2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Eki Görüntüle 607591 unnado ya gecelikler gelmiş kızlar 36tl dantelli hoş bi de sabahlık alsak o da 38 pijama takımı da dantelli 52 çok mu acaba.. bebeğime alırken fiyata hiç bakmıyorum kendime gelince çok diyorum amaaan al taksite böldür di mi :KK1: kaç kere doğuruyoruz

ama düğmeler çok yukarıda emzirirken kolay olmaz sanırım tamamen gogus çıkmayabilir ekledim resmini kızlar ooof of ne gecelikmiş başıma dert oldu

bu güzel işte al bence koluda kısa iyi olur yani
hoşuna giden hangisiyse al canım niye sadece hastanedemi giycez sanki evdede giyeriz rahat rahat

kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)

Belgincim merhaba,

Bugün nasılsınız.Herşey yolundadır umarım. Ya tatlım sana bir şey soracağım. Takip ettiğim kadarıyla hamilelikte dönem dönem bir sürü sorunla karşılaştın. Suyunla alakalı bir durum olmuştu sanırım.

Benim şöyle bir durumum var. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada kadın doğum doktoru yok. Aslında 32. haftada İstanbula gidip çalışabilir raporu almayı sonra buraya dönüp 2 hafta çalışıp sonra tekrar İstanbula dönmeyi planlıyordum. Ama 2 hafta içinde 4 kez uçağa binmek bu haftalarda beni korkuttu. İstanbuldaki doktoruma söyledim. Oda 32 raporunu oradan al. 34 de İstanbula gelirsin bir sefer uçağa binmiş olursun dedi. Bana mantıklı geldi. Ama senin ve Arzunun başına gelen olaydan sonra erken doğumdan oldukça korktum. Benim merak ettiğim bu erken doğum belirtisine ilişkin daha evvelki haftalarda sende herhangi bir belirti vermişmiy di?

Kızlar direk Belgine sordum ama bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı rica edeceğim.

canım erken belirtilere çok takma derim kafaya taktıkça stres yapıyoruz ee streste doğumu erkenleştiren faktörler arasında

ben şöyle söylim
benim suyum doğuma 1 hafta kala gitmeye başlamıştı
buda bi belirtiymiş sanırım bunun üzerine doğum yapmak istediğim hastaneye gittim
muayne ve nst sonucu doktor hiç bir açıklama yapmadan ha bire nst yi tekrarlamamı istedi
günde 3 kere nst ye giriyodum doktor sonucu beyenmiyodu
1 hafta aynı şekilde uğraştım yok doktor sonucu beyenmiyo açıklamada yapmıyo
bana enfeksiyon olabilir dedi bi reçete dolusuda ilaç verdimi
yarın gene gel gir nst ye pazar günüde gir pazartesi sonuçları bana getir dedi
o bir hafta annemde kalmıştım benim evim avrupa yakasında annem anadolu yakasında oturuyo
anneme telefon açtım anne ben motora bindim eve gidiyorum doğurucaksam yolda doğurim dedim
çünkü 1 haftadır çok yorulmuştum
neyse yağmurun altında yolu kat ettim mahalleye gelincede koştura koştura eve geldim
çok yorulmuş ve üşümüştüm
gece yarısına kadar oturduk eşimle saat 4 de yattık 5 te suyum geldi
yatak baya bi ıslaktı benim hastaneye varmam 10 u buldu doğurmamda aynı gece 11 45 de gerçekleşti
aralarda öyle şeyler yaşadıkki anlatsam bu ne rahatlık diye bana gülersiniz neyse çok uzun oldu
benim erken belirtim suyun akmasıydı

merhabalar bugün dr kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi:nazar:,başı aşagıdaymış oğluşumun. çalışabilir raporu 31+0da mı yoksa 32+0da mı alınıyor dedim 32+0'da dedi.
ilçe mem.i aradım sömestr tatili eklenmiyormuş bizde de,çok üzüldüm buna.her ilçe kendi kafasına göre iş yapıyor malesef.
herkese iyi günler...

