- 28 Ekim 2012
- 1.158
- 9
masallah cnm sizin gelısımde haftanıza gore onde demekkı..ne guzel masallah..kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr
bende 57 ıle gebe kalmıstım sımdı72 oldum 15kılo almısım..ama ben ılk zamanlar bır anda aldım sımdı yavasladı kılo alımı..ters bı durum galıba:26:canım bana raporla ilgili 32.hafta dedi konuşuruz diye gerçi ben işi bıraktım 1 sene ara verdim rapor almayacağım toplam 12 kg almışım bu arada 57 idim 69 olmuşum bu ay 3 kg almışım
agzına saglık..çok güzel yazmıssın..Günaydın dostlar,
Birbirimizi tanımamıza rağmen bu zorlu süreçte birbirimize en yakın yoldaş olduk. Sevincimizi, tedirginliklerimizi, hazırlıklarımızı vs.. paylaştık. Hiç alışık olmadığım bir platformdu. Mart 2013 anneleri’ nden önce sanal ortamda hiç tanımadığım kişilerle konuşmak gibi bir huyum yoktu.
Her ne kadar sürekli giremesemde ara ara katılımlarımla hepinizden ufak tefek derken bir çok şey öğrendim. 2012 umut yılı oldu. Bebişlerimizin ve burda birbirimizin sayesinde bol bol umut ettik.
Ama daha güzeli yolda 2012 umut, 2013 mutluluk yılı olacak. :13:
Her birimizin koynunda yavruları olacak en başta.
Kızım ve ben sizi kucaklıyoruz. Bu yıldan dileğim öncelikle Allah tüm evlat hasreti yaşayanları bu güzel duyguyu tattırsın. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada evlatlarımızı yetiştirmek nasip olsun.
Sizi Seviyoruz MUTLU YILLAR :118: :118: :119: :119:
ben en son 25 haftalıkken falan gittim. şimdi 29. haftamdayım. diyorum ki 2 hafta daha sabredeyim. 31. haftamda gider muayene olurum.
1 hafta sonra gidipte raporumu alırım. hemde kontrol zamanı içine girer 2 kere para ödememiş olurum. iş yerindende sürekli izin almak
istemiyorum. bebeğimi 6 hafta görememiş olacağım ama sanırım sıkıntı olmaz. kendimi kötü hissetmiyorum.
cnm herhangı anormal bır agrın yoksa tekmecıkler ıyıyse bende sıkıntı olacagını sanmıyorum