2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ben ilk resme baktım hemen
sürekli konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz ya merak ediyor insan karşısındakini

bu arada sen de çok güzelmişsin
inan iltifat değil, çok hoş hatunsun valla

şeker, ağaç, biblo, çerçeve, külah her şey harika
eline emğine sağlık arkadaşımmmm
Canım çok sağol. Bende seni çok merak ediyorum.

2013 merhaba şekerlerini kendin mi yaptın?yoksa birmaxtan hazır mı sipariş ettin canım.çok güzeller.çerçeveyi tülleyip süsleyecek misin?

Son düzenleme:
bende senin gibi düşünüyorum aslında
ama yinede kafamda soru işareti kaldı devlet hastanesinde doğum için örnük falan vermemişlerdi
özelde verirlermi acaba
ben en iyisi haftaya kontrole gittiğimde ordakilere danışim onlar daha iyi bilir sanırım
doğumdan çıkana kadar canım geceliğimin kan olmasını istemem
ee gerçi giyemedikten sonrada niye aldıkki dimi

evet böyle aklımıza gelenlerin hepsini bi dahaki kontrolde hastanelerimize soralım, ben şu mama olayını ve gecelik olayını sorayım...
sen de öğren ona göre başka bi gecelik ayarlarsın canım sen de...

Sevgili adminler,

biliyorum face deki gruptan bahsetmek yasak ama. bilgi vermek istiyorum. mart annelerinin ilk bebeği dün akşam dünyaya geldi. dualarınızı esirgemeyin Arkadaşımızın bebeğinden. şimdilik küvezde. solunum cihazına bağlı... Rabbim hayırlısıyla hastaneden çıkışını da duyursun bizlere...

dualarım bebişle her gün dua edicem inşallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde küvözden çıkıp annesinin kucağına kavuşur ilk bebişimiz

kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için

hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne

alacaklar????

bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,

arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?

dalinin sıvı olanını aldım ben fiyatı 15 liraydı
çokta güüzel yıkadı kokusuda rahatsız edici değil çok güzel

Sizce hangisi...

Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm

arabalı olanları beğendim ben

kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

iyi olmanıza sevindim
koltuk altındaki kitlede iyi çıkıcak allahın izniyle
kendini sakın yorma bırak kalan işleri eşin halletsin sen yorma kendini

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

ben pembe olanları daha çok beğendim gerçi senin isteğin daha öneli değiştirebiliyosan değiştirt
[
QUOTE=irmas;28326862]Merhaba arkadaşlar
Benim özellikle son 3 gündür göbek deliğimin etrafında çok ciddi bir ağrı var. (32+6 haftadayım) Yerimden kalkarken de karnımda ağrılar oluyor. Aranızda bu tarz sıkıntıları olan oldu mu? Ve göbek ağrısına ne iyi gelir bilgisi olan var mı?[/QUOTE]

geçenlerde bendede tam tarif ettiğin ağrı oldu
gece hiç uyutmadı çok canımı yakıyodu sabah 4.30 a kadar sıktım dişimi
baktım hala geçmedi eşimi aradım hazırlan dedi hastaneye gidelim
tamam dedim
ayıptır söylemesi tuvalete çıktım bi süre sonra ağrı şiddetini azalttı
eşimi aradım ağrı azalıyo sanki dedim
hastaneye gitmeyelim ağrı geçmezse ararım seni dedim
bi süre daha ağrıdıktan sonra baya bi hafifledi
o arada uyumuşum sabahta iyiydim
gün içinde bi yokladı geçti dahada ağrımadı

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)

ohh içim rahatladı seni düşünüyodum hep bişey çıkmamasına çok sevindim
erken doğumdan korkma baya bi haftayı devirdik allahın izniyle yinede erken doğmasın bebişlerimiz ama doğsada bişey olmaz inşallah

Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.

Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

Ayy kendi resmimde çıktı :))))

çok güzeller maşşallah beceriklisin
çerçeveyede bayıldım

bende bi çerçeve aldım bebeğin doğum anından itibaren 12 ay boyunca her ay çektiğimiz resimlerini bi çerçeveye koyabiliysun
12 ay boyunca her ay çekip çerçeveye dizicem oğluşumun resimlerini
1 yaşına girincede ailece fotoğrafçıya gidip resim çektirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
canım son resimdeki mevlüt şekeri külahını çok beğendim ben, birmaxın sitesini inceledim, o külahlardan buldum ama seninkinin desenini göremedim, sen o deseni sitede mi görüp sipariş vermiştin... bi de kaç günde geliyo bu siparişler, ödemeyi de siparişler gelmeden önce mi yapıyosun, ve son olarak kargo ücreti yaklaşık ne kadar oluyor... ben çok beğendim bunu ben de mevlütte dağıtmak için istiyorum.... üstündeki incili kurdelayı buldum sitede... yapıştırıcısını da oradan mı sipariş veriyoruz sen nasıl yaptın...

evet böyle aklımıza gelenlerin hepsini bi dahaki kontrolde hastanelerimize soralım, ben şu mama olayını ve gecelik olayını sorayım...
sen de öğren ona göre başka bi gecelik ayarlarsın canım sen de...

