2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben de geceliğimi de pijamalarımı da dantelli aldım canım, dikkate ederiz hasta bezlerinden de kullanırız bişey olmaz heralde, hem ilk başta doğumdan geldiğimizde hastanenin verdiği önlük gibi şeyler olur heralde üstümüzde, sonra da bezle falan koruruz kendimizi, her an şık görünelim gelen giden olur :)

çok seviyorum böyle doktorlarıı ya allah hepimizin karşısına bizim iyiliğimizi düşünen doktor çıkartsın.

benim doktorumda direk normal diyor herşeye, hatta ben epidurali sorduğumda bile gerek yok ona son dakka karar veririz dedi.

canım sana nacizane tavsiyem bence hiç 32. iken 34 gösterme kendini. bu sonuçta doğru bişeyde değil.

neyse işin doğrusu onu yap. sonuçta bak haftan yanar bişey olur o senden birşekilde çıkar. boşver hak yolunu bulur.

ama şöyle yapamıyor musun 32. haftanda çalışabilir raporu alsan sonra sömestr bitince 34. haftanda raporunu başlatsan

olmuyor mu? zaten sen raporluyken erken doğum yapsanda aktarabileceksin haftalarını doğum sonrasına.

Sevgili adminler,

biliyorum face deki gruptan bahsetmek yasak ama. bilgi vermek istiyorum. mart annelerinin ilk bebeği dün akşam dünyaya geldi. dualarınızı esirgemeyin Arkadaşımızın bebeğinden. şimdilik küvezde. solunum cihazına bağlı... Rabbim hayırlısıyla hastaneden çıkışını da duyursun bizlere...

ben şu bebişin kaç haftalık doğduğunu çok merak ettim yaaaaaa

Ben de orda dogum yapicam . Nasilsin simdi. Ankara da misin?

Bugün çok yorgun ve bitkin kalktım. Öncelikle dün ilk bebeğimiz ALA MASAL' ın dünyaya gelmesi beni çok etkiledi. Sonra Belgin'in hastaneye yatışı falan derken gece boyunca ara ara uyudum onda da dokuz doğurdum resmen

Ayrıca dün akşam söylemesi ayıp ıspanak yapayım dedim. 1 saat ayakta kaldım onu yıkacam diye resmen ağlayacaktım ya Şimdi böyle olursam önümüzdeki haftalar nasıl olurum bilmiyorum:18:

Birde şu 32 hafta rapor durumu var. Kafam çok karıştı. Kızımın ve beni m bütün eşyalarımız İstanbulda. Ya benimde başıma erken doğum gibi birşey gelirse. Burdan Trabzon 3 saat gidebilirmiyim acaba o durumda

kac aylik dogmus bebek acaba?bide face de ben oyle bir grup bulamadim.tam adini bileniniz varmi grubun arkadaslar?

kızlar bazı yerlerde indirimler başlamış, hele şubatta iyice inicek fiyatlar ve bebeklerimizin ileriki aylardaki ihtiyaçlarının bi kısmını şimdiden alsak çok karlı olur... biz 0-3 ay alışverişini yapmıştık zaten o yüzden 0-3 ay için bişey almıyorum ama 3-6 ay için ince penyeler ve özellikle 6-9 ay için çok şey bulabiliriz, 3-6 ay yazlıklarını mecbur sezon fiyatlarıyla alıcaz, 9-12 ay içinse seneye yine bu zamanlarda indirimlerden faydalanırız...
bizim son cicilerimizi ekliyorum... özellikle aziz bebede inanılmaz indirim var, resimlerdeki koyu renk gömlek 36 tlden 11 tl ye inmiş badi fiyatına yani...

Ay evvet nazlıma cinsiyetimiz kesinleştimi? Meraktayız. En nazlı senin kız çık ya. Bak yine kız dedim

Bu da erkek çıkarmış... Senin söylediklerinin tersi çıkıyor ya ondan diyorummm

ya kızlar ne sancısı ya ben ıyıce korktummm:18::18:bu sancıyı hıssetmıyormuyuz bız ne acayıpp bısey ya

Korkutmak gibi olmasın kızlar. Korkulacak bi şi değil ama benim ablam öyle doğum yapmış. Forumda böyle böyle biri var dedim. O da benim de öyle idi hatta hemşire baktı bi kaç kişi vardı nst de birinizin şu an doğumda olması gerekiyor ama hiç sesi çıkmıyor demiş. Sonra ablama demiş o sensin diye şaşırmış ablam da

Canım bebeğine maşallahhhhh

O da yüzünü sağlayıp sonradan ceeeee yapacak galiba annesi. Şimdiden sana oyun yapıyorrrrr

kızlar 2 defa daha nts girdik sancılar görünüyor yine seruma devam. Ama iyiyim şükür şimdilik bu kadar

Allah daha iyi etsin canımmmm

Ay dedeyle annene de gördü demek kiiiiii ne güzel
Biz de genel de anneanne ile gidiyoruz o da oluyor yani yanımızda
Ben de bir gün kendi babaannemi götürmeyi çok istiyorummmmmmmm belki bu sefer götürürümmmmmm

Bebeişine maşallah annesiiiiii
Tombiş yanaklarını yerim onun beeennnn

nasıl yanı.. ondan sonra ablanı hemen doguma mı almıslar???

Bu da erkek çıkarmış... Senin söylediklerinin tersi çıkıyor ya ondan diyorummm

Kız niye öyle diyon ben rüyamıyım da dediğimin tersi çıksın Bak hamilelik alınganlığım tutarsa zaten bugün dokunsan ağlıcak gibiyim görürsün gününü

kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için

hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne

alacaklar????

bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,

arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?

hacışakirin sabun tozunu aldım cnm.. yumusatıcı fılan kullanmıcam.. yanı en azından bı sure..

Kız niye öyle diyon ben rüyamıyım da dediğimin tersi çıksın Bak hamilelik alınganlığım tutarsa zaten bugün dokunsan ağlıcak gibiyim görürsün gününü

Kız güldürdün beniiiii

Annesine dedim ben onu nazlma ya dedim. Kızını oğlum lom diye sevmiş de kız çıkmış yaaa ondannn

Ay ilahi sennnnnn

Alınganlık neyim yapmaaaaa yani tatlımmmmm

Ama güldürdün beniiii " rüya mıyım ben tersim çıksın " deyişinleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…