herkeze günaydın...
gerçi hepiniz şu anda uyuyosunuzdur
beni uyku tutmadı moralim çok bozuk düşünmekten uyuyamadım
moralim eşimin lafına bozuldu
akşam yemek yaptım o arada kasık sancım oldu masayı sen hazırla dedim
neyse yemeğimizi yedik bi süre sonra yattık
bana dediği laf şu
senin hamileliğin niye böyle! nasıl yani dedim
( eşim taksici) taksime de hamileler biniyo bazılarının karnı dahada büyük doğumu yaklaşmış
hiç biri seninki gibi değil senin hamileliğin tuhafıma gitmeye başladı artık
şok oldum hiç birşey diyemedim sonra sen nerden biliyosun sana sorunlarınımı anlatıyo taksiye binenler dedim
bazıları konuşuyomuş hiç benim gibi değilmiş
kızlar nolur söyleyin benmi yanlış anlıyorum gerçektende eşimin ettiği laf yanlışmı
ben ilk oğluma 4 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım ve oğlumda düşüğün ne demek olduğunu hiç yaşamadığım için
çok daha rahattım her işimi rahatlıkla doğuma kadar yaptım gık demedim
bu hamileliğimden öncede tedavilerim var bir sürü
5 tanede düşük yaşadım hiç kolay değildi inanın
üstüne bide mide ameliyatı olduğum için sağlık sorunlarım vardı tedavi görüyodum
2 ayda 30 kilo vermiştim hastalıktan bütün dengem bozukken hamile kaldım
hamile kaldığımda eşim nasıl olsa bu bebekte düşücek diye bana suçlu muamelesi yaptı
hamileliğimin ilk aylarında çok ilaç kullandım
ilaçlarında yan etkisiyle çok fazla halsizlik mide bulantısı tiksinme baş dönmesi gibi şeyler yaşadım
5. ayda sıkıntılarım bitmişti 6. ayda idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrıları falan derken
hala düzelemedim ayakta biraz durduğumda yada ayaklarımı hafif üşüttüğümde çok fazla kasık ve bel ağrım oluyo
yol yürürken çok yoruluyorum
bu arada eşim bana yardımcı oldu yemek yapamadığım zaman yaptı ev işlerinde olsun her şeyde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı
ama akşamki lafı beni çok üzdü
acaba eşime çokmu yansıttım her şeyi
yada kendimi çokmu dağıttım ev işlerinide aksattığım doğru ama şurda 2 ay kaldı ne var biraz sabretsek zaten bir sürü korkuyla bu hamilelileliğe başlamışım
artık hiç bir ağrımı sızımı eşime söylemicem ev işlerimide ağrım olsada kendimi zorlayıp yapıcam
yaa çok moralim bozuk benmi büyütüyorum nolur söyleyin fazlamı naz yaptım istemeden acaba
akşamdan beri düşünmekten beynim ağrıdı
kızlar çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen
ama gerçekten çok üzülüyorum