maşşalah oğluşuna

merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:

benimde aynı karnım baya bi aşşağıda hatta sanki şu son bir haftadır dahada aşşağıya indi

kızlar, beni korku sardı yaaaa. doğum nasıl olcak diye.normal istiyorum ama korkuyorumda:KK43: bide muayene olduğum doktor gece falan doğum olursa gelmiyor. nöbetçi doktor bakıyor. nasıl olcak hiç bilmiyorum.

korkma doğumdan benim gittiğim hastanede öyle doktor nöbetçi olursa şansıma doğuma girermiş yoksa o gece kim nöbetçiyse o giriyomuş
doğum olayın başladığı anda inanın korkucak vaktiniz olmucak her şey kendiliğinden gelişicek siz sadece ayak uyduracaksınız bu kadar basit

herkese merhaba...
nasılsınız? ben öğle tatilindeyim. yemegimi yedim, size bakayım dedim.
doğuma 5 hafta kala grip oldum. öksürük-hapşırık gidiyorum. veliler hasta çocuğu neden okula gönderir ki?
neyse ki haftaya tatiliz... hazırlıklar nasıl?
benim gibi Tokat'ta oturan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz?

2 hafta önce gittiğimde doktora 32 hafta raporumu ne zaman alırım diye sormuştum oda hesapladı 17 sinde gel dedi. bende 31+5 tym bugün 32. hafta olmuyr mu? ozamanda bu tarihte almamız gerekmiyyor mu? 33. haftada geçmiş oluyor yanlışmıyım.hatta dün okulda arkadaşlar geçiktirme falan dediler.bende çok iyi bilmyrm cnm ya=) doktor hesapladı.akşam yazarım burdan okulada öğleden sonra veririm raporu biliyorlarsa sorarım bizim şu 15 tatil sayılıyor mu diye !!!

bende 32+0 diye biliyorum, doktorumda öyle dedi. sgknın sitesinde öyle yazıyor. ama geç gidilince nasıl bir uygulama yapılıyor bilemiyorum veya erken gidilince :26:
benim 32+0 pazar gününe geliyor o yüzden 32+1 pazartesi o gün gideceğim.

öğretmen arkadaşlar memurumuz da konuşmuş ben de aradım bağlı olduğum ilçe milli eğitimi kadın diyor ki 32.hafta raporunu aldığında çalışır olman yeterli 33-34 sömestra gelse de farketmiyor.

ben de kendim için şöyle düşündüm haftaya perşembe 32.haftamın ilk günü mecburen ilk gününden almam lazım çünkü ertesi gün okul kapanıyor. o gün raporu alıp okula gideceğim iki gün. sonra okul açılığı hafta perşembe günü doktora tekrar gidip 35haftalık hamile ... diye alacağım böylelikle toplam 3 haftamı aktarmış oluyormuşum. kadın diyor ki hocam siz sömestri karıştırmayın okul açıkken gidin raporunuzu alın sonra da istediğiniz zaman 35 36 37.hafta tekrar raporunuzu alırsınız diyo.

zaten aktarılmaması çok saçmaydıı, sonuçta resmi tatil bu sen ne yapabilirsin ki. sgk bunu sorgulamaz okulla ne lakası olacak. iş olursa çağırır gidersiniz öyle değil mi.

merhabalar bugün dr kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi:nazar:,başı aşagıdaymış oğluşumun. çalışabilir raporu 31+0da mı yoksa 32+0da mı alınıyor dedim 32+0'da dedi.
ilçe mem.i aradım sömestr tatili eklenmiyormuş bizde de,çok üzüldüm buna.her ilçe kendi kafasına göre iş yapıyor malesef.
herkese iyi günler...

