bizimkinin de ismi yok :44:
maşallah iyi b12 varmış sende
canım ya sana çok teşekkür ediyorum bana o mağazayı önerdiğin için bugun gittim ve ilk defa bir gecelik ve pijama takımı beğendim. mağazada girince sol arka reyondaydı. pembe beyaz kırmızı gecelikler 33tl pijama takımları 44tl idi. ama yine almadan çıktımani karar vermeyeyim dedim. kaç pijama kaç gecelik alayım hangi renk diye evde düşüneyim dedim kadın başımda beklerken ben düşünemiyorum.
kızlar ya biz odayı ikeadan aldık. evde dolap kapaklarını akşam biz takamamıştık bugun annem geldi takarken dolabın sol yan tarafında ufak bir zedelenme oldu dolap bembeyazdı orda gözüme çok takıldı çok üzüldüm. küçük bişey ama canım çok sıkıldı yaaa nerdeyse ağlayacaktım annem de ondan ne olur dedi ama kadına da ayıp oldu teşekkür bile etmedin dedi o da bozuldu sanırım ama bebeğimin hiçbişeyine zarar gelmesin istiyorum çok özeniyorum beni bi tek siz anlarsınız
kızlar ya biz odayı ikeadan aldık. evde dolap kapaklarını akşam biz takamamıştık bugun annem geldi takarken dolabın sol yan tarafında ufak bir zedelenme oldu dolap bembeyazdı orda gözüme çok takıldı çok üzüldüm. küçük bişey ama canım çok sıkıldı yaaa nerdeyse ağlayacaktım annem de ondan ne olur dedi ama kadına da ayıp oldu teşekkür bile etmedin dedi o da bozuldu sanırım ama bebeğimin hiçbişeyine zarar gelmesin istiyorum çok özeniyorum beni bi tek siz anlarsınız
kızlar ütüyü bitirdim oğlumun çekmecesini dolabını tekrar boşalttım bida sildim :) anneme zor olmasın diye her takımı eldiveni şapkası takımıyla ayrı ayrı katlayıp tekrar koydum asılacakları astım ama çok yoruldum şimdi biraz dinleniyim diye size yazıyım dedim .
kardelen23 cnm benimde hala belli deil :S
sudee cnm sen kaynananın dediği ismimi koyucaksın?- cnm bizdede annem illaki babamın ismini istiyo erkek kardeşim olmadığı için ne eniştem babamın adını koydu nede eşim koyma niyetindeeşimle tartıştık hatta baya ağladım sonra eşim hem benim babamı hemde senin babanın ismini koyalım o zmn dedi yok dedim olmaz öle şey başka bşy koyalım sonuçta ömür boyu bu ismi taşıcak aklımdan yağız diye geçiriyorum eşimde artık sen düşün o zaman onu koyalım dedi çok üzüldüğümü görünce ,annem üzülücek ama arayı bulmam lazım
merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:
cemre kuzum vallahı ıyı cesaretlısın yaben haftalık ıgneye gıderken bıle korkuyorum yınemı ayaga kalkıcammm dıye...çok mu abartıyorum acaba ama her seferınde dr ıstırate devam dedıkce bende korku artıyo..
papatyanın dedıgı gıbı aslında 34 den öncesini düşünmemek lazım..
madem cıkıcan dısarı 34 den sonra cık dr un takla atabılırsın demıs ya o açıdan şey ettim
ohhh ellerıne saglık misss gibi olmuşş..
evet ya zor bı durun ıcındesın.. bende takım konusunda aynı sıkıntıyı yasıyorum :d kardesım fenerlı olacak esım galatasaraylı olacak dıyıp duruyo... buyuk sıkıntı gercekten.. bu erkekler bı acayıpp ya
bizimkinin de ismi yok :44:
maşallah iyi b12 varmış sende
canım ya sana çok teşekkür ediyorum bana o mağazayı önerdiğin için bugun gittim ve ilk defa bir gecelik ve pijama takımı beğendim. mağazada girince sol arka reyondaydı. pembe beyaz kırmızı gecelikler 33tl pijama takımları 44tl idi. ama yine almadan çıktımani karar vermeyeyim dedim. kaç pijama kaç gecelik alayım hangi renk diye evde düşüneyim dedim kadın başımda beklerken ben düşünemiyorum.
