2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Edlin cim bu arada hazırlık için bir adım daha attım.
iki tane pijama aldım
Veee çok beğendim. Optimumda reflections diye bi pijamacı var oradan aldım. Sezon ürünleri pahalı ama geçen sezonun ürünlerinden aldım iki tane.

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

bebek şampuanıyla pişik kremini hangi marka aldın
bendede b 12 eksikliği artı kansızlık var bendede unutkanlık oluyo

bebek şampuanını yeni doğan konak önleyici mustela aldım teyzem geçen mart doğum yapmıştı konak vardı bi komşu verdi hemen geçirdi demişti o yüzden onu tercih ettim.

pişik kremi de bazı bebeklere sebamed bazılarına mustela iyi geliyormuş ikisini de alıyım diyorum henüz almadım hangisi işimi görürse.

bir de o siteden gogus pedleri, gogus ucu kremi aldım onu da lansinoh marka aldım. sürüp emzirilebiliyormuş hatta bebek ağzının içindeki o pamukçukları da yok ediyormuş

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

günlerimiz de yakın hastanemizde aynı orda sancı odası var ya yatarız beraber :KK1: hiç bişey almadın mı benim de hazır değil ama aldım yine ben bişeyler. benim henüz çantam da yok. annem poşete koy git diyor:KK9:valiz diyorum gülüyor:KK1: ya bu arada hava nasıl di mi kapalı yağmur yağacak herhalde. gölbaşı kar tipiymiş.

bu arada kızlar ben hastanede bebeğime tulum giydirmeyi düşünüyorum. ama büyük mü gelir diye de korkuyorum.

üstüne iç-dış zıbın, altına patikli beyaz , en üste de tulum.

biliyorsunuz ben hastane çıkışı alamadım neden? beğenememekten :) şimdi hastane çıkışının içindekilerden bir tek o üst bende yok önden düğmelenen. e onun yerine de tulum giydirsem olmaz mı diyorum. mothercare dan "new baby" boy aldım ama ya büyük olursa diyorum. gerçi içine başka şeyler de giydireceğim için bol olmaz herhalde.
ben başından geçirilen bişey giydirmeyeceğim ilk 20gün filan hep zıbın giydiricem. o yüzden çıtçıtlı body hastaneye götürmeyeceğim. ne dersiniz tulum bol gelir mi? bol gelse ne olur ? :)

Son düzenleme:
Kizlar herkese gunaydin. Ruyamda dogum yapmistim. Karnima bakmaya korkuyordum. Dikislerimi gormek istemiyordum. Aglamaya baslamistim. Cok agladim ruyamda. Karnimi nasil kestiklerini dusunuyordum, bebegimi gormedim.

kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için

hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne

alacaklar????

bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,

arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?

Ben dalinin sabununu ve yumusaticisini aldim.

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)

Sevindim kotu bir sey cikmadigina.

Mrhaba canım,
Bende 32.haftamdayım 2 gündür benimde sancılarım var aynı şekilde göbeğimin etrafı çok ağrıyo ayağa kalktığımda da çocuk çıkacakmış gibi oluyo rahme acayip bi baskı var 4 gün sonra kontrolum var bakalım sorucam ama normal herhalde bebişlerimiz bu hafta hızla büyüdüğü içinde olabilir kafana takma fazla

kızlar gebelik boyunca yaptırdığınız tahlilerin hepsini çantanıza koymayı unutmayın
ayrıca telefon şarj aletini ve varsa fotoğraf makinasını
bide ben doğum için hastaneye gittiğimde doğurmadan son fotoğrafımı çektiricem eşime güzel bi anı olur

kızlar bebk ürünlerini mustelamı sebamedmi aldınız
bide hangi sitede daha uygun ve güvenli
eczanemde sitesine bakıyorumda sebamede ürünleri indirimdeymiş
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi

Sebamed aldim. Ama iyi gelmezse mustela alicam.

iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)

Geniz akintisi ve her yemekten sonra kusma var ben de. Bugun kusmam ins.

herkese iyi geceler.çalışabilir raporu 31+0'da mı alınıyor yoksa 32+0'da mı alınıyor?rapor alan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Ben 31 de aldim.

canım bebiş mideye baskı yapıyor ve mide kapağı açılıyormuş.böyle olunca midedeki asitler yemek borusuna kaçıyor ve yakıyor malesef.midemizde bu asitlere karşı koruyucu bir madde oluyormuş fakat yemek borusunu bu asitlere karşı koruyucu yokmuş.benim çok uzun zamandır bu şikayetim var süt içince biraz rahatlıyor.yediklerinne dikkat etmeye çalış.özellikle dışarıdan birşeyler yiyince dayanılmaz oluyor yanması.
dr. ilaç veriyor bunun için istersen dr.na danış.