32+0 da alınıyor canım. doktorlar öyle söylüyor. bence ilçeyle alakalı olmamalı bu durum sen git çalışabilir raporunu al okula ver. ayrılma. onlara ne?

bu hakkı sgk veriyor sana. okul ilçe vs karışamaz ki. sana kabul etmiyoruz diyen kim?

merhaba arkadaşlar
herkes iyidir umarım ,ben ancak sabahları işlerimi halledebiliyorum akşama doğru yatıp kalıyorum bel ağrısı göğsümün altı ağrı yapıo ,doğum için yeni bir pijama daha aldım onu yıkamıstım dün onuda ütüleyip kaldırıcam etrafı süpürücem halim kalırsa oğlumun dolabınıda tekrar bi yerleştiricem hadi bakalım bana kolay gelsin sizleri öpüyorum :)

günlerimiz de yakın hastanemizde aynı orda sancı odası var ya yatarız beraber :KK1: hiç bişey almadın mı benim de hazır değil ama aldım yine ben bişeyler. benim henüz çantam da yok. annem poşete koy git diyor:KK9:valiz diyorum gülüyor:KK1: ya bu arada hava nasıl di mi kapalı yağmur yağacak herhalde. gölbaşı kar tipiymiş.
:KK9: evet cnm ya dr da aynı olsa tam oluyomus.. ya bı tane hastane cıkısı var, benım hıc bırseyım yok.. ama sadece saglık bakım urunlerı tam.. kıyafet namına bısey yok.. ben de tık yok bu ne rahatlık sasıyorumm kendıme:KK14: evet etımesgut sıncan cevresıne pek yagmıyor ama gölbası felaket oluyor..

Teşekkür ederim Sudee. Ankara Sitelerden aldık, YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar
Kulpları değiştirmek en kolay kısmı :)
bence degıstır kulplar aynı olsun pembe cok yakısmıs:KK16: sitelerden aldın demekkı sen demı ankaradasın.. bende mobılya alacagım zaman bı ugrayım oraya cok begendım cunku...
napıyoruz edlincimmmmm
totoları kaldırıp, işlerimizi hallediyoruzzzzzz, hele de bizim gibi topun ucunda olanlar
he ya doğrusun vallahı:KK9: bi kaldırsam devamı gelcek zaten:KK76:
inan şu an o komuyu yazacaktım
ben de pimpiriklenmek istemiyorum ama gögüslerim sanki boşlukta gibi duruyor, önceden tan göbeğin üstünde duruyordu
göbeğin aşağı inmesi için çok erken bir zaman değil mi?

benım de aynı kızlar ve daha 30+2 deyım.. ne olacaksa artıkın:44:

herkese merhaba...
nasılsınız? ben öğle tatilindeyim. yemegimi yedim, size bakayım dedim.
doğuma 5 hafta kala grip oldum. öksürük-hapşırık gidiyorum. veliler hasta çocuğu neden okula gönderir ki?
neyse ki haftaya tatiliz... hazırlıklar nasıl?
benim gibi Tokat'ta oturan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz?

afiyet olsun çok geçmiş olsun
ben de şimdi başladım kendi yavrum hasta , arkadaşlarına bulaşmasın diye getirmedim kapıda veli beni tembihliyor hocam ateşi var kontrol edermisiniz diye bu ne yüzsüzlük hasta dinlenseydi dediğimde ikna edemedim diyor bu nasıl annelik anlamadım çocuk merkezli aile işte sinirlerim tepemde daha başlamadan bir de doktorculuk oynayacaz insanlara...

Merhabalar
Bizim gibi hala ismi olmayan bebek var mı acaba?

bizim ismimiz varda kaynanam sağolsun kaynanalığını gösterdii. tutturdu şu ismi

koyun diye.. bide diyo sonra fikir olarak söylüyorum.. sen 9 ay taşıdın.

sonra kalkıyo diyo bu isme içiniz sinsin diye dua ediyorum :KK37:

böylesi daha karışık :KK33:

ismiyle gelsin inşallah bebeğin

Belgincim merhaba,

Bugün nasılsınız.Herşey yolundadır umarım. Ya tatlım sana bir şey soracağım. Takip ettiğim kadarıyla hamilelikte dönem dönem bir sürü sorunla karşılaştın. Suyunla alakalı bir durum olmuştu sanırım.

