bu gece çilek ve benden başka kimse yokk, şaşırtıyorsunuz beni papatyacımm, cemrecimmm..
nasılsınız görüşmeyeli? ben yorgun yine yorgun.. eşim 3-4 gündür izinde olunca evde durmuyoruz tabi, orayı burayı dolaş dolaş bitmiyo. şimdiden bebek mağazalarına girmekten nefret etmeye başladı... sonrasını düşünemiyorum..
mihs, şekercik bebişlerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim ve ayrıca dostluğunuzu bilmiyodum, tebirklerrr.. burda böyle kalıcı dostluklar görmek çok güzelll..
ya şu 2.5, 5, 7 kilo ile hamilelikleriniz devam ettirenler (nazlma)... harikasınız yaa. benim 10 kg mı geçimişim, kara kara düşünüyorum nasıl vericem diye. ama gören benim hala 4*5 yada 5 aylık olduğumu düşünüyo, karnım geniş olduğu için pek çıkmamış, napim bununla avutuyorum kendimi.. ammmaaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da istek 10 ister 20 kg hiç farketmez..
tulumların içine çorap ve patikli alt giydirecekler olanlar (yenikullanıcı), ben de tulumların ve alt üst akımların içine ne giydirsem diye düşünüyodum, uzun kollu zıbın almıştım onu giydircem ama altına bi alt daha mı giydirsem acaba. Antalya gibi bi yerde aşırı soğuk geçmez mart ayı, birde klima çalışıcak gün boyu.. üst üste giydirip de sıkmak da istemiyorum.. bakalım hava şartları neyi göstericek..
hepinize kızımla kocaman öpücükler gönderiyoruz... iyi gecelerrrr..