2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar slm lar iyi geceler hafta sonu hep bir telaşla geçiyor yazılanları okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum sırt ağrısından:KK43:bu gün yatak odasının şeklini değiştirdi eşim kızıma yer ayarlıyoruz oğluşumun park yatağının yatağını yıkadım yarında park yatağını yıkayacağım inş artık diyorum yavaş yavaş yerleştirelim demi son haftalarda pek fırsat bulacağımı sanmıyorum zaten 34 haftaya kadarda çalışacağım için :KK43:

kızlar ben bir şeyi anlamadım. şimdi martın 17 sınde dogacak gozukuyor ultrasonda. ama sezeryan olursa tabii ki erken alınır. diyelim ki 9 unda alındı. 17 sine kadar olan süreyi de dogum sonrasına erteleyebılıyor muyuz?? peki bunu nasıl yapıcaz??

erken doğum olduğunda kullanmadığın izinler eklenmiyor fakat 32 . haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya o rapordan sonra kaç gün çalışırsan o ekleniyor sadece benim de başıma geldi odran biliyorum kızım 35 haftada doğdu 5 haftam yandı ne yazıkki...

bu gece çilek ve benden başka kimse yokk, şaşırtıyorsunuz beni papatyacımm, cemrecimmm..

nasılsınız görüşmeyeli? ben yorgun yine yorgun.. eşim 3-4 gündür izinde olunca evde durmuyoruz tabi, orayı burayı dolaş dolaş bitmiyo. şimdiden bebek mağazalarına girmekten nefret etmeye başladı... sonrasını düşünemiyorum..

mihs, şekercik bebişlerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim ve ayrıca dostluğunuzu bilmiyodum, tebirklerrr.. burda böyle kalıcı dostluklar görmek çok güzelll..

ya şu 2.5, 5, 7 kilo ile hamilelikleriniz devam ettirenler (nazlma)... harikasınız yaa. benim 10 kg mı geçimişim, kara kara düşünüyorum nasıl vericem diye. ama gören benim hala 4*5 yada 5 aylık olduğumu düşünüyo, karnım geniş olduğu için pek çıkmamış, napim bununla avutuyorum kendimi.. ammmaaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da istek 10 ister 20 kg hiç farketmez..

tulumların içine çorap ve patikli alt giydirecekler olanlar (yenikullanıcı), ben de tulumların ve alt üst akımların içine ne giydirsem diye düşünüyodum, uzun kollu zıbın almıştım onu giydircem ama altına bi alt daha mı giydirsem acaba. Antalya gibi bi yerde aşırı soğuk geçmez mart ayı, birde klima çalışıcak gün boyu.. üst üste giydirip de sıkmak da istemiyorum.. bakalım hava şartları neyi göstericek..

hepinize kızımla kocaman öpücükler gönderiyoruz... iyi gecelerrrr..

bu gece çilek ve benden başka kimse yokk, şaşırtıyorsunuz beni papatyacımm, cemrecimmm..

nasılsınız görüşmeyeli? ben yorgun yine yorgun.. eşim 3-4 gündür izinde olunca evde durmuyoruz tabi, orayı burayı dolaş dolaş bitmiyo. şimdiden bebek mağazalarına girmekten nefret etmeye başladı... sonrasını düşünemiyorum..

mihs, şekercik bebişlerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim ve ayrıca dostluğunuzu bilmiyodum, tebirklerrr.. burda böyle kalıcı dostluklar görmek çok güzelll..

ya şu 2.5, 5, 7 kilo ile hamilelikleriniz devam ettirenler (nazlma)... harikasınız yaa. benim 10 kg mı geçimişim, kara kara düşünüyorum nasıl vericem diye. ama gören benim hala 4*5 yada 5 aylık olduğumu düşünüyo, karnım geniş olduğu için pek çıkmamış, napim bununla avutuyorum kendimi.. ammmaaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da istek 10 ister 20 kg hiç farketmez..

tulumların içine çorap ve patikli alt giydirecekler olanlar (yenikullanıcı), ben de tulumların ve alt üst akımların içine ne giydirsem diye düşünüyodum, uzun kollu zıbın almıştım onu giydircem ama altına bi alt daha mı giydirsem acaba. Antalya gibi bi yerde aşırı soğuk geçmez mart ayı, birde klima çalışıcak gün boyu.. üst üste giydirip de sıkmak da istemiyorum.. bakalım hava şartları neyi göstericek..

ben istanbuldayım canım,mart burda soğuk olur o yüzden tulum ve pijamaların içine çıtçıtlı badiyle patikli alt+çorap giydiririm ben, hatta bi de üzerine yelek :) ama nisana doğru hava ısındıkça çıtçıtlı badi üzerine direkt tulum ya da pijama takımını giydirebilirim... antalya burdan farklı olur tabi bizim nisan-mayısımız size martta gelir :)

gunaydinlarrrrr annisler ve kuzucuklari... bugun oglusumuzla bulusma gunumuz :-) ikimizde sevincten erken kalktik yupphhii <3

Tatlım ben geceleri zor da olsa uyumaya çalışıyorum artııııkkkk
Gece 12 den sonra süt yapma hormonları 10 kat daha çok çalışıyormuş uykuda o sebeptennnnn:KK8:

Papatya bi kaç gündür yok ortalıktan... Doğuma falan gitmesiiiiinnnnnnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne oglum uyuyabiliyor, ne de ben....

Canımmmmm, şu paşalar izin verse belki uyuyabileceğizzzzz:KK55::KK55:

Gunaydın yılın son gününden
Ay hsonu mobilyacı gezmekten üşüttüm:KK25:
Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:

Boğazımda acıo önerileriniz varmı bana ilaçda alamam akşamda yılbası ıcın dısarı cıkıcaz :26:

Geçmiş olsun canım. Kaynar ballı süt içebildiğin kadar sıcak iç ben iki kez bademcik iltihabını atlattım inşallah ile yarar.

günaydın anneler
yılın son günü ama haftanın ilk günü :KK47: inşallah çabuk geçer ve akşam olur...
çilekim benimde boğazım kötü ara ara ateş basıyor akşam yatarken limonlu ıhlamur içtim gece biraz terlemişim sabah daha dinç uyandım ayrıca boğazım azda olsa yumuşamış
dün akşam haberlerinde doğum izni 24 ay oldu,tecavüz için kürtaj 20 ayda kaldı diyordu...sanırım yılbaşı sonrasında yasa çıkacak....
c.tesi günü eksik olan eşyalarımızı tamamladık artık yerleştirme kaldı...32 haftamda izine ayrıldığımda koşturma başlayacak....

GÜNAYDIN HERKESE VE AYNI ZAMANDA MUTLU YILLARRR..

doğum iznini bekleyen arkadaşlarım umarım bir an önce sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız..

kızlar elinizde hiç bebek yelek, hırka, panço örgü modeli varmı? ben 2 tane buldum bi dergiden onu ördürüyorum kayınvalideye ama daha iyi bi model varsa ve açıklamalıysa paylaşırmısınız?

çilek cnm geçmiş olsun, boğazın için pekmez, bal iç bol bol, birde çörek otu yağı iyi geliyo diyolar onu da dene.. umarım akşama bişeyin kalmaz..

Günaydın anne ve kuzucukları.2012 nin son günü ve yeni bir haftanın başlangıcı olan bugünümüzün herzamankinden güzel geçmesi dileğiyle

her akşam yatmadan önce zencefilli bal 1 kaşık yiyorum çok iyi geliyor =) tavsiye ediyorum şiddetle =)geçmiş olsun..yaa bende akşam dışarı çıkmak istiyorummmmmm =)

X