O yuzden devamli kusuyorum desene.

şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar orda :KK43: zaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların

Takma kafana catlaklari. Ben bakmiyorum bile catlak var mi diye bosver. Kremi de aklima eserse suruyorum.

bebek şampuanını yeni doğan konak önleyici mustela aldım teyzem geçen mart doğum yapmıştı konak vardı bi komşu verdi hemen geçirdi demişti o yüzden onu tercih ettim.

pişik kremi de bazı bebeklere sebamed bazılarına mustela iyi geliyormuş ikisini de alıyım diyorum henüz almadım hangisi işimi görürse.

bir de o siteden gogus pedleri, gogus ucu kremi aldım onu da lansinoh marka aldım. sürüp emzirilebiliyormuş hatta bebek ağzının içindeki o pamukçukları da yok ediyormuş

Mustela da iyi. Insan orda karar veremiyor. Hangisini daha cok satioyrsunuz gibi cesitli sorular soruyorum saticiya.

bu arada kızlar ben hastanede bebeğime tulum giydirmeyi düşünüyorum. ama büyük mü gelir diye de korkuyorum.

üstüne iç-dış zıbın, altına patikli beyaz iç, en üste de tulum.

biliyorsunuz ben hastane çıkışı alamadım neden? beğenememekten :) şimdi hastane çıkışının içindekilerden bir tek o üst bende yok önden düğmelenen. e onun yerine de tulum giydirsem olmaz mı diyorum. mothercare dan "new baby" boy aldım ama ya büyük olursa diyorum. gerçi içine başka şeyler de giydireceğim için bol olmaz herhalde.
ben başından geçirilen bişey giydirmeyeceğim ilk 20gün filan hep zıbın giydiricem. o yüzden çıtçıtlı body hastaneye götürmeyeceğim. ne dersiniz tulum bol gelir mi? bol gelse ne olur ? :)

Ee ben de senin gibi yapicam. Ben aldim hastane cikisini da onden dugmeliyi hatirlamiyorum.

iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)

Reflü işte o.ve benim en büyük sıkıntım tek ve en ıyı gelen sey gaviscon şurup hamileleredw zararı yok yinede dr na ara sor iç ben hamileliğimin ilk gününden beri 5 şişe bitirdim her yandıgında bi yudum anında kesio duvar örüyo genize.gebelere uygun tek ilaç o:KK31:

üstüne iç-dış zıbın, altına patikli beyaz , en üste de tulum.

ahh canım ben ne kadar safişkoyum=) 3. ayımda 25 tane zıbın aldım mothercareden dedim bitti yeter benim bebişime..hiç bebek mi baktım sanki ne giyer =) 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı gittim senin dediğin gibi benim aldıklarımı en altına giydirmiş üstüne eldivenli ve çoraplı tulumu onun üstünede pijama giydirmişti =)) ALLAH dedim koş al bişeyler =))) bol gelsede zamanla olur tatlım alalım biz =) keşke anlayan biri gitse bütün kıyafetlerini alsın bebişimin parası neyse veririz =)
ben sebamed ten aldım şampuan,pişik kremi gögüs pedini lansinoh,gögüs kremi lansinoh aldım.ıslak mendili unı baby aldım.kızlar ben pamukla falan silemem=(((umarım memnun kalırız =)

şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar orda :KK43: zaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların

Lierac..çatlak kreminde tek gecerim..oluşanlarısa durduruyor onu al bence.granüllü sabunlar kıyafette erimeyip yapışıyormuş ve alerji yapıyormuş dalinin sıvısı en ıyısıymış bunuda sölim canlarım.

