2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Öyle kızım zaten dedimya duygusala bağlamışım. Neden arıyorum ağlamak için ağlarım valla.

Peki bana demiyon nazlıma niye diyon. Ona da yazık değilmi? Oda hamile değilmi? Onun alınganlığı olmamı?

Ayyy aman Cemrem kaç bugün benden ne çekilmez bir insanım bugün anlatamam

Sizce hangisi...

Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm

Eklentiler

• $image.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 31

Kızzzzzzzzzz

Kızın alınacağı yoksa da alındırttıracaksın haaaaa.

Yanlış anlama şulecim bunu da azarlamak anlamında söylemedim hani alınacağın falan tutmasın

Ağlacağın varsa sebebin ben olmayayım yoksa ben de ağlarımmmmm

ben de çok düşündüm en sonunda hacişakirin granül sabununu aldım canım dün, kalıntı olmaması için çift durulamayla sabun tozuyla yıkıycam ben de yumuşatıcı kullanmıycam bi süre, ütüyle yumuşar artık...

Sizce hangisi...

bunlar çok güzelmiş, ben de arabalıyı çok sevdim, gemi olacaksa da ilki daha güzelmiş...

kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Tamam şimdi bütün olumsuzlukları atıyoruz kafamızdan. Hayata olumlu bakıyoruz. Açık aramıyoruz. Piskopata bağlanmadan sevimli bir anne oluyoruz Sevgili Cemrem ah ne alınganlığı olur böyle yanlış anlamalar Öptük seni

Bu arada şeker işi çok zevkili ya Bu akşam benim 50 tane bitmiş olacak. Resim çekerim eklerim yarın inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun. İnan çok tedirgin oldum. Dün akşam uyku tutmadı. Aklımda hep sen ve Arzu vardı resmen

cnm ben dalin sabun tozu ve dalin yumuşatıcı aldım yıkadım hepsini mis gibi koktular :)

belgincim madem eve çıktın gerçek anlamda istirahat et ama evde, sakın çok ayakta durma ve hiç bi iş yapma, kitle de inşallah önemsiz bişeydir ordan da güzel haberlerle gel inşallah...

hahahhaha

Sizce hangisi...

ben en soldakine bayıldım hem kibar hem sade hani gemili altta kurdele gibi tülü

ortasındada mavi boncuk bayıldımm

hadi hep birlikte ağlayalım benimde aslında ağlayasım var

bahanemizde 'neden nazlıma bebeğinin cinsiyetini ne düşünse tersi çıkıy' olsun

bende bundan aldım gülüm çok güzel yıkadım ben çamaşırları mis gibi ve yumuşak yapıyo elde ve matiği var

Selam hanımlar.dün ilk bebeğimiz ala masal'ımız doğdu şimdi küvezde.solunum sıkıntısı yüzünden.güzel annemiz taburcu oldu kızı hastanede.aklınıza geldikçe dua edermisiniz??bir an önce kavuşsunlar diye...

Nazlıma çık gel ortalık yıkılıyor Ama nazlıma gecelerin kadını. Gündüz uğramaz Şimdi bunu söyledim yeni polomik doğarmı ki?

2013 canım eksik olma çok sağol dün benim bile aklımda arzu vardı o halimde onu düşündüm :)
yeni kullanıcı canım çok sağol öyle yapacağım allahtan kızımın eşyaları hazırdı bi kaç gün dinlenip kendi eşyalarmıda hastane çantamıza yerleştirip sonrasında bebis gelene kadar istirahat edeceğim. Bu hafta sonuda yatağımzı alacağz geriyede bişey kalmadı inşallah:) çok sağolun tekrar

Canım bende bunu aldım. Ama henüz yıkamadım. Kaç ölçek koydun? Kaç derecede yıkadın? Çift durulamamı yaptın?
gülüm valla içinde ölçek yoktu ben diğer deterjanların ölçeğinle 1,5 ölçek koydum makinem 7 kilolu ve ve bebişin solmucak herşeyini attım doluydu yani makina 30 derecede bebek proğramında yıkadım çift durulama yapmadım yani ama makinende bebek proğramı yoksa çift durulama yap bende hiç ilaç kalıntısı yoktu

Biz de öptik seniiiii :13:

Şekerin tanesi kaç tl ye maloldu sana tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…