2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar yaaa sol göğsümün ucu acayipppp kaşınıyoooooooooo
:44:

bu kaşıntılar çatladığı için oluyor diye biliyorum. göğüs ucu çatlağı için kremin varsa yada bebe yağın onu sür

tatlım.. benim şimdi olmuyorda bi ara çıldırasıya kaşınıyodu sürekli yağladım kremledim düzeldi biraz.

şimdi de büyümesi durdu sanırım toparlandı göğüslerim. büyümesi hiç durmayacak sandım bi ara :KK30:

göguste kaşıntı Bende de olmuştu ama büyüyordu o dönemde sonradan düzeldi. 75takıyoken 85e çıktı 90 taksam da rahat doldurur ama ben takmıyorm yerini geniş bulup dahada büyümesn diye :):) bu arada papatya görünmüyo kaç gündür haberi olan varmi Allah esirgesin bebekleri kalabildiii kadar onunla olsun ama acep doğurdumu yoksa diye düşünmedim değil :) :)

merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah
2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk getirmesini dilerim herşey gönlümüzce olur inşallah
kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın :KK66:

[h=5]Acısıyla tatlısıyla 2012 yılını gerıde bırakıyoruz bugun ... burda zaman zaman endıselı zaman zaman mutlu , meraklı bekleyişler yaşadık birlikte... şimdı hepimiz diğer yıllardan çok özel bir bekleyişle karşılıyoruz yeni yılı ... 2013 özelikle bu gruptaki bana üzgün oldugum zamanlarda moral olan mutlu oldugum zamanlarda kahkahama ortak olan tüm güzel annelere mis kokulu bebekleriyle bırlıkte en başta sağlık ardından huzur ve mutluluk ve devamında bol para getirsin inşallah :))... hediyenizi paketi açılmış olarak resimde bulabilirsiniz :KK66:...[/h] $282797_10151210020804562_439136121_n.jpg

kizlar merhaba icinizde evde seker testi yapan varmi hergun? yapiyorsaniz doktor sinir kac olucak dedi?

2013 bize en güzel hediye yi veriyor bayanlar bebeğimizi süper yaaa =) okadar mutluyum ki hiçbir hediye beni bu kadar mutlu edemez herhalde=)) kızlar bebeklerimizi hayırlısıyla kavuşuruz inşallah =)

ayyyy bu çocuk içerede napıo bilmiyorum :KK70::KK70: hıckırıkmı oluo sımdı bu tık tık tık
dıe atıo göbeğimm elimi koyuncada nasıl hıssedıyorummm anlatamm ayyy harikaaaa bişeyyy yaaaD::KK70::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimize sağlıklı mutlu yıllar güzel anneler. bebişlerimizle musmutlu uzun uzun yıllar diliyorum hepimize

arkadaşlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm
beni merak eden sudee, belgin42 ve cemrem e özellikle teşekkür ederim
ben nete vodavınn dan bağlanıyorum, problem oluştu, bir kaç gün giremedim
ama sorun halledildi çok şükür

okumak keyifliydi yazdıklarınızı
hikaye okur gibi okudum valla

ben iyiyim canlar, umarım herkesler de iyidir
sadece sol elimde ödem oluştu, parmaklarımın eklem yerlerinde ağrılar oluştu
tuzu tamamen hayatımdan çıkardım
günlerim ve gecelerim gerçekten zor geçmeye başladı
allahım sonumuzu hayreylesinnnnnn

biz de buradan herkesin yeni yılını kutluyoruz
yeni yıl hepimize bebeklerimizle birlikte sağlık ve huzur getirsin inşallahhhhh
aminnnnnnn

Kızlar bebişleinizle eşinizle tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum :)

Allahın izniyle evlatlarımızı kucağımıza alacağımız o güzel yıla girdik. Mutlu yıllar...:KK16::KK16::KK16:

Bu arada bu yıl benim yılım:KK34:

2011 ve 2013 en anlamlı senemiz bizimm:KK16::KK16:

Herkese mutlu yıllar..Yavrularımızı hayırlı hayırlı kucağımıza alalım inşallah..

herkeze ailesiyleyle ve tüm sevdikleriyle iyi ve sağlıklı bir yıl diliyorum.

günaydınn :) herkeseee sevdiklerimzle özellikle bebislerimzle musmutlu bi yıl diliyorum herşey gönlümüzCe olur umarım. Papatyacmm iyi olmana sevindim dedim acaba bebisler sabırsızlanıp erkenmi gelmeye kalktı :):) ödem sorunu Bende de var yani galiba ödemden kaynaklanıyordur. Özellikle sağ elim çok uyuşyo ve çok rahatsız ediyor beni ya.

günaydınn :) herkeseee sevdiklerimzle özellikle bebislerimzle musmutlu bi yıl diliyorum herşey gönlümüzCe olur umarım. Papatyacmm iyi olmana sevindim dedim acaba bebisler sabırsızlanıp erkenmi gelmeye kalktı :):) ödem sorunu Bende de var yani galiba ödemden kaynaklanıyordur. Özellikle sağ elim çok uyuşyo ve çok rahatsız ediyor beni ya.

güzel dileklerin için sağollll =)) canım ya grupta ilk doğuran sen olacaksın sanırım 60 gün kalmış yaa süperrrrr =) hayırlısıyla doğuralım sezeryan olursa belki şubatta bile gelebilr senin ki =)

X