Reflü işte o.ve benim en büyük sıkıntım tek ve en ıyı gelen sey gaviscon şurup hamileleredw zararı yok yinede dr na ara sor iç ben hamileliğimin ilk gününden beri 5 şişe bitirdim her yandıgında bi yudum anında kesio duvar örüyo genize.gebelere uygun tek ilaç o:KK31:

bende lansor kullanıyorum harıka bısey gavıscondan cok tıksınmıstım tadı cok kötu

Ee ben de senin gibi yapicam. Ben aldim hastane cikisini da onden dugmeliyi hatirlamiyorum.

canım hani bu önden iliklenen bazıları çıtçıt oluyo bazıları ip. dış zıbın sanırım adı ama ince değil kalın yani. peki canım ya senin giydireceğin tulum hastane çıkışından mı çıktı kaç cm boydan:KK1:

ahh canım ben ne kadar safişkoyum=) 3. ayımda 25 tane zıbın aldım mothercareden dedim bitti yeter benim bebişime..hiç bebek mi baktım sanki ne giyer =) 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı gittim senin dediğin gibi benim aldıklarımı en altına giydirmiş üstüne eldivenli ve çoraplı tulumu onun üstünede pijama giydirmişti =)) ALLAH dedim koş al bişeyler =))) bol gelsede zamanla olur tatlım alalım biz =) keşke anlayan biri gitse bütün kıyafetlerini alsın bebişimin parası neyse veririz =)
ben sebamed ten aldım şampuan,pişik kremi gögüs pedini lansinoh,gögüs kremi lansinoh aldım.ıslak mendili unı baby aldım.kızlar ben pamukla falan silemem=(((umarım memnun kalırız =)
mothercareda zıbın mı var kız ben hiç görmedim.

Lierac..çatlak kreminde tek gecerim..oluşanlarısa durduruyor onu al bence.granüllü sabunlar kıyafette erimeyip yapışıyormuş ve alerji yapıyormuş dalinin sıvısı en ıyısıymış bunuda sölim canlarım.

artık iş işten geçti canım ya 1,5 tüp kremim var ona devam edeyim.
evet kızlar dalin sıvı çok güzel de kokuyo bebek kokulu, granuller hep lavanta kokulu

$gecelik.jpg unnado ya gecelikler gelmiş kızlar 36tl dantelli hoş bi de sabahlık alsak o da 38 pijama takımı da dantelli 52 çok mu acaba.. bebeğime alırken fiyata hiç bakmıyorum kendime gelince çok diyorum amaaan al taksite böldür di mi :KK1: kaç kere doğuruyoruz

ama düğmeler çok yukarıda emzirirken kolay olmaz sanırım tamamen gogus çıkmayabilir ekledim resmini kızlar ooof of ne gecelikmiş başıma dert oldu

Son düzenleme:
kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)

senin içine nasıl sinerse öyle olsun tabi de bu halini ben çok beğendim canım, gri olsa sanki kız odası için çok doğru bi renk olmıycaktı, bence kızın da bu pembe halini çok sever :) yine de sen bilirsin...

göz yoran hiçbir detay yok canım
şık ve sade
bence çok güzellllllll
güle güle sağlıkla kullanın inşallahh

Ay cnm bence isabet olmus hatta keşke şifonyerın yıldızlarınında pembe olma şansı olsaydı güle güle kullansın:KK16:

ben pembe olanları daha çok beğendim gerçi senin isteğin daha öneli değiştirebiliyosan değiştirt

Geceyimben cim ( senin takma adına da ek getirmek zor oluyor. :KK9:)

Güzel olmuş kızının dolabı...
Böylesi daha güzel. Hem biraz daha çocuksu olmuş :KK34:

Hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınız önemli benim için.
Cemremcim, Gece diyebilirsin bana, ya da adım Şebnem onu da kullanabilirsin :)

sağol canım az olsa dayanaağım da ama nafile sık aralıklarla oluyor dışardan da pek bişey yemem ama çay biraz fazla içiyorum onu azaltmlıyım yoksa dayanıklı bir yapım vardır her sıkıntıda doktorun kapısını çalmak istemiyorum ilaç deposuna dönüyoruz sonra zorunlu haller başka tabi sütü ben de denedim ama bütün gün de süt olmuyor böyle devam ederse gitmem gerekeek nbu zamana kadar hiç yaşamadım da birden bu şiddetle tetiklemesi garibime gitti görümccem reflü diyor ama hayırlsı ilgilendiğin çin sağol...

