masallah cnm sizin gelısımde haftanıza gore onde demekkı..ne guzel masallah..kızlar şimdi kontrolden geldim kızımın kilosu 1715kg boyu 41 cm kafasıda normalden büyük dedi dr
bende 57 ıle gebe kalmıstım sımdı72 oldum 15kılo almısım..ama ben ılk zamanlar bır anda aldım sımdı yavasladı kılo alımı..ters bı durum galıba:26:canım bana raporla ilgili 32.hafta dedi konuşuruz diye gerçi ben işi bıraktım 1 sene ara verdim rapor almayacağım toplam 12 kg almışım bu arada 57 idim 69 olmuşum bu ay 3 kg almışım
agzına saglık..çok güzel yazmıssın..Günaydın dostlar,
Birbirimizi tanımamıza rağmen bu zorlu süreçte birbirimize en yakın yoldaş olduk.Sevincimizi, tedirginliklerimizi, hazırlıklarımızı vs.. paylaştık. Hiç alışık olmadığım bir platformdu. Mart 2013 anneleri’ nden önce sanal ortamda hiç tanımadığım kişilerle konuşmak gibi bir huyum yoktu.
Her ne kadar sürekli giremesemde ara ara katılımlarımla hepinizden ufak tefek derken bir çok şey öğrendim. 2012 umut yılı oldu.Bebişlerimizin ve burda birbirimizin sayesinde bol bol umut ettik.
Ama daha güzeli yolda 2012 umut, 2013 mutluluk yılı olacak. :13:
Her birimizin koynunda yavruları olacak en başta.
Kızım ve ben sizi kucaklıyoruz. Bu yıldan dileğim öncelikle Allah tüm evlat hasreti yaşayanları bu güzel duyguyu tattırsın. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada evlatlarımızı yetiştirmek nasip olsun.
Sizi Seviyoruz MUTLU YILLAR :118: :118: :119: :119:
ben en son 25 haftalıkken falan gittim. şimdi 29. haftamdayım. diyorum ki 2 hafta daha sabredeyim. 31. haftamda gider muayene olurum.
1 hafta sonra gidipte raporumu alırım. hemde kontrol zamanı içine girer 2 kere para ödememiş olurum. iş yerindende sürekli izin almak
istemiyorum. bebeğimi 6 hafta görememiş olacağım ama sanırım sıkıntı olmaz. kendimi kötü hissetmiyorum.
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2013 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…
kızlar ben bugün işi burakıyorum eskisi kadar çok giremem artık ama telefondan sizi takip edicem kendinize ve bebeklerinize iyi bakın yeni yılınız şimdiden kutlu olsun bu akşam sakın kaçamak yapmayın :) :) :)
Gunaydın yılın son gününden
Ay hsonu mobilyacı gezmekten üşüttüm
Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:
GÜNAYDIN HERKESE VE AYNI ZAMANDA MUTLU YILLARRR..
doğum iznini bekleyen arkadaşlarım umarım bir an önce sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız..
kızlar elinizde hiç bebek yelek, hırka, panço örgü modeli varmı? ben 2 tane buldum bi dergiden onu ördürüyorum kayınvalideye ama daha iyi bi model varsa ve açıklamalıysa paylaşırmısınız?
çilek cnm geçmiş olsun, boğazın için pekmez, bal iç bol bol, birde çörek otu yağı iyi geliyo diyolar onu da dene.. umarım akşama bişeyin kalmaz..
günaydııııııııııııııııııın 30 haftaya geçince ne kdar farkediyor ben iyice ağırlaştım geçen hafta okulda bu kadar ağır hareket etmiyordum ama bu gün beni gören acıyor helebirde sıkışınca:)hiç yürüyemiyorum 34. haftaya kadar çalışırım diyordum ama nasıl olacak bilemiyorum
günaydın desem abesmi kaçacak hoş erkencıkten kalktık ama ancaaaa girebildikkkk mutlu seneler sene hemen gelsin hemen günler geçsin bebeişlerimiz kucağımıza gelsinnnn yaaa çok heyecanlanıyorum artık
Elisa ve NAZLIMA bebişleriniz sağlıcakla dünyaya gelir inşallah
hayır canım doğum iznine biraz erken çıkıyorumHayırdır canım işi neden bırakıyorsun ??? bir sıkıntı yoktur inşallah ...
kendine iyi bak yinede girebildikçe gir kendinden haber ver.. artık son aylardayız ben hepinizi çok merak ederimm
herkes doğumunu yazacak, doktor mecaralarını anlatacak ben anlamam
hayır canım doğum iznine biraz erken çıkıyorum
zaten geri de başlamıcam işe o yüzden bugün itibariyle iş hayatım son buluyor
sizde kendinize çok cici bakın tatlım face ye giriyor telefon ama buraya girebilir miyim bilmiyorum annemlere gittikçe girerim bende merak ediyorum herkezin doğum hikayesini son günlerimiz nasıl geçicek flan ben sizi unutmam sizde beni unutmayın
Kızlar yaaa sol göğsümün ucu acayipppp kaşınıyoooooooooo
:44:
Hakkında hayırlısı olsun canım.. Dikkat et kendine ve oğlumla beni habersiz bırakmaAllah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda inşallah.
Sevgiler,
hayır canım doğum iznine biraz erken çıkıyorum
Zaten geri de başlamıcam işe o yüzden bugün itibariyle iş hayatım son buluyor
Sizde kendinize çok cici bakın tatlım face ye giriyor telefon ama buraya girebilir miyim bilmiyorum annemlere gittikçe girerim bende merak ediyorum herkezin doğum hikayesini son günlerimiz nasıl geçicek flan ben sizi unutmam sizde beni unutmayın
sende bizleri merakta bırakma cnm.nadirde olsa ben ve bebişim iyiyiz diye haber vermeye çalış.sende kendine çok çok iyi bal.