2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ya biz odayı ikeadan aldık. evde dolap kapaklarını akşam biz takamamıştık bugun annem geldi takarken dolabın sol yan tarafında ufak bir zedelenme oldu dolap bembeyazdı orda gözüme çok takıldı çok üzüldüm. küçük bişey ama canım çok sıkıldı yaaa nerdeyse ağlayacaktım annem de ondan ne olur dedi ama kadına da ayıp oldu teşekkür bile etmedin dedi o da bozuldu sanırım ama bebeğimin hiçbişeyine zarar gelmesin istiyorum çok özeniyorum beni bi tek siz anlarsınız

kızlar ütüyü bitirdim oğlumun çekmecesini dolabını tekrar boşalttım bida sildim :) anneme zor olmasın diye her takımı eldiveni şapkası takımıyla ayrı ayrı katlayıp tekrar koydum asılacakları astım ama çok yoruldum şimdi biraz dinleniyim diye size yazıyım dedim .
kardelen23 cnm benimde hala belli deil :S
sudee cnm sen kaynananın dediği ismimi koyucaksın?- cnm bizdede annem illaki babamın ismini istiyo erkek kardeşim olmadığı için ne eniştem babamın adını koydu nede eşim koyma niyetinde eşimle tartıştık hatta baya ağladım sonra eşim hem benim babamı hemde senin babanın ismini koyalım o zmn dedi yok dedim olmaz öle şey başka bşy koyalım sonuçta ömür boyu bu ismi taşıcak aklımdan yağız diye geçiriyorum eşimde artık sen düşün o zaman onu koyalım dedi çok üzüldüğümü görünce ,annem üzülücek ama arayı bulmam lazım

ilahii sonsy bı alem kızsın sen ben sade yada cok az desenlı kırmızı pıjama almayı dusunuyorum bır de sacıma kırmızı lohusa tacı klasik kurdeleli ohh tamamdır

hım bazen boyle takıntılar olabılıyo tabi cok görmuyorum ama annene hıssettırmeseydın nazar boncuklu yada başka bir desenli stikır yapıstır.. tabı yapıstırılabılecek yerdeyse.. az da olsa gözüne carpmaz bence:44:

cnm kafana takma hiç ya anlıyorum herşey mükemmel olsun istiyoruz ama beyaz ojeyle yada beyaz sprey boyayla boyasan halledemezmisin.

ohhh ellerıne saglık misss gibi olmuşş..
evet ya zor bı durun ıcındesın.. bende takım konusunda aynı sıkıntıyı yasıyorum :d kardesım fenerlı olacak esım galatasaraylı olacak dıyıp duruyo... buyuk sıkıntı gercekten.. bu erkekler bı acayıpp ya

merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:

slm,bende de oluyo cogu zaman. korkuyorum gobegim asagida olunca ama sonra normale donuveriyoo.suana kadarda bisey olmadi cok sukur.belkide bebisin pozisyon degistirmistir.sonra tekrar normal halini alir diye dusunuyorum.gerci kac haftalik bilmiyorum ama.takibine devam et ama cok da telas yapma arkadasim.bende bole bir durumla karsilastigim icim soyluyorum.

Tatlım ya sen dikkat et hem sen de alet takılı hem açıklığın daha çok. Allah muhafaza benim açıklık falan normal. Evde de cok kısıtlayıcı davranmana gerek yok dedi doktor. Ondan benim rahatlığım yoksa açıklığım 2,5 olduğu zaman hiç kalkmadan yattım

ilahi edlin tek sorun o olsun cnm :))

Evet canım. Sezon ürünü fiyatına iki tane aldımm.. Daha da alacaktım. Pijama takıntım var da benim çok seviyorum..

Aaaaaa... Bi şi cik olmaz tatlımmmm..... Daha önümüzdeki zamanlarda ne hale gelecek onu düşün

Bak orada kırmızı bi pijama da beğenmiştim. Beyaz puantiyeli... Ama kısa kollu idi.. Ama ben de kısa kollu bi şi aldım su yeşili ama üzerine krem sabahlık beğendim unnado dan onu alacağım...

Ay o ne ya ömür torpusu

Aynen kendi istediği olsun istiyoo birtekk ama öylede değilmiş gibi davranıyo yimezler.

kızlar yardım edin doktor 5 hftalık hamile olduğumu söledi ultroson kağıdında 4.9 mm yazıyo normalmi bilgisi olan varmı

normaldir daha ne olacağıydı aarkadaş birşey olsa doktorun söylerdi zaten..
anomm eski günlerimeee döndümm hey gidi 5 haftalar.. şimdi doğuma 5 hafta kaldı neredeyse.

kız seniii popona vura vura sevmek istiyorum. her işi mi karışık olur insanın
eğer 31. haftada yazamazsa doktorun sömstrda da olsa gidersin yazdırırsın bişey olmaz. kaybın olmayacak.

aslında onun istediği isim fatıma tüz zehra... yani böyle iki isim gibi olduğu için biz yanına kendi istediğimiz ismi koyamıyorduk.
ama sadece fatıma koyabilirmişiz zehra lakabıymış temiz pak anlamnda...

bizde zeynep istiyoduk dedik zeynep fatıma koycaz. diyo ki hani kesin fatıma da kararlıydınız(gönlü olsun diye öyle söylemiştik) hani 3 isim gibi olurdu vs vs.

bende eşime dedim annene sorar mısın yanına kendi istediğimiz ismi koymamızın da mı sakıncası var oda mı problem tabi gülerek konuşuyoruz.

