2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

bebek şampuanıyla pişik kremini hangi marka aldın
bendede b 12 eksikliği artı kansızlık var bendede unutkanlık oluyo

bebek şampuanını yeni doğan konak önleyici mustela aldım teyzem geçen mart doğum yapmıştı konak vardı bi komşu verdi hemen geçirdi demişti o yüzden onu tercih ettim.

pişik kremi de bazı bebeklere sebamed bazılarına mustela iyi geliyormuş ikisini de alıyım diyorum henüz almadım hangisi işimi görürse.

bir de o siteden gogus pedleri, gogus ucu kremi aldım onu da lansinoh marka aldım. sürüp emzirilebiliyormuş hatta bebek ağzının içindeki o pamukçukları da yok ediyormuş

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

günlerimiz de yakın hastanemizde aynı orda sancı odası var ya yatarız beraber hiç bişey almadın mı benim de hazır değil ama aldım yine ben bişeyler. benim henüz çantam da yok. annem poşete koy git diyorvaliz diyorum gülüyor ya bu arada hava nasıl di mi kapalı yağmur yağacak herhalde. gölbaşı kar tipiymiş.

bu arada kızlar ben hastanede bebeğime tulum giydirmeyi düşünüyorum. ama büyük mü gelir diye de korkuyorum.

üstüne iç-dış zıbın, altına patikli beyaz , en üste de tulum.

biliyorsunuz ben hastane çıkışı alamadım neden? beğenememekten :) şimdi hastane çıkışının içindekilerden bir tek o üst bende yok önden düğmelenen. e onun yerine de tulum giydirsem olmaz mı diyorum. mothercare dan "new baby" boy aldım ama ya büyük olursa diyorum. gerçi içine başka şeyler de giydireceğim için bol olmaz herhalde.
ben başından geçirilen bişey giydirmeyeceğim ilk 20gün filan hep zıbın giydiricem. o yüzden çıtçıtlı body hastaneye götürmeyeceğim. ne dersiniz tulum bol gelir mi? bol gelse ne olur ? :)

Son düzenleme:
Kizlar herkese gunaydin. Ruyamda dogum yapmistim. Karnima bakmaya korkuyordum. Dikislerimi gormek istemiyordum. Aglamaya baslamistim. Cok agladim ruyamda. Karnimi nasil kestiklerini dusunuyordum, bebegimi gormedim.

Ben dalinin sabununu ve yumusaticisini aldim.

Sevindim kotu bir sey cikmadigina.

Sebamed aldim. Ama iyi gelmezse mustela alicam.

Geniz akintisi ve her yemekten sonra kusma var ben de. Bugun kusmam ins.

herkese iyi geceler.çalışabilir raporu 31+0'da mı alınıyor yoksa 32+0'da mı alınıyor?rapor alan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Ben 31 de aldim.

O yuzden devamli kusuyorum desene.

Takma kafana catlaklari. Ben bakmiyorum bile catlak var mi diye bosver. Kremi de aklima eserse suruyorum.

Mustela da iyi. Insan orda karar veremiyor. Hangisini daha cok satioyrsunuz gibi cesitli sorular soruyorum saticiya.

Ee ben de senin gibi yapicam. Ben aldim hastane cikisini da onden dugmeliyi hatirlamiyorum.

Reflü işte o.ve benim en büyük sıkıntım tek ve en ıyı gelen sey gaviscon şurup hamileleredw zararı yok yinede dr na ara sor iç ben hamileliğimin ilk gününden beri 5 şişe bitirdim her yandıgında bi yudum anında kesio duvar örüyo genize.gebelere uygun tek ilaç o

ahh canım ben ne kadar safişkoyum=) 3. ayımda 25 tane zıbın aldım mothercareden dedim bitti yeter benim bebişime..hiç bebek mi baktım sanki ne giyer =) 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı gittim senin dediğin gibi benim aldıklarımı en altına giydirmiş üstüne eldivenli ve çoraplı tulumu onun üstünede pijama giydirmişti =)) ALLAH dedim koş al bişeyler =))) bol gelsede zamanla olur tatlım alalım biz =) keşke anlayan biri gitse bütün kıyafetlerini alsın bebişimin parası neyse veririz =)
ben sebamed ten aldım şampuan,pişik kremi gögüs pedini lansinoh,gögüs kremi lansinoh aldım.ıslak mendili unı baby aldım.kızlar ben pamukla falan silemem=(((umarım memnun kalırız =)

Lierac..çatlak kreminde tek gecerim..oluşanlarısa durduruyor onu al bence.granüllü sabunlar kıyafette erimeyip yapışıyormuş ve alerji yapıyormuş dalinin sıvısı en ıyısıymış bunuda sölim canlarım.

bende lansor kullanıyorum harıka bısey gavıscondan cok tıksınmıstım tadı cok kötu

Ee ben de senin gibi yapicam. Ben aldim hastane cikisini da onden dugmeliyi hatirlamiyorum.

