çokta kramplarım yok.az kaldı sıkcaz dişimizi, gerçi sonrada bebişlerimiz gece uyanık kalarak fermanımızı kescek ama olsun değer :)

canım filedense sünger kullanışlı oluyomuş öyle tavsiye ettiler bizde sünger aldık. birde 3 tane premium cre aldık sanırım 1 ay idare eder bizi.çokta uyguna aldım fazla almadığımada pişman oldum 21,5 tl ye aldım çünkü.birde bebeğe hiç emzik almadık ya, doğuma hazır sayılırım ama kendime gecelik yada pijama almam şartıyka ::) iyiki alışverişi sona bırakmamışız insanın hali kalmıyomuş.

X