Benim şöyle bir durumum var. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada kadın doğum doktoru yok. Aslında 32. haftada İstanbula gidip çalışabilir raporu almayı sonra buraya dönüp 2 hafta çalışıp sonra tekrar İstanbula dönmeyi planlıyordum. Ama 2 hafta içinde 4 kez uçağa binmek bu haftalarda beni korkuttu. İstanbuldaki doktoruma söyledim. Oda 32 raporunu oradan al. 34 de İstanbula gelirsin bir sefer uçağa binmiş olursun dedi. Bana mantıklı geldi. Ama senin ve Arzunun başına gelen olaydan sonra erken doğumdan oldukça korktum. Benim merak ettiğim bu erken doğum belirtisine ilişkin daha evvelki haftalarda sende herhangi bir belirti vermişmiy di?

Kızlar direk Belgine sordum ama bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı rica edeceğim.

canım merhaba. Teşekkür ederim bugün iyiyim şükür evet başından beri hep sorunlarla uğraştım ilk 3ay düşük tehlikesi, sonra bebeğin kalbi delik dedi densiz doktorun biri korkuttu bizi, sonra bebeğin eşi rahim ağzını kapatmıştı ki çok şükür yer değiştirdi. Ama bu dönemde dediler bana erken olabilir diye. Sonra idrar yolu enfeksiyonu ve mantar 2ay uğraştım bunun içinde erken olabilir dediler. Herşey yoluna girdi derken dünkü olanlar. Bende hissediyorum basının çok aşağıda oluşunu. 5dakika yürürsem hemen kasıklarm ağrıyor. Ben hep sakinilan göze çöp batar diyerek önemsememeye çalıştım ama artık hep yatis. Çok şükür suyumuz iyi rahimde açılma Yok. Ama direk doğum şeklinde olduğu için senin hareketin doğumu başlatabilir dedi doktorum.

selam kızlar nasılsınız ? geçenki tansiyon düşüklüüğnden sonra giremedim topiğe.eve gittim geçen hafta bide 30 dk otobüs beklemiştim -8 de, sanırım onun acısıda gidince çıktı.heryerim sızlıyodu başım ensem kulaklarım bacaklaım sırtım göz kapağım.ağrıdan ne uyaybildim ne oturabildim.ağladım acımdan.sonra dr u aradkk parol içebilirsin deyince içtim ve hafifledi şükürler olsun.allah kimseyide hasta etmesin, 1 gün daha işe gitmedim.rapor alcaktım baktım iyileştim geldim evdede sıkılıyo insan.sabah biri kalktı ben oturdum kalkmasaydı birine diyecektim.ama insanların duyarsızlığına üzüldüm.çok zman karşılaşıyorum.koltuk değenekleriyle görmeyen gösleriyle ayakta durmaya çalışan insanlar var ve onları görmezden gelip ısrarla oturanlar.beddua ediyorum birgün kendileride aynı duruma düşerler inş.

lolo, canım geçen sormuştun yazamadım.sezeryanı dr um dedi, pıhtılaşmada sezeryan öneriyomuş kan kaybunu önlemek için.aslında sende de vardı pıht.sanırım dr ların uygulamalrı farklı kimisie normal öneriyorda etrafımdakilerin çoğunluğa sezeryan demişler ilk baştan.bende sanırım normalden korkuyodum ki istemedim birde tüp bebek filan olunca belkide işime geldi.bu arda bende kundaklamıcam, kundaklıcanmı sen onu anlamadım ?

Cemrem, selamlar canım epeydir sohbet edemedik nasılsın ? oğlun nasıl ? o kapı süsünü sipariş mi ettin yoksa yaptın mı ben çok beğendimde onu siparişse fikrini çalcam.bebekle babnın ilişkisine hayran kaldım ya, kan can meselesi demekki.

mimi00, canım benimde hiç süütm gelmedi.süt gelmesi şart değil, kuzenim gelmemiş ama 1,5 yaşnda bebeği var sütüde yetiyor emziriyor hala.

Sude, canım siz ne koycaksınız kızınızın adına ? k.validenin istediği ismimi ? k.validen bebeğine bakmaktan vaz mı geçti ? geçen anlayamadım da.allah muhtaç etmesin yeterki, hemen sitemleri geliyor.benim annem bakcak.k.validem baştan postayı koydu ta nişanlıyken.ben bakmam diye.allahtanki annemde yakında yoksa işim yaştı.

