2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr :KK14:
masallah cnm sizin gelısımde haftanıza gore onde demekkı..ne guzel masallah..
canım bana raporla ilgili 32.hafta dedi konuşuruz diye gerçi ben işi bıraktım 1 sene ara verdim rapor almayacağım toplam 12 kg almışım bu arada 57 idim 69 olmuşum bu ay 3 kg almışım
bende 57 ıle gebe kalmıstım sımdı72 oldum 15kılo almısım..ama ben ılk zamanlar bır anda aldım sımdı yavasladı kılo alımı..ters bı durum galıba:26:
Günaydın dostlar,

Birbirimizi tanımamıza rağmen bu zorlu süreçte birbirimize en yakın yoldaş olduk.:KK55: Sevincimizi, tedirginliklerimizi, hazırlıklarımızı vs.. paylaştık. :nazar:Hiç alışık olmadığım bir platformdu. Mart 2013 anneleri’ nden önce sanal ortamda hiç tanımadığım kişilerle konuşmak gibi bir huyum yoktu. En Büyük KK

Her ne kadar sürekli giremesemde ara ara katılımlarımla hepinizden ufak tefek derken bir çok şey öğrendim. 2012 umut yılı oldu.:KK16: Bebişlerimizin ve burda birbirimizin sayesinde bol bol umut ettik. :21::21:

Ama daha güzeli yolda 2012 umut, 2013 mutluluk yılı olacak. :13:

Her birimizin koynunda yavruları olacak en başta. :KK16::KK16::KK16:

Kızım ve ben sizi kucaklıyoruz. Bu yıldan dileğim öncelikle Allah tüm evlat hasreti yaşayanları bu güzel duyguyu tattırsın. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada evlatlarımızı yetiştirmek nasip olsun.

Sizi Seviyoruz MUTLU YILLAR :118: :118: :119: :119:
agzına saglık..çok güzel yazmıssın..
ben en son 25 haftalıkken falan gittim. şimdi 29. haftamdayım. diyorum ki 2 hafta daha sabredeyim. 31. haftamda gider muayene olurum.

1 hafta sonra gidipte raporumu alırım. hemde kontrol zamanı içine girer 2 kere para ödememiş olurum. iş yerindende sürekli izin almak

istemiyorum. bebeğimi 6 hafta görememiş olacağım ama sanırım sıkıntı olmaz. kendimi kötü hissetmiyorum.

cnm herhangı anormal bır agrın yoksa tekmecıkler ıyıyse bende sıkıntı olacagını sanmıyorum

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2013 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…:KK36::KK36::KK36:
kızlar ben bugün işi burakıyorum eskisi kadar çok giremem artık ama telefondan sizi takip edicem kendinize ve bebeklerinize iyi bakın yeni yılınız şimdiden kutlu olsun bu akşam sakın kaçamak yapmayın :) :) :):KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Hayırdır canım işi neden bırakıyorsun ??? bir sıkıntı yoktur inşallah ...

kendine iyi bak yinede girebildikçe gir kendinden haber ver.. artık son aylardayız ben hepinizi çok merak ederimm :KK16:

herkes doğumunu yazacak, doktor mecaralarını anlatacak ben anlamam :KK19:

günaydın desem abesmi kaçacak hoş erkencıkten kalktık ama ancaaaa girebildikkkk mutlu seneler sene hemen gelsin hemen günler geçsin bebeişlerimiz kucağımıza gelsinnnn yaaa çok heyecanlanıyorum artık

üşenmedim, sgk yı aradım, dedim ki ben 3 hafta sonra 32. hafta raporumu alıcam yasa

ben izindeyken çıkarsa ben faydalanamaz mıyım?

- işe başlamadığın sürece sende faydalanabilirsin dedi...:KK51:

yani sıkıntı yapmayın yasa biz izindeyken çıkarsa bizede vuracak.

birde bi arkadaşım paranı talep edersen her ay düzenli alabilrsin sgkdan demişti,

onu sordum da tabiki öyle bir şey yokmuş. paramızı iznimiz bitince toplu alacağız.

Gunaydın yılın son gününden
Ay hsonu mobilyacı gezmekten üşüttüm:KK25:
Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:

ben boğazım ağrıdığında günde bikaç kere ballı sıcak süt ve limonlu sıcak su içmiştim, şimdi sıcak sahlep ve ıhlamur da içebilirsin... bu kadarı yeter bence sık sık böyle zararı olmıycak sıcak şeyler içersen geçer ilaç falan alma bence sadece boğaz ağrısı için... bu arad geçmiş olsun...

