- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
eşinin düşünmeden birden bire söylediği birşey olsa gerek taklma bence kafana eşin okadar çalışmasına rağmen sana evdede yardımcı oluyormuş burdan ben iyi bir eş olduğuu çıkarıyorum arkadaşım ..sen birçok sağlık problemi geçirmişsin düşüklerinde olmuş zannetmeki bunları tek başına geçirdin eşinde senle beraber yaşadı bunları ..onunda üzerine gitmemek lazım..şunu untmaki biryerin ağrımasa sızlamasa aklına gelmez söylemek zaten..biz bukadar küçük şeyleri takıp uyuyamıyoruz işte eşimizde bize 9 ay yardımcı olsa 9. ayda ufak bir söz söylese üzülüp yıkılırız boşver takma olmamış gibi davran bunda birşey yok tatlım inan..muhakkak sıkıntıların oluyordur inşallah son iki ayımız hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız ve çok mutlu oluruz =) eşimde bana iş yerimde arkadaşlarımın hamilelikleri çok sıkıntılı geçiyor kusuyorlar birşey yiyemiyrlr sende çok şükür sıkıntı yok diyor bende herkesin hhamileliiği aynı olmuyor kimi 9 ay kusar yatmak zorunda kalır kimide böyle herkesin bünyesi farklı diyorum...midem bulansa bende söylerim biryerim ağrısa bende yatarım haksızmıyım...hamilelik kolay değil aslında bir regl olurken neler yaşıyordum gece on defa uyanır kimisinde de ağlardım şimdi rahatım ne yapayım..ÜZÜLME EŞİNEDE KIZMA ...
evet bu yaşadıklarımı ben tek başıma yaşamadım eşimde çok sıkıntı çekti biliyorum
sabah napıyosun diye aradı iyiyim dedim gece uyuyamadım yatıyorum dedim
niye diye sordu yok bişey dedim
sen lafımı önemseme bazen böyle gereksiz konuşuyorum işte dedi
bende bişey demedim uzatmak istemedim
erkekler kadınlar kadar sabırlı olamıyo sanırım
eşim bunalsa sıkılsa biraz kendisini tutabiliyo sonra bi şekilde yansıtıyo bana
kafam çok karışık korkuyorum bebeğime bişey olur diye birazda bu yüzden daha temkinli davranıyorum
üf kafam çok karışık ruh halim hiç iyi değil bu gün temizlik yapıcam her yeri temizlicem
yarın doktora gidicem belki moralim yerine gelir
kimsesizlik çok zor sıkıntımı sevincimi paylaşacak hiç kimsem yok çok yanlızım sanırım dışarıya biraz daha çıkmalıyım böyle kendimi eve kapattıkça daha kötü olucam.
son zamanlarda oğlumda çok yoruyo beni
son sınavları ve ders çalıştıramıyorum işi gücü bilgisayar oyunu derslerini düzelt dedikçe inat yapıyo
sanırım bu aralar kavgayada başladı eve geliyo hep düştüm diyo biryerlerine zarar vermeye başladı
neyse kendimi toparlamam lazım bi an önce ben iyi olmalıyımki oğlumla ilgilenecek güçte olabilim
oğlum küçükken çok yaramazdı büyüsün bi an önce derdim halbuki sorunlar asıl şimdi başladı
oğlumun küçüklüğündeki yaşadığım sıkıntılar tatlı sıkıntılarmış