- 13 Ekim 2011
- 115
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kaşıntılar çatladığı için oluyor diye biliyorum. göğüs ucu çatlağı için kremin varsa yada bebe yağın onu sür
tatlım.. benim şimdi olmuyorda bi ara çıldırasıya kaşınıyodu sürekli yağladım kremledim düzeldi biraz.
şimdi de büyümesi durdu sanırım toparlandı göğüslerim. büyümesi hiç durmayacak sandım bi ara
güzel dileklerin için sağollll =)) canım ya grupta ilk doğuran sen olacaksın sanırım 60 gün kalmış yaa süperrrrr =) hayırlısıyla doğuralım sezeryan olursa belki şubatta bile gelebilr senin ki =)
Ya ben çatladınız için mi kaşınıyor yoksa kaşıdığım için mi çatlamış bilemedimmmmm
Hep böyle tatlı tatlı kaşınırdı pek umursamazdım. Gecen farkettim ki çatlak varrrr... İltihap gibi oldu şimdi kaşımamaya calışıyorumm:44:
Papatya cnım doğurdun sandım ben seniiiiiii
Allah şifa versin rahatsızlıklarınaaaaaa
EDLİN dün doktora gidecektin nasılmış senin tosun paşanın keyfiiiii
Doğumlar alakalı ne dediiii:44:
günaydınn :) herkeseee sevdiklerimzle özellikle bebislerimzle musmutlu bi yıl diliyorum herşey gönlümüzCe olur umarım. Papatyacmm iyi olmana sevindim dedim acaba bebisler sabırsızlanıp erkenmi gelmeye kalktı :):) ödem sorunu Bende de var yani galiba ödemden kaynaklanıyordur. Özellikle sağ elim çok uyuşyo ve çok rahatsız ediyor beni ya.
Ya ben çatladınız için mi kaşınıyor yoksa kaşıdığım için mi çatlamış bilemedimmmmm
Hep böyle tatlı tatlı kaşınırdı pek umursamazdım. Gecen farkettim ki çatlak varrrr... İltihap gibi oldu şimdi kaşımamaya calışıyorumm:44:
Papatya cnım doğurdun sandım ben seniiiiiii
Allah şifa versin rahatsızlıklarınaaaaaa
EDLİN dün doktora gidecektin nasılmış senin tosun paşanın keyfiiiii
Doğumlar alakalı ne dediiii:44:
ıyıyız cnm..benım paşa senınkı gıbı 3 hafta olmasada 1 hafta ondeymıs 27+6 da 1260gr mış..dr hedefımız 28i atlatmaktı oraya kadar geldık şimdi sıra 32 dedı...hayırlısı bakalım..rahımde sıkıntımız yokmuş öle işte
inşallah her şey hepimizin gönlünce olur canım
ayyyyyy allah korusun teyzesi gelmesinler daha, küçükler, minicikler
sol elde ödem, ve sol elin eklem yerlerinde ağrı var
sanki sızılarım erken başladı gibi ama
arkadaşım ben kocaman oldum ya
bildiğin gibi değil
sonumuz hayırlı olsun
sağol canımmmm
benim de göğüs uçlarım simsiyah olmuş
maşallah, subhanallah bebeğine
ben de şimdi 32yi bekliyorum hayırlısıyla
ıyıyız cnm..benım paşa senınkı gıbı 3 hafta olmasada 1 hafta ondeymıs 27+6 da 1260gr mış..dr hedefımız 28i atlatmaktı oraya kadar geldık şimdi sıra 32 dedı...hayırlısı bakalım..rahımde sıkıntımız yokmuş öle işte
maaşallah canım bebişine
maşallah maşallah.gelişmesi hep böyle güzel olsun inş
Bende bornovadayım kızlar Hüseyin ceyberi doktorum :) İzmirli görünce bende bi mutlu oldum. Ne acayip milletiz yahu :)
sagol cnm.bende senı merak etmıstım nerdekı dıye ama erken dogumu dusunmek bıle ıstemedım aman allah korusun dedım..bılıyorum sende benım gıbı haftaları zor atlatıyorsun..yavrucagım acele edecek dıye cok korkuyorum en azından 2kılo olana kadar beklesınler ya
PAPATYA cım bu arada doktorun sana erken dogma ıhtımalıne karsı cığer gelıştırıcı ıgne fılan verdımı?
bende izmirliyiiiiim bornovada oturuyo ailem ama ben urfadayım işten dolayı
inşallah canım 32 yi görürüz
sonra da 2.50 kg ı gördük mü atlattık sayılır
hayır canım vermedi, ama o iğer geliştiricinin doğumdan 24 saat önce vurulması bile yeterli oluyormuş
sana verdi mi?
bana da vermedı..ben sordum kullanacakmıyım dıe eger herhengı bır sıkıntı gorursek dogumun yaklastıgını farkedersek ıgne yapıcaz dedı..bende rahatladım ya.. ama benım bücürük cok az hareket edıyo..ara sıra tıklayıp sonra kayboluyo..çok üzülüyorum
inşallah canım 32 yi görürüz
sonra da 2.50 kg ı gördük mü atlattık sayılır
hayır canım vermedi, ama o iğer geliştiricinin doğumdan 24 saat önce vurulması bile yeterli oluyormuş
sana verdi mi?
bana da vermedı..ben sordum kullanacakmıyım dıe eger herhengı bır sıkıntı gorursek dogumun yaklastıgını farkedersek ıgne yapıcaz dedı..bende rahatladım ya.. ama benım bücürük cok az hareket edıyo..ara sıra tıklayıp sonra kayboluyo..çok üzülüyorum