GÜNAYDIN HERKESE VE AYNI ZAMANDA MUTLU YILLARRR..

doğum iznini bekleyen arkadaşlarım umarım bir an önce sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız..

kızlar elinizde hiç bebek yelek, hırka, panço örgü modeli varmı? ben 2 tane buldum bi dergiden onu ördürüyorum kayınvalideye ama daha iyi bi model varsa ve açıklamalıysa paylaşırmısınız?

çilek cnm geçmiş olsun, boğazın için pekmez, bal iç bol bol, birde çörek otu yağı iyi geliyo diyolar onu da dene.. umarım akşama bişeyin kalmaz..

açıklamalı bi tane var canım, gönderiyorum, bunu ördürmedim ama annem nakonun kitabından bi tane pembe bi tane beyaz yelek örücek yeter onlar bana, onların modeli yok tabi bende kitaptan örüyo o da, yaz geçsin 6 aydan sonrası için de birer pembe-beyaz yelekle bi beyaz hırka daha örer önümüzdeki kış da onlar yeter...
$ajurlu-yelek-modeli-.jpg $kruvaze-bebek-yelek-modelleri-semasi-.jpg $kruvaze-bebek-yelek-modelleri-semasi-1-237x300.jpg $kruvaze-bebek-yelek-modelleri-semasi-2.jpg $kruvaze-bebek-yelek-modelleri-semasi-2-242x300.jpg

günaydııııııııııııııııııın 30 haftaya geçince ne kdar farkediyor ben iyice ağırlaştım geçen hafta okulda bu kadar ağır hareket etmiyordum ama bu gün beni gören acıyor helebirde sıkışınca:)hiç yürüyemiyorum 34. haftaya kadar çalışırım diyordum ama nasıl olacak bilemiyorum:KK43::KK43:

ben de bu ay çok daha farklıyım yürüyüşüm değişti resmen...

Kızlar... bebek odası ya da karyola ya da ahşap beşik alanlar için ne zamandır yazıcam unutuyorum, bebek mobilyalarının boyalarının büyük çoğunluğu kanserojenmiş, mobilyacılara sorduğunda hepsi akzo nobel kullandığını söylüyo ama doğru değil, çünkü bu boya çok daha pahalı, gerçekten bu boyayı kullananlar çok daha pahalıya satıyo birebir aynı model mobilyayı, ki bu boyayı kullananların 6 ayda bir yenilenen belgesi oluyomuş onu gösteriyolar, bizim aldığımız mobilyacı da bu boyayı kullandığını söylüyo ama biz tabi kullanmadığına emin olduğumuz halde fiyat ve modeli ön plana alıp satın aldık, tanıdık bi mobilyacı bize bu boyalardaki kanserojen maddenin zararından korunmak için mobilya geldiğinde mutlaka iç dış her tarafını sirkeli suyla silmemizi söyledi, bir de mobilya siparişi verirken çekmecelerin kızaklarının çekmeceyle birlikte boyanmamasını söyleyin dedi, önce çekmeceler boyansın kızakları sonradan monte edilsin dedi, çünkü çekmeceler açılıp kapandıkça sürtünmeden o boyalar toz halinde çekmece içlerine bebeğin giysilerine dökülür dedi, aklınızda bulunsun... biz de akzo nobel omadığını bile bile aldık mobilyamızı, gelince silicem ben sirkeli suyla, ama ilk 6 ay kullanacağı beşiğini akzo nobel kullanan bi mobilyacıdan aldık, aslında oda takımı da beğenmiştik orda daha önceden ama çok daha pahalıydı...

merhabalar... hepinize bebişlerle birlikle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum... bizimde cumartesi kontrolümüz vardı, 1395gr ve 30cm olmuş kızımız, dönmüş normal doğum pozisyonu almış, herşey normalmiş çok şükür. geçen sefer yüzünün renkli ultrason resmini almıştık ama bu defa dönmedi bir türlü yüzünü. yemekten sonra 2saat içinde hareketlerini say, 10defa hareket ediyorsa bir sıkıntı yoktur dedi doktor. maşallah bizimki koşuya çıkıyor yemekten sonra, 10dan sonra sıkılıp saymıyorum ama 50yi buluyor heralde:) reflü için ilaç verdi, kullanıyorum mecburen çünkü miğdemden boğazıma gelen asit yüzünden uyuyamıyordum artık, birde beyaz akıntım var dedim, koku kaşıntı yanma sordu, yok dedim, tek bir fitil verdi ama onu henüz kullanmadım. ve son olarak koşu bandında yürüyüşe devam dedi, doğum için çok faydalıymış. neyseki eşimde yanımdaydı, yoksa bebeğe bişey olucak çıkma koşu bandına deyip duruyordu, şimdi bişey diyemiyor:) sonraki kontrolümüz 20gün sonra, birde bu hafta sağlık ocağından çağırdılar, gebelik takibim varmış, o neyse artık gidip görücem bakalım...

