Sevgili adminler,
biliyorum face deki gruptan bahsetmek yasak ama. bilgi vermek istiyorum. mart annelerinin ilk bebeği dün akşam dünyaya geldi. dualarınızı esirgemeyin Arkadaşımızın bebeğinden. şimdilik küvezde. solunum cihazına bağlı... Rabbim hayırlısıyla hastaneden çıkışını da duyursun bizlere...
dualarım bebişle her gün dua edicem inşallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde küvözden çıkıp annesinin kucağına kavuşur ilk bebişimiz
kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için
hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne
alacaklar????
bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,
arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?
dalinin sıvı olanını aldım ben fiyatı 15 liraydı
çokta güüzel yıkadı kokusuda rahatsız edici değil çok güzel
Sizce hangisi...
Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm
arabalı olanları beğendim ben
kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
iyi olmanıza sevindim
koltuk altındaki kitlede iyi çıkıcak allahın izniyle
kendini sakın yorma bırak kalan işleri eşin halletsin sen yorma kendini
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti
Valla üşendim yeniden yazmaya.
Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....
Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082
ben pembe olanları daha çok beğendim gerçi senin isteğin daha öneli değiştirebiliyosan değiştirt
[
QUOTE=irmas;28326862]Merhaba arkadaşlar
Benim özellikle son 3 gündür göbek deliğimin etrafında çok ciddi bir ağrı var. (32+6 haftadayım) Yerimden kalkarken de karnımda ağrılar oluyor. Aranızda bu tarz sıkıntıları olan oldu mu? Ve göbek ağrısına ne iyi gelir bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
geçenlerde bendede tam tarif ettiğin ağrı oldu
gece hiç uyutmadı çok canımı yakıyodu sabah 4.30 a kadar sıktım dişimi
baktım hala geçmedi eşimi aradım hazırlan dedi hastaneye gidelim
tamam dedim
ayıptır söylemesi tuvalete çıktım bi süre sonra ağrı şiddetini azalttı
eşimi aradım ağrı azalıyo sanki dedim
hastaneye gitmeyelim ağrı geçmezse ararım seni dedim
bi süre daha ağrıdıktan sonra baya bi hafifledi
o arada uyumuşum sabahta iyiydim
gün içinde bi yokladı geçti dahada ağrımadı
kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)
ohh içim rahatladı seni düşünüyodum hep bişey çıkmamasına çok sevindim
erken doğumdan korkma baya bi haftayı devirdik allahın izniyle yinede erken doğmasın bebişlerimiz ama doğsada bişey olmaz inşallah
Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.
Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234 Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah
Ayy kendi resmimde çıktı :))))
çok güzeller maşşallah beceriklisin
çerçeveyede bayıldım
bende bi çerçeve aldım bebeğin doğum anından itibaren 12 ay boyunca her ay çektiğimiz resimlerini bi çerçeveye koyabiliysun
12 ay boyunca her ay çekip çerçeveye dizicem oğluşumun resimlerini
1 yaşına girincede ailece fotoğrafçıya gidip resim çektirmeyi düşünüyorum