2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese günaydınn,

sabah yine koştum servise, allaamm bi daha koşmıcam söz :18:

akşamdan beri heycandan uyuyamadım sanki doğum izni 24 aya çıktı diye ama,

meğersem daha yasa çıkmamış ne zaman çıkar ki offf umarım bize vurur.

canım ya sen kendini yorma bence kayınvaliden ve annen şimdi doldurmuştur yelekleri hırkaları boşverr =))) benimkiler daha ortada bebek yokken gösteryrlardı yapmayın dedim yorulduğunuzla kalırsınız giydirmem =) bana 1 tane ya da 2 tane güzel bir beyaz yelek ve beyaz hırka örmeniz yeter dedim tabi dinlemediler =)
kızlar biz her halukarda 2. dönemi kapatıyoruz aslında izin bizi pek etkilemeyecek yanlışım varsa düzeltin ??

kızlar kanal 7 de doktorum proğramını izliyorum ağrı eşiğinden konuşuyrlar doktor diyor ki erkekler doğum sancısını çekseler ağrıya dayanamaz ölürlerdi ..erkekler daha nazlıdır biryelerine birşey olsa dayanamazlar diyorrr he heee=)

kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr

kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr

ohh maşallah size. ben çok abartı bi kilo almadım doktora da gideli 1 ay olcak. acaba biz kaç kilo olduk.

bu hafta doktora gideyim diyorum ama aslında 31. haftada gitsem hep raporla ilgili konuşurdum. ona da daha 2

hafta var çok mu geç olur :26:

revenna
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Jul 2012
nifado kullanıcısından alıntı
kızlar ben bir şeyi anlamadım. şimdi martın 17 sınde dogacak gozukuyor ultrasonda. ama sezeryan olursa tabii ki erken alınır. diyelim ki 9 unda alındı. 17 sine kadar olan süreyi de dogum sonrasına erteleyebılıyor muyuz?? peki bunu nasıl yapıcaz??

erken doğum olduğunda kullanmadığın izinler eklenmiyor fakat 32 . haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya o rapordan sonra kaç gün çalışırsan o ekleniyor sadece benim de başıma geldi odran biliyorum kızım 35 haftada doğdu 5 haftam yandı ne yazıkki...

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu doğum izni meselesini hâlâ halledemedim.
35. hafta da erken doğum değil mi? Hem sonra 32. haftadan sonra doğmuş. İzinler nasıl yanıyor? Arkadaşım geçenlerde doğum yaptı, bebek 15 gün erken doğdu, o 15 gün dahi sonraki izne eklendi.
Beni aydınlatacak biri lütfen :)

canım bana raporla ilgili 32.hafta dedi konuşuruz diye gerçi ben işi bıraktım 1 sene ara verdim rapor almayacağım toplam 12 kg almışım bu arada 57 idim 69 olmuşum bu ay 3 kg almışım

maşallah maşallah tatlıım süper =) bebeğin duruş şekliylle ilgili birşey söyledi mi?
SUDE bende 32. hafta raporunu sordu geçen hafta hesapladı ve dedi ki 18 ocakta gel bakayım ona göre verelim dedi.

Herkeslere Günaydınlar
Haftanın İlk, Yılın Son Gününden Merhabalar. Yeni Yılda Herşey Gönlünüzce Olsun Sağlıkla İnşallah.

Şule 2013 resimler senin için annem oğlum için ördü

maşallah maşallah tatlıım süper =) bebeğin duruş şekliylle ilgili birşey söyledi mi?
SUDE bende 32. hafta raporunu sordu geçen hafta hesapladı ve dedi ki 18 ocakta gel bakayım ona göre verelim dedi.
adanamcım kızım normal doğum pozisyonundaymış şanslıysam dönmez.dr a dönermi diye sordum bu saatten sonra.bana dediki tabiki dönebilir ama bu haftalardan sonra bebekler hızlı gelişim gösterdiği içim dönme ihtimalleri düşüyor inşallah seninkide dönmez dedi

Günaydın dostlar,

Birbirimizi tanımamıza rağmen bu zorlu süreçte birbirimize en yakın yoldaş olduk. Sevincimizi, tedirginliklerimizi, hazırlıklarımızı vs.. paylaştık. Hiç alışık olmadığım bir platformdu. Mart 2013 anneleri’ nden önce sanal ortamda hiç tanımadığım kişilerle konuşmak gibi bir huyum yoktu.