Kıslar yeni yılın bu son gününde girip size sevgi msj mı ileteyim didim:KK16:

2012 öyle yada böyle acısıyla tatlıyısla geçiip gitti işte.. Ve giderken bize çok güsel hediyeler bıraktı..:KK9:
RABBİM yeni yılda bizim yılımız olan 2013 de, hepimize ailelerimizle birlikte sağlıkla, mutlulukla , huzurla yaşayacağımız bir ömür nasip etsin...:21:

Yeni yıl;
hepimizin vaktiyle, sağlıkla ve çok kolay doğumlarlaaaaaaaaaa bebişlerimizi kucağımıza alıp onları koklayarak geçirecek, sevgi mutluluk dolu bir sene olsun...:KK52::KK52::KK52:

Hepinizi öpüyorum, hepinize mutlu seneler diliyorum... Niceeeee senelere inşallah hep birlikteeeee:KK3::KK3:En Büyük KKEn Büyük KK

günaydın desem abesmi kaçacak hoş erkencıkten kalktık ama ancaaaa girebildikkkk mutlu seneler sene hemen gelsin hemen günler geçsin bebeişlerimiz kucağımıza gelsinnnn yaaa çok heyecanlanıyorum artık

aynı fikirdeyimmmmm..günler geçsinn,bebişler hemen gelsinn :KK17:

herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel bir yıl diliyorum :KK16:
2013 te birçoğumuz annelik duygusunu ilk kez tadıcak belki..bunun verdiği heyecanla bekliyoruz..
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kuzucuklarımıza kavuşuruz..

Hayırdır canım işi neden bırakıyorsun ??? bir sıkıntı yoktur inşallah ...
hayır canım doğum iznine biraz erken çıkıyorum :KK1::KK1:
zaten geri de başlamıcam işe o yüzden bugün itibariyle iş hayatım son buluyor :KK50:

kendine iyi bak yinede girebildikçe gir kendinden haber ver.. artık son aylardayız ben hepinizi çok merak ederimm :KK16:

herkes doğumunu yazacak, doktor mecaralarını anlatacak ben anlamam :KK19:

sizde kendinize çok cici bakın tatlım face ye giriyor telefon ama buraya girebilir miyim bilmiyorum annemlere gittikçe girerim bende merak ediyorum herkezin doğum hikayesini son günlerimiz nasıl geçicek flan ben sizi unutmam sizde beni unutmayın :KK16::KK16::KK16:

Kızımla beraber 2013 ün teyzelerine ve kızımın arkadaşlarına huzur,sağlık,mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyoruz.herşey gönlümüzce olsun:KK16:
:KK54:

zaten geri de başlamıcam işe o yüzden bugün itibariyle iş hayatım son buluyor :KK50:

sizde kendinize çok cici bakın tatlım face ye giriyor telefon ama buraya girebilir miyim bilmiyorum annemlere gittikçe girerim bende merak ediyorum herkezin doğum hikayesini son günlerimiz nasıl geçicek flan ben sizi unutmam sizde beni unutmayın :KK16::KK16::KK16:

Hakkında hayırlısı olsun canım.. Dikkat et kendine ve oğlumla beni habersiz bırakma :emir_bebek::KK3::KK3: Allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda inşallah.
Sevgiler,:KK16::KK16::KK16:

Zaten geri de başlamıcam işe o yüzden bugün itibariyle iş hayatım son buluyor :KK50:

Sizde kendinize çok cici bakın tatlım face ye giriyor telefon ama buraya girebilir miyim bilmiyorum annemlere gittikçe girerim bende merak ediyorum herkezin doğum hikayesini son günlerimiz nasıl geçicek flan ben sizi unutmam sizde beni unutmayın :KK16::KK16::KK16:

sende bizleri merakta bırakma cnm.nadirde olsa ben ve bebişim iyiyiz diye haber vermeye çalış.sende kendine çok çok iyi bal.

X