GÜNAYDIN HERKESE VE AYNI ZAMANDA MUTLU YILLARRR..
doğum iznini bekleyen arkadaşlarım umarım bir an önce sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız..
kızlar elinizde hiç bebek yelek, hırka, panço örgü modeli varmı? ben 2 tane buldum bi dergiden onu ördürüyorum kayınvalideye ama daha iyi bi model varsa ve açıklamalıysa paylaşırmısınız?
çilek cnm geçmiş olsun, boğazın için pekmez, bal iç bol bol, birde çörek otu yağı iyi geliyo diyolar onu da dene.. umarım akşama bişeyin kalmaz..
kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr
ohh maşallah size. ben çok abartı bi kilo almadım doktora da gideli 1 ay olcak. acaba biz kaç kilo olduk.
bu hafta doktora gideyim diyorum ama aslında 31. haftada gitsem hep raporla ilgili konuşurdum. ona da daha 2
hafta var çok mu geç olur :26:
kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr
adanamcım kızım normal doğum pozisyonundaymış şanslıysam dönmez.dr a dönermi diye sordum bu saatten sonra.bana dediki tabiki dönebilir ama bu haftalardan sonra bebekler hızlı gelişim gösterdiği içim dönme ihtimalleri düşüyor inşallah seninkide dönmez dedimaşallah maşallah tatlıım süper =) bebeğin duruş şekliylle ilgili birşey söyledi mi?
SUDE bende 32. hafta raporunu sordu geçen hafta hesapladı ve dedi ki 18 ocakta gel bakayım ona göre verelim dedi.
maşallah maşallah tatlıım süper =) bebeğin duruş şekliylle ilgili birşey söyledi mi?
SUDE bende 32. hafta raporunu sordu geçen hafta hesapladı ve dedi ki 18 ocakta gel bakayım ona göre verelim dedi.
ben en son 25 haftalıkken falan gittim. şimdi 29. haftamdayım. diyorum ki 2 hafta daha sabredeyim. 31. haftamda gider muayene olurum.
1 hafta sonra gidipte raporumu alırım. hemde kontrol zamanı içine girer 2 kere para ödememiş olurum. iş yerindende sürekli izin almak
istemiyorum. bebeğimi 6 hafta görememiş olacağım ama sanırım sıkıntı olmaz. kendimi kötü hissetmiyorum.
Gunaydın yılın son gününden
Ay hsonu mobilyacı gezmekten üşüttüm
Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:
her akşam yatmadan önce zencefilli bal 1 kaşık yiyorum çok iyi geliyor =) tavsiye ediyorum şiddetle =)geçmiş olsun..yaa bende akşam dışarı çıkmak istiyorummmmmm =)
herkese günaydınn,
sabah yine koştum servise, allaamm bi daha koşmıcam söz :18:
akşamdan beri heycandan uyuyamadım sanki doğum izni 24 aya çıktı diye ama,
meğersem daha yasa çıkmamış ne zaman çıkar ki offfumarım bize vurur.
kızlar kanal 7 de doktorum proğramını izliyorum ağrı eşiğinden konuşuyrlar doktor diyor ki erkekler doğum sancısını çekseler ağrıya dayanamaz ölürlerdi ..erkekler daha nazlıdır biryelerine birşey olsa dayanamazlar diyorrr he heee=)
Günaydın dostlar,
Birbirimizi tanımamıza rağmen bu zorlu süreçte birbirimize en yakın yoldaş olduk.Sevincimizi, tedirginliklerimizi, hazırlıklarımızı vs.. paylaştık. Hiç alışık olmadığım bir platformdu. Mart 2013 anneleri nden önce sanal ortamda hiç tanımadığım kişilerle konuşmak gibi bir huyum yoktu.
Her ne kadar sürekli giremesemde ara ara katılımlarımla hepinizden ufak tefek derken bir çok şey öğrendim. 2012 umut yılı oldu.Bebişlerimizin ve burda birbirimizin sayesinde bol bol umut ettik.
Ama daha güzeli yolda 2012 umut, 2013 mutluluk yılı olacak. :13:
Her birimizin koynunda yavruları olacak en başta.
Kızım ve ben sizi kucaklıyoruz. Bu yıldan dileğim öncelikle Allah tüm evlat hasreti yaşayanları bu güzel duyguyu tattırsın. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada evlatlarımızı yetiştirmek nasip olsun.
Sizi Seviyoruz MUTLU YILLAR :118: :118: :119: :119: