- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
Eki Görüntüle 607591 unnado ya gecelikler gelmiş kızlar 36tl dantelli hoş bi de sabahlık alsak o da 38 pijama takımı da dantelli 52 çok mu acaba.. bebeğime alırken fiyata hiç bakmıyorum kendime gelince çok diyorum amaaan al taksite böldür di mikaç kere doğuruyoruz
ama düğmeler çok yukarıda emzirirken kolay olmaz sanırım tamamen gogus çıkmayabilir ekledim resmini kızlar ooof of ne gecelikmiş başıma dert oldu
bu güzel işte al bence koluda kısa iyi olur yani
hoşuna giden hangisiyse al canım niye sadece hastanedemi giycez sanki evdede giyeriz rahat rahat
kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)
Belgincim merhaba,
Bugün nasılsınız.Herşey yolundadır umarım. Ya tatlım sana bir şey soracağım. Takip ettiğim kadarıyla hamilelikte dönem dönem bir sürü sorunla karşılaştın. Suyunla alakalı bir durum olmuştu sanırım.
Benim şöyle bir durumum var. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada kadın doğum doktoru yok. Aslında 32. haftada İstanbula gidip çalışabilir raporu almayı sonra buraya dönüp 2 hafta çalışıp sonra tekrar İstanbula dönmeyi planlıyordum. Ama 2 hafta içinde 4 kez uçağa binmek bu haftalarda beni korkuttu. İstanbuldaki doktoruma söyledim. Oda 32 raporunu oradan al. 34 de İstanbula gelirsin bir sefer uçağa binmiş olursun dedi. Bana mantıklı geldi. Ama senin ve Arzunun başına gelen olaydan sonra erken doğumdan oldukça korktum. Benim merak ettiğim bu erken doğum belirtisine ilişkin daha evvelki haftalarda sende herhangi bir belirti vermişmiy di?
Kızlar direk Belgine sordum ama bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı rica edeceğim.
canım erken belirtilere çok takma derim kafaya taktıkça stres yapıyoruz ee streste doğumu erkenleştiren faktörler arasında
ben şöyle söylim
benim suyum doğuma 1 hafta kala gitmeye başlamıştı
buda bi belirtiymiş sanırım bunun üzerine doğum yapmak istediğim hastaneye gittim
muayne ve nst sonucu doktor hiç bir açıklama yapmadan ha bire nst yi tekrarlamamı istedi
günde 3 kere nst ye giriyodum doktor sonucu beyenmiyodu
1 hafta aynı şekilde uğraştım yok doktor sonucu beyenmiyo açıklamada yapmıyo
bana enfeksiyon olabilir dedi bi reçete dolusuda ilaç verdimi
yarın gene gel gir nst ye pazar günüde gir pazartesi sonuçları bana getir dedi
o bir hafta annemde kalmıştım benim evim avrupa yakasında annem anadolu yakasında oturuyo
anneme telefon açtım anne ben motora bindim eve gidiyorum doğurucaksam yolda doğurim dedim
çünkü 1 haftadır çok yorulmuştum
neyse yağmurun altında yolu kat ettim mahalleye gelincede koştura koştura eve geldim
çok yorulmuş ve üşümüştüm
gece yarısına kadar oturduk eşimle saat 4 de yattık 5 te suyum geldi
yatak baya bi ıslaktı benim hastaneye varmam 10 u buldu doğurmamda aynı gece 11 45 de gerçekleşti
aralarda öyle şeyler yaşadıkki anlatsam bu ne rahatlık diye bana gülersiniz neyse çok uzun oldu
benim erken belirtim suyun akmasıydı
merhabalar bugün dr kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi,başı aşagıdaymış oğluşumun. çalışabilir raporu 31+0da mı yoksa 32+0da mı alınıyor dedim 32+0'da dedi.
ilçe mem.i aradım sömestr tatili eklenmiyormuş bizde de,çok üzüldüm buna.her ilçe kendi kafasına göre iş yapıyor malesef.
herkese iyi günler...
maşşalah oğluşuna
merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:
benimde aynı karnım baya bi aşşağıda hatta sanki şu son bir haftadır dahada aşşağıya indi
kızlar, beni korku sardı yaaaa. doğum nasıl olcak diye.normal istiyorum ama korkuyorumdabide muayene olduğum doktor gece falan doğum olursa gelmiyor. nöbetçi doktor bakıyor. nasıl olcak hiç bilmiyorum.
korkma doğumdan benim gittiğim hastanede öyle doktor nöbetçi olursa şansıma doğuma girermiş yoksa o gece kim nöbetçiyse o giriyomuş
doğum olayın başladığı anda inanın korkucak vaktiniz olmucak her şey kendiliğinden gelişicek siz sadece ayak uyduracaksınız bu kadar basit