oda hemen dedi yook kızım istediğinizi koyun göbek adı olur benim istediğimin. ama içinden bize gıcık oluyo biliyorum çokta tın

onun istediği isim fatıma ama ismin uzun hali fatıma tüz zehra...

bizde yanına kendi istediğimizi koysak 3 isim gibi olur dedik. ağır olur. sonra öğrendikki

zehra olan kısım lakabıymış. bizde zeynep istiyoruz. şimdi zeynep-fatıma koymaya karar verdik onunda gönlü olsun diye...

bide üzülmesin diye diyoduk fatıma tüz zehra koyarız diye kesin kararlıyız (ben zehra derim diye düşündüm)

sonra zeynep- fatıma ya karar verdik deyince hani tek fatıma da karar vermiştiniz diyo oda batıyo yani..

töbe töbe dicem sen doğur istersen

çocuğada bakacak aslınmda bi sıkıntı yokta benim içime kurt düştü.

komşunun 4.5 yaşındaki çocuğuna bakacaktı bir süre altına büyüğünü yapmış diye fenalaştı abartı baya

olayları bende o kadar abartınca benim çocuğumda da aynısı mı olacak diye dertlendim.

bide allah biliyo kendim bakmak istiyorum. belkim işe devam etmem bir süre.

işsizlik maaşı falan alırım.

merhaba belgin42,
bende konyadayım. ve burda kararsızlığımdan dolayı iki doktora birden gidiyorum şimdilik. ve benim bebeğimde cok aşağıda, hemde çok uzun zamandır. çok güzel baskıda yapıyor kasıklarıma sağolsun:)) biraz yurudugumde, azıcık ayakta kaldığımda hemen ağrı yapıyor. ama her iki doktorumda rahim ağzının tamamen kapalı olduğu için böyle bi durumun erken doğuma sebep olmayacağını söylediler. ve hatta ikiside bana 32. haftada işi bırakmamı teklif etti, erken doğum tehlikesinden değil, kasıklarıma baskı yapabileceğinden bana eziyet olacağını söylediler. açıkcası sanırım işin eziyet kısmı bugun basladı. ustelik bugun birde calısabilir raporumu aldım. ama eve gelince bir guzel uyudum su anda iyiyim. birazda, annemler gelecek yanıma onlara guveniyorum.
ama bence hareket etmek iyi bişey nereye gitsem doğum için iyi geldiğini söyluyorlar, yabancı kaynaklı sitelerde hamilelere yaptırmadıkları egzersiz yok gibi, zaten yuruyuse cıkmadığım gunler fena halde sisiyorum ben. birde saglık ocagına kontrole gittigim hemsirede cok ilgili bir bayan onada herseyi anlatıyorum, bana bir abla gibi tavsiyelerde bulunuyor sagolsun. onunda soylediği, kendini cok fazla yormadan hareket etmem gerektiği.
Allah hepimize sağlık versin....

Dermoeczanem den alış veriş yapan arkadaşlar ürünlerin orinalliğini kontrol ettiniz mi fiyatlar cok uygun geldi de bana

Merhabalar
Bizim gibi hala ismi olmayan bebek var mı acaba?
bizim ismimiz de halen yok.. eşim bebek ismiyle doğar diyor...
Allah bize yardım etsin canım... kendine çok dikkat et...

aramıza hoş geldin canım.. ben de sana sağlıklı ve mutlu bir doğum diliyorum..

candasss... geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

hepinizi öpüyorum.. ne de olsa sanaldan hastalık bulaşmaz :))))

Dermoeczanem den alış veriş yapan arkadaşlar ürünlerin orinalliğini kontrol ettiniz mi fiyatlar cok uygun geldi de bana

evet ya ben sebamed urunlerine 130a yakin para verdim bi arkadas 65 e geldigini soyledi kaziklandim demekki diye dusundum :-(

Teşekkür ederim arkadaslar.
Edlincim ben de Ankara'dayim. Sitelere uzak dersen Eskişehir yolunda Anse var, orada da var Yux mobilya.

Merhaba arkadaslar,
Bugün doktora gittim, nst'e girdim. Hersey yolunda. Dogumu konuştuk, dogum pozisyonundaymis. Normal dogum olmasını isterim ama en ufak bir sıkıntıda sezeryana donerim dedi. Preeklampsi var diye. Planlı sezaryan olmasın dedim, o da sıcak bakmıyor. Her şey yolundaysa sonuna kadar bekleriz dedi.
Lavman, sonda falan yapmiyormuş. Nefes ve ikinmayi bana öğretecekmiş.
Hastane ile görüş dedi. TOBB etü'de düşünüyorum.
Eda kuzum da 2300 gr olmuş, 1 hafta ondeymis.

Bizden haberler böyle.

Teşekkür ederim arkadaslar.
Edlincim ben de Ankara'dayim. Sitelere uzak dersen Eskişehir yolunda Anse var, orada da var Yux mobilya.

him tmm arkadasim cok sagol.. bebeginede masallah..nst den korkar oldum okadar cok gizli sanci muhabbeti oldu ki... nst ye baglanmak icin can atarken bi anda sogudumm :--(

him tmm arkadasim cok sagol.. bebeginede masallah..nst den korkar oldum okadar cok gizli sanci muhabbeti oldu ki... nst ye baglanmak icin can atarken bi anda sogudumm :--(

Sıkıcı biseymis zaten. Sancı aparatini bağlamadı, bana bebeğin hareketliliğine baktı sadece.

cnm dr kilosu icin bisey demedimi. gunlerimiz ayni sayilir. bnmki 2147 gr geldi. fazla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…