2 hafta önce gittiğimde doktora 32 hafta raporumu ne zaman alırım diye sormuştum oda hesapladı 17 sinde gel dedi. bende 31+5 tym bugün 32. hafta olmuyr mu? ozamanda bu tarihte almamız gerekmiyyor mu? 33. haftada geçmiş oluyor yanlışmıyım.hatta dün okulda arkadaşlar geçiktirme falan dediler.bende çok iyi bilmyrm cnm ya=) doktor hesapladı.akşam yazarım burdan okulada öğleden sonra veririm raporu biliyorlarsa sorarım bizim şu 15 tatil sayılıyor mu diye !!!
himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii
merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:
inan şu an o komuyu yazacaktım
ben de pimpiriklenmek istemiyorum ama gögüslerim sanki boşlukta gibi duruyor, önceden tan göbeğin üstünde duruyordu
göbeğin aşağı inmesi için çok erken bir zaman değil mi?
merhabalar canlar...
Dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:
gny canım.benimde yaklaşık 20 gündür öyle.göğüs altı boş be göbeğim oldukça aşağıda.hattta bi komşum niye böyle olmuş.daha erken dedi.moralimi bozmamsı için neden öyle dediğini sormadım.
anneme danıştım dün akşam telefonda,aşağıya inmiş bebek,doğum mu olacak acaba dedi.haftaya perşembe randevum var,soracağım doktora.başı da yukardaydı benim bebeğimin,döndü mü acaba?
gny canım.benimde yaklaşık 20 gündür öyle.göğüs altı boş be göbeğim oldukça aşağıda.hattta bi komşum niye böyle olmuş.daha erken dedi.moralimi bozmamsı için neden öyle dediğini sormadım.
özel mesaj atıyım dedim ama canım mesaj kutun doluymuş :)
öğretmen arkadaşlar memurumuz da konuşmuş ben de aradım bağlı olduğum ilçe milli eğitimi kadın diyor ki 32.hafta raporunu aldığında çalışır olman yeterli 33-34 sömestra gelse de farketmiyor.
ben de kendim için şöyle düşündüm haftaya perşembe 32.haftamın ilk günü mecburen ilk gününden almam lazım çünkü ertesi gün okul kapanıyor. o gün raporu alıp okula gideceğim iki gün. sonra okul açılığı hafta perşembe günü doktora tekrar gidip 35haftalık hamile ... diye alacağım böylelikle toplam 3 haftamı aktarmış oluyormuşum. kadın diyor ki hocam siz sömestri karıştırmayın okul açıkken gidin raporunuzu alın sonra da istediğiniz zaman 35 36 37.hafta tekrar raporunuzu alırsınız diyo.
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gittiValla üşendim yeniden yazmaya.
Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....
Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082
canım çok sevindim geçmiş olsun dinlenmeye devam değil mikızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)
canım çok güzel maşallah bende oralara gelemedim hazır alayım diyorum sordum bir dükkana hocam zaten malzeme fiyatına yapıp veriyoruz dediler ben tamam dedim ama biliyorum ki maddiyattan malzeme almıyoruz yapmak daha keyifli :)Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.
Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234
Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah
Ayy kendi resmimde çıktı :))))
canım inş hayırlı haberlerle gelirsin inş ben bu hafta sonu gidecektim ama bulunduğum yerde kar başladıkızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)
vallahi ben 2-3 yıldır uykusuz kaldığım için bilirim uykunun kıymetini tam oğluşumun uyku su düzene girdi diyordum gene başladı gece en az 2kere kalkıyor vallahi kılımı kıpırdatmıyorum oğluşum uyanıyor ben hemen eşimi dürtüyorum aşkım kalksana zavallı kocam benimslm kızlarrrr ben ekim annesiyim (eylül de geldi ama kızım) sizlere tavsiyeem ki eminim bunu çok duyuyorsunuzdur :) BOL BOOOLL uyuyun iyice doyun uykuya bebişler gelince kıymetini biliyosunuz uykunun :) Allah canlarına sağlık versin ama 4 aydır uyumuyorum :)) hala düzene girmedi .umarım sizin bebişler bu aylarda düzene girer şimdi hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla alın kucaklarınıza