2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarrrrrrrdaha önce gördünüz mü bilmiyorum ama ben bugün markette gördüm ve görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim

primanın premium care serisinin Sıfır Beden Yenidoğan bezlerinde ıslaklık göstergesi olanlar çıkmış
hem de fiyatı yeni doğan premium care ile aynı
sadece premium care de 54 bez, ıslaklık göstergeli de 50 bez var

açlık 90 ın altı, yemekten 1 saat sonra 140 ın altı,2 saat sonra 120 nin altı olması lazım dedi benim doktorum.

saolasin cnm bnm kide aclik 95 2. saatten sonra 120 dedi. ilk baslarda diyete birebir uydum ama o zmn da sinirin baya altinda cikiyodu. 80 civari falan. simdi artirdim elh 120 altinda cikiyo yinede. senin nasil degerler kac cikiyor?

ıyıyız cnm..benım paşa senınkı gıbı 3 hafta olmasada 1 hafta ondeymıs:KK9: 27+6 da 1260gr mış..dr hedefımız 28i atlatmaktı oraya kadar geldık şimdi sıra 32 dedı...hayırlısı bakalım..rahımde sıkıntımız yokmuş öle işte:KK49::emir_bebek:

İyi iyi çok şükür ... Maşallahhhh :)
Gözümüz 32 deeeeeeee :KK8::KK8:

bana da vermedı..ben sordum kullanacakmıyım dıe eger herhengı bır sıkıntı gorursek dogumun yaklastıgını farkedersek ıgne yapıcaz dedı..bende rahatladım ya.. ama benım bücürük cok az hareket edıyo..ara sıra tıklayıp sonra kayboluyo..çok üzülüyorum:KK14::KK14:

Keşfine düşkün demek ki sıpaaaaaaaaa:KK55::KK55::KK55::KK55:

Doğumdan sonra çıkarırsın acısını merak etmeeee:KK9:

Sonra dersin sen benim karnımda ne güzel akıllı uslu duruyordum diyeeee:KK9:

kızlarrrr ben yine bir indirim haberi vereceğim size
chicco mağazalarda tek altlarda yüzde elli indirim var
patikli alt ve patiksiz altlarda
tanesi 9.5 tl ye geliyor
ben stoklarımı yaptım
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bana doktorum açlık tokluk diye sınır koymadı kaydetmemi ve 140 üzerine çıkmaya başlarsam gelmemi söyledi.

Son düzenleme:
kızlarrr selam =) artık 2013 e de girdik az kaldııı geri sayım başladı he heee=) =) kızlar benim bebiş hala bol bol tekme atıyor çok canımı acıttığı haller oluyor!! bu arada benim bebiş doğum pozisyonunu almışmıdır çok merak ediyorum yaaa!!doktor söylemedi ama böyle birşey...of normalde kaçıncı haftada dönüyr acaba?

öncelikle 2013 ün hepimize bebişlerimizle birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum..
sizleri tanımış olmak ve bu sayfayı her açtığımda sıkılmadan tüm sayfaları zevkle okuyup öğrendiklerimin bana kazandırdığı herşey 2012 nin en mutlu anlarıydı.. Allahım 2013 de de doğum hikayelerimizi paylaşmamızı nasip eder inşallah..
2013, bahar ve diğer güzel dileklerle 2013 ü karşılayan arkadaşlarım, yazdıklarınız çok hoş.. umarım dilekleriniz kadar iyi geçer 2013.

papatyacım iyi olmana sevindim cnm.. ödemlerin için endişelenme, hepimizde olan bi durum. ben de bacaklarımı tanıyamıyorum artık. kışın tayt ve tunik giymeyi çok seviyorum ama bu halde bırak giyememeyi dışarı bile çıkmak istemiyorum.. doğumdan sonra minik mucizelerimiz hepsini unutturucak bizee.

yenikullanıcı cnm paylaştığım yelek örneği için teşekkür ederim. Aynısını bi dergide gördüm ben de, kullanışlı imiş. 3. ayına kadar giymesi için 2 tane yaptırsam iyi olucak sanırım.

göğsünde kaşıntısı olanlar varmış bende yok ama herhangi bir çatlak falan olmaması için badem yağımdan oraya da sürüyorum. umarım faydası olur..

off ya daha kızıma bikaç parça giysiden başka bişey almadım, haftaya çıkıcam, şu sınavları atlatıp rahat rahat yapmak istiyorum alışverişi. bişi sorucam ya bebek battaniyesi kaç tane almayı düşünüyorsunuz? kusmalardan dolayı yedeklemek gerekiyomuş..

nasilsiniz anneler.ben iyi degilim midem her zamanki gibi kotu.burda en son ben dogurum herhalde.bulantilara devam:KK9::KK9::KK9:

Bugün doktoruma mail atmıştım göğüsucu çatlak kremine ne zaman başlamalıyım ve hangi marka tavsiye eder diye, 37. haftadan önce başlama demiş ve Mustela ile Lansinoh u önermiş, şimdiden kullanmaya başlayan var mı ya da çatlağı olan, niye 37. haftadan önce kullanamıyoruz acaba, ben hatta 4.ayımdan itibaren karnıma sürdüğüm Mustela çatlak kremini göğüslerimin de tamamına sürüyordum, bi zararı olur mu acaba, o zamanlar bilmiyodum göğüs ucu için ayrı bi çatlak kremi olduğunu, okudukça farkettikçe bıraktım sürmeyi, üfff yaa...
Hem kendiliğinden bilgi vermiyo hem de sorduğun sorudan bi kelime fazla cevap vermiyo, neden 37. haftadan önce kullanmamalıyız onu da yazsa ya...
hatta çatlak kremi kullanmaya başla dediğinde sakın göğsüne sürme dese ya madem sakıncası var...

öncelikle 2013 ün hepimize bebişlerimizle birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum..
sizleri tanımış olmak ve bu sayfayı her açtığımda sıkılmadan tüm sayfaları zevkle okuyup öğrendiklerimin bana kazandırdığı herşey 2012 nin en mutlu anlarıydı.. Allahım 2013 de de doğum hikayelerimizi paylaşmamızı nasip eder inşallah..
2013, bahar ve diğer güzel dileklerle 2013 ü karşılayan arkadaşlarım, yazdıklarınız çok hoş.. umarım dilekleriniz kadar iyi geçer 2013.

papatyacım iyi olmana sevindim cnm.. ödemlerin için endişelenme, hepimizde olan bi durum. ben de bacaklarımı tanıyamıyorum artık. kışın tayt ve tunik giymeyi çok seviyorum ama bu halde bırak giyememeyi dışarı bile çıkmak istemiyorum.. doğumdan sonra minik mucizelerimiz hepsini unutturucak bizee.

yenikullanıcı cnm paylaştığım yelek örneği için teşekkür ederim. Aynısını bi dergide gördüm ben de, kullanışlı imiş. 3. ayına kadar giymesi için 2 tane yaptırsam iyi olucak sanırım.

göğsünde kaşıntısı olanlar varmış bende yok ama herhangi bir çatlak falan olmaması için badem yağımdan oraya da sürüyorum. umarım faydası olur..

off ya daha kızıma bikaç parça giysiden başka bişey almadım, haftaya çıkıcam, şu sınavları atlatıp rahat rahat yapmak istiyorum alışverişi. bişi sorucam ya bebek battaniyesi kaç tane almayı düşünüyorsunuz? kusmalardan dolayı yedeklemek gerekiyomuş..

ben 2 takım hastane çıkışı takımı almıştım onların içinde birer tane penye battaniye var, 1 tane de ben yedek penye battaniye aldım, 1 tane merserize 1 tane de polar gibi bi battaniye aldım, kullandıkça yetmezse ihtiyaca göre yine alırım şimdilik toplam 5 tane...

canımboşyere üzülme lütfen bebişler genelde uyuyolarmış karında zaten hem benimkide bazen kayboluyo ortadan sonra birden başlıyo tekmelemeye anne ben burdayım diyooo:KK9::KK9: seninkide öle yapıyo sana uysal bi çocuk olacak demekki annesii:KK49::KK16::KK16:
annesıde babasıda agır kanlı ınsanlarız..sanırsam bızden bu huyumuzu kaptı..tekmelemeye üşeniyo benım oglan :KK9:
İyi iyi çok şükür ... Maşallahhhh :)
Gözümüz 32 deeeeeeee :KK8::KK8:

Keşfine düşkün demek ki sıpaaaaaaaaa:KK55::KK55::KK55::KK55:

Doğumdan sonra çıkarırsın acısını merak etmeeee:KK9:

Sonra dersin sen benim karnımda ne güzel akıllı uslu duruyordum diyeeee:KK9:
inş ya bakalım artık doktora soyledım gelısımınde sıkıntı yok yapısı ıtıbarıyle olabılır dedı..bende bı yerde okumustum boyle bebekler olabılıyormus.benımkıde onlardan demekkı:KK55:bılmıyorum belkıde psıkolojıktır ben yetınmıyorumdur..hiç durmasın istiyorumdur...:KK20:
kızlarrr selam =) artık 2013 e de girdik az kaldııı geri sayım başladı he heee=) =) kızlar benim bebiş hala bol bol tekme atıyor çok canımı acıttığı haller oluyor!! bu arada benim bebiş doğum pozisyonunu almışmıdır çok merak ediyorum yaaa!!doktor söylemedi ama böyle birşey...of normalde kaçıncı haftada dönüyr acaba?