2013, 37 ye dek çalışmak istiyodum ama otobüslerde sıkıntım devam ederse zor olcak gibi.uçak olayını dr la görüştünmü peki ? bide 28 den sonra uçağa binmeye onay veren dr lara olası uçakta doğum ihtimaline karşı bir ödeme varmış.ondan genelde binemez deniyor.senin drumun farklı inş sıkıntı olmaz ya yoksa otobüs feci olur senin için.

paptya, canım nasılsın ? kontrollerin kaç haftada bir şimdi ? yavrula nasıl ?

belgin, canım gözün aydın kitle normalmiş, sende en baştan beri yüreği ağzından gezenlerdensin desene ? peki tahmini ne kadar verdi doğuma ?

nbd3640, canım çok dikkat et kendine, öğretmenlerinde o riski kötü ya.her daim hastalığa hazırsın.çok geçmiş olsun.

kardelen, canım bizim senelrdir hazırddı aslında ama dr ilk kızınız olcak dedi, sonra erkeğe dönünce isim değişti, kızda erkete aynı olsun derken o yıllardır istediğimiz isim yalan olsada listemizdeki isimler oldu öğrendikten 1 hafta sonra adını koyduk sonra çelişkiye düştük değiştirecektik ama vzgeçtik çünkü hiçbiri yakışmadı oğlumuza seçtiklerimiz dışında.hiç planınız yok mu yani ?

ben şöyle söylim
benim suyum doğuma 1 hafta kala gitmeye başlamıştı
buda bi belirtiymiş sanırım bunun üzerine doğum yapmak istediğim hastaneye gittim
muayne ve nst sonucu doktor hiç bir açıklama yapmadan ha bire nst yi tekrarlamamı istedi
günde 3 kere nst ye giriyodum doktor sonucu beyenmiyodu
1 hafta aynı şekilde uğraştım yok doktor sonucu beyenmiyo açıklamada yapmıyo
bana enfeksiyon olabilir dedi bi reçete dolusuda ilaç verdimi
yarın gene gel gir nst ye pazar günüde gir pazartesi sonuçları bana getir dedi
o bir hafta annemde kalmıştım benim evim avrupa yakasında annem anadolu yakasında oturuyo
anneme telefon açtım anne ben motora bindim eve gidiyorum doğurucaksam yolda doğurim dedim
çünkü 1 haftadır çok yorulmuştum
neyse yağmurun altında yolu kat ettim mahalleye gelincede koştura koştura eve geldim
çok yorulmuş ve üşümüştüm
gece yarısına kadar oturduk eşimle saat 4 de yattık 5 te suyum geldi
yatak baya bi ıslaktı benim hastaneye varmam 10 u buldu doğurmamda aynı gece 11 45 de gerçekleşti
aralarda öyle şeyler yaşadıkki anlatsam bu ne rahatlık diye bana gülersiniz neyse çok uzun oldu
benim erken belirtim suyun akmasıydı

selam bende nisan annesiyim sayfanıza bir göz atmak istedim sanırım doğumun gerçekleşmiş gerçi hamilelik takvimin duruyor ama umarım yanılmıyorumdur zor zamanlar geiçrmişsin bundan sonrası güzel olsun oğluşunla eşinle işallah

canım merhaba. Teşekkür ederim bugün iyiyim şükür evet başından beri hep sorunlarla uğraştım ilk 3ay düşük tehlikesi, sonra bebeğin kalbi delik dedi densiz doktorun biri korkuttu bizi, sonra bebeğin eşi rahim ağzını kapatmıştı ki çok şükür yer değiştirdi. Ama bu dönemde dediler bana erken olabilir diye. Sonra idrar yolu enfeksiyonu ve mantar 2ay uğraştım bunun içinde erken olabilir dediler. Herşey yoluna girdi derken dünkü olanlar. Bende hissediyorum basının çok aşağıda oluşunu. 5dakika yürürsem hemen kasıklarm ağrıyor. Ben hep sakinilan göze çöp batar diyerek önemsememeye çalıştım ama artık hep yatis. Çok şükür suyumuz iyi rahimde açılma Yok. Ama direk doğum şeklinde olduğu için senin hareketin doğumu başlatabilir dedi doktorum.

