Konuya balıklama dalıyorum ama ben ilk bebeğimdede sebamed kullandım ve memnun kaldım . Bende buradan görerek eczanemizde sitesinden sebamed ürünleri aldım 250 ml sampuan pişdik önleyici krem ve 2 adet bebe yağı birtanesi kendime çünkü bende çok alerjikim karnıma sürüyorum. Bide göğüs çatlağı için lansinoh krem aldım 10 ml 10 tl toplamda kargo ile 64 tl ödedim. Dışarıdan alsam hepsine 100 küsür girdi. Açıkcası memnun kaldım.
iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)
canım bebiş mideye baskı yapıyor ve mide kapağı açılıyormuş.böyle olunca midedeki asitler yemek borusuna kaçıyor ve yakıyor malesef.midemizde bu asitlere karşı koruyucu bir madde oluyormuş fakat yemek borusunu bu asitlere karşı koruyucu yokmuş.benim çok uzun zamandır bu şikayetim var süt içince biraz rahatlıyor.yediklerinne dikkat etmeye çalış.özellikle dışarıdan birşeyler yiyince dayanılmaz oluyor yanması.
dr. ilaç veriyor bunun için istersen dr.na danış.
herkese iyi geceler.çalışabilir raporu 31+0'da mı alınıyor yoksa 32+0'da mı alınıyor?rapor alan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
kuzum 59 a düşmüşsünnnnn gözün aydın.. artık yavaşdan başla çanta hazırlamaya
Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.
Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234
Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah
Ayy kendi resmimde çıktı :))))
Pek güzelsiniz şekerimmmm
Hem siz hem de şekerleriniz
Şeker ağacı da mı birmaxtannn dı.
Sanırım ben de ortaya karışık yaptırmam şekeri
Notluk olan gemi yi elendim güzel duruyor ama ben magnetli istiyorum. Magnetler daha kalıcı
Pek güzelsiniz şekerimmmm
Hem siz hem de şekerleriniz
Şeker ağacı da mı birmaxtannn dı.
Sanırım ben de ortaya karışık yaptıracağım şekeri
Notluk olan gemi yi elendim güzel duruyor ama ben magnetli istiyorum. Magnetler daha kalıcı
Yenikullanıcı,Edlin,Bucus,Lolo sağolun kızlar beğenmenize sevindim..
Lolocum ben o konuda şanslıyım. Babamın fotoğraf stüdyosu var. Bizim çerçeveler içine resimler ve sonraki resimler hep beleş
Bu arada nst ye göre sancısı olan ama hissetmeyen ablama sünni sancı vermişler.
Demek ki neymiş canlar sancısız doğum olmuyormuş.
Bir de ne öğrendim.
Ikınma şeklinde doğum. İlginçtir. Afedersiniz böyle büyük abdeste sıkışma gibi oluyormuş. Sonra bi ıkınma da çocuk pırt dışarıda...:)))
Arkadaşlar ben öğretmenim şuan 31 haftalık hamileyim az önce ildeki tüm okulların işini yapan mutemetimizi aradım haftaya 32.haftamda çalışabilir raporu alıcam 15 tatili aktarabiliyormuyum diye sordum evet dedi kesinlikle bir problem olmaz dedi.tatil dönüşü 35.haftam ilk hafta okula gidip 2.hafta rapor almayı düşünüyordum ama raporlu olduğum süre aktarılmıyormuş( iyi olursam belki o haftada giderim çünkü doğumdan sonra lazım bize bu zamanlar haziranda 2 hafta falan kalıyor o zaman bebek varken dr gidip rapor işiyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet elimizden geleni yapıcaz artık olmazsa seminer döneminde annem yanımda olursa giderim 1 hafta 10 gün falan hem süt izin hakkımız olduğundan öğlenden öncede çıkabiliriz belki.15 tatil aktarılmıyor diyenler olduğu için yazmak istedim her yerde aynı olması lazım hakkınızı arayın arkadaşlar.sevgiler hepinize...
kızlar bebk ürünlerini mustelamı sebamedmi aldınız
bide hangi sitede daha uygun ve güvenli
eczanemde sitesine bakıyorumda sebamede ürünleri indirimdeymiş
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi
Edlin cim bu arada hazırlık için bir adım daha attım.
iki tane pijama aldım
Veee çok beğendim. Optimumda reflections diye bi pijamacı var oradan aldım. Sezon ürünleri pahalı ama geçen sezonun ürünlerinden aldım iki tane.
Bu arada nst ye göre sancısı olan ama hissetmeyen ablama sünni sancı vermişler.
Demek ki neymiş canlar sancısız doğum olmuyormuş.
Bir de ne öğrendim.
Ikınma şeklinde doğum. İlginçtir. Afedersiniz böyle büyük abdeste sıkışma gibi oluyormuş. Sonra bi ıkınma da çocuk pırt dışarıda...:)))
.
canım ben çok araştırdım eczaneleri, interneti... ve dermoeczanem com da çok uygun gördüm. siparişim de hemen geldi yanında deneme boyları da vardı. güzel güvenilir bir site her marka var.
cemremm ya ben hala alamadım biliyor musun iyi ki yazdın ankara optimumda da varmış o marka sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben bugun gideyim optimuma hiç beğenemedim hiç bi yerde. ya çok çiçekli,gül desenli var sevmiyorum onları, ya çok spor var kedili medilio da çocuk gibi mi olur dedim. ya da dantelli çok ağır modeller var onlar hoş ama çok inceeee içimiz gözükür rahat edemeyiz. Dün annem dalga geçiyo geceliğin olmazsa seni doğuma almazlar diye
:sen hangi markayı aldın
zaten sabahlığın olucak üzerinde biraz ince olmasının bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum
ayrıca zaten altında iç çamaşırı bile olmucak her yerin ortada ha bire açılıyo olucak ince olsa ne olurki zaten her yer ortada
Ben bugüne kadar sorun olmayacağını sanıyordum. Ama aşağıdaki gebelik takvimindeki yazı moralimi bozdu. Ben 32. haftamda 34 haftamda olmak üzere 4 kez uçağa bineceğim. Benim gibi zorunlu uçak yolculuğu yapacak var mı?
canım bana mı sordun hangi markayı aldın diye neyin markası? tam anlayamadım geçmişte yazdığını da unuttum ne alıyodun eczanedenbenim b12 eksilmiş herhalde iyice, unutkanlık
şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar ordazaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların