hmmm 36 iyimiş doktor erken doğum yapabilirsin dedi ya onun içinde kararsız kaldım doktorada bi sorayım salı günü sizede söylerim ne dediğini
erken dediyse hiç yeme bu seferde daha erken olmasın hurmalar yüzünden
zaten bi doğum durumun olursa o zamanda yedirirler sana. zaten ayette hz meryem
tam doğum yapacağı esnada hurma dökülüyor ağaçtan ve ye diye vahiy geliyor.
o yüzden hurmanın doğuma iyi geldiği söyleniyor.
hurmayı yer yemez pırtlıyomuş 34. haftada yaaa valla bişi olcanı bilmesem yeyi yeyi vercemde hemencik doğurcam bebeğimi kucaklamak istiyorum ben artık hiç geçmiyo sanki günler ama erken daha yaa
ahhhh ahhh bi uyuyabilsem keşke döne döne bi hoş oluyorumHele son zamanlar hiç geçmek bilmiyor :) bolca uyuyalım zaman çabuk geçsin :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaçıncı haftada hurma yemeye başlıcaksınız yada hurma yemeği düşünen varmı ben yicem ama kaçıncı haftada başlasam bilemedim:44:
Arkadaşlar ben öğretmenim şuan 31 haftalık hamileyim az önce ildeki tüm okulların işini yapan mutemetimizi aradım haftaya 32.haftamda çalışabilir raporu alıcam 15 tatili aktarabiliyormuyum diye sordum evet dedi kesinlikle bir problem olmaz dedi.tatil dönüşü 35.haftam ilk hafta okula gidip 2.hafta rapor almayı düşünüyordum ama raporlu olduğum süre aktarılmıyormuş( iyi olursam belki o haftada giderim çünkü doğumdan sonra lazım bize bu zamanlar haziranda 2 hafta falan kalıyor o zaman bebek varken dr gidip rapor işiyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet elimizden geleni yapıcaz artık olmazsa seminer döneminde annem yanımda olursa giderim 1 hafta 10 gün falan hem süt izin hakkımız olduğundan öğlenden öncede çıkabiliriz belki.15 tatil aktarılmıyor diyenler olduğu için yazmak istedim her yerde aynı olması lazım hakkınızı arayın arkadaşlar.sevgiler hepinize...
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gittiValla üşendim yeniden yazmaya.
Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....
Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gittiValla üşendim yeniden yazmaya.
Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082
Selam arkadaşlar
kızlar bişey sorcam
hepiniz geceliği kötü bişeymi aldınız
ben çok güzel aldım dantelli falan
kan olurmuki çıkmazmı kan lekesi kafam karıştı benim
ilk oğlumda giydiğim gecelik hala duruyo kan olmuşmuydu net hatırlamıyorum,
napsam bende bi tanede ucuz bi gecelikmi alsam acaba
Günaydınlaarrr canlarımmm
günler geçiyo ama gelin de bana sorun
izne çıkmak için gün sayıyorum,sabırsızım...
bebeğim normal doğum pozisyonuna gelmiş mi gelecek mi? meraklardayım...
doğum izni 6 aya uzatılacak mı,endişeliyim...
Bebeğim gününde mi,gününden önce mi gelecek ?? heyecanlıyım....
her türlü duyguyu barındırıyorum içimde...
Pataloji sonucunda birşey çıkmadı, ardından acele edip 3 ay sonra tekrar hamile kaldım onun da 3 aylıkken kalbi durdu. Yine sonuç temiz çıktı. Şimdi kanda pıhtı olabileceğinden şüphe ediyor doktor bu yüzden her gün kan sulandıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.
Bugün çok yorgun ve bitkin kalktım. Öncelikle dün ilk bebeğimiz ALA MASAL' ın dünyaya gelmesi beni çok etkiledi. Sonra Belgin'in hastaneye yatışı falan derken gece boyunca ara ara uyudum onda da dokuz doğurdum resmen
Ayrıca dün akşam söylemesi ayıp ıspanak yapayım dedim. 1 saat ayakta kaldım onu yıkacam diye resmen ağlayacaktım yaŞimdi böyle olursam önümüzdeki haftalar nasıl olurum bilmiyorum:18:
Birde şu 32 hafta rapor durumu var. Kafam çok karıştı. Kızımın ve beni m bütün eşyalarımız İstanbulda. Ya benimde başıma erken doğum gibi birşey gelirse. Burdan Trabzon 3 saat gidebilirmiyim acaba o durumda
kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için
hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne
alacaklar????
bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,
arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?
kızlar bazı yerlerde indirimler başlamış, hele şubatta iyice inicek fiyatlar ve bebeklerimizin ileriki aylardaki ihtiyaçlarının bi kısmını şimdiden alsak çok karlı olur... biz 0-3 ay alışverişini yapmıştık zaten o yüzden 0-3 ay için bişey almıyorum ama 3-6 ay için ince penyeler ve özellikle 6-9 ay için çok şey bulabiliriz, 3-6 ay yazlıklarını mecbur sezon fiyatlarıyla alıcaz, 9-12 ay içinse seneye yine bu zamanlarda indirimlerden faydalanırız...
bizim son cicilerimizi ekliyorum... özellikle aziz bebede inanılmaz indirim var, resimlerdeki koyu renk gömlek 36 tlden 11 tl ye inmiş badi fiyatına yani...
Sizce hangisi...
Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm
Bence çok güzel olmuş pembiş pembiş ...
Gri çok iç karartırtı. Tabi sizin içinize sinen önemli olan
ben bu halini cok begendimmm cnm.. bence griden daha guzel durmus..cok soft bir takim saglicakla kullanin...
tatlım bebiş kız dimi ? yani bende kız bebek annesi olacağım için hemen atladım =) ben çok beğendim çok güzel =) ama ben bu insanları anlamıyrm işini yapıyorsan tam yap arkadaş ya..gri istemişsiniz sonuçta not ediyorlar adam gibi yapsınlar işlerini gönderceksin aslında!! bende mobilyalarımı yemek odamı modoko dan beğenip sipariş vermiştim 40 gün saonra sehpalarım farklı geldi aman gelmiş dedim göndermedim!!bence senin bebişin odası süper olmuş güle güle kullanın cnm =)
sağol canım, bunuda not aldım markette bulurum sanırım değil mi?
hacı şakir toz sabun , hacışakir granul sabun dediler.
birde dalin toz varmış bunların hepsine bakarım artık
bence rapor işini aynen öyle yap. bende normalinden erken çıkıcam işten aman napayım umrumda değil daha,
gün doğmadan neler doğar ben mi düşüncem dünyanın kahrını.
valla kaynanam kendi teklif ettiben çalıştığım için senin vaktin olmaz kver ben yıkıyım dedi,
kayın babamda son ütücülerden oda ütülüyecek bende yerleştircem işte
bende deterjanlara bi bakayım hangisi kafama yatarsa fiyatlar ne durumda kazıklanmak istemiyorum :26:
Hele son zamanlar hiç geçmek bilmiyor :) bolca uyuyalım zaman çabuk geçsin :))
Selam arkadaşlar
aynı kafadayız canım
ben de bugün bir koşu gidip mothercare indirimini kaçırmadım yine
önümüzdeki kış giyecekleri kalın eşofman altlarını aldım, tanesi 11 liraya geldi
hatta kışlık montlarını da alacaktım ama onlar da net yüzede elli indirim yoktu
indirime girince bir kızıma bir oğluma alacağım inşallah
seneye almaya kalksam bunlar fahiş fiyatları bulurdu
aldıkların çok güzel canım
güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
mothercarenin çıtçıtlı badilerinden ve chicconun eşofman altından bende de var
Sizce hangisi...
Bebek biblolu olanlardan istemiyorumm