Ben de öyleydim ama sakızı keşfettim. Sakız çiğnediğim zaman olmuyor yanmam.

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)
Belgin geçmiş olsun. Artık haftalarımız da ilerledi, şimdi bile doğsalar Allah'ın izniyle bir şey olmaz, merak etme.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr ben ekim annesiyim (eylül de geldi ama kızım) sizlere tavsiyeem ki eminim bunu çok duyuyorsunuzdur :) BOL BOOOLL uyuyun iyice doyun uykuya bebişler gelince kıymetini biliyosunuz uykunun :) Allah canlarına sağlık versin ama 4 aydır uyumuyorum :)) hala düzene girmedi .umarım sizin bebişler bu aylarda düzene girer şimdi hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla alın kucaklarınıza :KK66::emir_bebek:

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

gece çok güzelmiş aldıkların özellikle gardolaba bayıldım pembe kısmı açıldığında hem ince hem çok güzel değerlendirilmiş markası ne bunların?

ayrıca pembede çok yakışmış bence güle güle kullanın ama şifonyerin kulplarıda pembe olabilrmydi acaba :26:

kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)

canım seninle doğum tarihlerimiz aynı ama ben doktordaki hafta saymama göre 31+4 teyim bugün. nasıl 32. hafta raporunu alıcaksın?

önümüzdeki hafta için mi yazacak öyle oluyor mu? yoksa bu haftadan mı başlatacak seni?

gece çok güzelmiş aldıkların özellikle gardolaba bayıldım pembe kısmı açıldığında hem ince hem çok güzel değerlendirilmiş markası ne bunların?

ayrıca pembede çok yakışmış bence güle güle kullanın ama şifonyerin kulplarıda pembe olabilrmydi acaba :26:

Teşekkür ederim Sudee. Ankara Sitelerden aldık, YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar
Kulpları değiştirmek en kolay kısmı :)

canım seninle doğum tarihlerimiz aynı ama ben doktordaki hafta saymama göre 31+4 teyim bugün. nasıl 32. hafta raporunu alıcaksın?

önümüzdeki hafta için mi yazacak öyle oluyor mu? yoksa bu haftadan mı başlatacak seni?

2 hafta önce gittiğimde doktora 32 hafta raporumu ne zaman alırım diye sormuştum oda hesapladı 17 sinde gel dedi. bende 31+5 tym bugün 32. hafta olmuyr mu? ozamanda bu tarihte almamız gerekmiyyor mu? 33. haftada geçmiş oluyor yanlışmıyım.hatta dün okulda arkadaşlar geçiktirme falan dediler.bende çok iyi bilmyrm cnm ya=) doktor hesapladı.akşam yazarım burdan okulada öğleden sonra veririm raporu biliyorlarsa sorarım bizim şu 15 tatil sayılıyor mu diye !!!

Loloas İzmirli arkadaşım nasılsın ? Adını görünce aşağıda yazayım dedim. Bucayıda yağmur götürdümü ?

hemde ne götürmek ıkı gundur pek giremedim dün geceden beri hızınıza yetişmeye çalışıyorum oku oku bitiremedim sızmışımmm :KK70: salı gunu doktora gıttık bız oğlusum 2300 olmus nasıl iyimi die sormak gafletinde bulundummm:KK70::KK70: doktor 'daha nolsun kızım şişman anne bebek istemiyoruz dedi ' sustum :KK70::KK70: sizde durumlar nasıl belgin 42 canım sevındım ıyı olmana kıvırcıktı sanırım sancısı cıkan beklesınler bebısler yaa göbek bağı etrafı sancıyan arkadasım bendede oluo bazen korkma bebeklerımız buyuyor alan dar ve evt bende tuvalete gıttıgımde rahatlıyorum başka başka bu kadar sanırım D::KK70: kendınıze bebeişlerinize iyi bakın ben koama sarmayı bıraktım arkadşlar sizde bırakın artık D::KK70:

X