2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

her iki sıkıntın da gelmiş geçmiş olsun canım

göz yoran hiçbir detay yok canım
şık ve sade
bence çok güzellllllll
güle güle sağlıkla kullanın inşallahh

Mrhaba canım,
Bende 32.haftamdayım 2 gündür benimde sancılarım var aynı şekilde göbeğimin etrafı çok ağrıyo ayağa kalktığımda da çocuk çıkacakmış gibi oluyo rahme acayip bi baskı var 4 gün sonra kontrolum var bakalım sorucam ama normal herhalde bebişlerimiz bu hafta hızla büyüdüğü içinde olabilir kafana takma fazla

sevindim canım önemli bişey olmadığına... erken doğuma da çok kafanı takma, hayırlısı artık...

Yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı valla. Umarım ağrılarımız bir an önce geçer.

cnm şiddettli ğöbek agrısını duydum..gebelıkte normalmiş yani..telas yapma ama ne ıyı gelır bılemıyorum

cnm cok gecmiş olsun.. doğum iiçin de hayırlısı çoğumuzda aynı sıkıntı var..

aksesuar meme ne ya..portatifff meme gibi.. ne rahatsızlıklar var yarabbi:44:

kuzum 59 a düşmüşsünnnnn gözün aydın.. artık yavaşdan başla çanta hazırlamaya

Manisadayım canım sen bu konuyu kimle görüştün? bence farklı birine daha danış mebten falan.yaz tatili aktarılmıyor ama yarı yıl tatilinde sorun yok.zaten hep en iyi doğum zamanı şubat mart diye biliyoruz okulda yaşı bizden büyük olup çocukları olanlardan aktarılmasa böyle bir düşünce olmaz hep iyi bir zamana denk getirmeye çalıştık ya hamile kalmayı.umarım hallolur.

manisa merkezde misin canımm??? aslen nerelisin??? ben manisalıyım aslen de ondan sordum.

Ben bugüne kadar sorun olmayacağını sanıyordum. Ama aşağıdaki gebelik takvimindeki yazı moralimi bozdu. Ben 32. haftamda 34 haftamda olmak üzere 4 kez uçağa bineceğim. Benim gibi zorunlu uçak yolculuğu yapacak var mı?

Ay cnm bence isabet olmus hatta keşke şifonyerın yıldızlarınında pembe olma şansı olsaydı güle güle kullansın

sıkma canını doktoruna sor bence canım... sonuçta bu haftalardan sonra sırf çifte vatandaşlık için amerikalara doğmaya gidiyolar, uçağa binmen zorunluysa doktoruna sor şimdiden moralini bozma...

sıkma canını doktoruna sor bence canım... sonuçta bu haftalardan sonra sırf çifte vatandaşlık için amerikalara doğmaya gidiyolar, uçağa binmen zorunluysa doktoruna sor şimdiden moralini bozma...

Mecburum canım ya. Artvinde ikamet ediyorum. Ama doktor kontrollerine her ay istanbula gidip geldim. Doğum da istanbulda olacak. Yarın bir mail atayım doktoruma olmazsa. Oda tehlikeli derse en azından sadece 32.haftada bir gidiş yapayım ve orda kalayım

evet canım istanbulda kalma imkanın varsa çok daha iyi olur...

Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

Ayy kendi resmimde çıktı :))))

Son düzenleme:

süperrrrrr =) çok beğendim resim çerçevesi çok güzelmiş biblolar herşey birbirleriyle uyumlu..

canım ben ilk resme baktım hemen
sürekli konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz ya merak ediyor insan karşısındakini

bu arada sen de çok güzelmişsin
inan iltifat değil, çok hoş hatunsun valla

şeker, ağaç, biblo, çerçeve, külah her şey harika
eline emğine sağlık arkadaşımmmm

coook begendim cnm... cerceve ve ozellikle kuş figurlü seker cok hos.. gule gule dagit :-D

ikinci resimdeki biblo hariç hepsini gerçekten çok çok beğendim eline sağlık canım...
darısı başımız artık biz bu işlere daha başlamadık...

bende senin gibi düşünüyorum aslında
ama yinede kafamda soru işareti kaldı devlet hastanesinde doğum için örnük falan vermemişlerdi
özelde verirlermi acaba
ben en iyisi haftaya kontrole gittiğimde ordakilere danışim onlar daha iyi bilir sanırım
doğumdan çıkana kadar canım geceliğimin kan olmasını istemem
ee gerçi giyemedikten sonrada niye aldıkki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…