çok geçmiş olsun çok sıkıntılar yaşamışsın az vaktin kalmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın işallah

doğum izni konusunda yazmışsınız ben 29+6 da gideceğim kontrole o zaman doktor raporu veremiyor mu tam 32+0 da mı gitmek gerekli ya kızlar birde bu raporu kime vereceğiz işyerine mi sgk ya mı bu konuda bilgi verir misiniz teşekkürler

Ay o ne ya ömür torpusu

bizim ismimiz varda kaynanam sağolsun kaynanalığını gösterdii. tutturdu şu ismi

koyun diye.. bide diyo sonra fikir olarak söylüyorum.. sen 9 ay taşıdın.

sonra kalkıyo diyo bu isme içiniz sinsin diye dua ediyorum :KK37:

böylesi daha karışık :KK33:

ismiyle gelsin inşallah bebeğin

ohh ne güzel gerçekten şanslısın

heraldeki sancısız doğum olmuyo sancın yoksa eğer sadece nst de çıkıyosa doğum zamanın gelmiş doğumu durdurmaya gerek yoksa suni sancıyı veriyolar
anlatım şeklin çok hoş olmuş pırt diye ha:))
inşallah hepimizin bebişi pırt diye çıkarda fazla zorlanmayız

ayrıca şunu eklim
doğum anında ve o son açılma esnasında bağırmayın bağırırsanız nefesiniz boşa gider zor ıkınırsınız
bütün nefesinizi toplayın bağırmadan ağız kapalı doktor dur diyene kadar ıkının
allah hepimizin yardımcısı olsun

Hımmm demek kiii bağırmayacakmışızzz

Allah o zaman bize kolaylık versinnnn dostlar

cemremm ya ben hala alamadım biliyor musun iyi ki yazdın ankara optimumda da varmış o marka sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben bugun gideyim optimuma hiç beğenemedim hiç bi yerde. ya çok çiçekli,gül desenli var sevmiyorum onları, ya çok spor var kedili medili :KK1: o da çocuk gibi mi olur dedim. ya da dantelli çok ağır modeller var onlar hoş ama çok inceeee içimiz gözükür rahat edemeyiz. Dün annem dalga geçiyo geceliğin olmazsa seni doğuma almazlar diye :KK53:

:KK9: desene kabızlık şikayeti olanlar hiç zorlanmayacak :KK9:

Sonsy cim canım sen eryamanda oturuyor ve de batıkent te öğretmenlik yapıyordun de miiiiiiii
Seni b12 si eksik insan seniiiiiiii bak ben seni nasıl da hatırlıyorummmm:KK9:

Şaka bir yana Ankara optimumdan aldım canım.
İki tane pijama takımı aldım. Fotolarını çekebilirsem koyarım:KK54:

Lohusa için gösterdiklerinden almadım ama başka emzirmeye uygun buldum onları aldım

günaydın annişler ve minik bebişleri
oğluşumu okula gönderdim şimdi belki biraz yatarım
gece geç uyudum
bana bişey oldu bu ara tuhaf bi enerji var üzerimdebundan 2 hafta önce bitarafımı kıpırdatamazken
şimdi işlerimi yapıp yemeklerimi yapıp üzerine dışarı alışverişe bile çıkıyorum
var bi tuhaflık ama hadi hayırlısı
oğlumu doğurduğum haftaya 4 hafta kaldı bakalım bu bebiş abisiyle aynı haftadamı gelicek

Ayyy ne güzellll
Ben de 34. Haftadan sonra kendimi dinç hissetmek istiyorummmmmm:KK16:

şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar orda :KK43: zaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların

Tam kalçamda ve de göğsümde bir sürü oluştu çatlak :KK50:
Şimdilik mor ve kırmızı renkte bıçakla çizik atmışsın gibi ama karnımda hiç bi şi yok.
Ben de kakao ve bebe yağı kullandım hala kullanıyorum
Müstela da kullanıyorum ama zaten çatladımmmmmmm:KK50:
Umarım karnım çatlamaz

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

Ben de annemden kaçtım da gittim eşimle. Dışarı yasak ya hemen bi eczaneye gidip geleceğim diye çıkıp oraya gittim :KK54:

herkese iyi günler...