ilahii sonsy bı alem kızsın sen ben sade yada cok az desenlı kırmızı pıjama almayı dusunuyorum bır de sacıma kırmızı lohusa tacı klasik kurdeleli ohh tamamdır
hım bazen boyle takıntılar olabılıyo tabi cok görmuyorum ama annene hıssettırmeseydınnazar boncuklu yada başka bir desenli stikır yapıstır.. tabı yapıstırılabılecek yerdeyse.. az da olsa gözüne carpmaz bence:44:
Ay o ne ya ömür torpusu
kızlar yardım edin doktor 5 hftalık hamile olduğumu söledi ultroson kağıdında 4.9 mm yazıyo normalmi bilgisi olan varmı
32+0da alınıyor demek ben 31+0da alıyım diyordum okul kapanmadan. 32+0 sömestr tatili oluyor. ama doktor 31+0da 32 haftalık yazar 1-2 haftayı sorun etmez ama bu seferde 2 hafta aktarıyım derken elimdeki 1 haftadan da olacağım sanırım
yakında yasa çıkacak bu uğraşlar boşaymış diyeceğiz. ama tabi garantiye almak lazım ya çıkmazsa
sudee cnm sen kaynananın dediği ismimi koyucaksın?- cnm bizdede annem illaki babamın ismini istiyo erkek kardeşim olmadığı için ne eniştem babamın adını koydu nede eşim koyma niyetindeeşimle tartıştık hatta baya ağladım sonra eşim hem benim babamı hemde senin babanın ismini koyalım o zmn dedi yok dedim olmaz öle şey başka bşy koyalım sonuçta ömür boyu bu ismi taşıcak aklımdan yağız diye geçiriyorum eşimde artık sen düşün o zaman onu koyalım dedi çok üzüldüğümü görünce ,annem üzülücek ama arayı bulmam lazım
Sude, canım siz ne koycaksınız kızınızın adına ? k.validenin istediği ismimi ? k.validen bebeğine bakmaktan vaz mı geçti ? geçen anlayamadım da.allah muhtaç etmesin yeterki, hemen sitemleri geliyor.benim annem bakcak.k.validem baştan postayı koydu ta nişanlıyken.ben bakmam diye.allahtanki annemde yakında yoksa işim yaştı.
?
canım merhaba. Teşekkür ederim bugün iyiyim şükür evet başından beri hep sorunlarla uğraştım ilk 3ay düşük tehlikesi, sonra bebeğin kalbi delik dedi densiz doktorun biri korkuttu bizi, sonra bebeğin eşi rahim ağzını kapatmıştı ki çok şükür yer değiştirdi. Ama bu dönemde dediler bana erken olabilir diye. Sonra idrar yolu enfeksiyonu ve mantar 2ay uğraştım bunun içinde erken olabilir dediler. Herşey yoluna girdi derken dünkü olanlar. Bende hissediyorum basının çok aşağıda oluşunu. 5dakika yürürsem hemen kasıklarm ağrıyor. Ben hep sakinilan göze çöp batar diyerek önemsememeye çalıştım ama artık hep yatis. Çok şükür suyumuz iyi rahimde açılma Yok. Ama direk doğum şeklinde olduğu için senin hareketin doğumu başlatabilir dedi doktorum.
bizim ismimiz de halen yok.. eşim bebek ismiyle doğar diyor...Merhabalar
Bizim gibi hala ismi olmayan bebek var mı acaba?
Allah bize yardım etsin canım... kendine çok dikkat et...afiyet olsun çok geçmiş olsun
ben de şimdi başladım kendi yavrum hasta , arkadaşlarına bulaşmasın diye getirmedim kapıda veli beni tembihliyor hocam ateşi var kontrol edermisiniz diye bu ne yüzsüzlük hasta dinlenseydi dediğimde ikna edemedim diyor bu nasıl annelik anlamadım çocuk merkezli aile işte sinirlerim tepemde daha başlamadan bir de doktorculuk oynayacaz insanlara...
İnşallah bende 2013 Mart annesi olacağım. Oğlum ile tanışacağım güne her gün biraz daha yaklaştıkça heyecan ve mutluluğum biraz daha artıyor. Yazı ve yorumlarınızı okudukça biraz daha heyecanlandım. Tüm Gebelere sağlıklı ve mutlu bir doğum diliyorum.
Dermoeczanem den alış veriş yapan arkadaşlar ürünlerin orinalliğini kontrol ettiniz mi fiyatlar cok uygun geldi de bana
bence degıstır kulplar aynı olsun pembe cok yakısmıssitelerden aldın demekkı sen demı ankaradasın.. bende mobılya alacagım zaman bı ugrayım oraya cok begendım cunku...
he ya doğrusun vallahıbi kaldırsam devamı gelcek zaten
benım de aynı kızlar ve daha 30+2 deyım.. ne olacaksa artıkın:44:
bayanlar öncelikle sizleri tebrik ediyorum ne kadar güzel takip edip yazıyorsunuz vallahi ben yetişremiyorum okuyorum sonra yorulduğum için çııyorum tekrar bilgisyara oturduğumda en son hangi sayfayı okumuştum unutuyorum falan neyse izne ayrılınca bende sık sık girerim galiba :)
canım çok begendim güle güle kullansın
Teşekkür ederim arkadaslar.
Edlincim ben de Ankara'dayim. Sitelere uzak dersen Eskişehir yolunda Anse var, orada da var Yux mobilya.
him tmm arkadasim cok sagol.. bebeginede masallah..nst den korkar oldum okadar cok gizli sanci muhabbeti oldu ki... nst ye baglanmak icin can atarken bi anda sogudumm :--(
Merhaba arkadaslar,
Bugün doktora gittim, nst'e girdim. Hersey yolunda. Dogumu konuştuk, dogum pozisyonundaymis. Normal dogum olmasını isterim ama en ufak bir sıkıntıda sezeryana donerim dedi. Preeklampsi var diye. Planlı sezaryan olmasın dedim, o da sıcak bakmıyor. Her şey yolundaysa sonuna kadar bekleriz dedi.
Lavman, sonda falan yapmiyormuş. Nefes ve ikinmayi bana öğretecekmiş.
Hastane ile görüş dedi. TOBB etü'de düşünüyorum.
Eda kuzum da 2300 gr olmuş, 1 hafta ondeymis.
Bizden haberler böyle.