Kız güldürdün beniiiii
Annesine dedim ben onu nazlma ya dedim. Kızını oğlum lom diye sevmiş de kız çıkmış yaaa ondannn
Ay ilahi sennnnnn
Alınganlık neyim yapmaaaaa yani tatlımmmmm
Ama güldürdün beniiii " rüya mıyım ben tersim çıksın " deyişinleeeeeeee
Sizce hangisi...
Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm
Öyle kızım zaten dedimya duygusala bağlamışım. Neden arıyorum ağlamak için ağlarım valla.
Peki bana demiyon nazlıma niye diyon. Ona da yazık değilmi? Oda hamile değilmi? Onun alınganlığı olmamı?
Ayyy aman Cemrem kaç bugün benden ne çekilmez bir insanım bugün anlatamam
Sizce hangisi...
kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için
hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne
alacaklar????
bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,
arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?
Sizce hangisi...
Sizce hangisi...
Kızzzzzzzzzz
Kızın alınacağı yoksa da alındırttıracaksın haaaaa.
Yanlış anlama şulecim bunu da azarlamak anlamında söylemedim hani alınacağın falan tutmasın
Ağlacağın varsa sebebin ben olmayayım yoksa ben de ağlarımmmmm
kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
alacaklar????
kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Öyle kızım zaten dedimya duygusala bağlamışım. Neden arıyorum ağlamak için ağlarım valla.
Peki bana demiyon nazlıma niye diyon. Ona da yazık değilmi? Oda hamile değilmi? Onun alınganlığı olmamı?
Ayyy aman Cemrem kaç bugün benden ne çekilmez bir insanım bugün anlatamam
Sizce hangisi...
Kızzzzzzzzzz
Kızın alınacağı yoksa da alındırttıracaksın haaaaa.
Yanlış anlama şulecim bunu da azarlamak anlamında söylemedim hani alınacağın falan tutmasın
Ağlacağın varsa sebebin ben olmayayım yoksa ben de ağlarımmmmm
alacaklar????
hahahhaha
ben en soldakine bayıldım hem kibar hem sade hani gemili altta kurdele gibi tülü
ortasındada mavi boncuk bayıldımm
hadi hep birlikte ağlayalım benimde aslında ağlayasım var
bahanemizde 'neden nazlıma bebeğinin cinsiyetini ne düşünse tersi çıkıy' olsun
Eki Görüntüle 606760 bende bundan aldım gülüm çok güzel yıkadım ben çamaşırları mis gibi ve yumuşak yapıyo elde ve matiği var
gülüm valla içinde ölçek yoktu ben diğer deterjanların ölçeğinle 1,5 ölçek koydum makinem 7 kilolu ve ve bebişin solmucak herşeyini attım doluydu yani makina 30 derecede bebek proğramında yıkadım çift durulama yapmadım yani ama makinende bebek proğramı yoksa çift durulama yap bende hiç ilaç kalıntısı yoktuCanım bende bunu aldım. Ama henüz yıkamadım. Kaç ölçek koydun? Kaç derecede yıkadın? Çift durulamamı yaptın?
Tamam şimdi bütün olumsuzlukları atıyoruz kafamızdan. Hayata olumlu bakıyoruz. Açık aramıyoruz. Piskopata bağlanmadan sevimli bir anne oluyoruzSevgili Cemrem ah ne alınganlığı olur böyle yanlış anlamalar Öptük seni
Bu arada şeker işi çok zevkili yaBu akşam benim 50 tane bitmiş olacak. Resim çekerim eklerim yarın inşallah
hahahhaha
ben en soldakine bayıldım hem kibar hem sade hani gemili altta kurdele gibi tülü
ortasındada mavi boncuk bayıldımm
hadi hep birlikte ağlayalım benimde aslında ağlayasım var
bahanemizde 'neden nazlıma bebeğinin cinsiyetini ne düşünse tersi çıkıy' olsun