Maşallah sana ve deee bebeğine annesiiiii:nazar::nazar:

Merhabalar

Ooooooo.... Kararsızlık mı isimsiz bıraktı bebişi tatlımmmm

kızlar yardım edin doktor 5 hftalık hamile olduğumu söledi ultroson kağıdında 4.9 mm yazıyo normalmi bilgisi olan varmı

CANDAŞ cım canım çok geçmiş olsunnnnnn:KK54:

Otobüslerin reklam panolarına halkı bilinçlendirme broşürleri asmak lazım. Ne kadar vicdansızlar yaaaa... Bi daha ayakta kalmaaaaaaa:KK20:
Birinden rica et kalkarlar o zaman hem bebeğinin psikolojisi de etkilenir. Sonuç olarak içinden içinden kızıyorsun onlara. Nazikçe yerini iste otur içindeki küçük paşaya da sessiz sessiz anlat durumuuuu :KK54:

Kapısüsünü melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri buradan beğendim canım. Ama çok pahalı benim beğendiğim model 135 lira idi ben de evde kendim yaptım. Yapabileceğimi düşünmemiştim ama kesip biçip dikine ortaya çıktı bi şi ler. Veee 25 lira ya mal oldu. Daha da bir sürü malzeme var...

Bizim paşa nın keyfi yerinde aşırı kilolu olması korkutuyordu beni şimdi normale dönmüş. Sevindik :)

Meriç bey ler nasıllar?

cemre kuzum vallahı ıyı cesaretlısın ya :KK50: ben haftalık ıgneye gıderken bıle korkuyorum yınemı ayaga kalkıcammm dıye...çok mu abartıyorum acaba ama her seferınde dr ıstırate devam dedıkce bende korku artıyo..

papatyanın dedıgı gıbı aslında 34 den öncesini düşünmemek lazım..

madem cıkıcan dısarı 34 den sonra cık dr un takla atabılırsın demıs ya o açıdan şey ettim:KK9:

Merhabalar

bizimkinin de ismi yok :44:

Sonsy cim canım sen eryamanda oturuyor ve de batıkent te öğretmenlik yapıyordun de miiiiiiii
Seni b12 si eksik insan seniiiiiiii bak ben seni nasıl da hatırlıyorummmm:KK9:

Şaka bir yana Ankara optimumdan aldım canım.
İki tane pijama takımı aldım. Fotolarını çekebilirsem koyarım:KK54:

Lohusa için gösterdiklerinden almadım ama başka emzirmeye uygun buldum onları aldım

maşallah iyi b12 varmış sende:KK1:
canım ya sana çok teşekkür ediyorum bana o mağazayı önerdiğin için bugun gittim ve ilk defa bir gecelik ve pijama takımı beğendim. mağazada girince sol arka reyondaydı. pembe beyaz kırmızı gecelikler 33tl pijama takımları 44tl idi. ama yine almadan çıktım :KK9: ani karar vermeyeyim dedim. kaç pijama kaç gecelik alayım hangi renk diye evde düşüneyim dedim kadın başımda beklerken ben düşünemiyorum. :KK1:

32+0da alınıyor demek ben 31+0da alıyım diyordum okul kapanmadan. 32+0 sömestr tatili oluyor. ama doktor 31+0da 32 haftalık yazar 1-2 haftayı sorun etmez ama bu seferde 2 hafta aktarıyım derken elimdeki 1 haftadan da olacağım sanırım :KK1:
yakında yasa çıkacak bu uğraşlar boşaymış diyeceğiz. ama tabi garantiye almak lazım ya çıkmazsa

İnşallah bende 2013 Mart annesi olacağım. Oğlum ile tanışacağım güne her gün biraz daha yaklaştıkça heyecan ve mutluluğum biraz daha artıyor. Yazı ve yorumlarınızı okudukça biraz daha heyecanlandım. Tüm Gebelere sağlıklı ve mutlu bir doğum diliyorum.

X