ben doktora sordum 28-36 haftalar arası herhangı bır zamanda donebılıyormus..benımkıde henuz donmemış:KK55:

EDLİN cim bence de olabilir psikolojik. Malum biz yatanlar olarak veledleri dinlemekten başka bi işimiz yok :KK9::KK9::KK9:

Bugün gündüz uyudummm
Gece nasssssılll uyuyacağım sonra da sabah naaasssssııılll uyanacağımmmm :44:

kızzlarrrr nasılsınız cok uykum varrr ama uyamıyorummmm offff bugun payta paytak yürüdüyümü kendime itiraf ettim çok komıktımmm D:KK70:: kılolarımlar sorunum yok aslında ama harıka nı elbısem vardı gıyemezsem uzulurumm :KK70::KK70:

herkeze günaydın...
gerçi hepiniz şu anda uyuyosunuzdur
beni uyku tutmadı moralim çok bozuk düşünmekten uyuyamadım
moralim eşimin lafına bozuldu
akşam yemek yaptım o arada kasık sancım oldu masayı sen hazırla dedim
neyse yemeğimizi yedik bi süre sonra yattık
bana dediği laf şu
senin hamileliğin niye böyle! nasıl yani dedim
( eşim taksici) taksime de hamileler biniyo bazılarının karnı dahada büyük doğumu yaklaşmış
hiç biri seninki gibi değil senin hamileliğin tuhafıma gitmeye başladı artık:KK53:
şok oldum hiç birşey diyemedim sonra sen nerden biliyosun sana sorunlarınımı anlatıyo taksiye binenler dedim
bazıları konuşuyomuş hiç benim gibi değilmiş

kızlar nolur söyleyin benmi yanlış anlıyorum gerçektende eşimin ettiği laf yanlışmı
ben ilk oğluma 4 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım ve oğlumda düşüğün ne demek olduğunu hiç yaşamadığım için
çok daha rahattım her işimi rahatlıkla doğuma kadar yaptım gık demedim
bu hamileliğimden öncede tedavilerim var bir sürü
5 tanede düşük yaşadım hiç kolay değildi inanın
üstüne bide mide ameliyatı olduğum için sağlık sorunlarım vardı tedavi görüyodum
2 ayda 30 kilo vermiştim hastalıktan bütün dengem bozukken hamile kaldım
hamile kaldığımda eşim nasıl olsa bu bebekte düşücek diye bana suçlu muamelesi yaptı
hamileliğimin ilk aylarında çok ilaç kullandım
ilaçlarında yan etkisiyle çok fazla halsizlik mide bulantısı tiksinme baş dönmesi gibi şeyler yaşadım
5. ayda sıkıntılarım bitmişti 6. ayda idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrıları falan derken
hala düzelemedim ayakta biraz durduğumda yada ayaklarımı hafif üşüttüğümde çok fazla kasık ve bel ağrım oluyo
yol yürürken çok yoruluyorum
bu arada eşim bana yardımcı oldu yemek yapamadığım zaman yaptı ev işlerinde olsun her şeyde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı
ama akşamki lafı beni çok üzdü
acaba eşime çokmu yansıttım her şeyi
yada kendimi çokmu dağıttım ev işlerinide aksattığım doğru ama şurda 2 ay kaldı ne var biraz sabretsek zaten bir sürü korkuyla bu hamilelileliğe başlamışım
artık hiç bir ağrımı sızımı eşime söylemicem ev işlerimide ağrım olsada kendimi zorlayıp yapıcam
yaa çok moralim bozuk benmi büyütüyorum nolur söyleyin fazlamı naz yaptım istemeden acaba
akşamdan beri düşünmekten beynim ağrıdı
kızlar çok uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen
ama gerçekten çok üzülüyorum :KK43:

annesıde babasıda agır kanlı ınsanlarız..sanırsam bızden bu huyumuzu kaptı..tekmelemeye üşeniyo benım oglan :KK9:

inş ya bakalım artık doktora soyledım gelısımınde sıkıntı yok yapısı ıtıbarıyle olabılır dedı..bende bı yerde okumustum boyle bebekler olabılıyormus.benımkıde onlardan demekkı:KK55:bılmıyorum belkıde psıkolojıktır ben yetınmıyorumdur..hiç durmasın istiyorumdur...:KK20:

ben doktora sordum 28-36 haftalar arası herhangı bır zamanda donebılıyormus..benımkıde henuz donmemış:KK55:

Slm kizlar
Bebegim makat pozisyondaydi yazmistim. 2 gun sonra doktora gittim tekrar rahatsizligimdan dolayi, bebegim 2 gunde donmus maasallah. Ama doktor tekrar donebilir dedi.:44:

Bir de yuzunu gommus dedi. Resim vermedi:KK43:

herkeze günaydın...
bana dediği laf şu
( eşim taksici) taksime de hamileler biniyo bazılarının karnı dahada büyük doğumu yaklaşmış
hiç biri seninki gibi değil senin hamileliğin tuhafıma gitmeye başladı artık:KK53:
şok oldum hiç birşey diyemedim sonra sen nerden biliyosun sana sorunlarınımı anlatıyo taksiye binenler dedim

kızlar nolur söyleyin benmi yanlış anlıyorum gerçektende eşimin ettiği laf yanlışmı
ben ilk oğluma 4 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım ve oğlumda düşüğün ne demek olduğunu hiç yaşamadığım için
üstüne bide mide ameliyatı olduğum için sağlık sorunlarım vardı tedavi görüyodum
hamile kaldığımda eşim nasıl olsa bu bebekte düşücek diye bana suçlu muamelesi yaptı
ilaçlarında yan etkisiyle çok fazla halsizlik mide bulantısı tiksinme baş dönmesi gibi şeyler yaşadım
5. ayda sıkıntılarım bitmişti 6. ayda idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrıları falan derken
hala düzelemedim ayakta biraz durduğumda yada ayaklarımı hafif üşüttüğümde çok fazla kasık ve bel ağrım oluyo
bu arada eşim bana yardımcı oldu yemek yapamadığım zaman yaptı ev işlerinde olsun her şeyde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı
yada kendimi çokmu dağıttım ev işlerinide aksattığım doğru ama şurda 2 ay kaldı ne var biraz sabretsek zaten bir sürü korkuyla bu hamilelileliğe başlamışım
artık hiç bir ağrımı sızımı eşime söylemicem ev işlerimide ağrım olsada kendimi zorlayıp yapıcam
yaa çok moralim bozuk benmi büyütüyorum nolur söyleyin fazlamı naz yaptım istemeden acaba

Seninki naz degil. Benim bir saglik sorunum yok ama ben bile senden daha az is yapiyorum. Uzulme

2013 yılının ilk iş gününden hepinize kocaman sevgi ve saygılar güzel annelere :) bu yıl hepimiz için sağlıkla ve huzurla geçer inşallah.çocuk sahibi olmak isteyenlere rabbim hayırlısıyla evlatlarıyla olmayı nasip etsin.bizim gibi gün sayanlara da allah zamanı gelince o mis kokuluları kucaklarımıza nasip etsin.birdeee artık şu 24 haftalık doğum izni onaylansın yarabbimm (amin ) :) hepinize iyi sabahlar ankaranın sisli havasından tekrar

herkeze günaydın...
bana dediği laf şu

eşinin düşünmeden birden bire söylediği birşey olsa gerek taklma bence kafana eşin okadar çalışmasına rağmen sana evdede yardımcı oluyormuş burdan ben iyi bir eş olduğuu çıkarıyorum arkadaşım ..sen birçok sağlık problemi geçirmişsin düşüklerinde olmuş zannetmeki bunları tek başına geçirdin eşinde senle beraber yaşadı bunları ..onunda üzerine gitmemek lazım..şunu untmaki biryerin ağrımasa sızlamasa aklına gelmez söylemek zaten..biz bukadar küçük şeyleri takıp uyuyamıyoruz işte eşimizde bize 9 ay yardımcı olsa 9. ayda ufak bir söz söylese üzülüp yıkılırız boşver takma olmamış gibi davran bunda birşey yok tatlım inan..muhakkak sıkıntıların oluyordur inşallah son iki ayımız hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız ve çok mutlu oluruz =) eşimde bana iş yerimde arkadaşlarımın hamilelikleri çok sıkıntılı geçiyor kusuyorlar birşey yiyemiyrlr sende çok şükür sıkıntı yok diyor bende herkesin hhamileliiği aynı olmuyor kimi 9 ay kusar yatmak zorunda kalır kimide böyle herkesin bünyesi farklı diyorum...midem bulansa bende söylerim biryerim ağrısa bende yatarım haksızmıyım...hamilelik kolay değil aslında bir regl olurken neler yaşıyordum gece on defa uyanır kimisinde de ağlardım şimdi rahatım ne yapayım..ÜZÜLME EŞİNEDE KIZMA ...

saolasin cnm bnm kide aclik 95 2. saatten sonra 120 dedi. ilk baslarda diyete birebir uydum ama o zmn da sinirin baya altinda cikiyodu. 80 civari falan. simdi artirdim elh 120 altinda cikiyo yinede. senin nasil degerler kac cikiyor?
canım açlık 80 civarı çıkıyor ,diyete her zaman uymuyorum,çok abartmadığım sürece tokluk şekerim de yükselmiyor, bol yeşillikle etle beraber patates ,makarna,pilav yiyorum yine.sınır değerlerin altında çıkıyor. benim şeker ölçüm cihazı 10 mg civarı fazla ölçüyor zaten.

X