Canım bi önceki yazını bulamadım kusura bakma. Benimde ilk bebeğim aslında ama doğum yapacağım hastanenin yenidoğan hemşireleri ile konuştum ve en yakın arkadaşımda yaşadığımız sorundu fincan :)

Bu arada benim dün gece sağ göğsümden sütümü bir şey akmış ve kurumuş. Geceliğimde gördüm sabah. Çok garip oldum. Başına gelen varmı acaba ?

Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olucak kaçıncı haftadasınız ve bebeğiniz kaç kilo ?? bugün arkadaşımla görüştüm 40 haftada bebeği 4,200 olduğu için sezeryen olucakmış banada doktor önde gidiyosun dedi 32 haftada bebeğime 2,200 dedi ben normal doğum çok istiyorum bugün öyle duyunca içimi bi korku kapladı sizlerede sormak istedim haftasını ve kilosunu.

Loloas İzmirli arkadaşım nasılsın ? Adını görünce aşağıda yazayım dedim. Bucayıda yağmur götürdümü ?

kızlar gebelik boyunca yaptırdığınız tahlilerin hepsini çantanıza koymayı unutmayın
ayrıca telefon şarj aletini ve varsa fotoğraf makinasını
bide ben doğum için hastaneye gittiğimde doğurmadan son fotoğrafımı çektiricem eşime güzel bi anı olur

Canım bi önceki yazını bulamadım kusura bakma. Benimde ilk bebeğim aslında ama doğum yapacağım hastanenin yenidoğan hemşireleri ile konuştum ve en yakın arkadaşımda yaşadığımız sorundu fincan :)

Bu arada benim dün gece sağ göğsümden sütümü bir şey akmış ve kurumuş. Geceliğimde gördüm sabah. Çok garip oldum. Başına gelen varmı acaba ?

benim gelmedi ama normalmiş canım bu haftalarda, hatta benim bugünkü altta çıkan yazımda da yazmışlar, senle de sadece 2 gün aramız var zaten...

benim gelmedi ama normalmiş canım bu haftalarda, hatta benim bugünkü altta çıkan yazımda da yazmışlar, senle de sadece 2 gün aramız var zaten...

Aaa evet ben dikkat etmemiştim ona. Çok garip bi duygu yanlız. Hiç günlere bakmamıştım ne kadar az kalmış. Depresyona girdim galiba korkuyorum ben resmen.

kızlar bebk ürünlerini mustelamı sebamedmi aldınız
bide hangi sitede daha uygun ve güvenli
eczanemde sitesine bakıyorumda sebamede ürünleri indirimdeymiş
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi

dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi

netten alışveriş uygun olabilir taksit imkanıda oluyo hem ben sebamed aldım özdilekte indirimdeydi 22 lira 250 ml şampuanı 13 e aldım mesela arada denk geliyorama pişik kremi falan onu doktora sorup alırım heralde e bebe yağıda ilk bi iki ay kullanılmıyo zaten

Arkadaşım ben her iki markayıda almadım ama mustela için şikayetvar.com da göz yaktığı ile ilgili yorumlar görmüştüm. Alerji yaptı diyenler vardı. Bir oku istersen.

burda sürekli alışveriş yaptığım bi eczane var
eşimede bi şampuan önermişti gerçekten çok iyi geldi ve 2 yıldırda kullanıyo eşim

bebek şampuanı sorduğumda
klorane diye bi markayı gösterdi bana benim akrabalarımda bundan kullanıyo çok iyi dedi
acaba güvenip klorane markayımı alsam diyorum
biraz pahallıya geliyo ama
500 gr şampuanı 35 lira

Konuya balıklama dalıyorum ama ben ilk bebeğimdede sebamed kullandım ve memnun kaldım . Bende buradan görerek eczanemizde sitesinden sebamed ürünleri aldım 250 ml sampuan pişdik önleyici krem ve 2 adet bebe yağı birtanesi kendime çünkü bende çok alerjikim karnıma sürüyorum. Bide göğüs çatlağı için lansinoh krem aldım 10 ml 10 tl toplamda kargo ile 64 tl ödedim. Dışarıdan alsam hepsine 100 küsür girdi. Açıkcası memnun kaldım.

Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olucak kaçıncı haftadasınız ve bebeğiniz kaç kilo ?? bugün arkadaşımla görüştüm 40 haftada bebeği 4,200 olduğu için sezeryen olucakmış banada doktor önde gidiyosun dedi 32 haftada bebeğime 2,200 dedi ben normal doğum çok istiyorum bugün öyle duyunca içimi bi korku kapladı sizlerede sormak istedim haftasını ve kilosunu.

Ben en son geçen hafta gittim doktora. 32 hafta bitişinde 2300 gr.dı. Normal olmasında bir sıkıntı görünmüyor demişti doktor.

iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)

herkese iyi geceler.çalışabilir raporu 31+0'da mı alınıyor yoksa 32+0'da mı alınıyor?rapor alan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)

genzim derken boğazından bahsediyosan hafif bi kızarıklık vardır bulunduğun ortam kuruysa olabiliyo
çok sıcak olmayan sıvı tüket sık sık
ve ortamını nemlendir geçer heralde
eğer midede bi sorun varsa gaviscon iç
geçmiş olsun

X