canım hani bu önden iliklenen bazıları çıtçıt oluyo bazıları ip. dış zıbın sanırım adı ama ince değil kalın yani. peki canım ya senin giydireceğin tulum hastane çıkışından mı çıktı kaç cm boydan

mothercareda zıbın mı var kız ben hiç görmedim.

artık iş işten geçti canım ya 1,5 tüp kremim var ona devam edeyim.
evet kızlar dalin sıvı çok güzel de kokuyo bebek kokulu, granuller hep lavanta kokulu

unnado ya gecelikler gelmiş kızlar 36tl dantelli hoş bi de sabahlık alsak o da 38 pijama takımı da dantelli 52 çok mu acaba.. bebeğime alırken fiyata hiç bakmıyorum kendime gelince çok diyorum amaaan al taksite böldür di mi kaç kere doğuruyoruz

ama düğmeler çok yukarıda emzirirken kolay olmaz sanırım tamamen gogus çıkmayabilir ekledim resmini kızlar ooof of ne gecelikmiş başıma dert oldu

Son düzenleme:
kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)

göz yoran hiçbir detay yok canım
şık ve sade
bence çok güzellllllll
güle güle sağlıkla kullanın inşallahh

Ay cnm bence isabet olmus hatta keşke şifonyerın yıldızlarınında pembe olma şansı olsaydı güle güle kullansın

ben pembe olanları daha çok beğendim gerçi senin isteğin daha öneli değiştirebiliyosan değiştirt

Geceyimben cim ( senin takma adına da ek getirmek zor oluyor. )

Güzel olmuş kızının dolabı...
Böylesi daha güzel. Hem biraz daha çocuksu olmuş

Hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınız önemli benim için.
Cemremcim, Gece diyebilirsin bana, ya da adım Şebnem onu da kullanabilirsin :)

Ben de öyleydim ama sakızı keşfettim. Sakız çiğnediğim zaman olmuyor yanmam.

Belgin geçmiş olsun. Artık haftalarımız da ilerledi, şimdi bile doğsalar Allah'ın izniyle bir şey olmaz, merak etme.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr ben ekim annesiyim (eylül de geldi ama kızım) sizlere tavsiyeem ki eminim bunu çok duyuyorsunuzdur :) BOL BOOOLL uyuyun iyice doyun uykuya bebişler gelince kıymetini biliyosunuz uykunun :) Allah canlarına sağlık versin ama 4 aydır uyumuyorum :)) hala düzene girmedi .umarım sizin bebişler bu aylarda düzene girer şimdi hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla alın kucaklarınıza

gece çok güzelmiş aldıkların özellikle gardolaba bayıldım pembe kısmı açıldığında hem ince hem çok güzel değerlendirilmiş markası ne bunların?

ayrıca pembede çok yakışmış bence güle güle kullanın ama şifonyerin kulplarıda pembe olabilrmydi acaba :26:

canım seninle doğum tarihlerimiz aynı ama ben doktordaki hafta saymama göre 31+4 teyim bugün. nasıl 32. hafta raporunu alıcaksın?

önümüzdeki hafta için mi yazacak öyle oluyor mu? yoksa bu haftadan mı başlatacak seni?

Teşekkür ederim Sudee. Ankara Sitelerden aldık, YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar
Kulpları değiştirmek en kolay kısmı :)

2 hafta önce gittiğimde doktora 32 hafta raporumu ne zaman alırım diye sormuştum oda hesapladı 17 sinde gel dedi. bende 31+5 tym bugün 32. hafta olmuyr mu? ozamanda bu tarihte almamız gerekmiyyor mu? 33. haftada geçmiş oluyor yanlışmıyım.hatta dün okulda arkadaşlar geçiktirme falan dediler.bende çok iyi bilmyrm cnm ya=) doktor hesapladı.akşam yazarım burdan okulada öğleden sonra veririm raporu biliyorlarsa sorarım bizim şu 15 tatil sayılıyor mu diye !!!

Loloas İzmirli arkadaşım nasılsın ? Adını görünce aşağıda yazayım dedim. Bucayıda yağmur götürdümü ?

hemde ne götürmek ıkı gundur pek giremedim dün geceden beri hızınıza yetişmeye çalışıyorum oku oku bitiremedim sızmışımmm salı gunu doktora gıttık bız oğlusum 2300 olmus nasıl iyimi die sormak gafletinde bulundummm doktor 'daha nolsun kızım şişman anne bebek istemiyoruz dedi ' sustum sizde durumlar nasıl belgin 42 canım sevındım ıyı olmana kıvırcıktı sanırım sancısı cıkan beklesınler bebısler yaa göbek bağı etrafı sancıyan arkadasım bendede oluo bazen korkma bebeklerımız buyuyor alan dar ve evt bende tuvalete gıttıgımde rahatlıyorum başka başka bu kadar sanırım D: kendınıze bebeişlerinize iyi bakın ben koama sarmayı bıraktım arkadşlar sizde bırakın artık D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…