- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Artık sayılı günler..yaa kızlar ben doğumdan felaket korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor hiç uyuyamıyorum..önümde iki secenek var devlette olursam normal diyor dr.başkada bişiy demiyor kesinlikle sezeryana almam diyor..özelde olurda dr.korkun varsa zorlamanın mantığı yok sezeryan yaparım diyor..:26: Ortada kalakaldım.birde benim taşikardim var sürekli kalbim 100 ün üstünde atıyor buyüzden acillik oldum kaçkez...bire paniğim zaten tansiyonumda çok düşüyor 3-2 ye kadar düştüğü oluyor (küçük olan) büyükte 15-14 fırlıyor dengesizlik var yani ..şekerim yine yükselmiş..yok yok yaniiikorkum acı çekmek değil o sırada kalbim ve tan siyonum neolur allah bilir...bilmiyorum hayırlısı artıkk:18: Birde kasılmalarımmm felakett var günde en az 10 kez kasılmalar yaşıyorumm artık sinyaller hazırrlan diyor bana..allahjım yardımcımız olsun inşallahh tek derdim tek isteğim evladımı kucağıma sağ sağlim almakk inşallahh öptüm Hepinizii.bu arada sezeryan olursam dr.gün verdi şubat 10 gibii azcıkkk kaldııı