Her ne kadar sürekli giremesemde ara ara katılımlarımla hepinizden ufak tefek derken bir çok şey öğrendim. 2012 umut yılı oldu. Bebişlerimizin ve burda birbirimizin sayesinde bol bol umut ettik.

Ama daha güzeli yolda 2012 umut, 2013 mutluluk yılı olacak. :13:

Her birimizin koynunda yavruları olacak en başta.

Kızım ve ben sizi kucaklıyoruz. Bu yıldan dileğim öncelikle Allah tüm evlat hasreti yaşayanları bu güzel duyguyu tattırsın. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada evlatlarımızı yetiştirmek nasip olsun.

Sizi Seviyoruz MUTLU YILLAR :118: :118: :119: :119:

günaydııııııııııııııııııın 30 haftaya geçince ne kdar farkediyor ben iyice ağırlaştım geçen hafta okulda bu kadar ağır hareket etmiyordum ama bu gün beni gören acıyor helebirde sıkışınca:)hiç yürüyemiyorum 34. haftaya kadar çalışırım diyordum ama nasıl olacak bilemiyorum

ben en son 25 haftalıkken falan gittim. şimdi 29. haftamdayım. diyorum ki 2 hafta daha sabredeyim. 31. haftamda gider muayene olurum.

1 hafta sonra gidipte raporumu alırım. hemde kontrol zamanı içine girer 2 kere para ödememiş olurum. iş yerindende sürekli izin almak

istemiyorum. bebeğimi 6 hafta görememiş olacağım ama sanırım sıkıntı olmaz. kendimi kötü hissetmiyorum.

canım ya doktor bana şu zaman gel diyor gidiyorum doktor sana nezaman geleceğini söylemiyor mu? ama geçen ay bende 6 hafta görememiştim başka doktora gidecektim vazgeçtim =)) zaman geçmiyor 10 dkk görmek için 1 ay bekliyrz neyseki bu defa 18 gün sonra gel dedi =)
eternet arkadaşım bana söylemedi bende sormayı unuttum duruş pozisyonunu of çok merak ediyrm benim kızımda doğum pozsyonuna geçti mi acaba ???

günaydın kızlar
bikaç gündür yokum.annemle bebişin beşiğine yeni bi kılıf dikiyoruz.gerçi oğlum pek fırsat vermiyor ama
olduğu kadar artık.bitince resmini eklerim.önce sonra şeklinde
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
hepinizin yeni yılı kutlu olsun :119::119: yeni umutları ve mutlulukları beraberinde getirsin bu yıl...

günaydın güzel anneleeer. Kocaman bi yılı daha bitirdikk umarım 2013 yavrumuzla bize hayırlı gelir. Kızlar bişey soracagim. Ya benim bi haftadır falan sağ elim çok çabuk uyuşyor karıncalanma falan olmadan geri çok çabuk şekilde uyuşuklugu geçiyor. Böyle olan varmi YAda niye oluyor ki

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2013 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…
kızlar ben bugün işi burakıyorum eskisi kadar çok giremem artık ama telefondan sizi takip edicem kendinize ve bebeklerinize iyi bakın yeni yılınız şimdiden kutlu olsun bu akşam sakın kaçamak yapmayın :) :) :)

Gunaydın yılın son gününden
Ay hsonu mobilyacı gezmekten üşüttüm
Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:

Adaçayı gargarası tatlımmmmmm :) ve tabi ıhlamur çayı

her akşam yatmadan önce zencefilli bal 1 kaşık yiyorum çok iyi geliyor =) tavsiye ediyorum şiddetle =)geçmiş olsun..yaa bende akşam dışarı çıkmak istiyorummmmmm =)

Zencefil gebelikte zararlıııııı

Kız sen de birgün servis yolunda doğuran bebeyiiiiiiiiii

Evet ya yasa çıksa bu hafta da çünkü haftaya rapor alacağım
Ben raporu aldıktan sonra çıkarsa sinir olurummmmm

Evet yaaaaaa..... Kesinlikle coooookkkk nazlılar

Maşallah maşallah kızınaaaaa olsun yaaa boyu falan iyiiiiiii benim de büyük de bakalım bı sefer nasıl olacakkkkk

Günaydııııııııınnnnnn
Ve size de bebişinizle mutlu bir yıl değil ömürrrrr diliyoruzz

Ben de sanal ortamda pek takılmazdım ama sizlerle muhabbet keyifli....
Aynı heyecanı aynı zaman diliminde yaşamak büyük ortak noktamızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…